Homepagina » Binnenland » ‘M’n tante overleed na een hartinfarct. Ze kreeg gewoon het stempel corona’
corona

‘M’n tante overleed na een hartinfarct. Ze kreeg gewoon het stempel corona’

Begin deze maand meldde het CBS dat er tijdens de eerste coronagolf dit voorjaar ruim 10.000 mensen in Nederland stierven aan ‘vastgestelde of vermoedelijke corona’. Het bureau baseerde zich daarbij op doodsoorzaakverklaringen ingevuld door een arts.

Op basis van GGD-meldingen rapporteerde het RIVM tussen 2 maart en 28 juni 6115 overledenen aan Covid-19. Het CBS registreerde in dezelfde periode 7790 overledenen bij wie Covid-19 is vastgesteld. De cijfers verschillen nogal van elkaar. Wat klopt er van de cijfers? Zijn al deze mensen echt door het coronavirus gestorven? Op social media regent het berichten van mensen die claimen dat een overleden familielid ten onterechte het stempel ‘corona’ heeft gekregen. Het zijn er inmiddels zo veel dat je er bijna niet meer omheen kunt. We laten enkele de revue passeren.

Ik kan hier heel kwaad om worden. Mijn collega is woest en maakt er werk van

Zondag schreef ‘sharonprop’: “De schoonvader van een collega is donderdag overleden. 82 jaar oud. Heeft al 1,5 jaar gezondheidsproblemen. Dit jaar heeft hij al 4 keer in het ziekenhuis gelegen. Vorige week werd hij weer ziek. Hij is 3 keer negatief getest in het ziekenhuis terwijl zijn hart op was. Doodsoorzaak is toch corona.”

“Ik kan hier heel kwaad om worden. Mijn collega is woest en maakt er werk van,” voegde ze toe.

Eerder deze maand twitterde ‘Beppie Babbel’: “Mijn nicht vertelde dat de moeder van een vriendin van haar is overleden aan een hersenbloeding. Wat staat er op de akte van overlijden: Covid-19. Furieus is de familie. Vertel eens Hugo de Jonge en RIVM, hoe zit dat? Wanneer gaan jullie de waarheid vertellen?”

Nu krijgt ze gewoon het stempel corona. Iets wat ik dus echt niet begrijp

Toen zangeres en oud-verpleegkundige Marga Bult op 30 augustus schreef dat ‘er meer gaande is dan alleen deze coronacrisis’, reageerde ‘akkie’: “Vanmorgen m’n tante overleden. Heeft gisteravond een zwaar hartinfarct gehad. Nu krijgt ze gewoon het stempel corona. Iets wat ik dus echt niet begrijp. Wie houdt wie nou voor de gek?”

Bult waarschuwde haar: “Pas maar op dit zo op Twitter te schrijven, mensen gaan je hier meteen complotwappie noemen. Overigens sterkte gewenst.” Waarop ‘akkie’ antwoordde: “Tja, dat is dan maar zo.”

Op 3 augustus schreef ‘Spetters’: “Broer van een cliënt overleden, 68 jaar. Moest al maanden gedotterd worden, maar uitgesteld door ‘corona’. Donderdag zó ziek dat ze niet meer konden wachten. Hij komt bij uit narcose, zegt ‘ik ben niet goed!’ Dood. Op de overlijdensakte staat ‘overleden aan corona’…”

“Het ziekenhuis bleef z’n afspraak verzetten. Reden: ‘we moeten de IC-bedden vrijhouden voor eventuele coronapatiënten’.”

Ze wilden er een sticker opplakken van corona. Daar hebben wij een stokje voor gestoken

En dan nog één van 29 juli. “Mijn oudoom is in maart overleden aan een hartstilstand. Ze wilden er een sticker opplakken van corona. Daar hebben wij een stokje voor gestoken. Zijn ze belazerd,” schreef Maria Talbert.

Ze vervolgde: “Het was allemaal corona volgens het ziekenhuis. Hij was altijd gezond. Tot hij dood neerviel. In het verpleeghuis precies hetzelfde. Mensen waren al ziek en hadden al tig klachten. Maar ze hadden geen corona. Die zijn gestorven door eenzaamheid. En ondervoeding.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
3 maanden geleden

Waaradering voor de zorg?

NEE!

De zorgmaffia doet volop mee aan de pandemiehoax (enkelen daargelaten). Ziekenhuizen en artsen die eraan meedoen hebben veel bloed aan hun handen. Ik hoop dat ze er ooit voor worden gestraft.

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  Mikkel
3 maanden geleden

Het verplegend personeel in het ziekenhuis loopt zich de benen onder hun kont af en zijn allemaal schatten van meiden en jongens en geen lid van de Maffia

Philip
Philip
Reactie op  Eelke Piers
3 maanden geleden

Juist, ik werk zelf in een rusthuis en kan garenderen dat wij geen lid zijn van de ene of andere mafia.
De mensen komen wat verzorging en dergelijk niets te kort, integendeel zelfs.
Maar juist is juist, die zgn lock downs hebben die mensen niet goed gedaan.
(op de kamer blijven, geen bezoek, geen animatie meer etc..die mensen hun hele structuur viel van de ene op de andere dag weg)
Wij als verzorgend en verplegend personeel kunnen die mensen hun familie ook niet vervangen, iets waar die mensen ook dagelijks/wekelijks naar uitkijken.

Maar dat is opgelegd door bepaalde politici, die zich weer laten adviseren door zgn viriologen, tot zelfs dierenartsen er aan toe.
Zij krijgen dan weer hun orders van de WHO en de WHO krijgt weer de orders van big farma en een zekere Bil Gates.

Als men mensen wil beschuldigen en eventueel berechten, ga dan naar de bron, de opdrachtgevers en niet de uitvoerders.

En dat mensen sterven van ontbering, uitkijken, daar mee.
Mensen in het home waar ik ben en die ziek waren (besmet) stoppen met eten en drinken, ze hebben geen geur en smaak meer.
De meeste mensen zijn er na een paar dagen weer bovenop, maar andere zijn al zo ziek (andere kwalen dan Covid 19) en zo verzwakt, dat ze uiteindelijk overlijden.

Zelf heb ik weet van een persoon die zich zelf bewust heeft uitgehongerd, ze was besmet maar mocht niet naar de begrafenis van haar broer……hart verscheurend is dat.

Trouwens, wij mogen geen mensen verplichten om te eten en of te drinken, dwang mag dus niet!!

PS: deze reactie is voornamelijk voor Mikkel bedoelt, dus voel je zeker niet aangesproken Eelke Piers 🙂

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Philip
3 maanden geleden

Wanneer zorgpersoneel meewerkt aan het vervalsen van overlijdens aktes lijkt me dat wel een kwalijke zaak. Ook wanneer men wetenschap heeft dat een bepaalde arts dat doet, en men vervolgens zelf niets zegt. Ook het onderdrukken van collega’s die hun mond wel tegen een directie of bestuur durven open te doen, lijkt me in deze niet alleen oncollegiaal maar ook verwerpelijk.
Uiteraard geen kwaad woord gesproken over de mensen die gewoon hun werk doen en geen medewerking verlenen aan dit soort frauduleuze praktijken. Er zijn tenslotte mega veel zorgmedewerkers en medici die WEL hun mond open doen. Maar daar word vervolgens net zo min naar geluisterd.

Ruud
Ruud
Reactie op  Philip
3 maanden geleden

Hallo als je dit allemaal weet wat er gebeurt waarom komen jullie er dan niet mee naar buiten?
Je kunt wel zeggen ga naar de bron maar wij allemaal hebben jullie hulp nodig!!!

Philip
Philip
Reactie op  Ruud
3 maanden geleden

Wij moeten ons houden aan het beroepsgeheim, daar hebben wij allemaal een papier moeten voor tekenen bij het begin van het contract.

Vandaar dat er zo weinig mensen zijn die met de echte naam naar buiten komen..anders volgt resoluut het ontslag en kunnen we nergens meer terecht.

Zelf zet ik het rusthuis niet in een slecht daglicht, in tegendeel zelfs.
Maar onze handen zijn gebonden, we moeten doen wat de politic dicteren en hun clowns (laboratten, statische virologen, dierenartsen) die deze politici adviseren.

Big farma, de banken, de grote multinationals zoals software giganten, sociale media die in het bezit zijn van deze software giganten (ook wel technocraten genoemd)…hebben de politiek/wereld overgenomen.
Er is geen burger politiek maar wel bedrijven politiek, ten kost van u en ik.

Momenteel zijn nagenoeg al mijn persoonlijk voorspellingen die ik gedaan heb aan het begin van deze grote scam, al bewaarheid geworden (ben ook niet de enige)

Maar wees gerust, het einde is nog niet in zicht en niemand van ons (wakkere mensen) zal daar iets kunnen aan veranderen.
Dat is nu eenmaal het verschil tussen de theorie (droom) en de realiteit/werkelijkheid.
Het zijn plannen die al honderden jaren geleden zijn gepland en worden doorgegeven (indoctrinatie) van generatie op generatie.

Uiteindelijk moet alles en iedereen wel mee, de echte machthebbers blijven nu eenmaal buitenschot.
Soms word er al eens een kleine vis opgeofferd, maar dat is maar voor de schijn.

Het is slikken of stikken, volgen of vervolgd worden!!!

dame
dame
Reactie op  Philip
3 maanden geleden

Als jullie verzorgende hier aan mee werken door familie leden niet binnen laten zijn jullie mede verantwoordelijk. Gene 1ne wet verbied dat de bewoners van hun familieleden gescheiden moesten blijven, want het is hun gehuurde kamer waar jullie hen verzorgen. Er is rond juni hier al een rechtszaak over geweest en die bewoner is in zijn gelijk gesteld en hier heeft de media helaas geen aandacht aan besteed. Jullie medewerkers van verzorgingstehuizen hebben niks te vertellen wie de bewoners ontvangen en wie niet. Weet vanaf nu; hun kamer hun regels.

Philip
Philip
Reactie op  dame
3 maanden geleden

Zo werkt het niet, iedere bewoner en of hun familie, heeft met het binnen komen een contract getekend, waarbij ze zich aan de regels moeten houden van het rusthuis.
Die regels zijn trouwens wettelijk vastgelegd door de politici (koninklijke besluiten/wetten)…wederom, het zijn de politici die opdragen welke regels de rusthuizen/ziekenhuizen moeten volgen.
Doen ze dat niet dan dreigt er een sluiting en of word er andere rusthuis verantwoordelijke aangesteld, die wel naar de pijpen danst.

Als je een huis, appartement of wat dan ook gaat huren, zijn er ook regels waarbij je als huurder moet aan houden.
Doe je dat niet dan mag de verhuurder je buiten zetten en sta je dus op straat…dat is allemaal wettelijk volgens de regels opgesteld.

Wederom, zo werkt het dus niet.

De bewoners mogen sinds deze week en wekelijks 3 vaste personen kiezen die op bezoek mogen komen.
Voorheen waren het er nog 5, maar sinds vorige vrijdag zijn die regels door de politici en hun adviseurs weer verstrengt naar 3.
Het bezoek moet ook de regels respecteren zoals op afspraak, een papier van eer en geweten tekenen (niet besmet zijn) en moeten een mondmasker dragen bij het binnen komen en op de kamer.
Die maatregelen zijn wederom, opgelegd door politici en hun adviseurs en vast gezet door wetten.

Die maatregelen zijn er om in de eerste plaats de bewoners te beschermen maar ook wij het verzorgend/verplegend personeel.
Zo dragen wij ook nog steeds ten aller tijde een mondmasker en zelfs handschoenen.

Wederom, zo werkt het niet, zo simpel is het allemaal niet.
Als buitenstaander kun je met alle respect van alles en nog wat zitten roepen en ik begrijp dat wel, maar wij moeten volgen en doen wat er ons word opgelegd van hogerhand.

dame
dame
Reactie op  Philip
3 maanden geleden

Er is in NL rond juni al een rechtszaak geweest en deze bewoonster mag gaan en staan waar ze wil. Dat is op internet na te trekken en bij vele op facebook rond die tijd.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

PRC TESTEN is INENTEN ? ZEG NEE, GEEN PCR TEST !
https://www.youtube.com/watch?v=l2HZ7Vh2Uz4
Intranasal vaccines – Griepprik via de neus?

Ruud
Ruud
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Dit is een algemene oproep aan Artsen en Verplegend personeel.
Als jullie weten wat er aan de hand is en jullie komen er niet mee naar buiten ben je in mijn ogen medeschuldig aan het instand houden van deze Fake-Pandamie!
De echte slachtoffers zijn onze bejaarden die gemarteld worden door geen bezoek,contact etc.
Alle mensen die zorg wordt ontzegt.(operaties,behandelingen)
Dii zijn onze Corona doden!)
Wie hier willens en wetens zijn mond hier over dicht houdt hebben in mijn ogen bloed aan hun handen!!
Dus Artsen en Verplegend Personeel doe je mond open!
En denk niet aan je baantje en Corona bonissen!
Dit gaat ons allen aan!
Willen jullie in een dictatuur leven?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Dit is ZO ERG belangrijk !!
https://www.youtube.com/watch?v=IoHR1gTLB6w
Magisch nieuws: geen lockdown, maar einde maatregelen en crisis

PREDATOR
PREDATOR
3 maanden geleden

Een vriendin van me meld zich aan voor een corona test en loopt tijdens het wachten weg om haar kinderen van school te halen..Wat denk je….!!
De dag erna word ze gebelt met de uitslag positief…en nu jij weer…pfff
Kom op zeg, had profesioneler gedacht van de overheid..Zo doorzichtig..

Gaston
Gaston
Reactie op  PREDATOR
3 maanden geleden

Bedoel je dat ze niet getest is?

PREDATOR
PREDATOR
Reactie op  Gaston
3 maanden geleden

Ze is niet getest nee..

Anne
Anne
Reactie op  PREDATOR
3 maanden geleden

Nu al vaker gelezen van diverse mensen

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
3 maanden geleden

De criminelen in de regering van Victoria in Australie gaan neer. Peta Credlin (Sky News) bedrijft journalistiek zoals journalistiek bedreven hoort te worden. Hulde aan Peta Credlin.
Nu de criminelen in Den Haag nog met hun criminele mainstream media handlangers voor misdaden tegen de mensheid.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  De Wilde Luizen
3 maanden geleden

@De Wilde Luizen
Als de criminelen in de regering van Victoria in Australie gaan neer, dan gaan de vuile criminelen in Den Haag ook ten onder !

Gaston
Gaston
3 maanden geleden

Tja dat krijg je als ziekenhuizen extra geld (zeg maar een bonus) krijgen voor iedere Corona…..

jannie kiewiet hoekstra
jannie kiewiet hoekstra
3 maanden geleden

ze moeten zich dood schamen

Pieternella
Pieternella
3 maanden geleden

Misschien zou dit eens goed geïnventariseerd moeten worden. Roep mensen op om zich te melden. We moeten deze grootste scam even blootleggen!

Jozef
Jozef
3 maanden geleden

Hier een ander verhaal: iemand die ik ken en die in maart met een kapotte voet in het ziekenhuis lag, kreeg onlangs zijn papieren: en daar staat op dat hij… corona had (terwijl hij zelfs nooit getest is geweest). Hij heeft de bewijzen liggen! En iedereen die het ziekenhuis binnen moest, moest langs de ‘coronadeur’ (waar de coronapatiënten naar binnen moeten), want de gewone ingang was dicht. Verder was het in maart, toen hij daar lag, enorm kalm in dat ziekenhuis: hij getuigde dat de verplegers uit verveling een extra ronde deden. Uit discretie kan ik geen plaatsen of namen noemen. Maar dit is echt. Ongelofelijk.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
3 maanden geleden

Ik word afwisselend verdrietig en raak gefrustreerd als ik deze berichten lees.

Enkele uren geleden hoorde ik alweer het zoveelste geval van een overlijden in mijn omgeving dat een totaal andere aanleiding had dan Corona en desondanks als doodsoorzaak corona kreeg.
Gelukkig zijn er mensen getuige van deze overlijdens die zich tegen deze opgelegde doodsoorzaak verzetten en zelfs rechtszaken aanspannen.

Dit alles wetende… hoeveel doodsgevallen hebben ze meegeteld toch al lage deathrate van 0,02 % waarvan de doodsoorzaak niet gecorrigeerd werd?
De vraag is wat blijft er nog over van het mortaliteitscijfer na correctie?

Zelfs nu nog zijn er mensen die de tirannie en terrorisme weigeren in te zien.

Hieronder een link van een youtube video van het leger in G.B. dat de deuren langs gaat of mensen geïnteresseerd zijn in een vaccin.
Wij maar denken dat de politie, de marechaussee, het leger en de overheid er voor ons zijn. Wat een deceptie!

https://youtu.be/4BVae_71Y3w

Realiseer je ook dat er vanaf het begin voornamelijk veeartsen bij deze coronathriller waren betrokken.
Wij zijn niets anders dan vee.

p.s. vanochtend aan de ingang van de supermarkt stond een jonge vrouw met een spuitfles desinfectie en spoot het bij iedere bezoeker in de handen.
Ik was in een recalcitrante bui en zei dat ik allergisch was voor dergelijke goedjes. Het lieve meisje zei dat het niet verplicht was.
Ze had zelf geen mondkapje op en werd er continu op aangesproken door haar collega’s en bezoekers.Gelukkig zijn er nog mensen met gezond verstand.

De meeste mensen zijn useful idiots en zelfs te stom om voor de duvel te dansen en fungeren maar wat graag als lege vaten die er om smeken volgegoten te worden met drek.

x

Check Also

fuellmich

Reiner Fuellmich reageert op belangrijke uitspraak Duitse rechter: ‘Eerste in zijn soort’

Een rechter in Weimar in de Duitse ...

quarantaine

Duitsers die willens en wetens quarantaine weigeren, gaan naar dit coronakamp

Inwoners van de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein die ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x