Binnenland

‘Burgemeesters kunnen beslag leggen op je woning om daar asielzoekers te plaatsen’

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!

Na de boeren komen de bejaarden aan de beurt. Zij zitten nu in huizen met veel overwaarde. Omdat de eigen woning wordt overgeheveld naar box 3, zullen zij geconfronteerd worden met belastingaanslagen die ze niet kunnen betalen, zei belastingadviseur Pim van Rijswijk in het tv-programma Ongehoord Nieuws.

Hij wees erop dat we een heel groot woningtekort hebben, terwijl tegelijkertijd veel migranten naar Nederland komen. “En dat is waar we woonruimte voor nodig hebben.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Inkwartieren

“Ik vermoed dat er een combinatie gemaakt wordt tussen mensen die hun huis niet meer kunnen betalen en immigranten die woonruimte nodig hebben,” aldus Van Rijswijk.

Hij verwees naar de spreidingswet en de Wet verplaatsing bevolking, die de burgemeester de macht geeft om panden te confisqueren, ook woningen. Hij kan vervolgens zeggen: we hebben hier wat immigranten die we daar kunnen plaatsen. “Inkwartieren zoals we dat in feite noemen.”

Dan komen er toch drie immigranten bij

“Ik zie geen andere mogelijkheid. Als je nu al 300.000 huizen tekort hebt, en je ziet dat al die immigranten binnenkomen, waar geen plek voor is en niet voor wordt gebouwd – waar laat je ze anders?” vroeg Van Rijswijk.

“Dan is het heel simpel: u kunt die woning niet meer betalen, u heeft wel drie kamers vrij. Dan komen er toch drie immigranten bij?”

4.5 147 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

178 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
9 maanden geleden

Het wordt nog veel erger in Nederland wanneer de Nederlandse WEF vertegenwoordigers zoals D66, VVD, CDA en koningin Maxima alle bezittingen zoals auto`s en huizen (op bevel van Klaus Schwab) ven de mensen beginnen af te pakken!

Hamala
Hamala
9 maanden geleden

Never zal dat hier gebeuren!
De schietschijf staat klaar!
Hugo moet zijn huis afstaan die is de veroorzaker van al het vaccinleed en woningdwang!

Gosse
Gosse
9 maanden geleden

Dit betekent OORLOG met de Nedelanders en dat “vuur” kunnen ze niet meer blussen en loopt kompleet uit de hand.

Ton Nuiten
Ton Nuiten
9 maanden geleden

Dat ziet er niet goed uit voor al die mensen met overwaarde op hun huis. Ik echter woon nog altijd in een huurhuis. Bij nader inzien: kopen doe ik het in elk geval niet…

Back to top button
178
0
We lezen graag je reactie!x