Mens en Dier

Kijk: Medeoprichter Greenpeace heeft het helemaal gehad met de klimaatluchtfietserij

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

In Australië is het opvallend fris voor de tijd van het jaar. Sydney en Melbourne beleven de koudste zomer in 140 jaar. Vorig jaar sneuvelden talloze records en ook 2023 is koud begonnen.

Zelfs zender ABC, die normaliter bol staat van de berichten over opwarming, spreekt van ‘een zeldzaam jaar zonder ‘heet’ weer’. In Sydney is het normaal gesproken gemiddeld 15,2 dagen per jaar warmer dan 30 graden Celsius. Vorig jaar werd die temperatuur vrijwel nooit bereikt. Dat is ‘uitzonderlijk zeldzaam’.

Economische zelfmoord

Op 21 februari 2022 werd het voor het laatst 30 graden in Sydney. En in heel 2022 noteerde de stad geen enkele ‘hete’ dag (32 graden). Sinds 2019 is het aantal dagen boven 30 graden in Sydney in vrije val.

“Er is nul bewijs dat CO2 leidt tot een stijging van de temperatuur,” reageert medeoprichter van Greenpeace Patrick Moore op Twitter. “Toch staan we op het punt om biljoenen te investeren in het reduceren van CO2. We plegen zonder goede reden economische zelfmoord.”

Klimaatluchtfietserij

Voormalig diplomaat en columnist Johannes Vervloed zag de tweet van Moore ook en schrijft: “Greenpeace-medeoprichter heeft het helemaal gehad met de klimaatluchtfietserij.”


4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
14 dagen geleden

NATUURLIJK weten WIJ al lang, dat de hele klimaatwaanzin niets anders dan een ongelooflijke grote SCAM is!

En nu doet Patrick Moore, mede-oprichter van Greenpeace, een boekje open.

Op zich is dat natuurlijk prima, maar zit hier ook weer iets achter? Ik ben (helaas) behoorlijk sceptisch geworden en weet dus niet precies of dit nu weer een stunt is, of dat deze mededeling ECHT is.

De bewijzen, namelijk dat de Aarde HELEMAAL niet opwarmt, maar eerder afkoelt, zijn er natuurlijk al legio. Dit is iets, wat door vele wetenschappers al jaren geleden werd voorspeld. De zon verliest in kracht en je hoeft helemaal ZELF geen wetenschapper te zijn, om daar je conclusies uit te trekken.

Er zit een duistere agenda achter, ofschoon voor velen niet zó duister meer. Wij moeten allemaal van het gas af, zogenaamd om de planeet te redden, maar de werkelijke reden is natuurlijk om ONS allemaal in de kou te zetten.

ALLES is er op gericht om ons eerst ziek te maken (“verdienen” de farmaceuten nog méér) en dan ons naar de eeuwige jachtvelden te sturen.

Wij waren blij, dat wij niet in de leugens van de “corona hype” zijn getrapt, maar worden nu onder vuur genomen, doordat wij heel goed moeten gaan opletten op alles wat wij eten en drinken, EN daarnaast zorgen dat wij niet ook nog eens in de kou komen te zitten.

MISSCHIEN heeft Patrick Moore het licht gezien, maar OOK dit kan weer het zoveelste duivelse spelletje zijn.

Wie het echt weet, mag het zeggen.

mister nexit
mister nexit
14 dagen geleden

co2 reduceren is luchtfietserij echter om het te behalen is het geen economische zelfmoord maar de nieuwe economie. Totdat het maximale van de elektrificatie wordt behaald want daarna stort ons elektriciteitnet in elkaar door overbelasting en pieken en dalen op de netspanning.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
14 dagen geleden

Het hele klimaat gedoe is FRAUDE voor macht over het volk, en geld makerij, het is UITBUITERIJ !!

Armand
Armand
14 dagen geleden

Wat vindt deze Skuls and bones man Kerry zichzelf buitengewoon belangrijk. Wil bij de few and only hunger for power elites horen.

Moet altijd wat te zeggen hebben maakt niet uit welke topic het ook betreft.

Hij denkt het altijd te weten, zulke figuren zouden al lang en breed van hun pensioen kunnen genieten. Maar hun honger voor macht verhinderd hun daartoe.

Dat is hun lot.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

91
0
We lezen graag je reactie!x