Buitenland

Doodse stilte rond Pfizer Papers: ‘Dit kan wel eens de grootste misdaad tegen de mensheid ooit zijn’

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Statisticus Guy Hatchard heeft voor de Nieuw-Zeelandse alternatieve nieuwssite Daily Telegraph een artikel geschreven over de Pfizer Papers. De grote media reppen er met geen woord over. Paso Dagori heeft de conclusies van Hatchard verwerkt in een Twitter-draadje.

“De Nieuw-Zeelandse regering is commerciële voorwaarden overeengekomen met één enkel bedrijf voor de levering van vaccins. Het is mogelijk dat vitale informatie werd achtergehouden. Het publiek werd in onwetendheid gehouden over bekende risico’s,” schrijft de statisticus.

Stopgezet

“De regering wist heel goed dat de veiligheidsproeven onvolledig waren en heeft de informatie van multinationale commerciële belangen blijkbaar voor waar aangenomen. Dit zou een ‘dit nooit meer’-moment moeten zijn,” voegt hij toe.

Hatchard vindt dat er excuses moeten worden aangeboden aan de hele bevolking. “Degenen die erdoor zijn getroffen moeten worden gecompenseerd. De voorgestelde vaccinatie van 5- tot 11-jarigen moet worden stopgezet.”

Doofpot

Dagori: “Dit kan wel eens de grootste misdaad tegen de mensheid ooit zijn.”

“De risico’s van de mRNA-prik lijken in de context van de risico’s van Covid-19 aan de hele forse kant,” schreef associate professor Jaap Hanekamp van het University College Roosevelt in Middelburg eerder over de Pfizer Papers.

Dr. Robert Malone, uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, zegt over het artikel van Hatchard: “Data en de waarheid willen losbreken, en zullen dat uiteindelijk ook doen. Het beste is om daarvóór alles op te biechten. De doofpot zal jullie de das omdoen.”

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
1 jaar geleden

Hout het dan nooit op?o o o tjonge jonge ,man o man wat een ellende

Christine
Christine
1 jaar geleden

Alles komt uit

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Straks ook nog even snel de grootste ‘nieuws’ site van Nederland checken.

Marcel
Marcel
1 jaar geleden

Na het aanbieden van de excuses zal voor degenen die hiervoor verantwoordelijk zijn de grootst mogelijke straf moeten gelden, die niet eens in verhouding staat met wat deze criminelen hebben veroorzaakt!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

75
0
We lezen graag je reactie!x