Homepagina » Gezondheid » Peuter Milow overlijdt twee dagen na vaccinaties: “In amper vijf minuten tijd werden zeven vaccins gegeven”
Peuter Milow overlijdt twee dagen na vaccinaties: "In amper vijf minuten tijd werden zeven vaccins gegeven"

Peuter Milow overlijdt twee dagen na vaccinaties: “In amper vijf minuten tijd werden zeven vaccins gegeven”

In België wordt onderzoek gedaan naar het verdachte overlijden van de 1-jarige Milow uit Westrozebeke. De ouders denken dat het jongetje is gestorven als gevolg van de vaccinaties die hij twee dagen voor zijn dood kreeg.

“Aanvankelijk werd gedacht aan wiegendood,” aldus oma Lieve. “Maar een arts zei later dat Milow niet is gestorven aan wiegendood, maar aan de gevolgen van een griepinfectie met koortsstuipen.”

Twee dagen voor zijn dood kreeg Milow bij Kind en Gezin, een agentschap van de Vlaamse overheid, twee inentingen. De ouders en de oma vermoeden dat de prikken de doodsoorzaak zijn.

‘Zo’n cocktail is heel veel’

“We hebben onze twijfels over de manier waarop de vaccinaties werden toegediend,” zei vader Kenzy Vangheluwe (20). “In vijf minuten tijd werden twee spuiten met in totaal zeven vaccins gegevens. Zo’n cocktail is heel veel. Niet ieder kind kan zoiets aan. De ochtend na de spuitjes had Milow ineens koorts. De dag daarna leek het te verbeteren, maar ’s middags is hij overleden.”

De ouders weten na meer dan een maand na de dood van hun 15 maanden oude peuter nog altijd niet wat de doodsoorzaak is. “We worden van het kastje naar de muur gestuurd,” aldus Kenzy. “Zo kunnen we de dood van Milow geen plaats geven.”

‘Dit is geen op zichzelf staand geval’

Woordvoerder van het parket Johan Lescrauwaet reageerde: “Een onderzoek vergt nu eenmaal tijd. Er is niet alleen de autopsie, maar ook een toxicologisch onderzoek.”

“We zeggen niet dat het onmogelijk is, maar er is nog nooit een peuter overleden na het toedienen van een combinatievaccin,” zei woordvoerster van Kind en Gezin Leen Du Bois.

Oma Lieve heeft intussen een Facebookgroep aangemaakt voor ouders met soortgelijke ervaringen. “Al drie mensen hebben contact opgenomen met de boodschap dat zij na een vaccinatie hetzelfde meemaakten,” zei ze. “Dit is geen op zichzelf staand geval.”

[Nieuwsblad]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Doe dat dan niet! Ja daar gaat je baby dood van, DUH! Je geeft je kind toch ook geen rattengif te eten?

  8 likes
  • De Amerikaanse hetze tegen vaccinaties is belachelijk en daar moeten we niet aan meedoen. Vanzelfsprekend zal er op zoveel MILJOEN wel altijd eentje sterven, net zoals er in de VS jaarlijks 20.000 sterven als gevolg van overdadig gebruik van aspirine, ibuprofen etc en daar kraait geen haan naar. Ik heb ook kinderen en dan weet je dat ALLES wat medicatie betreft, risico’s met zich meebrengt maar die peuter zal mss al met een virus en zwakkere weerstand gezeten hebben en de cocktail zal de druppel geweest zijn. Je zal als groene hippie je kinderen maar vaccinaties ontzeggen en dan vaststellen dat het op 7 jaar sterft aan een debiele kinderziekte als de mazelen ..

   8 likes
   • En wat is het BEWIJS dat vaccinaties werken? Dit is voor het overgrote deel je reinste propaganda dat ons al vanaf kinds af aan met de paplepel wordt ingegoten.

    http://www.naturalnews.com/042012_vaccine_facts_vaccine-damaged_children_CDC.html

    Stel gewoon eens een paar kritische vragen:
    – Waarom moet er een kwikverbinding in vaccins zitten? (Thimerosal)
    – Waarom krijgen in Nederland baby’s de meeste vaccins in de eerste twee levensjaren ingespoten, terwijl in een land als Japan het bij wet verboden is een kind ONDER twee jaar een vaccin te geven om het immuunsysteem eerst te laten aansterken?
    – Waarom zijn steeds meer vaccins opgenomen in het regeringsprogramma?
    – Waarom krijgen we tegenwoordig nog poliovaccins (DTP prik), terwijl de diagnose al lang en breed is veranderd in menigitis?
    – Waarom zitten er carcinogenen in vaccins?
    – Waarom is het VERPLICHT te vaccineren? (ik ben zelf nog altijd baas over mijn eigen lichaam.)
    – Waarom worden er geen onderzoeken verricht tussen wel gevaccineerd vs. niet gevaccineerd?

    De onderstaande site geeft een zeer goed overzicht waarom vaccins lang niet zo goed zijn als dat men claimt.

    Kijk maar eens op http://www.vaccinvrij.nl

    Ik vind het belachelijk dat je bagatelliseert en aannames doet, zonder je eerst verder te informeren over achtergronden waarom een (specifiek) kind overlijdt aan een vaccinatiecocktail, laat staan over vaccinaties in zijn algemeenheid. Het zal JOUW kind maar zijn!

    23 likes
   • Aan die debiele kinderziekte als de mazelen is nog nooit een kind gestorven! Denk na! En wees niet zo goed gelovig dat vaccinatie goed is. Dit is echt een drama. Bovendrijven mogen artsen niet eens vaccineren omdat ze de eed van Hypocrates hebben afgelegd. Daarin beloven artsen patiënten niet te schaden op welke wijzen ook.

    3 likes
    • Het moet toch een enorme klus geweest zijn om (met terugwerkende kracht) de sterftestatistieken van o.a. mazelen te vervalsen in honderden landen en instituten all over the world. En elk spoor van de waarheid uit te wissen in elke krant of medisch tijdschrift en die te vervangen door berichten met hoge sterfcijfers.

     Een nog grotere prestatie is het aanzetten van miljoenen artsen, 60 jaar lang inmiddels, om hun eed van HIPPocrates te negeren zonder een substantiële groep van “dienstweigeraars” te creëren. Dat lukt zelfs Scientology niet.

     Petje af.

     2 likes
    • zijn dat de zelfde artsen die je leeg roven als je nog niet dood ben????

     0 likes
  • Erg kort door de bocht Arwijn, de vader is 20 jaar oud en wellicht nog niet zo wakker als dat jij bent. Toch ben ik benieuwd of jij kinderen hebt ja de nee.

   9 likes
  • Vaccinaties zijn in België, net als de meeste andere landen verplicht, daar moet je dus niet willen over discuteren.

   0 likes
 2. Ik was een jaar of 5 a 6 ruim 30 jaar geleden, 2 spuiten tegelijk links en rechts. Ik ben 2 weken doodziek geweest. Na een paar minuten al overgeven en voor de rest algemene malaise.. Als ik die met 15 MAANDEN had gehad was mij denk ik de pijp uit gegaan.
  Normaal vergeet je dat soort momenten op mijn leeftijd, maar ik ben zo ziek/traumatisch ervan geworden dat ik me het nog kan herrinneren als de dag van gisteren.

  8 likes
  • Zoek een goede homeopaat, Sebas0570. Die kan je helpen te ontgiften, zodat je later geen – eventuele – leverproblemen krijgt.
   dat is wat ik gedaan heb (30 jaar geleden) gecombineerd met acupunctuur om mijn luie lever (terminologie van die tijd) weer goed werkend te krijgen. Is gelukt.
   Sukses!

   3 likes
  • Ik was een jaar of 5 a 6 ruim 50 jaar geleden toen je nog weinig vaccinaties had.
   Ik ben 5 keer doodziek geweest, mazelen, bof, rode hond, waterpokken en nog zo wat. Gelukkig geen kinkhoest, maar vaak overgeven en voor de rest algemene malaise. Net niet met hersenvliesontsteking in het ziekenhuis beland zoals 10% van de mazelenpatiënten. Ik dacht vaak dat ik de pijp uit zou gaan maar gelukkig werkte mijn moeder toen niet zodat ze niet haar vakantiedagen moest opnemen om mij te troosten. Mijn moeder was al dolblij dat het poliovirus niet meer in NL rondwaarde, daar was ze dood- en doodsbang voor.
   Normaal vergeet je dat soort momenten op mijn leeftijd, maar ik ben zo ziek/traumatisch geweest dat ik me het nog kan herinneren als de dag van gisteren.

   2 likes
 3. Reactie op Frans..wie bent u met uw gekke informatie van 10% beland met hersenvliesontsteking in het ziekenhuis als je mazelen hebt. Wat een onzin! Ik heb in de zeventiger jaren tezamen met mijn 2 zussen en volgens mij de halve school mazelen gehad; niemand is in het ziekenhuis terecht gekomen. Gewoon goed uitzieken en goed op de koorts letten (dus goede instructie krijgen – cs geven aan de ouders) en er hoeft NIETS aan de hand te zijn. U moet zich aan de feiten houden. Dit zijn de idioten die willen dat er voor elke kinderziekte een vaccin komt. Voor polio een vaccin; prima, maar het kent zijn grenzen. Je mag ook nog wel eens een ziekte doormaken om gewoon weerstand op te bouwen. Het blijkt in de USA al weer zo te zijn dat indien er een mazelenepidemie uitbreekt dat zeer veel gevaccineerden ook de mazelen krijgen (de mazelenepidemie er ontstaat?), soms met ergere verschijnselen. Het kinkhoest vaccin is al aan resistentie onderhevig en zou steeds vroeger (in de moederbuik en vaker?) gevaccineerd moeten worden.

  Kom op mensen, blijf een beetje zelf nadenken…Big Farma heeft ook haar belangen bij ANGST.
  Ik blijf een kritisch denker.

  4 likes
  • Wat ik, jij en je zus hebben doorgemaakt is maar een anekdote, kijk naar de cijfers van het geheel en de recente epidemieën; dat jij het niet gehad hebt betekent niet dat een ander het niet gekregen heeft.
   De mazelen versterkt je immuunreactie niet maar verzwakt die juist, waardoor hersenvliesontstekingen, longontstekingen en oorontstekingen ontstaan, soms met blijvende mates van doofheid. 1 tot 3 op de 10.000 sterft, zo vielen er begin jaren ’70 nog ongeveer 10-20 mazelendoden per jaar.
   Deze verzwakking van het immuunsysteem houdt nog lang na de mazelen aan, is onlangs uit onderzoek gebleken.
   Ongeveer bij 5% van de gevaccineerden slaat het vaccin niet aan, dus bij een epidemie zullen die ziek worden. Daarnaast kunnen kinderen met bepaalde aandoeningen beter niet gevaccineerd worden.
   Dus blijf lekker kritisch op idioten als ik, maar dan ook op die antivaccinatie idioten die leugens verspreiden en halve waarheden.

   3 likes
   • ik, mijn broer en zus hebben gewoon de mazelen gehad, niets aan de hand, een beetje hangerig en dat was in de jaren 60.
    Mijn dochter krijgt begin 90er jaren haar BMR en ontwikkelt autisme, epilepsie en zwaar verstandelijke beperking. En kom nou niet met die onzin dat dit toeval is. Toeval bestaat nl niet. Dit komt niet uit de lucht vallen weet ik nu.
    Al 1 op de 50 kinderen kiijgen een vorm van autisme of allerlei andere leer- en gedragsstoornissen. Dat was in mijn jonge jaren 1 op 10.000.
    Oeps wat zeg ik nu, dat komt natuurlijk omdat toen de diagnoses niet goed gesteld werden, jaja…….

    1 likes
    • Er zullen wel meer zaken gepasseerd zijn vlak voor jouw dochter helaas zo zwaar getroffen werd. Zoals een nieuw jurkje, een eerste danoontje, geverfd speelgoed, een voorbijrijdende tweetakt brommer, een wespensteek? Waarom ligt het aan de BMR als er zoveel andere dingen zijn gebeurd?

     Oorzaken voor toenemend autisme kun je niet zomaar eenzijdig bij vaccinatie leggen omdat er een gelijktijdige toename lijkt te zijn. In de afgelopen decennia is het magnetron gebruik ook sterk toegenomen net als het aantal broedende ooievaars. Het loodgehalte in bloed is sterk afgenomen net als het vetgehalte van onze maaltijden.

     3 likes
 4. “We hebben onze twijfels over de manier waarop de vaccinaties werden toegediend,” zei vader Kenzy Vangheluwe (20). “In vijf minuten tijd werden twee spuiten met in totaal zeven vaccins gegevens (…)”

  Zoiets laat je gewoon niet toe als ouder, niet zeggende dat de ouders schuld dragen maar kom op zeg, laat je eerst via meerdere (onafhankelijke) kanalen informeren! Vind het echt verschrikkelijk voor de familie maar waarom vertrouwen mensen toch blindelings op vaccinaties? Tja, mijn verhaal is een paradox maar ik zit hier met gemengde gevoelens over dit onderwerp en ik weet deze niet goed te plaatsen. Wat een drama.

  4 likes
  • idd waarom vertrouwen ouders blindelings op vaccinaties!!!!! vreselijk wat er gebeurd met die troep die ze kleine kinderen mee vol spuiten!!

   3 likes
 5. 7 vaccinaties achter mekaar voor een een kind van 1 jaar is wel veel. Moet gespreid zijn of helemaal niets.
  Zou ze aanklagen.

  1 likes
  • Als baby krijg je dagelijks tientallen nieuwe indringers te verwerken die het immunsysteem moet gaan herkennen. Die paar vaccinaties zijn peanuts.

   3 likes
 6. Volgen mij heeft de mens zelf genoeg anti stoffen, eet gezond, leef gezond en je hebt geen griepprik nodig.
  En ze kunnen zoveel zeggen maar je weet niet wat er in de cocktail zit die ze zo graag in je armpje willen spuiten. Geen vaccins voor mij…

  3 likes
 7. als dat echt zo is dat er in 1 dag 2 spuiten met in totaal 7 verschillende ziekteverwekkers in je donder wordt gespoten is het niet zo vreemd nee dat het immuunsysteem dat niet aan kan

  beetje erg laks voor zowel de ouders als de gene die het gegeven heeft want je kan zelf ook wel bedenken dat wanneer je goed de griep hebt (diarree koorts en overgeven ) je er dan niet 6 andere ziekten bij kan hebben

  kortom vreemd verhaal ik had ze aangeklaagd voor moord maar, nogmaals je hoort zelf ook na te denken van klopt dit wel (zou niet moeten hoeven daar ben ik het met u eens )

  0 likes
 8. 18 jaar geleden kreeg mijn dochter haar eerste inentingen….het gevolg een dood en doodziek kind waarvoor de arts een aantal keer is moeten komen…diagnose …prikkoorts vd vaccinatie..advies…niet meer inenten of gesplitste entingen…uiteindelijk bij homeopaat gekomen die de entingen heeft ontstoord..nadien nog 2 kinderen gekregen maar geeneen heeft meer de entingen gekregen..ik heb me idd toen moeten verdedigen..nu in deze tijd zijn de mensen slimmer aan het worden en hoef ik me niet meer te verdedigen..en als iedereen zijn kinderen lekker laat enten hoef ik die van mij niet te enten:) ..ga maar eens na hoeveel kinderen wat ingeent zijn toch ziek wrden tov kinderen wat niet zijn ingeent…voor mijn kinderen en mezelf geen chemische rotzooi in ons lijf waar alleen de farmaboeren beter van worden

  0 likes
 9. Fleur – ik ben het met je eens. Ik ken niemand van mijn generatie die mazelen heeft gehad en dat zijn er velen, incl. mijn ouders, die er bijverschijnselen van heeft overgehouden. Ik ken wel mijn eigen kinderen waarvan ik de oudste netjes heb gevaccineerd (dat hoorde zo) en die een zwakke gezondheid in de jeugd had; allemaal oorontstekingen, etc… Van mijzelf, zussen, oudere familie, vele neven en nichten ken ik dit helemaal NIET! Een gezonde boerenfamilie! Ik ben daarna gaan nadenken; een kritisch prikker. Kinderen mogen de gewone jeugdziekten als bof en mazelen doormaken. Ik heb ze ook gehad. Ik let goed op. Ik blijf wel thuis (ben zelfstandig ondernemer dus betaal het zelf wel) als ze ziek zijn. Een kleine baby al zo intensief vaccineren; hoe krijg je het in je hoofd; net uit de buik en dan allemaal die stoffen aan een kleintje geven. Mensen moeten het allemaal zelf weten, maar zelf eens op onderzoek gaan, i.p.v. blind een overheid / RIVM geloven is een pre (dezelfde overheid die onze bejaarden aan het lot overlaat; hoezo heeft ze het beste voor met onze volksgezondheid?), En vraag eerst om een bijsluiter van een vaccin, want bij geen enkel vaccin is een bijsluiter te krijgen; dat is wel het minste waar je recht op hebt.

  0 likes
 10. Mijn dochter is bij haar kind pas na 2 jaar met vaccinatie begonnen en ook meer verdeeld.
  Er zijn landen waar je onder de 2 jaar niet mag vaccineren wegens de gevolgen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister-president

Beelden: Minister-president van Nederland liegt over coronatoespraak

We moeten ons realiseren dat het maanden ...

epidemioloog

Epidemioloog onthult: ‘Aanzienlijke kans dat het coronavaccin niet werkt’

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl is één ...