Mens en Dier

Verbijsterend boek over misstanden in de medische wereld: ‘Kuipers is onderdeel van het probleem’

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!

Arts en emeritus hoogleraar Jim Reekers heeft een verbijsterend boek geschreven over misstanden in de medische wereld: ‘De medische omerta’.

In gesprek met Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen lichtte hij de problemen toe: 30 procent van alle operaties is onnodig waardoor mensen zonder medische noodzaak worden verminkt, wetenschappelijke publicaties zijn eigenlijk reclamefolders van farmaceuten en toeleveranciers, en minister Kuipers is onderdeel van de verstoorde medische cultuur en hiermee geen oplossing voor de vastlopende zorg.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Deze man is zelf onderdeel van het probleem

“Kuipers deed als arts volop mee aan het poenschepcircus waarin prominente artsen, betaald door farmaceuten, ‘wetenschappelijke onderzoeken’ publiceren om die tegen betaling op congressen op exotische plekken in de wereld te komen toelichten,” schrijft Zwagerman.

“Hij is onderdeel van het probleem,” stelde Reekers. “Hij heeft jarenlang overal studies gedaan met de industrie en hij was ook altijd op alle congressen. Deze man is niet een oplossing, deze man is zelf onderdeel van het probleem.”

Dat is onmogelijk

Al die wetenschappelijke publicaties die er aan de lopende band verschijnen, zijn heel vaak geschreven door iemand die in dienst is van een farmaceut en dan wordt er even de naam opgeplakt van een prominente arts, die soms wel 100 van die studies per jaar ‘publiceert’ waar hij helemaal niet aan meegewerkt heeft, merkte Zwagerman op.

“Ernst Kuipers heeft jaren gehad van 100 publicaties, twee per week. Dat is niet alleen fysiek onmogelijk, het is überhaupt onmogelijk,” aldus Reekers.

4.8 210 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
5 maanden geleden

Viespeuken, geen woorden voor waar die mensen zich mee bezig houden.

——————————————————————————————–

Wie wir auf die nächste Coronawelle vorbereitet sind

https://www.youtube.com/watch?v=ufLb6w-9Zy4

“Das Robert Koch-Institut (RKI) schreibt in seinem aktuellen Wochenbericht zu akuten respiratorischen Erkrankungen (AREs), dass seit etwa sechs Wochen steigende Fallzahlen von Covid-19 zu verzeichnen seien. Insgesamt seien die Inzidenzwerte aber weiterhin sehr niedrig. In Stichproben war das Coronavirus für weniger als zehn Prozent der AREs verantwortlich. Die aktuelle 7-Tage-Inzidenz liegt laut Pandemieradar des Bundesgesundheitsministeriums bei vier Covid-19-Fällen pro 100.000 Einwohner. Allerdings wird gerade auch deutlich seltener getestet als zu Pandemie-Zeiten. Fachleute gehen deshalb von einer hohen Dunkelziffer aus. Gerade asymptomatische Infektionen würden seltener erkannt, sagt der Immunologe Carsten Watzl im Interview mit tagesschau24.”

Het Duitse ARD
datum 28-8-2023

er wordt gesproken dat de besmettingen weer oplopen,
vanaf oktober krijgen 60+ weer een oproep voor een “vacinatie” om hun imuunsysteem te updaten.
Voor jongere mensen is het niet noodzakelijk maar als ze willen mogen ze ook een “vacinatie” komen halen om huh vacinatie om hun imuunsysteem op pijl te houden. er wordt zo niet getest en we weten dus niet hoe de status in de publieke ruimte is, maar in ziekenhuizen wordt wel getest.

na 3 dagen 30.000 kijkers met 1.37 miljoen volgers, commentaren UITGEZET.

Joop
Joop
5 maanden geleden

De oplichter neparts valt weer door de mand .

Minky
Minky
5 maanden geleden

Waar is het boek te koop?

Adrianus
Adrianus
5 maanden geleden

Hij is niet voor niets naar de grootse graaiclub van nederland gegaan. Bij de VVD, is van oudsher nog enige medemenselijkheid te bespeuren, Bij D66 is totaal geen medemenselelijkheid, dat zijn van geboorte mensen HATERS.

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x