Buitenland

Gevaarlijke elites plannen ‘Grote Reset’: wat staat ons te wachten?

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een blijvende bijwerking van corona is dat overheden steeds meer macht krijgen. Het aantal sterfgevallen piekte begin dit jaar en zonder vaccin heeft de bevolking immuniteit opgebouwd. Toch blijven autoritaire leiders vasthouden aan hun nieuw verkregen macht.

De corona-aanpak lijkt sterk op de benadering die klimaatactivisten hebben gekozen. Het Wereld Economisch Forum – waar onder meer prins Charles, Al Gore, Greta Thunberg, de baas van de Europese Centrale Bank, George Soros, Greenpeace en het WWF bij aangesloten zijn – vindt dat klimaatactie na de coronacrisis bovenaan de agenda moet komen te staan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Klaus Schwab, oprichter en voorzitter van het Forum, zei dat ‘de pandemie een zeldzame gelegenheid biedt om onze wereld te resetten’. “Alle aspecten van onze samenleving en economie moeten op de schop, van onderwijs tot sociale contracten en werkomstandigheden.” Schwab spreekt van de ‘Grote Reset’. Daarbij is een grotere rol weggelegd voor de overheid, die ‘vaker moet ingrijpen’.

Professor Schwab lanceert in januari 2021 zijn Grote Reset-campagne. Zijn grootste obstakel is de Amerikaanse president Trump, schrijft Maurice Newman voor The Spectator. Schwab is vastbesloten ervoor te zorgen dat we nooit zullen terugkeren naar het oude normaal.

Ongelijkheid, slavernij en ellende

Parlementen zullen onder druk worden gezet om wetten aan te nemen die de ongekozen bureaucraten meer macht geven. Big Brother komt steeds dichterbij. “Eenieder die waarde hecht aan vrijheid van meningsuiting zou nu doodsbang moeten zijn,” aldus Newman.

Ondertussen zijn politici en mainstream media zich onbewust van de dreiging en sluiten ze hun ogen voor het machtsmisbruik dat al wordt gepleegd, zogenaamd om de pandemie te bestrijden.

De Grote Reset is niet nieuw. Het is opnieuw een fascistisch experiment, uitgevoerd door de elites. De geschiedenis wijst uit dat vooral de kinderen van de elites toegang krijgen tot hoger onderwijs en hoge posities. ‘Inclusie’ en ‘rechtvaardigheid’? Vergeet het maar. Ongelijkheid, slavernij en ellende, dat is wat ons te wachten staat, besluit Newman.

[The Spectator]

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
BB
BB
3 jaren geleden

“Ondertussen zijn politici en mainstream media zich onbewust”

Geloof ik niets van. In Europa en Amerika wordt je niet zomaar premier of president, want je moet beschikken over de 33ste graad v/d vrijmetselarij en de media is ook in handen van de cabal.

“De geschiedenis wijst uit dat vooral de kinderen van de elites toegang krijgen tot hoger onderwijs en hoge posities.”

Niet alleen dat. Deze elite kids ontvangen geen gifspuiten die hun brein beschadigd wat leerproblemen tot gevolg heeft, vandaar dat ze allemaal hoger onderwijs kunnen volgen.

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
3 jaren geleden

bedenk het ergste.. kan het alleen maar mee vallen..

salvar
salvar
3 jaren geleden

helderziende hadden op hun sterfbed een laatste antwoord , ik ben blij dat ik nu sterft en de toekomst niet mee hoef te maken.
ze zagen allemaal het zelfde.

n
n
3 jaren geleden

Wat de mensheid te wachten staat ,in ieder geval een hele grote reset, en dat is nu in beweging gezet wereldwijd, deze wereldwijde energie is net als een virus, zal in zijn geheel een groet ommekeer brengen, en men kan er weinig tegen doen, het vuur is ontstoken en zal zeker het oude doen verbranden, er is geen weg meer terug naar het ouden, wel zal er wat van terug komen ,maar de weg is open naar een gehele ander samenleving, deze energie is niet meer te stoppen, hij is geëxplodeerd en waait uit met zeker Nare gevolgen en gebeurtenissen wereldwijd, en dat ziet men nu al, ze gaan al de bewegingen van mensen afknijpen door beperkingen op te leggen, de derde wereld in al begonnen, alleen ze willen niet die verschrikkelijke wapens gebruiken die ze in voorraad hebben dat is een gebed zonder eind, in ieder geval zal het allemaal zo verlopen zonder vernietiging van vele belangrijke vormen die ze hebben gecreeert, er staat te veel op het spel vooral op het gebied van ontwikkeling, die de elite hard nodig heeft voor haar toekomst,
Deze wereld gaat dood, tenminste op de manier hoe deze is georganiseerd is, de manier waarop macht word verdeeld ,politiek bedreven en rijkdom gedefinieerd, De aftakeling is geen fraai gezicht, Overal steken economische problemen de kop op, traditionele politieke verhalen bezielen niet meer, Extremisten nationalisten en vooral opportunisten, storten zich in de leemte,
De wereld staat wellicht aan het begin van een nieuwe periode van onzekerheid en onveiligheid,
Maar in elke crises schuilt een kans,
deze kansen zijn er hoe deze er ook mag uitzien, hopelijk dat mensen meer respect en meer elkaar gaan begrijpen hoe wij mensen echt met elkaar naast en naast elkaar kunnen leven, laat we maar ook hopen dat het besten in de mens boven aankomt, maar ook zeker het slechte. ik kies voor het Besten ongeacht wat er ook gebeurt.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x