Mens en Dier

Juliette werd op 6-jarige leeftijd verhandeld door de overheid, dit maakte ze mee: ‘Ze hebben het voorzien op onze kinderen’

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Begin jaren vijftig gaf toenmalig minister van Buitenlandse Zaken John Foster Dulles groen licht voor een illegaal programma waarbij op nietsvermoedende Amerikanen werd geëxperimenteerd met hersenspoeling en drugs.

Het programma, MK-Ultra geheten, was gebaseerd op het werk van naziwetenschappers die na de Processen van Neurenberg naar de Verenigde Staten werden gehaald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Sidney Gottlieb leidde het programma, dat was gelanceerd door CIA-directeur Allen Welsh Dulles.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Satanisch ritueel misbruik

Uit onderzoek bleek later dat tenminste 80 Amerikaanse universiteiten, scholen en ziekenhuizen betrokken waren bij 149 door de CIA gefinancierde subprojecten waarbij mensen werden blootgesteld aan onder meer hersenspoeling, drugs en hypnose. Ook werden ze seksueel misbruikt en gemarteld.

CIA-directeur Richard Helms gaf opdracht om alle documenten met betrekking tot MK-Ultra te vernietigen. In 1977 werden er toch nog zo’n 20.000 documenten gevonden.

Duizenden Amerikanen en Canadezen, waaronder kinderen, werden slachtoffer van dit programma. Elk slachtoffer heeft een verhaal. Eén van de slachtoffers is dr. Juliette Engel.

Ze werd in 1955 op 6-jarige leeftijd door haar vader verkocht aan een contactpersoon bij de CIA en opgenomen in het MK-Ultra-programma ‘Sex Magick’. Engel groeide op binnen een sekte die deed aan satanisch ritueel misbruik en seksueel misbruik. De sekte hield in tunnels onder Disneyland zwarte missen.

Niets mee gedaan

Op 17-jarige leeftijd wist ze te ontsnappen. Ze ging naar de universiteit en werd arts.

Toen ze in de jaren negentig in Rusland werkte, kwam ze tot de ontdekking dat een derde van alle baby’s die in de voormalige Sovjet-Unie werden geboren, in weeshuizen belandde. Veel van die kinderen werden verkocht voor seks en orgaanhandel, vertelt Engel.

Ze ontdekte ook dat de meeste kinderen en vrouwen naar Duitsland, de VS en Israël gingen.

In 2001 overhandigde ze al haar bewijsmateriaal aan de VN, het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken en het Congres, die er niets mee hebben gedaan.

70.000 mensen gered

Ze besloot zelf een organisatie op te zetten en redde in 10 jaar tijd meer dan 70.000 mensen. In 2010 waarschuwde Moskou haar dat ze mogelijk gevaar liep. De Russische militaire inlichtingendienst vreesde voor haar veiligheid.

Eenmaal teruggekeerd in de VS schrok ze zich een hoedje. Het land was afgegleden tot een derdewereldland: scholen zijn onveilig, leerlingen worden geseksualiseerd en geïndoctrineerd met radicale communistische ideologieën. Transgenderisme en pedofilie worden opgedrongen aan kleuters.

In de jaren vijftig werd Engel op dezelfde manier geïndoctrineerd: de groene agenda, ontvolking, satanisme en ritueel misbruik.

Het is oorlog

“De degeneratie die in de jaren vijftig en zestig ondergronds ontstond tijdens de MK-Ultra-programma’s is nu mainstream. Mensen worden massaal gehersenspoeld. Duistere krachten zijn ons land binnengedrongen en hebben het voorzien op onze kinderen,” waarschuwt Engel. “Het is oorlog. Een oorlog die we moeten winnen.”

“Het tijdperk van beschermde pedofilie en ritueel kindermisbruik is voorbij.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 184 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
2 maanden geleden

We gaan deze oorlog winnen tegen de globalisten en regeringen.

ludo
ludo
2 maanden geleden

een atoombom is voor deze globalisten een uitkomst, maar ze zullen het stilletjes laten gebeuren, ik zie Amerika eerst beginnen met een “vuile bom” en de schuld op wie dan ook steken om zo een massale aanval te kunnen beginnen!

Thoughtful
Thoughtful
2 maanden geleden

“De sekte hield in tunnels onder Disneyland zwarte missen.”
De wortels van disneyland reiken tot in de hel.

la vérité
la vérité
2 maanden geleden

maar zoals we moeten geloven zijn dit vooral mensen met psychische problemen die daar mee naar buiten komen en het allemaal blijken te verzinnen.

ik zie (helaas) ook hier weer een oprechte gezonde vrouw haar informatie delen.

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x