BuitenlandCorona

Politicus slaat alarm over coronakampen in Canada: ‘Wat is hier aan de hand?’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Canadese politicus heeft de noodklok geluid over plannen van de regering-Trudeau om in Canada nog meer quarantaine- of isolatiekampen, ook wel coronakampen genoemd, te bouwen. Parlementslid Randy Hillier uit Ontario stelde er afgelopen week vragen over, schrijft website LifeSite.

Hij vroeg de regering van Ontario of men weet hoeveel van deze kampen er gebouwd zullen worden en hoeveel mensen de overheid in de kampen zal vasthouden. Hij wees op documenten die laten zien dat de coronakampen ook voor ‘andere doeleinden’ gebruikt kunnen worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Uw overheid moet op de hoogte zijn van deze plannen om burgers mogelijk vast te houden en te isoleren. Waar worden deze kampen gebouwd, hoeveel mensen worden er vastgehouden en om welke reden? Ik wil dat de premier van Ontario het volk verzekert dat…” zei Hillier, waarna hij werd afgekapt en gesommeerd om te gaan zitten.

11 quarantainekampen

In een e-mail die de politicus naar zijn volgers stuurde, zegt Hillier dat de premier van Ontario zijn vragen al sinds juli ontwijkt. Hij zegt zich zorgen te maken over de bouw van isolatie- of quarantainekampen in Canada. “Waarom vertellen ze de inwoners van Ontario hier niets over?”

De Canadese gezondheidsautoriteit PHAC zou op dit moment 11 van dit soort quarantainekampen beheren, die plek bieden aan 1600 ‘reizigers’. Ze staan in Calgary, Vancouver, Kelowna, Winnipeg, Regine, Toronto, Montreal, Halifax, Fredericton, St. John’s en Whitehorse. Er zijn volgens LifeSite ook meerdere kampen in aanbouw.

4.2 5 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tony
Tony
3 jaren geleden

Dat klinkt allemaal heel verdacht en zeker niet democratisch. Canada is op weg naar een communistisch land. Wat staat de wereld nog te wachten. Wij zullen het morgenavond horen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 jaren geleden

Ach hoeveel bewijzen en rechtstreekse vergelijkingen met WW2 wil je nog hebben. Maar het corona virus heeft bij de meeste eerder de hersens aangetast dan de longen. Ziende blind en horende doof, stappen ze straks in de trein om vervolgens een ontsmettende covid douche te krijgen. En zich maar afvragen waarom de treinen altijd leeg terugkomen.

rik
rik
3 jaren geleden

Agenda 2020/2030 the plan toe kill you

Walter
Walter
3 jaren geleden

Kamp Schoorl en Ommen maar weer opbouwen

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x