Homepagina » Buitenland » Gevaarlijke elites plannen ‘Grote Reset’: wat staat ons te wachten?
grote reset
Foto: World Economic Forum CC BY-SA 2.0

Gevaarlijke elites plannen ‘Grote Reset’: wat staat ons te wachten?

Een blijvende bijwerking van corona is dat overheden steeds meer macht krijgen. Het aantal sterfgevallen piekte begin dit jaar en zonder vaccin heeft de bevolking immuniteit opgebouwd. Toch blijven autoritaire leiders vasthouden aan hun nieuw verkregen macht.

De corona-aanpak lijkt sterk op de benadering die klimaatactivisten hebben gekozen. Het Wereld Economisch Forum – waar onder meer prins Charles, Al Gore, Greta Thunberg, de baas van de Europese Centrale Bank, George Soros, Greenpeace en het WWF bij aangesloten zijn – vindt dat klimaatactie na de coronacrisis bovenaan de agenda moet komen te staan.

Klaus Schwab, oprichter en voorzitter van het Forum, zei dat ‘de pandemie een zeldzame gelegenheid biedt om onze wereld te resetten’. “Alle aspecten van onze samenleving en economie moeten op de schop, van onderwijs tot sociale contracten en werkomstandigheden.” Schwab spreekt van de ‘Grote Reset’. Daarbij is een grotere rol weggelegd voor de overheid, die ‘vaker moet ingrijpen’.

Professor Schwab lanceert in januari 2021 zijn Grote Reset-campagne. Zijn grootste obstakel is de Amerikaanse president Trump, schrijft Maurice Newman voor The Spectator. Schwab is vastbesloten ervoor te zorgen dat we nooit zullen terugkeren naar het oude normaal.

Ongelijkheid, slavernij en ellende

Parlementen zullen onder druk worden gezet om wetten aan te nemen die de ongekozen bureaucraten meer macht geven. Big Brother komt steeds dichterbij. “Eenieder die waarde hecht aan vrijheid van meningsuiting zou nu doodsbang moeten zijn,” aldus Newman.

Ondertussen zijn politici en mainstream media zich onbewust van de dreiging en sluiten ze hun ogen voor het machtsmisbruik dat al wordt gepleegd, zogenaamd om de pandemie te bestrijden.

De Grote Reset is niet nieuw. Het is opnieuw een fascistisch experiment, uitgevoerd door de elites. De geschiedenis wijst uit dat vooral de kinderen van de elites toegang krijgen tot hoger onderwijs en hoge posities. ‘Inclusie’ en ‘rechtvaardigheid’? Vergeet het maar. Ongelijkheid, slavernij en ellende, dat is wat ons te wachten staat, besluit Newman.

[The Spectator]
3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
BB
BB
3 maanden geleden

“Ondertussen zijn politici en mainstream media zich onbewust”

Geloof ik niets van. In Europa en Amerika wordt je niet zomaar premier of president, want je moet beschikken over de 33ste graad v/d vrijmetselarij en de media is ook in handen van de cabal.

“De geschiedenis wijst uit dat vooral de kinderen van de elites toegang krijgen tot hoger onderwijs en hoge posities.”

Niet alleen dat. Deze elite kids ontvangen geen gifspuiten die hun brein beschadigd wat leerproblemen tot gevolg heeft, vandaar dat ze allemaal hoger onderwijs kunnen volgen.

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
3 maanden geleden

bedenk het ergste.. kan het alleen maar mee vallen..

salvar
salvar
3 maanden geleden

helderziende hadden op hun sterfbed een laatste antwoord , ik ben blij dat ik nu sterft en de toekomst niet mee hoef te maken.
ze zagen allemaal het zelfde.

mollen
mollen
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

amai

n
n
3 maanden geleden

Wat de mensheid te wachten staat ,in ieder geval een hele grote reset, en dat is nu in beweging gezet wereldwijd, deze wereldwijde energie is net als een virus, zal in zijn geheel een groet ommekeer brengen, en men kan er weinig tegen doen, het vuur is ontstoken en zal zeker het oude doen verbranden, er is geen weg meer terug naar het ouden, wel zal er wat van terug komen ,maar de weg is open naar een gehele ander samenleving, deze energie is niet meer te stoppen, hij is geëxplodeerd en waait uit met zeker Nare gevolgen en gebeurtenissen wereldwijd, en dat ziet men nu al, ze gaan al de bewegingen van mensen afknijpen door beperkingen op te leggen, de derde wereld in al begonnen, alleen ze willen niet die verschrikkelijke wapens gebruiken die ze in voorraad hebben dat is een gebed zonder eind, in ieder geval zal het allemaal zo verlopen zonder vernietiging van vele belangrijke vormen die ze hebben gecreeert, er staat te veel op het spel vooral op het gebied van ontwikkeling, die de elite hard nodig heeft voor haar toekomst,
Deze wereld gaat dood, tenminste op de manier hoe deze is georganiseerd is, de manier waarop macht word verdeeld ,politiek bedreven en rijkdom gedefinieerd, De aftakeling is geen fraai gezicht, Overal steken economische problemen de kop op, traditionele politieke verhalen bezielen niet meer, Extremisten nationalisten en vooral opportunisten, storten zich in de leemte,
De wereld staat wellicht aan het begin van een nieuwe periode van onzekerheid en onveiligheid,
Maar in elke crises schuilt een kans,
deze kansen zijn er hoe deze er ook mag uitzien, hopelijk dat mensen meer respect en meer elkaar gaan begrijpen hoe wij mensen echt met elkaar naast en naast elkaar kunnen leven, laat we maar ook hopen dat het besten in de mens boven aankomt, maar ook zeker het slechte. ik kies voor het Besten ongeacht wat er ook gebeurt.

jenne
jenne
Reactie op  n
3 maanden geleden

Ik moet steeds vaker denken over wat Plato verteld over Atlantisch en de Atlantiden, zolang ze Goddelijk waren ging alles prima, hoe meer het menselijke aan invloed won, hoe groter de problemen in de hun samenleving ! een goede oude vriend van mij nu RIP, ging in een klein houten huisje wonen, zijn vrouw overleden alles verkocht, behalve wat hem echt aan het hart lag, hij vertelde mij zijn grootste zorg was dat hij geen lekke banden kreeg met zijn fiets, hij was nog nooit zo intens gelukkig geweest woonde niet ver van de middenlandse zee, had alle tijd om te lezen en te schrijven, en te genieten van wat er al zo was, in zijn omgeving, hij was een belangrijk man tijdens zijn leven, maar had toch geen voldaan gevoel over zijn leven, hij vertelde mij enorm teleurgesteld te zijn in de mensen, niet in het leven op zich, maar goed illusies houden ons in leven, ben benieuwd !

Joris
Joris
Reactie op  n
3 maanden geleden

in elke crisis schuilt een kans. inderdaad. Laten we kijken of dit zich verder ontwikkelt..

BREAKING: Whistleblower Drops HARD Evidence, Biden, Obama, Hillary EXECUTED Seal Team 6, Audio Proof https://www.youtube.com/watch?v=rCybWf1g9K8&t=65s

Ie
Ie
Reactie op  n
3 maanden geleden

Het nieuwe normaal zal onder andere inhouden dat wij nog steeds met schietpartijen in de arme buurten te maken krijgen, roofovervallen en corruptie verergeren. En dat de Verelendung (Karl Marx ) ook zal verergeren want het blijft gaan om het kapitalistisch systeem. Dat is het fantastische land van Mark Rutte.

Otto
Otto
3 maanden geleden

En een groot aantal is ervan overtuigd dat Tump en Q het onrecht gaan bestrijden???

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Otto
3 maanden geleden

@Otto,

Beste,

Gelukkig hoor ik niet bij dat door u genoemde grote aantal…..

Q = BS!!!

Gladiator
ps als we dit zelf niet op gaan lossen…..en op Q wachten….dan……Halleluja!!!

limalo
limalo
Reactie op  Otto
3 maanden geleden

hahaha, zijn domme schaapjes

Gladiator
Gladiator
3 maanden geleden

De zogenaamde “noodwet” van Hugocaust gaat er met zekerheid komen en waarvoor weet niemand……nou, Schwab zegt het jullie toch nu, er moet en zal gereset worden en ik kan jullie 1 ding garanderen, dit gaat niemand echt leuk vinden!!!

De “noodwet” zorgt voor de nodige regeltjes en de zorgwet (een feit sinds 1-1-2020) zorgt ervoor dat ze u gewoon thuis kunnen ophalen en naar……ehhhh….een u weet wel kamp afvoeren….

Ontario Canada…..(zie vorige topic alhier!)daar mogen zelfs parlementsleden in het parlement geen enge vragen meer stellen want mr. Speaker zegt dan pats boem bek houden en de volgende vraag voor….iemand anders!!! IN CANADA mensen en NIET in Noord Korea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En dan dit!!!!!!!

Ik weet niet of de mensen hier het al weten echter feit is dat het Engelse Koningshuis weg is, weg vom Fenster, en alle interviews welke de afgelopen tijd gehouden zijn met zogenaamd Charles, pedopietje welke veel gebruik heeft gemaakt van de lolitaexpress en ook de zoon van Charles waren allemaal en ZONDER UITZONDERING zogenaamde doubles en nog slechte ook!!!

En…………..wat ook een feit is en misschien een tip voor iemand hier die een paar eurootjes over heeft………..Buckingham Palace staat te koop!!!!!!

Wat is er toch aan de hand daar in Engeland, het grootste en belangrijkste koningshuis in de wereld is weg….niet meer aanwezig…….

En de kranten…..normaal zou dit naar mijn mening de voorpagina wel kunnen halen nietwaar echter…..NIETS……HE LE MAAL NIETS hierover, raar of niet soms!!

En deze zogenaamde koningin van Nederland…..de bunker staat te wachten met open deuren….misschien wel tijd om te doen waar volgens goed gebruik alle, en ik herhaal alle koningshuizen al altijd goed in waren….namelijk VLUCHTEN if TSHTF!!!!!!!!!!!!!!!!!

En nog even dit!!!
Haal geen vaccin, laat jullie niet en NOOIT testen, dit is met zekerheid NIET VEILIG want dit heeft niets te maken met een “virus” of jullie gezondheid!!
Denk dat ze weten dat ze de plank mis geslagen hebben echter ze zitten in het nauw en een kat in het nauw…..u weet wel, en dit zijn psychopatische katten….

Gladiator

Piet
Piet
3 maanden geleden

Zou wel eens zeer positief kunnen uitpakken.

Zeker met verkiezingen aantocht.

Ik denk nog 2 a 3 maanden van dit Coronagezeur. En dan beginnen de krachten die nu al aan het vormen zijn, echte vormen aan te nemen.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Piet
3 maanden geleden

@Piet,

Beste,

U denkt toch hopelijk niet echt dat verkiezingen iets zullen gaan uithalen in deze zaak en alle andere zaken…

Zou u dat denken beste, dan denk aub nog maar eens want dit is nog nooit zo geweest en zal ook nooit zo gaan worden….

U heeft gezien wat een zogenaamde oppositie doet…….

Schreeuwen, blaten, mekkeren….en verder……helemaal niets, zoals natuurlijk altijd!! En dan fijn en netjes instemmen met de NOODWET en en en en en….

Beste,

Wilders is een zionistische pion, rechtstreeks aangestuurd door terroristenstaat IsraHel,

Baudet is een koninklijk aangestuurd projectiel rechtstreeks afkomstig van instituut Clingendael, destijds opgericht met een speciaal KB (koninklijk Besluit), u weet wel, om de oppositie te controleren…….

en Haga….laat me niet lachen…hahahaha….

Gegroet beste,

Gladiator

Marc
Marc
Reactie op  Gladiator
3 maanden geleden

@Gladiator: inderdaad verkiezingen zijn niet meer dan een show om het gewone volk kalm te houden en te laten denken dat democratie echt bestaat.
Wat betreft het engelse koningshuis, dit bestaat al lang niet meer. De echte koninklijke engelse adel is al honderden jaren geleden geinfiltreerd en overgenomen.

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  Gladiator
3 maanden geleden

………Schreeuwen, blaten, mekkeren….en verder……helemaal niets, zoals natuurlijk altijd!! En dan fijn en netjes instemmen met de NOODWET ……..
In dit land worden wetten nog altijd aangenomen met een meerderheid van stemmen. De oppositie is geen meerderheid dus die kunnen doen en laten wat ze willen maar bereiken nooit wat.

Wappie
Wappie
Reactie op  Gladiator
2 maanden geleden

Verkiezingen???
Ik denk niet dat die doorgaan. Worden gewoon uitgesteld. Denk net zolang tot dat er geen verkiezingen meer gehouden hoeven te worden, omdat het dan al een dictatuur is.

Shadow1100
Shadow1100
Reactie op  Piet
3 maanden geleden

In de VS staan de 800 (!) FEMA-kampen al klaar. Honderden guillotines, duizenden plastic doodskisten en betonnen begraafplaatsen voor die 1000den kisten. Treinen voor massa personenvervoer. Google op FEMA-camps. (Federal Emergency Management Agency) Schrik niet…….Ook in Zaanstad!

salvar
salvar
3 maanden geleden

in eerste instanties dacht ik nog misschien heel misschien redden we het maar we zijn nu 7 maanden verder en er gebeurt totaal niets.
ik dacht er komen tegenkrachten om tegengas te geven ook niets.
demonstraties worden te niet gedaan mag niet ruttekop en moet je aanvragen en het antwoord weet je nu al.
honderden artsen en experts zeggen hou op met dit gedoe , niets van dit al ze gaan gewoon door en ze weten allemaal waar ze mee bezig zijn dus het is gewoon tuig.
de macht viert hoogtij en de regels zullen alleen maar scherper worden.
het probleem komt als mensen zich laten vaccineren en eenmaal gevaccineerd hebben ze de juiste golflengte gevonden van 5G en zullen de gevaccineerden dood neervallen in verband met de nanochips.

kijk maar hoe voldaan rutte kijkt de smile van hem is gewoon walgelijk.

dit gaat nooit meer over , dit wordt een hel.
het moet bijna een totale hersenspoeling zijn iets anders kan ik niet bedenken.

jenne
jenne
Reactie op  salvar
3 maanden geleden

Ze hebben geleerd Salvar , er heerst practisch geen honger of echte armoede, van daar het opwerpen van de barricades laat op zich wachten, er zijn groepen, hier waar ik woon die klaar staan, de France organisatie van reserve Oficieren, en de Anarchistische republikeinen, om hun land te redden uit de handen van het NWO gebeuren etc.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  jenne
3 maanden geleden

@jenne,

U zegt en ik citeer: “er heerst praktisch geen honger of echte armoede”………..

Beste, nog eventjes afwachten, alles wat u hier gezegd heeft komt eraan en wel met rasse schreden…..

De voedselketens over de gehele wereld hebben ze namelijk willens en wetens onderbroken en zoiets duurt normaliter een klein jaartje alvorens de massa het gaat merken en ik kan u zeggen, ik begin al heel veel lege schappen en rekken in de supermarkt waar i kom te zien.
Daarbij zijn de voedselprijzen wereldwijd aan het stijgen waar niemand over praat.

Had een kort gesprekje met een inkoper bij een grote super……van de 40 bestelde containers waren er deze week 24 geleverd….

Nog vragen….het komt eraan hoor, het komt eraan!!!

Gladiator

Wappie
Wappie
Reactie op  salvar
2 maanden geleden

@salvar

Hoe kun je er voor zorgen dat je geen vaccinatie hoeft te nemen, maar ook niet naar een FEMA kamp hoeft?
Ik weet het niet meer…..

Geepee
Geepee
3 maanden geleden
Gladiator
Gladiator
Reactie op  Geepee
3 maanden geleden

@Geepee,

U heeft gelijk beste echter dat is slechts de eerste fase.

Zolang gaat dit “covid geshit” duren, en daarna wordt een en ander geïmplementeerd….

Iedereen wordt dan aangestuurd door A.I., waarvoor iedereen een chip geïmplanteerd heeft gekregen en na dit leuke filmpje komt nog 6G en 7G erin…..
6G is om A.I. te completeren en 7G is nodig om het gehele plaatje compleet wat deze heren voor ogen hebben namelijk VR…..oftewel Virtual Reality……………..

Mooie wereld waarin we leven nietwaar echter we hebben dit echt helemaal zelf gewild op deze manier…..

Waarom…….nou simpel, stop er dan nu mee en hoe……..gooi het smartfoontje vandaag nog in de plomp, uurtje laten liggen, eruit halen, mokertje eroverheen en terugbrengen naar de provider met opzegging van het abo…….

Maar neeeeeeeeeeeee, dat kan natuurlijk niet want MEN moet 24/7 bereikbaar zijn…..toch….

Oh ja, en voor wie dan wel!!!!!!!!!

Er komt een totale reset, daar kunnen we niets meer aan doen en dat weet ik inmiddels heel zeker.

Bovenstaand beschreven scenario wordt een feit en wel precies op tijd.
Fase 1 klaar in 2025 en fase 2 klaar in 2030…..

En niemand anders dan WIJ zijn dit schuld…

Gladiator

The thinker
The thinker
Reactie op  Gladiator
3 maanden geleden

Wat je zegt daar geloof ik ook in het leven zoals wat je allemaal voor deze shit hebt gedaan is eigenlijk nutteloos het enige wat men nu kan doen is voedsel in gaan slaan maar toto 2025 is fuck want tot die tijd zijn ze bezig met de leger optuigen 2025 moestd dat compleet zijn, maar chippen en gevaccineerd worden als schapen waarom zou je dit überhaupt willen.

Overleven zou het beste zijn en tijd rekken. Alleen ik las dat er mensen zijn die al er klaar voor zijn om te vechten.

Ik zie niemand echt die eten opkoopt ect.

Allemaal volgzame mensen….

jenne
jenne
Reactie op  Gladiator
3 maanden geleden

Gladiator’s waren hoofdzakelijk vecht slaven, die heel soms zich konden bevrijden en één vrije Romein werden, het Romeinse rijk bestond voor 30% uit slaven, nu is dit +/- 99%, zonder ons dit te réaliseren, de enkeling die zich denkt te hebben bevrijd, bevind zich vaak in een aanverwante kring, denk hier bij aan Golden Dawn, of Rozencrusians, deze ellitaire denkers die zich verlicht noemen, hebben nog steeds veel in de melk te brokkelen, deze tegen de Vrij Metselaars gerichte denkers, nemen toe in macht, om dat zij de wereld kunnen redden uit handen van het kwaad, lees Dönmeh en Maranes, die kennen we maar het kwaad schuilt in die wij niet kennen, de enorme grote zieke gedegenereerde met defecte DNA’s groep, die elkaar de bal toespelen, en de hand boven het hoofd houden, deze misbruikte zieke mensen zijn de buffer tussen hen en ons ! groet !

gerr
gerr
3 maanden geleden

Uitgebreide documentaire: het plan om de hele wereld te controleren https://www.stopworldcontrol.com/nl/rapport/

x

Check Also

biden

Biden verbreekt meteen al zijn eerste verkiezingsbelofte

Maandenlang bekritiseerde Joe Biden tijdens zijn verkiezingscampagne ...

van dissel

Belgische Jaap van Dissel zegt het gewoon: ‘Vaccinatie weigeren heeft gevolgen’

Viroloog Marc Van Ranst, ook wel de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x