Paranormaal

Is dit het bewijs dat feeën bestaan? Fotografe legt ‘fee’ vast op foto

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse fotografe Lisa Wildgoose schreef in een Facebookbericht dat ze verbijsterd was toen ze een klein gevleugeld schepsel ontdekte onderaan een foto van een bloem. “Zouden feeën dan toch bestaan?” schreef ze.

“Toen ik thuis kwam en na een reportage door de foto’s bladerde trof ik dit wezen aan,” zei ze. “Het zal vast wel een insect zijn, maar het lijkt echt op een fee.” Wildgoose vertelde aan de Britse Daily Mail dat ze vroeger als meisje al in feeën geloofde en graag zou willen geloven dat dit een echte fee is. “Alle moeders op school zeiden dat het een fee was en waren zeer enthousiast,” zei ze.

Is dit het bewijs dat feeën bestaan? Fotografe legt 'fee' vast op foto
Is dit een fee? (Mercury)

Wildgoose zegt dat ze de foto niet heeft bewerkt. “Ik heb hem niet digitaal bewerkt om het op iets anders te laten lijken,” lichtte ze toe.

De foto doet denken aan de zogeheten Rossendale Fairies, een fotoreeks van kleine gevleugelde wezens die in 2014 werd gemaakt in Lancashire. “Het was een schok toen ik de beelden bekeek,” zei John Hyatt indertijd tegen de Manchester Evening News. “Ik dacht dat ik dubbel zag. Achteraf heb ik de foto’s met een aantal muggen en vliegen vergeleken, maar ze zien er gewoonweg niet hetzelfde uit.”

Volgens een entomoloog is het een muggensoort die knutten of knutjes genoemd wordt. “Deze kleine muggen vormen zwermen waarin mannetjes rond de vrouwtjes dansen om ze aan te trekken,” aldus Erica McLaughlin. “Ze hebben dunne vleugels en lange benen die naar beneden hangen.”

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
redbull
redbull
7 jaren geleden

Haha het moet niet gekker worden

mel
mel
7 jaren geleden

Zucht, Allemaal heel mooi hoor. Feeën, elfjes, aliens, engelen of het monster van loch ness.
Maar waarom is het “bewijs” dan altijd letterlijk en figuurlijk zo wazig?

emka
emka
7 jaren geleden

Langpootmug. Dat zie je zo!

pleiadian
pleiadian
7 jaren geleden

Gelukkig is de foto zo duidelijk dat er geen twijfel over kan bestaan…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

46
0
We lezen graag je reactie!x