Gezondheid

Peuter Milow overlijdt twee dagen na vaccinaties: “In amper vijf minuten tijd werden zeven vaccins gegeven”

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In België wordt onderzoek gedaan naar het verdachte overlijden van de 1-jarige Milow uit Westrozebeke. De ouders denken dat het jongetje is gestorven als gevolg van de vaccinaties die hij twee dagen voor zijn dood kreeg.

“Aanvankelijk werd gedacht aan wiegendood,” aldus oma Lieve. “Maar een arts zei later dat Milow niet is gestorven aan wiegendood, maar aan de gevolgen van een griepinfectie met koortsstuipen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Twee dagen voor zijn dood kreeg Milow bij Kind en Gezin, een agentschap van de Vlaamse overheid, twee inentingen. De ouders en de oma vermoeden dat de prikken de doodsoorzaak zijn.

‘Zo’n cocktail is heel veel’

“We hebben onze twijfels over de manier waarop de vaccinaties werden toegediend,” zei vader Kenzy Vangheluwe (20). “In vijf minuten tijd werden twee spuiten met in totaal zeven vaccins gegevens. Zo’n cocktail is heel veel. Niet ieder kind kan zoiets aan. De ochtend na de spuitjes had Milow ineens koorts. De dag daarna leek het te verbeteren, maar ’s middags is hij overleden.”

De ouders weten na meer dan een maand na de dood van hun 15 maanden oude peuter nog altijd niet wat de doodsoorzaak is. “We worden van het kastje naar de muur gestuurd,” aldus Kenzy. “Zo kunnen we de dood van Milow geen plaats geven.”

‘Dit is geen op zichzelf staand geval’

Woordvoerder van het parket Johan Lescrauwaet reageerde: “Een onderzoek vergt nu eenmaal tijd. Er is niet alleen de autopsie, maar ook een toxicologisch onderzoek.”

“We zeggen niet dat het onmogelijk is, maar er is nog nooit een peuter overleden na het toedienen van een combinatievaccin,” zei woordvoerster van Kind en Gezin Leen Du Bois.

Oma Lieve heeft intussen een Facebookgroep aangemaakt voor ouders met soortgelijke ervaringen. “Al drie mensen hebben contact opgenomen met de boodschap dat zij na een vaccinatie hetzelfde meemaakten,” zei ze. “Dit is geen op zichzelf staand geval.”

[Nieuwsblad]

4.7 36 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Doe dat dan niet! Ja daar gaat je baby dood van, DUH! Je geeft je kind toch ook geen rattengif te eten?

de Boer
de Boer
8 jaren geleden

“We hebben onze twijfels over de manier waarop de vaccinaties werden toegediend,” zei vader Kenzy Vangheluwe (20). “In vijf minuten tijd werden twee spuiten met in totaal zeven vaccins gegevens (…)”

Zoiets laat je gewoon niet toe als ouder, niet zeggende dat de ouders schuld dragen maar kom op zeg, laat je eerst via meerdere (onafhankelijke) kanalen informeren! Vind het echt verschrikkelijk voor de familie maar waarom vertrouwen mensen toch blindelings op vaccinaties? Tja, mijn verhaal is een paradox maar ik zit hier met gemengde gevoelens over dit onderwerp en ik weet deze niet goed te plaatsen. Wat een drama.

Sebas0570
Sebas0570
8 jaren geleden

Ik was een jaar of 5 a 6 ruim 30 jaar geleden, 2 spuiten tegelijk links en rechts. Ik ben 2 weken doodziek geweest. Na een paar minuten al overgeven en voor de rest algemene malaise.. Als ik die met 15 MAANDEN had gehad was mij denk ik de pijp uit gegaan.
Normaal vergeet je dat soort momenten op mijn leeftijd, maar ik ben zo ziek/traumatisch ervan geworden dat ik me het nog kan herrinneren als de dag van gisteren.

Dave
Dave
8 jaren geleden

Volgen mij heeft de mens zelf genoeg anti stoffen, eet gezond, leef gezond en je hebt geen griepprik nodig.
En ze kunnen zoveel zeggen maar je weet niet wat er in de cocktail zit die ze zo graag in je armpje willen spuiten. Geen vaccins voor mij…

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x