CoronaBuitenland

Huisarts trekt van leer: ‘Degenen die mij verplichte vaccinatie willen opleggen, zijn gevaarlijke idioten’

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Voor zo’n 50.000 Belgische zorgmedewerkers dreigt ontslag of zes maanden schorsing als ze zich niet voor 1 april laten vaccineren. De laatste wettelijke stappen voor de verplichte vaccinatie van gezondheidswerkers worden momenteel gezet en in principe kunnen we de komende weken landen, zei hoofd van de Belgische Taskforce Vaccinatie Dirk Ramaekers.

Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke kwam in augustus vorig jaar met een voorstel om een verplichte coronavaccinatie voor het zorgpersoneel in te voeren. Hij zei op de Vlaamse televisie dat ‘de geesten er stilaan rijp voor zijn’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Niet te rechtvaardigen

Vorige week werd in het federaal parlement gedebatteerd over de vaccinatieplicht. Vlaams Belang schoof viroloog Geert Vanden Bossche naar voren. Hij pleit er al langer voor om alle coronavaccinaties stop te zetten.

Vanden Bossche benadrukte dat ‘geen enkele verplichting tot vaccinatie wetenschappelijk te rechtvaardigen valt’. De vaccinexpert herhaalde daarbij dat vaccinatie alleen buiten een pandemie nut heeft. “Nu zijn we massaal aan het vaccineren om wat symptomen te onderdrukken zonder dat we de verspreiding echt kunnen indijken. Het virus wordt daardoor onder druk gezet, wat een recept is voor meer infectieuze varianten. We drijven het zo tot het extreme dat het virus straks resistent wordt tegen de antistoffen,” zei hij.

Totaal onverantwoord

De viroloog zei dat het ‘totaal onverantwoord is om nu te spreken over massale vaccinatie tegen omikron’.

De Belgische huisarts Frank Peeters haalt op social media hard uit. “Ik heb enkele dagen isolatie achter de rug omwille van de omikronvariant en morgen ga ik weer aan het werk,” schreef de huisarts zondag. “Degenen die mij nu als huisarts een verplichte vaccinatie willen opleggen voor 1 april om mij tegen de omikronvariant te beschermen, zijn gevaarlijke idioten.”

4.8 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Eerst spuit je zonder blikken of blozen of überhaupt met je ogen te knipperen iedereen inclusief alle zwangere vrouwen & kinderen vol met die troep….maar als je dan verplicht wordt om die Operatie-Depopulatie COVID-1984 Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-RVS-Grafeen(hydr)oxide-Spike-Eiwitten-Parasieten-Vuilnisbak-Nood-Vaxxi-Nazi zelf te laten injecteren begin je ineens te jammeren….wtf…dat is in principe wel een tikkie schijnheilig….

Marrob BE
Marrob BE
2 jaren geleden

Goed gezegd.
Het zijn compleet gestoorde lui.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 jaren geleden

En zo is het. Idioten die andere idioten volgen. Wie is het meest gek, de eerste of de laatste? Voltaire : :who can make you believe absurdities, can make you commit atrocities”.

Sybren Rusche
Sybren Rusche
2 jaren geleden

Dit is belachelijk dat ze al zover gaan om dit te gaan verplichten, iedereen moet het recht hebben om het niet te doen. Dit is geen pandemie meer maar gewoon een erge griep. Daar gaan ook mensen aan dood en dat kan men niet tegen houden met een injectie

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x