Universum

Media storten zich op Nibiru-verhaal. Verschijnt Planeet X in september?

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Als we een complottheoreticus moeten geloven zal de mysterieuze planeet Nibiru binnenkort zichtbaar worden. Dat schrijft de Daily Mail.

Volgens numeroloog David Meade vindt de ‘apocalyps’ plaats tussen 20-23 september en zijn aanwijzingen hiervoor te vinden in de piramides en de Bijbel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“Het is heel vreemd dat zowel Openbaringen 12 als de Grote Piramide van Gizeh wijzen naar één specifiek moment – 20 tot 23 september 2017,” zei hij.

Belangrijke hemellichamen

Meade denkt dat Nibiru, ook wel bekend als Planeet X, halverwege september zichtbaar zal worden aan de hemel en uiteindelijk zelfs in botsing zal komen met onze planeet.

Hij baseert zich op bijbelpassages en inscripties op de piramides. Twee tunnels in de Grote Piramide wijzen na 20 september naar belangrijke hemellichamen, aldus de complottheoreticus.

Veel mensen

Zijn voorspelling is grotendeels gebaseerd op Jesaja 13:9-10:

“De dag van de Heer breekt aan, meedogenloos, grimmig, in brandende toorn. Het land zal in een woestenij veranderen, de zondaars die er wonen verdelgt hij.”

“De sterren aan de hemel geven geen licht meer, sterrenbeelden doven uit, de zon is verduisterd als ze opkomt, het licht van de maan is verdwenen.”

Hoewel er volgens de NASA nog geen bewijs is voor de verborgen wereld, zijn er veel mensen die erin geloven.

Zuidpool

In januari claimde Meade dat een ster, de tweelingbroer van onze zon, op de Zuidpool afstevent.

Meade, schrijver van het boek Planet X – The 2017 Arrival, zei dat er zeven planeten om deze ster draaien en dat Nibiru – een ‘grote, blauwe planeet’ – daar één van is.

Religieus

Eén recensent zei echter: “Op zijn website claimt hij dat hij zich richt op feiten, wetenschap en astronomisch bewijs, maar na enkele pagina’s wordt het wel heel religieus allemaal.”

“Nibiru en andere verhalen over afgedwaalde planeten zijn een hoax,” zei NASA eerder.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tink
Tink
6 jaren geleden

Ieder jaar vergaat de aarde wel zo’n beetje bij NineForNews. Ik zet de chips vast klaar en het bier koud op 23 sept, wordt weer gezellig apocalypsje spelen!

Olivier P
Olivier P
6 jaren geleden

De aarde is plat, dus ze kunnen ons kunnen ons niet raken (toch niet als we in profiel zijn). Hebben wij effe geluk zeg !

lichtwezen
lichtwezen
6 jaren geleden

Als de laatste mens klaar is op Moeder aarde eerst dan heeft ze haar taak volbracht, dan zal ze langzaam sterven en terugkeren naar de bron, het Al. Dit duurt nog miljoenen eeuwen. Volkeren der Aarde / Jozef Rulof. https://rulof.org/nl

Raymond
Raymond
6 jaren geleden

Geweldig nieuws 23 september is namelijk mijn vader jarig , dubbel feest dus , we laten ons vol lopen en proberen alvast in coma te komen zodat het niet te heftig is als bij de afgelopen 30 voorspellingen van de bijbel en alle andere zieners ?????

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x