BinnenlandCorona

Alle ‘complottheorieën’ over corona komen uit: welke verschrikkingen staan ons nog meer te wachten?

Help ons door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Anderhalf jaar geleden was het nog ondenkbaar: een staat van medische apartheid, een QR-maatschappij en een samenleving waarin sociale uitsluiting wet is geworden. Het waren allemaal complottheorieën. Maar vandaag de dag is dit schrikbeeld op steeds meer plekken de keiharde, dagelijkse realiteit, zei Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) woensdag tijdens het coronadebat.

Hij wees erop dat steeds meer mensen beginnen te zien dat het hele coronabeleid is gebaseerd op een web van list en bedrog. Al was het maar omdat er geen bevredigend antwoord komt op de meest voor de hand liggende vragen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Feitelijk onjuist en zeer misleidend

Waarom gebruikt de regering steeds die afschrikwekkende term ‘besmettingen’ als het gaat om positieve tests? Dat is feitelijk onjuist en zeer misleidend. En waarom worden de aangescherpte maatregelen louter en alleen genomen wegens een toegenomen aantal positieve tests, terwijl de ziekenhuizen zo goed als leeg zijn en de bezetting in de ziekenhuizen zelfs daalt? We deden dit toch om de zorg te beschermen? Nu aangetoond is dat corona niet gevaarlijker is dan een stevige seizoensgriep, waarom behandelen we corona dan ook niet gewoon op die manier, net als inmiddels tal van landen en ook staten in de Verenigde Staten, zonder dat dat tot noemenswaardige problemen leidt?

Waarom is het nu voor het eerst in de geschiedenis ineens nodig om zelfs kerngezonde kinderen te vaccineren voor een ziekte die voor kinderen zelf niet eens gevaarlijk is? Dat is nog nooit gebeurd in de Nederlandse geschiedenis, nota bene met een experimentele gentherapie waarvan de bijwerkingen op langere termijn totaal onbekend zijn. En wat zegt het kabinet tegen de vele honderdduizenden kerngezonde jongeren die zich vaak met tegenzin hebben laten injecteren, puur omdat hun was voorgehouden dat ze dan hun vrijheid terug zouden krijgen? Nu blijkt dat ook dit een leugen was.

Steeds meer mensen zien dat we worden misleid, gemanipuleerd en voorgelogen

“Soms kun je alle mensen voor de gek houden. Sommige mensen kun je altijd voor de gek blijven houden, maar je kunt niet altijd alle mensen voor de gek blijven houden,” zei Van Meijeren.

“Steeds meer mensen zien dat we worden misleid, gemanipuleerd en voorgelogen. Steeds meer mensen zien dat het beleid er helemaal niet op is gericht om corona eronder te krijgen, maar om de bevolking eronder te krijgen. Forum voor Democratie blijft net zolang strijden totdat deze grote leugen als een kaartenhuis in elkaar stort en Nederland is bevrijd van deze tirannie,” sprak het Kamerlid.

4.8 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tungsten
Tungsten
2 jaren geleden

Oorlog… vannacht wakker geworden van bulderende raket motoren.
Vorig jaar ook rond deze tijd, testen bij tno zeiden ze vorig jaar. Het zou mij niets verbazen al breekt er hier of ergens anders een vernietigende oorlog uit.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik durf rustig te beweren, dat wij met z’n allen in de grootste nachtmerrie aller tijden leven. En dat is dan absoluut niet overdreven. Wij leven met z’n allen in WWIII, terwijl heel veel mensen hier totaal geen benul van hebben.
Ik kom ook tot het besef dat de elite (eigenlijk een veel te positief woord voor een zootje criminelen) door zal gaan totdat ze letterlijk iedereen onder de voet hebben gelopen.
Ik zie regelmatig de tekst langskomen: het kaartenhuis stort in elkaar. Er is niets wat ik niet liever wil, maar ik kijk daar toch wel iets genuanceerder naar.
Wat er nu gebeurt, is tientallen jaren geleden in een stel zieke breinen bedacht. Deze figuren verdienen wat mij betreft niet eens de naam mens. Ik zou het eerder monsters willen noemen. Ze zijn duivels arrogant en durven zelfs nog zoiets onzinnigs te beweren, als dat het voor ons bestwil zou zijn. Knettergek.
Gistermiddag is Mark Rutte natuurlijk prachtig tegen de lamp gelopen. Op alle alternatieve sites werd het gemeld. Op de MSM natuurlijk niet. RTL gooit het beeld op zwart. Zoiets van: als je het niet ziet, dan bestaat het niet.
Je zou denken dat die neus van Mark inmiddels wel tot op de grond gegroeid zou moeten zijn, vanwege alle leugens die hij in de afgelopen jaren heeft verteld.
Even off topic, maar toch eigenlijk niet:
A.s. zaterdagmiddag is er in Purmerend een zomerevent van Forum voor Democratie.
Het zou fantastisch zijn als er een heel grote opkomst is. Deze mensen verdienen ons aller steun. Dat het samengaat met een demonstratie van Police for Freedom in Rottterdam is echt jammer, want daar komt dezelfde doelgroep op af.
Toch kan ik alleen maar zeggen, dat ik zeer veel bewondering heb voor deze kleine partij, die als ENIGE opkomt voor de belangen van de Nederlandse bevolking. En een zeer groot deel van diezelfde Nederlandse bevolking ziet het nog niet eens.

wappie
wappie
2 jaren geleden

als het volk (volkeren) deze F regeringen, WHO, UN en nog een paar van deze nare clubjes de lengte geven, gaat er nog veel meer ellende komen. Lees maar SPARS 2023-2025 een 200 pagina tellend document waar uitvoerig in wordt omschreven wat komen gaat. Das niet mis, das verschrikkelijk veel ellende om uiteindelijk alle regeringen de schuld te geven en een wereldregering te kunnen vormen. Er schijnt een 2e veel ergere pandemie op stapel te staan en met al die immuun systemen die door de covid shots niet meer of niet meer goed kunnen functioneren, gaan we het beleven. Warren Buffet zei het al: we zijn nog maar net begonnen.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
2 jaren geleden

Geweldige toespraak, het word tijd voor een algehele reset van de in hypnose verkerende mensen, ze moeten wakker worden geschud.. er moet iets gebeuren wat zo heftig de leugens laat zien dat de de mensen met een schok ontwaken uit de diepe slaap… suggesties zijn welkom

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x