Homepagina » Buitenaards » Weer ontdekking gedaan op Mars. Is dit een dode alien?
Weer ontdekking gedaan op Mars. Is dit een dode alien?

Weer ontdekking gedaan op Mars. Is dit een dode alien?

UFO-jagers menen op een NASA-foto van Mars een ‘dode alien’ te hebben gevonden. Dat meldt het Russische persbureau Sputnik.

Door complottheoretici wordt druk gespeculeerd over de doodsoorzaak van de alien, schrijft de Russische internetkrant ng.ru.

De UFO-jagers zien op de foto een figuur, die mogelijk is geplet door een stuk rots. Daarbij zijn het hoofd, een arm en een been van het wezen intact gebleven.

Vulkanisme

De doodsoorzaak hebben ze nog niet kunnen achterhalen. Ze noemen onder meer vulkanisme op de rode planeet als mogelijke oorzaak.

De houding van de figuur doet hen denken aan die van de slachtoffers van de uitbarsting van de Vesuvius.

In 79 na Christus begroef die vulkaan het dorp Pompeii onder een laag lava en as. Alles in en rondom het dorp is perfect bewaard gebleven.

Verborgen

UFO-enthousiastelingen ontdekken vaker vreemde voorwerpen op Mars. Zij stellen dat de NASA dingen voor ons verborgen houdt.

Wetenschappers spreken in dergelijke gevallen echter van pareidolie, de aangeboren neiging van de hersenen om onduidelijke en willekeurige waarnemingen betekenis te geven.

Ons brein is getraind om snel verbanden te leggen tussen de verschillende stimuli die het ontvangt. Het is een nuttig overlevingsmechanisme.

De oorspronkelijke foto is hier te vinden.

[Sputniknews]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

28 reacties

 1. En heeeeel toevallig is er maar 1 ”verkoold lichaam” ,..nergens in de wijde omtrek een ander ”lichaam” pfff Schei toch uit zeg dit zijn een paar stenen .Ik zie hier vaker dergelijke foto’s en lig regelmatig in een deuk.
  Als er al wat rondloopt daar is dat ondergronds .En dan nog i.v.m met geheime projecten.

  17 likes
  • Justin
   Je begrijpt schijnbaar niet dat de NASA foto’s manipuleert, want ik zeg je dat dit geen lichaam is maar een stel wezens bij elkaar. Ik heb die foto lang geleden al onderzocht en kwam toen al tot die conclusie. Helaas zijn er veel mensen die niet de fantasie op kunnen brengen dat levensvormen op Mars er in veel gevallen heel anders uit ziet dan op ons planeetje.
   Op de rechteronderkant van het lichte gedeelte precies onder de rechte lijn daarvan, zie je een kop van een wezen en daaronder in de schaduw nog 1.
   Er zitten er nog veel mee, dus ik raad een ieder eens aan zeer goed te kijken en tot de ontdekking te komen dat NASA ons besodemietert.

   1 likes
   • Het is NASA die deze foto’s publiceert, dus hoezo besodemietert NASA ons?

    “UFO-enthousiastelingen ontdekken vaker vreemde voorwerpen op Mars. Zij stellen dat de NASA dingen voor ons verborgen houdt.”

    Opnieuw, als de NASA dingen voor ons verborgen houdt, waarom worden er dan aan de hand van de foto’s van NASA vreemde voorwerpen ontdekt op Mars.

    Het is eerder zo dat door het publiceren van dit soort foto’s, NASA de mensen juist laat wennen aan het buitenaardse.

    Laten we niet vergeten dat de foto’s van bijv. de curiosity slechts 2Mp (1600×1200) is. En dan ga je ook nog eens inzoomen…

    7 likes
    • Rob ter Horst
     Dat heb ik je al vaak genoeg uitgelegd. Dat de foto’s volgens jou maar 1600X1200 zijn is je reinste flauwekul, wat ze publiceren is meestal 1344×1200. Veel panorama foto’s die ze ook hebben worden verknipt. En dat publiceren ze dan weer op de site.

     Rob als je er geen verstand van hebt, laat je commentaar dan en als je niet ziet hoeveel levensvormen in de originele foto zitten dan moet je naar de pearle, want er zitten er meer dan 100 in. Maar ja als je niet weet hoe je er naar moet kijken zul je het nooit zien.

     En NASA knoeiers zien ook wel eens wat over het hoofd.
     En daarbij heb je nooit mijn foto’s opgevraagd die jou ongelijk bevestigen, maar wel elke keer commentaar leveren.

     1 likes
     • Loki
      Dat van die 1600×1200 staat op de website van de NASA zelf. Dat ze dan een iets lagere resolutie (1344×1200) publiceren spreekt dan nog meer tegen jou, want lagere resolutie betekent minder kwaliteit foto.
      En dan komen we weer op vrijheid van meningsuiting, en dat jij ze gewoon in dit soort foto’s ziet vliegen.
      En dat ik jouw foto’s nooit heb opgevraagd, komt simpelweg omdat die oorspronkelijk van bijv. de NASA vandaan komen. Jouw foto’s zijn dus gewoon gekopieerd. En er hebben trouwens meerdere mensen jouw foto’s opgevraagd. 1 daarvan gaf kort geleden daar nog een opmerking over. Hij was niet bepaald onder de indruk, en van die andere handvol heb ik nooit meer wat gehoord…

      6 likes
     • Nogmaals, ik heb van die meerdere positieve mensen nooit een reactie gezien dus vreemd, maar van 1 persoon een negatieve dus die is uiteraard dan een ontkenner van de waarheid.

      NASA is de bezitter van de foto’s en dus het origineel ook al is dat een digitaal bestand. Ieder ander heeft dus een kopie!

      De resolutie vermeld op de website is max 1600×1200. Dat is simpelweg de maximaal resolutie, misschien afgerond. Een lagere resolutie maakt alleen maar dat de gedetailleerdheid lager is.

      En als het over dingen zien gaat, lag er in een foto van enkele maanden geleden een sneetje brood op een rots…

      Ikzelf ben in het bezit van vele tientallen foto-, film- en bewakingscameras. Bij die cameras zitten ook nachtkijkers, high-speed cameras en thermische.
      Soms zie ik daar in bepaalde omstandigheden bijv. nacht, weer en/of resolutie dingen die er niet zijn als ik het naderhand uitzoek.

      Net als platlanders maar steeds blijven verklaren dat je niet naar Antarctica kan, en de reageerder hier gaan dat echt niet controleren kan je ook blijven volhouden dat er van alles leeft op Mars, want niemand hier zal dat ooit kunnen controleren…

      5 likes
     • Beste Rob
      Als ik ze zie vliegen ben jij een blind paard. Ik durf er 1000 euro op te zetten dat ik gelijk heb en jij niet Ja er zijn er heel wat die foto’s hebben opgevraagd en daarvan waren een aantal zeer enthousiast over wat ik ze liet zien, die ene is dus een ontkenner van de waarheid. Toch vreemd nietwaar 1 tegen meerdere positieve mensen.
      En dan nog wat mijn verzameling foto’s komt rechtstreeks van NASA, dus niks van jouw mening dat ze gekopieerd zijn.
      Elke foto die je op de NASA van dat formaat op vraagt is 1344×1200 dus dan kan het wel op hun website staan, maar dat klopt dus niet
      Maar als je nou eens moeite zou nemen om eens goed naar deze foto van het artikel te kijken dan kun je 3 insecten zien die hier echt niet voorkomen. Ze zijn duidelijk te zien bij 400% zoom. Als je het niet ziet, nou ja je weet wel.
      En anders vraag ik Robin wel of ik een artikel mag publiceren met wat in deze foto te zien is. Kijken wie er dan nog negatief over Mars schrijft.

      0 likes
   • Ik zie geen mensachtig lichaam of een anders soort wezen ik zie brokken steen. Maar veel plezier met het sprookje v/d Keizer zonder kleren. Massa hysterie noem ik dat.

    12 likes
  • lekker gezond antwoord Justin!
   gewoon stenen, die in de fantasie van mensen vorm krijgen…
   ja, er moet toch iets zijn daarbuiten ons, hé?…
   Nou niet op de binnenplaneten hoor! Ze hebben hun krachten, uitwerking…
   ijzer in dit geval, Mars… Jupiter tin, Saturnus lood(!)
   Venus koper, Mercurius Kwikzilver, Maan zilver…
   Buiten de ring…Pluto plutonium, Neptunus aluminium en Uranus uranium…
   en ga zo door…de mens zoekt buiten zich, wat zich alles op Aarde bevindt, hoe dieper in de bouwvoor, hoe meer in de tartarus…hoe kwalijker voor ons…
   Oh jee……………..vergat de zon The Sun……..
   GOUD!!!!!!!!!
   yeah….
   is in the heart…
   Keep me searching for a heart of Gold….and I´m getting old…
   Nooit tevreden hé de mens…
   alles in de stof, de vorm zoeken…
   Geen vertrouwen dat ´t goed is zoals ´t is…
   Moeder Aarde plunderen…
   terwijl alles gegeven is in de dichtbije Natuur…om te leven, te zijn….geZONd te blijven…..
   wake up….

   namaste

   8 likes
 2. Verder alles goed?

  5 likes
 3. ik begrijp niet waarom iedereen focust op die alien. Nu is het niet zo dat ik direct geloof dat er aliens op mars zijn etc, maar vreemde dingen die ik zelf niet kan verklaren, zijn altijd interessant…

  ziet niemand de perfecte hoeken in sommige plateaus / stenen?
  even dik over de hele lengte, 90 graden hoeken.
  Neem alleen al de rots/steen vlak boven de zogenaamde alien…
  Aan de linkerkant net boven het midden een grote steen, met verdacht mooie breuklijnen/randen…
  Dan 3,5 centimeter van links en 4 cm naar beneden….rechte breuken die in een hoek van 90 graden samenkomen.

  Kan iemand mij dit uitleggen op een natuurkundig onderbouwde manier? Ik heb dit nl nog niet in de natuur gezien of kunnen vinden….

  3 likes
  • Restanten van bouwsels op Mars zijn regelmatig te zien op de vele foto’s die inmiddels gemaakt zijn. Ooit is Mars bewoond geweest…. Onze voorouders? Kennis en nieuwsgierigheid gaan hand in hand, dus hoe vaker deze beelden worden gepubliceerd hoe beter.

   1 likes
  • De foto’s worden hier op aarde gemaakt (woestijnen of op Devin Island) en af en toe slippen er wat foto’s doorheen die niet goed geretoucheerd zijn. Daarom komen er af en toe door de mens gemaakte objecten op voor. Of (knaag)dieren. Of een mummie.
   Er is geen ruimtevaartuig op Mars, NASA is een miljarden zwendel van de bovenste plank.

   (NB Ik zeg daarmee NIET dat de aarde plat is en het kan mij weinig schelen ook.)

   0 likes
  • Bewijs genoeg dus dat er ooit leven op Mars geweest is….

   0 likes
 4. Oh oh, mijn fantasie slaat op hol, midden op de foto de punt van een piramide.

  2 likes
 5. @densie. Binnenplaneet: Een binnenplaneet is een planeet die om de Zon draait in een baan binnen de baan van de Aarde. Dit zijn Mercurius en Venus.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Binnenplaneet

  2 likes
  • binnenplaneten zijn voor mij alle planeten binnen de dierenriem…
   de 12 zintuigen…….

   geeft niet….

   het Universum is oneindig en dijt uit…

   wij ook in bewustzijn…we zijn alles…

   namaste

   0 likes
 6. ik zie vooral schaduw, die je met wat verbeelding wel kunt plaatsen… houw de mogelijkheid voor open; kijken, analyseren en bestempelen als interessant of niet. eerst hier de boel regelen en dan kijken wat daarbuiten is of niet is.
  koffie, sigaretje…. poepen en je baantje of wat dan ook en dan weer lekker slapen… uh vrijdag en dus een goed glas wijn

  1 likes
 7. ik zie werkelijk niets hierin.
  wie wel vind ik oke.

  0 likes
 8. Nu alleen nog zoeken naar de doodsbrief …

  0 likes
 9. ja dat is een dode alien

  0 likes
 10. Zoals gebruikelijk wordt er weer veel “gezien” en “gedacht” …

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...