Homepagina » Paranormaal » Is dit het bewijs dat feeën bestaan? Fotografe legt ‘fee’ vast op foto
Is dit het bewijs dat feeën bestaan? Fotografe legt 'fee' vast op foto

Is dit het bewijs dat feeën bestaan? Fotografe legt ‘fee’ vast op foto

De Britse fotografe Lisa Wildgoose schreef in een Facebookbericht dat ze verbijsterd was toen ze een klein gevleugeld schepsel ontdekte onderaan een foto van een bloem. “Zouden feeën dan toch bestaan?” schreef ze.

“Toen ik thuis kwam en na een reportage door de foto’s bladerde trof ik dit wezen aan,” zei ze. “Het zal vast wel een insect zijn, maar het lijkt echt op een fee.” Wildgoose vertelde aan de Britse Daily Mail dat ze vroeger als meisje al in feeën geloofde en graag zou willen geloven dat dit een echte fee is. “Alle moeders op school zeiden dat het een fee was en waren zeer enthousiast,” zei ze.

Is dit het bewijs dat feeën bestaan? Fotografe legt 'fee' vast op foto

Is dit een fee? (Mercury)

Wildgoose zegt dat ze de foto niet heeft bewerkt. “Ik heb hem niet digitaal bewerkt om het op iets anders te laten lijken,” lichtte ze toe.

De foto doet denken aan de zogeheten Rossendale Fairies, een fotoreeks van kleine gevleugelde wezens die in 2014 werd gemaakt in Lancashire. “Het was een schok toen ik de beelden bekeek,” zei John Hyatt indertijd tegen de Manchester Evening News. “Ik dacht dat ik dubbel zag. Achteraf heb ik de foto’s met een aantal muggen en vliegen vergeleken, maar ze zien er gewoonweg niet hetzelfde uit.”

Volgens een entomoloog is het een muggensoort die knutten of knutjes genoemd wordt. “Deze kleine muggen vormen zwermen waarin mannetjes rond de vrouwtjes dansen om ze aan te trekken,” aldus Erica McLaughlin. “Ze hebben dunne vleugels en lange benen die naar beneden hangen.”

[Metro]


Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

46 reacties

 1. Fééên leven alleen daar waar ze zich gelukkig voelen, ver van de maddening crout, in mijn Walese tijd, veel mystieke plekjes ontdekt op ons grote landgoed, op een dag was ik aan het scharrelen in een heel klein valleitje, met hoge rots wanden, op zo’n 3 meter hoogte was een lklein water fontijntje, een straaltje koel helder water ontsprong daar uit die kale rots, op de boden veel planten, mooie planten door het water gedijdense heel goed, en daar op de rand van zo’n mooi blad, zat een Féé, ik zag haar/hem, maar zij mij kennelijk niet, onwerkelijke situatie, mijn vrouw zij later, dat door de bijzondere atmosfeer, ter plekke het al oude metafyschise patroon je in een ander kader plaatst, een andere dimensie, ja er is meer tussen hemel en aarde, en dat is fijn om te weten, vooral met 8 millioen auto’s in Nederland, denk niet dat er Elfen in Nederland verblijven !

  21 likes
  • Feëen zijn geesten-wezens, en net als spook-manifestaties kunnen ze in de juiste omstandigheden op film vast gelegd worden. Maar hierom zal er verder ook nooit sporen ervan gevonden worden (lijken of genetisch materiaal). Er zijn heel wat geesten-wezens out there. Ik denk zelf dat het ecosysteem van de aarde verder gaat dan alleen maar wezens van vlees en bloed, of blad en sap.

   12 likes
 2. Haha het moet niet gekker worden

  15 likes
 3. Outside the Box (FB groep)

  Is dit niet gewoon een libelle?

  1 likes
  • Ja ja, een gewone Libelle, of een water nymph, of een dragonfly, wel eens goed bekeken, dit wondertje is het bekijken waard, met zijn vouwbare cristallen vleugels.
   Op onze schouder bladen, zijn de vleugel spots nog steeds aanwezig, van eens in één van onze vele metamorfoses, toen wij nog vleugels droegen, op die millioenen jaren lange weg.

   4 likes
   • Denk eerder dat we van slakken afstammen. Lees Eukaryoten. We leven niet voor niks in een huis. Dit bedoel ik serieus. In de pyramidion van Intef VI staan deze tekeningen: Een benoe/ibis betekent rijzende berg, die ontstaat na aardplaten tegen elkaar schuiven. Dan water, dan een opkomende/ondergaande zon, dan een slak(dacht eerst een slang, maar deze heeft 2 hoorntje op zijn kop) Een slak kan eenslachtig en tweeslachtig tegelijk zijn. En hieruit kan de mens/man en vrouw geëvolueerd zijn. en dan een zaadje. Lees je het zaadje als eerste levende, die kan zichzelf niet voortplanten. Deze voorstelling heeft met het begin van leven te maken en misschien ook wel met de ondergang van leven te maken. Cirkel van leven naar dood en van dood naar leven.
    Wat ook interessant is dat die eukaryoten elementen zijn uit stofwolken uit de ruimte. En zo komt men erop dat we van de plejaden afstammen. Sterrenwind die op de aarde is neergevallen.Plejaden liggen in het sterrenbeeld stier/taurus enz. Alle oude culturen hebben het over de plejaden. Ook wel zeven gesternte/zusters genoemd. En weer die zeven komt terug.

    2 likes
    • Bedankt beste jenne en Elise49.
     Ik was een beetje grumpy uit bed gestapt, maar deze commentaren maken mijn dag weer goed. Pure comedy!

     3 likes
     • Puur comedy? Ga eens uitzoeken waar de letter A vandaan komt. Ik verklap het al een beetje. A komt van Alef/os/stier. Taures sterren dus. De fotonen belt. Lees de mythes/oude culturen/vorige grote beschavingen en je begrijpt waar we vandaan komen. Veel lees plezier.
      Als je die allemaal gelezen hebt plus huidige kennis(biologie/natuurkunde), breng het dan naar de toekomst. Alle benamingen zijn geen goden, maar natuurkundige dingen.
      Niburu is een onzichtbare planeet/denkbeeldige hemelbol. Men bedoelt daar het sterrenstelsel mee. Die heeft zijn eigen ecliptica. En heeft dus zijn eigen terugkomende cyclussen. Men zegt dat die(fotonen belt) nu invloed gaan hebben op aarde. Aardbevingen enz., maar ook op de mens.
      Eukaryoten groep: Schimmels, slakken worden apart benoemd en dieren enz. Slakken leven zowel in zee en land en zijn er dus waarschijnlijk(logische redenering)eerder dan zoogdieren enz. Eerst was er de aarde, dan water(dit is een belangrijk element van leven) Slakken zijn tweeslachtig. Het woord huis betekent heel veel in oude culturen/religies. Ik begrijp dus niet wat jij daar zo grappig aan vindt?

      2 likes
    • September wordt een speciale maand. Sterrenbeeld maagd. Zon en maansverduisteringen van september 2014 tot 2015. Vroeger was de maand september de zevende maand. Sept is zeven. Kijk naar de franse taal/latijns. Verwijst naar de zeven gesternte.
     Voor de Joden is het een speciaal jaar. De shemitah, 3000 jaar oude mysterie. Voor de mayás eindigde hun kalender in 2012. Maia is een ster in de maagd sterrenstelsel. In de Koran spreekt men over de 70 maagden met zwarte ogen(black eye/zwarte gat/isis), die men krijgt in het paradijs. Dat zijn de 70 maagden sterren.
     September verwijst naar septant. 70. geboorte van shiva 7000 jaar geleden. De kosmische shiva(cern) met slang(ook vernoemd in maagdensterrenstelsel. De slang die zichzelf opeet. Dus iets ouds gaat weg en iets nieuws komt terug. Shiva bezit alle kennis/doos van Pandora.
     Wij worden langzaam wakker/hoger niveau door foton belt(wifi houdt ons gevangen), maar tegelijkertijd gaat de natuur terugslaan. Indianen geloven dat de wereld gezuiverd gaat worden door dit natuurfenomeen. Voor hen is dit de zwarte god/zwarte gat/black eye enz.
     Als het beven van de aarde ophoudt, is de ramp slechts een begin.(Japan, Tibet enz.) Leef dus in kwaliteit. Het komt als een dief in de nacht. Vrede zij met u. Amen. Ook dat woord is interessant om te onderzoeken.
     ps. de monniken van Tibet kondigde de zingende grot aan.(2/3 jaar geleden) De aarde gaat zich roeren. Waarom denk je dat er een monnik uit Tibet aan het bidden is in het noorden van Noorwegen richting poolster/pool? Dat is niet zomaar.

     2 likes
     • Beetje een logica van: waarom is een brandweerwagen rood??
      Nou, een brandweerwagen heeft 4 wielen. Er kunnen 5 brandweermannen op. Dus, 4×5=20. 20 Shilling zitten in een pond. Een pond kan in de zee vallen. In de zee leven vissen. Vissen hebben vinnen. Finnen hebben tegen de russen gevochten, en de russen hebben een rode vlag. Logisch dat een brandweerwagen rood is.

      3 likes
     • @emka xD dat klopt ja je kan er zo’n ultra lang verhaal aan hangen

      0 likes
 4. Het zou echt kunnen zijn! Blijf geloven in magie en wellicht wilde dit elfje wel gefotografeerd worden om ons te wijzen op het bestaan van het elfenrijk. Zou kunnen toch?

  8 likes
 5. Gelukkig is de foto zo duidelijk dat er geen twijfel over kan bestaan…

  10 likes
 6. Zucht, Allemaal heel mooi hoor. Feeën, elfjes, aliens, engelen of het monster van loch ness.
  Maar waarom is het “bewijs” dan altijd letterlijk en figuurlijk zo wazig?

  9 likes
  • dat vind ik dus ook er zijn genoeg mensen die het fotograferen maar film het dan ook een keer want dit is wazig en het lijkt mij een gewoon insect. maar ninefornews zet ook veelsteveel troep erop en ze kijken niet even door of het wel echt is of een hoax is

   0 likes
 7. Wensdenken. Gewoon een insect.
  Zo kun je ook iemand proberen blij te maken met een dooie mug.

  9 likes
 8. Je moet oppassen dat je niet alle illusies uitband uit je leven, er is heus buiten beton en glas, ook nog een andere gevoels wereld, om je op weg te helpen lees eens de gedichten van Walt Whiteman, out of the gradle and lessly rocking, of zijn levens werk, Leaves of grass, na het lezen wordt dit/het een onderdeel van je denk wereld.
  Je moet je zelf niet de kans ontnemen om een harmonieuser mens te worden, het geweld van de metafysica is altijd aanwezig, kun je niet verlogenen, of uit bannen.
  Het zou goed zijn om eens een Ami’s gemeenschap te bezoeken, dit is echt een mooie en goede manier van leven, is niets dogmatisch aan.

  5 likes
 9. Langpootmug. Dat zie je zo!

  8 likes
 10. In IJsland zijn elfen een echt verschijnsel volgens een groot deel van de bevolking.
  Maar ach dat moet kunnen toch? Er zijn hier mensen die in een God geloven, en die lachen we meestal ook niet uit.

  5 likes
  • Nou Ikke …ik wel hoor.
   Ik lag gelovigen heel erg hard uit.
   God, Allah of Jaweh bestaan helaas niet, hebben nooit bestaan en zullen ook nooit bestaan.
   Je moet het in dit leven helemaal zelf doen

   2 likes
 11. Feeën, elven , dwergen en andere mythische volkeren hebben ons al lang geleden verlaten toen wij ons geloof in hen verloren.
  Zij zijn vertrokken naar schemerland.
  Dus het zal wel een knut zijn.

  5 likes
 12. new atheist world order

  uhm, nee.
  Ik zou zeggen, foto’s en video’s zijn tegenwoordig helemaal nergens meer ‘het bewijs’ voor.
  Het meest aannemelijke is idd een mug.

  4 likes
 13. er klopt iets niet, maar verlies de realiteit niet in de ogen

  wat mij altijd zo verwonderd, is dat mensen alles scherp kunnen vast leggen, maar een ufo, feetje, bigfoot, of iets anders op eens heel vaag is, terwijl de bloem hier ook heel scherp is, en de vermeende Fee opeens heeeeelllllllllllllllllllllllllllllllll vaag

  2 likes
  • U heeft een mooie naam. Ook op dit soort sites moet je zelf blijven nadenken. Wat u zegt klopt, over het algemeen, alleen is dit object (fee/insect) heel klein. Dat zie je ook op de originele zonder zoom. Daarnaast is er ingezoomd op de bloem en niet op waar het hier om gaat. Misschien express?

   1 likes
  • ze moesten 10 kilometer inzoomen om hem te zien en daarom is het misschien wel een dooie bacterie of gwn een poepvlek, want je weet maar noo
   it

   0 likes
 14. Is dat een cori-fee ?

  1 likes
 15. Stefan ik lach ook om veel va die dingen ondanks dat er ook wel goeie dingen in religie zitten

  0 likes
  • Mag je mij vertellen, wat er “goed” is aan een leugen. Elke religie is een verzinsel, om het volk onder de duim te houden. Het is een machtstool, niet meer en niet minder.

   1 likes
   • En lach is inderdaad met CH….
    Foutje….

    0 likes
   • Religie wel of geen leugen, dat mag ieder voor zich bepalen. Moet je eens opletten hoe de cabal staat te wankelen met de toename van Licht energieen afkomstig uit de fotonenbelt. Hier kan geen negatieve machtstool, de leugenaars en labbekakkers zonder ruggegraat of ook maar enig moraal, ongelofelijke asocialen, small minded, die het volk onder de duim willen houden, niet meer tegenop.

    0 likes
 16. Ik heb de fee nog eens nader bekeken , ze heeft wel lange benen

  0 likes
 17. Nope not impressed

  Next!

  0 likes
 18. Daar komen de kabouters. Joechei. Joechei.

  0 likes
 19. Feeën zijn mijn vrienden. Ik communiceer met ze en ik kan ze zien.
  Maar ja, feeën vertrouwen mij en laten ook toe dat ik ze kan zien.
  Wel weet ik dat feeën zeer mensenschuw zijn, de mens is hard bezig deze wereld naar de verdoemenis te helpen en daar willen feeën geen deel uit van maken. Ook het ongeloof en dat mensen buitengewoon extreem materialistisch ingesteld zijn, dat wil zeggen: dat ze niet meer geloven dan de materialistische “wetenschap”, maakt ook dat feeën zich allesbehalve thuis voelen bij deze mensen.

  Fairies,

  0 likes
 20. Feeën zijn zeer lieve wezens. Voor wie feeën wil waarnemen, ga naar buiten en zoek een natuuromgeving op. Geloven dat er meer is dan de materialistische werkelijkheid is noodzakelijk. Laat je hart raken door schoonheid die je in elk plant, boom of zelfs grassprietje tegenkomt. Je bent er weken, zo niet, maanden bezig voordat feeën vertrouwen in je krijgen en dat ze misschien toelaten dat jij ze kan zien. Feeën met wie ik gecommuniceerd heb, zijn boos dat de mensheid op deze planeet heel erg veel groen heeft doen verdwijnen, er werd en er wordt nog steeds heel bomen gekapt. Feeën zijn echt woest en zeker niet mensvriendelijk, dat was heel erg lang geleden wel eens anders geweest.

  Het duurt weken, zo niet, maanden om feeën te kunnen waarnemen, maar het duurt nog langer voordat feeën bij jou willen zijn(dus ook thuis of waar je ook heen gaat) en dat jij via visualisatie altijd met ze kan channelen, wie hier ook nog ver mee is, zal feeën letterlijk kunnen horen in hun hoofd(nee, niet als gedachte, echt horen maar niet met je oren!). Het zijn gewoon natuurgeesten, net als “spirituele gids” dus, maar feeën vervullen andere maar wel een zeer belangrijke taak die ook voor de mens van levensbelang is, namelijk: de natuur op gang brengen!
  En wij mensen kunnen niet zonder natuur!
  Respect voor de natuur maar ook echt vanuit je hart geraakt worden door de natuur, ook al is het maar een grassprietje, is vereist voor wie met feeën in aanraking wil komen. Ook moet je heel erg sensitief zijn, iets wat voor heel veel mensen een groot obstakel is.
  Feeën brengen ook een erg lekker bloemige geur met zich mee en die ruik ik ook permanent, ik kan feeën ook zien, zelfs bij mijn thuis en ze zijn permanent bij mij.
  Ik was trouwens altijd al een erge buitenbeentje geweest wat onder de mensen of mensenmaatschappij betreft, dit heeft ook in mijn voordeel gewerkt dat feeën mij eerder zullen vertrouwen en prettiger bij mij kunnen voelen.

  Ik wens iedereen veel succes die feeën graag willen waarnemen, maar atheïsten die vooral van de materialistische of zielloze wetenschap moeten hebben en niet meer open kunnen staan dan dat, zullen feeën nooit waarnemen en ze stoten feeën zelfs af!

  Fairies,

  Fairies,

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Is het zikavirus gemaakt door Bill Gates?

Zit Bill Gates achter de uitbraak van het zikavirus?

Enkele dagen geleden verklaarde hoogleraar Francis A. ...

Op zoek naar de legendarische 300 meter hoge Witte Piramide van Xi'an

Op zoek naar de legendarische 300 meter hoge Witte Piramide van Xi’an

Rond de stad Xi’an in de Chinese ...