Mens en Dier

Pepijn van Houwelingen: ‘Er zou toch nooit een EU-leger komen? Dat was toch een complot?’

Help mee door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 1 juni 2005 heeft de Nederlandse bevolking in een referendum met een ruime meerderheid tegen de Europese grondwet gestemd. Deze grondwet is er uiteindelijk toch gekomen, in de vorm van het verdrag van Lissabon, dat op 13 december 2007 werd getekend en op 1 december 2009 in werking trad, zei Pepijn van Houwelingen (FVD) donderdag in de Kamer.

Nederland wordt stap voor stap een provincie van een nieuw, groot Europees imperium. Dit terwijl de soeverein zelf, de Nederlandse bevolking, op 1 juni 2005 hier expliciet nee tegen heeft gezegd. De Europese Unie is dus illegitiem. Met het ondertekenen van het Verdrag van Lissabon is dus de facto een coup gepleegd, waarbij de Nederlandse bevolking collectief en tegen haar wil, zoals die op 1 juni 2005 in een referendum tot uitdrukking is gebracht, van haar soevereiniteit is beroofd. Dit was de eerste coup, stelde Van Houwelingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De tweede coup is onder het voorwendsel van een pandemie gepleegd tegen onze individuele grondrechten, in het bijzonder artikel 1, non-discriminatie, artikel 7, vrijheid van meningsuiting, en artikel 11, integriteit van het lichaam. De eerste machtsgreep gericht tegen onze collectieve soevereiniteit bevordert bovendien de tweede machtsgreep, gericht tegen onze individuele grondrechten, aldus Van Houwelingen.

Verrassing, verrassing

“De agenda voor de Europese top laat mooi de waanzin zien waarin we zijn beland, en hoe allesbepalend en dominant op vrijwel alle terreinen de Europese Unie is geworden. Zo lezen we dat lidstaten zich ‘moeten inzetten voor een snelle uitrol van vaccinaties en boostervaccinaties’. We lezen dat lidstaten maatregelen moeten invoeren om de verspreiding van het virus te beperken.”

De Commissie stelt voor en onze regering – verrassing, verrassing – is al akkoord gegaan met ‘een standaard aanvaardingsprocedure van negen maanden in te voeren voor vaccinatiecertificaten na de volledige dosis’. Met andere woorden, u moet zich straks om de negen maanden laten vaccineren om uw vrijheid te behouden. De Europese Unie, ooit zogenaamd opgericht om het vrij reizen te bevorderen, maakt het u straks onmogelijk te reizen als u zich niet minstens elke negen maanden laat injecteren. Wat de herstelcertificaten betreft ‘houdt de Commissie vast aan de geldigheidsduur van 180 dagen na een eerste positieve test’, zei Van Houwelingen.

Er is maar één manier

Hij merkte verder op dat Nederland het Franse voorstel voor een snel inzetbare EU-eenheid van 5000 militairen gaat steunen. “Maar er zou toch nooit een EU-leger komen? Dat was toch een complot? Als het Europees belang botst met het Nederlands belang, moet Nederland buigen voor het hogere EU-belang. We lezen het terug in allerlei teksten van de Raad van State. We zagen het in 2016, toen de Nederlandse regering het in een referendum door de Nederlandse bevolking afgewezen associatieverdrag met Oekraïne toch in het Europees belang ondertekende. En we zien het vandaag de dag terug in de wijze waarop de regering slaafs de coronabevelen uit Brussel opvolgt.”

“Er is maar één manier waarop we onze democratie, onze soevereiniteit, onze vrijheid en onze grondrechten kunnen terugkrijgen en dat is een nexit,” benadrukte Van Houwelingen.

4.9 170 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan Deeg
Jan Deeg
2 jaren geleden

Sorry, maar wat is 5000 man nu helemaal? Dat is net anderhalve brigade. Daar kun je echt geen enkel mandaat mee afdwingen. Bovendien zijn dit gewoon mercenaries, stuur ze naar een land waar de bevolking voor hun vaderland door het vuur gaat (zoals Polen), dan wordt het 1 grote slachtpartij en kunnen de huurlingen in een trein met kisten terug naar waar ze vandaan kwamen.

salvar
salvar
2 jaren geleden

nexit , te laat.
we zijn een slap volk.
we hadden toen het referendum werd afgeschaft het land plat moeten gooien en de regering naar huis moeten sturen.

vraag aan de schapen of ze uit de eu willen en je krijgt als antwoord NEE.

Piet
Piet
2 jaren geleden

Enige wat werkt is massale opstand of staking.

Tribunalen komen dan.

Maar ‘we’ moeten wel de stap zetten.

De Ziender
De Ziender
2 jaren geleden

en weer heeft hij voor de volle 100 % gelijk

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x