Homepagina » Universum » Media storten zich op Nibiru-verhaal. Verschijnt Planeet X in september?
Media storten zich op Nibiru-verhaal. Verschijnt Planeet X in september?

Media storten zich op Nibiru-verhaal. Verschijnt Planeet X in september?

Als we een complottheoreticus moeten geloven zal de mysterieuze planeet Nibiru binnenkort zichtbaar worden. Dat schrijft de Daily Mail.

Volgens numeroloog David Meade vindt de ‘apocalyps’ plaats tussen 20-23 september en zijn aanwijzingen hiervoor te vinden in de piramides en de Bijbel.

“Het is heel vreemd dat zowel Openbaringen 12 als de Grote Piramide van Gizeh wijzen naar één specifiek moment – 20 tot 23 september 2017,” zei hij.

Belangrijke hemellichamen

Meade denkt dat Nibiru, ook wel bekend als Planeet X, halverwege september zichtbaar zal worden aan de hemel en uiteindelijk zelfs in botsing zal komen met onze planeet.

Hij baseert zich op bijbelpassages en inscripties op de piramides. Twee tunnels in de Grote Piramide wijzen na 20 september naar belangrijke hemellichamen, aldus de complottheoreticus.

Veel mensen

Zijn voorspelling is grotendeels gebaseerd op Jesaja 13:9-10:

“De dag van de Heer breekt aan, meedogenloos, grimmig, in brandende toorn. Het land zal in een woestenij veranderen, de zondaars die er wonen verdelgt hij.”

“De sterren aan de hemel geven geen licht meer, sterrenbeelden doven uit, de zon is verduisterd als ze opkomt, het licht van de maan is verdwenen.”

Hoewel er volgens de NASA nog geen bewijs is voor de verborgen wereld, zijn er veel mensen die erin geloven.

Zuidpool

In januari claimde Meade dat een ster, de tweelingbroer van onze zon, op de Zuidpool afstevent.

Meade, schrijver van het boek Planet X – The 2017 Arrival, zei dat er zeven planeten om deze ster draaien en dat Nibiru – een ‘grote, blauwe planeet’ – daar één van is.

Religieus

Eén recensent zei echter: “Op zijn website claimt hij dat hij zich richt op feiten, wetenschap en astronomisch bewijs, maar na enkele pagina’s wordt het wel heel religieus allemaal.”

“Nibiru en andere verhalen over afgedwaalde planeten zijn een hoax,” zei NASA eerder.

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Tink schreef:

  Ieder jaar vergaat de aarde wel zo’n beetje bij NineForNews. Ik zet de chips vast klaar en het bier koud op 23 sept, wordt weer gezellig apocalypsje spelen!

  42 likes
 • Lucifall schreef:

  Er zal maar 1 oorzaak zijn als de wereld vergaat.
  Niet Niburu
  Niet een apocalyps
  maar gewoon de immer strijdende mens

  https://tallsay.com/page/4294992203/vergaat-de-wereld-alweer-op-23-september-2017

  5 likes
  • Loki schreef:

   En door wie hebben wel de immer strijdende mensheid.? Juist, door een stel machtswellustige psychopatische gekken.

   10 likes
   • BORIS schreef:

    “stel machtswellustige psychopatische gekken”. Die moeten dan wel of reïncarneren of is het gewoon dat een deel van de mensheid gewoon machtswellustige psychopatische gekken zijn, maar sommige mensen dat niet willen zien.

    0 likes
 • Raymond schreef:

  Geweldig nieuws 23 september is namelijk mijn vader jarig , dubbel feest dus , we laten ons vol lopen en proberen alvast in coma te komen zodat het niet te heftig is als bij de afgelopen 30 voorspellingen van de bijbel en alle andere zieners 😂😂😂😂😂

  10 likes
 • Peter schreef:

  Ik geloof niet zo in de aankomst van Niburu, maar 9-22 wordt wél aangekondigd door de illuminati in vele films en tv-produkten. Precies zoals ze dat deden met 9-11. Ze laten ons weten dat er water komt, enorme vloedgolven die de kustgebieden gaan overspoelen. Dus wat er ook komt op 22-9 het is geen natuurlijke gebeurtenis maar een geplande operatie. Wellicht worden er staande-golf frequentiewapens in de ruimte ingezet om dit te verkrijgen. Bid dat er een macht is die hierboven kan staan en deze gebeurtenis voordat hij ten uitvoer wordt gebracht, kan stoppen. Want wat de illuminati van plan is, dat dóen ze. Staat ze niets in de weg dan kómt op de middag van 22 september die vloedgolf, ook over grote delen van Nederland. Zoek ook eens naar; Wachters van de nacht.

  10 likes
 • Nobiru schreef:

  Het volk dat de meeste kennis had verzameld van de kosmologie, astrologie en astronomie – de Indiërs – meldden niks over zo’n planeet. Ik vermoed dat de bijbelse eindtijdprofetiën veel mensen in grote verwarring heeft gebracht. 23 september is een doodnormale dag en er zal niks bijzonders gebeuren op 23 sep. Iedereen die gelooft in die onzin daag ik uit al je bezittingen weg te geven op 22 sep, want op 24 sep heb je het toch niet meer nodig! Wie durft?

  5 likes
  • Loki schreef:

   Nobiru

   De wereld vergaat niet op 23 september. Dit soort onzin verhalen is door David Meade in de wereld gebracht. 23 september is alleen een indicatie datum voor wat gaat komen.
   Een ieder die goed geïnformeerd is, weet wat hem te doen staat. En dus zullen de slimste en de meest goed geïnformeerde overleven.
   Uit jou relaas blijkt dat je niet goed bent geïnformeerd.

   2 likes
   • Nobiru schreef:

    Ik zeg je dit: leg de horoscopen van 1000 mensen naast elkaar. Als er in een bepaald jaar een ramp zou moeten gebeuren en 500 van hen zouden moeten sterven, dan kun je dit terugvinden in 500 van die 1000 horoscopen. Waarom doen ze nooit onderzoek op deze basis? Omdat ze dan ontmaskerd worden als onzinverkopers die geld willen slaan met bangmakerij. Daarom. Helaas trappen wel erg veel mensen erin.

    2 likes
   • sasha schreef:

    Er zal dus op 23 september iets significants moeten gebeuren, iets herkenbaar’s. Gebeurt dat niet dan wordt het tijd de witte jassen met riemen tevoorschijn te halen. Maar uiteraard is de voorspelling voor 23 september weer heel wazig, zodat men er altijd mee weg lijkt te komen. Tijd om de vrijheid van meningsuiting eens aan te gaan passen. Voorspellingen moeten vooraf goedgekeurd gaan worden, en achteraf getoetst.

    0 likes
 • Sathos schreef:

  Weet u nog dat Nibiru al zichtbaar zou moeten zijn na die Amerikaanse zonsverduistering? Daar horen we ook bar weinig meer van, nietwaar?

  5 likes
 • arthur schreef:

  Kunnen we 24 sept. weer een feestje bouwen. Positief blijven denken.

  4 likes
 • Justin schreef:

  In Prediker staat dat de aarde voor onbepaalde tijd zal bestaan.
  .In psalm 37 staat dat de zachtmoedigen/rechtvaardigen de aarde zullen bezitten/beërven en de boosdoeners zelf zullen afgesneden (weggehaald/ vernietigd ) worden.
  2 Petrus 3 spreekt over de goddelozen die vernietigd worden niet de aarde ,wat verder lezen we dat er een ‘nieuwe” hemel en een ”nieuwe ”aarde die er overeenkomstig Gods belofte zal komen en daarop zal rechtvaardigheid wonen.

  Ik denk niet letterlijk een nieuwe aarde maar een geschoonde aarde ,alles wijst erop. l

  4 likes
 • lichtwezen schreef:

  Als de laatste mens klaar is op Moeder aarde eerst dan heeft ze haar taak volbracht, dan zal ze langzaam sterven en terugkeren naar de bron, het Al. Dit duurt nog miljoenen eeuwen. Volkeren der Aarde / Jozef Rulof. https://rulof.org/nl

  3 likes
 • Olivier P schreef:

  De aarde is plat, dus ze kunnen ons kunnen ons niet raken (toch niet als we in profiel zijn). Hebben wij effe geluk zeg !

  2 likes
 • Rob Steenwinkel schreef:

  Hij `verschijnt` ieder jaar 10x ……..en dat gaat nog jaren door tot men weer iets anders heeft om bang van te worden………en om de zakken mee te vullen!

  2 likes
 • zevenenergie schreef:

  Er is niets en alles verschijnt en verdwijnt daar in.
  Aan welke gedachte je ook blijft kleven, je zal het weer los laten.
  Uit eindelijk zal je ook je zelf beeld dat opgebouwd is uit vele waan beelden niet meer in stand kunnen houden.

  Maar ja de mens geeft zich niet graag over, en dan zijn alle fantasieën een handige afleiding.
  Van leven is er dan echter geen sprake. want leven in een virtuele fantasie wereld in je hooft is een slap aftreksel van leven van uit het hart.

  Het is jammer dat de meeste mensen daar pas achter komen op hun sterfbed. Dan blijken zelfs de grootste planeten, alians en complot theorieën slechts ideeën te zijn die geen enkele waarde hebben.

  https://www.youtube.com/watch?v=hjTZqMZ5FJ0

  2 likes
 • Supernaivedommerik schreef:

  Datum klopt exact, moet natuurlijk niet op een dagje kijken.
  Alleen de naam Nibiru is fout.
  Moet zijn Angela Merkel.
  Wel knap dat ze dat al wisten 3miljoen jaar terug.

  1 likes
 • Spreken elkaar wel weer op 24 september… 🙂

  1 likes
 • louis gieling schreef:

  Wat zou een natuurverschijnsel te maken hebben met uitroeien van de mensheid,door ingrijpen van een “God “. Die de mens geschapen zou hebben ? Als die planeet er al zou zijn ??

  0 likes
 • Angela schreef:

  Laat het nou maar eens gebeuren dan. Ben helemaal klaar met deze wereld. Zoals de Georgia Guidestones aangeven wil de elite dat er maar een beperkt aantal slaven aanwezig blijven, dus zullen ze met H.A.A.R.P. en andere wapens wel een flink gedeelte weg gaan vagen. Ik denk dat het niet Nibiru zal zijn, maar gewoon hun eigen wapens.

  0 likes
 • x

  Check Also

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  universiteit leiden

  Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

  De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

  >