Homepagina » Binnenland » Politieagent biecht op: ‘Ik heb gelachen met collega’s om ‘wappies’ die gelanceerd werden door het waterkanon’
agent
Foto: Waterkanon van de politie (Patrick Savalle CC BY 3.0)

Politieagent biecht op: ‘Ik heb gelachen met collega’s om ‘wappies’ die gelanceerd werden door het waterkanon’

Bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 hebben zich tientallen gewetensbezwaarde politieagenten en ME’ers gemeld. “Ik kan mijzelf niet meer aankijken in de spiegel,” verklaarde één van hen. “Ik heb als ME’er geweld gebruikt tegen demonstranten. Ik heb ‘wappies’ geslagen met de ‘lange lat’. Ik heb een oude man tegen de grond gegooid. Ik heb pubers die met elkaar knuffelden en dansten van het veld geslagen.”

De agent, die uit veiligheidsoverwegingen anoniem wil blijven, vervolgde: “Ik heb mensen aangehouden en in de boeien geslagen omdat ze geen niet-werkend mondkapje wilden dragen in de supermarkt. Ik heb talloze mensen beboet die na 21.00 uur in de auto zaten op weg naar huis. En soms die mensen aangehouden wanneer ze mij ‘beledigden’. ‘Ga ander werk zoeken’ is tegenwoordig al een belediging.”

Spartelende wappies

“Ik heb gelachen met collega’s om ‘spartelende wappies’ in de arrestantenbus. Ik heb gelachen met collega’s om ‘wappies’ die gelanceerd werden door het waterkanon. Zo kan ik nog wel even doorgaan,” zei hij.

“Mensen zullen nu zeggen: ‘dat is toch je eigen verantwoording? Ik heb geen medelijden met je. Je kunt toch ontslag nemen?’ En dan hebben ze gelijk!” zei de politieagent, terwijl hij begon te huilen.

Ontslag

De agent is naar eigen zeggen radeloos. “Ik weet het niet meer. Wat moet ik doen? Ik heb een gezin. Een hypotheek, schulden. Ik slaap niet meer. Ik kijk mezelf niet meer aan in de spiegel, want dan walg ik.”

Hij heeft zich ziek gemeld en een advocaat in de arm genomen. Met zijn hulp gaat hij ontslag nemen. Ook loopt hij bij een psychiater.

‘Wrikken’

Een andere politieagent verklaarde dat hij zich standaard ziek meldt als er een demonstratie is tegen de coronamaatregelen. “Ik wil er niet meer aan meedoen. Ik heb het einde bereikt van wat ik nog kan. Ik heb tot nu toe door smoesjes kunnen voorkomen dat ik als ME’er mensen geslagen heb. Maar er wordt al scheef naar mij gekeken. Ik ben bang en weet niet meer wat ik moet doen. Ik ben wanhopig.”

Een derde agent zei dat aanhoudingen tegenwoordig altijd gepaard gaan met het omleggen van de handboeien, waar dat vroeger alleen gebeurde als de arrestant tegenwerkte. “Tussen de handboeien zit een scharnier. Het is intussen ‘grappig’ geworden om dan te ‘wrikken’ met de handboei. Dat is enorm pijnlijk.”

Ik ga weg bij de politie. Ik voel me een lafaard

De politieagent legde uit dat mensen die bijvoorbeeld geen mondkapje dragen in de trein een handboei om één pols krijgen en vervolgens door het ‘wrikken’ de trein uit worden gedwongen. “Gekneusde en zelfs gebroken polsen komen dan met regelmaat voor. Later op het bureau wordt daar lol over gemaakt. Het is nu dus blijkbaar grappig geworden om burgers te verwonden.”

De agent voegde toe dat de stress steeds groter wordt. “Het heeft heel veel impact op mijn thuissituatie. Mijn partner met wie ik samenwoonde, is intussen bij mij weg, omdat ze mijn buien niet meer kon handelen. Ik ga weg bij de politie. Ik voel me een lafaard die de burgers in de steek laat. Maar wat kan ik doen?”

[BPOC]
4.7 86 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Zullen er nog Kamervragen worden gesteld?
Wordt dit nog verder onderzocht?

Ik denk het niet.
Overigens, gelet op de verkiezingsuitslag zal het volk met deze mishandelingen jegens de ‘wappies’ volledig goedkeuren, hoe triest het ook is.

Tom
Tom
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Reken maar, laatst was ik weer na een lange tijd bij de kapper. Deze kapper begon direct met het veroordelen van ”die demonstranten”. Ik heb wijselijk m’n mond maar gehouden, maar ondertussen zoek ik wel ‘n andere kapper.

jtprf
jtprf
Reactie op  Tom
1 maand geleden

@Tom, er zijn helaas nog velen die gewoon stemmen op datgene wat de partijen als verkiezing “programma” verkondigen. Blind voor wat erna gebeurde. Buiten de deels wat mijns inziende ( ook weer ) gecorrumpeerde verkiezingen, hoofdschuddend bijltje erbij neergelegd, en een goed boek te gaan lezen. Gratis advies van mij

R.M.M.
R.M.M.
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Ik ben niet zo terughoudend. Ik had hem gevraagd of hij een nog langere lockdown verlangde

Onwell
Onwell
Reactie op  R.M.M.
1 maand geleden

Dan knipt zo’n misbaksel je nog ‘per ongeluk’ in je oor. Even doorbijten, het hersenloze geleuter aanhoren, en ondertussen besluiten deze fascist voortaan te cancelen.

Sandra
Sandra
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Welke kapper is dat?

Anno
Anno
Reactie op  Tom
1 maand geleden

Waarom heb je je mond gehouden, je mag je mening toch zeggen of niet ?

Edward
Edward
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Als zelf Amnesty vragen gaat stellen, dan moet je je als land echt kapot schamen. Maar gezien de verkiezingsuitslag kan de onderdrukking door Rutte niet ver genoeg gaan. Dit land is moreel failliet.

P.Puck
P.Puck
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Is dat zo?
Amnesty is het zelfde kliekje ander jasje?

jtprf
jtprf
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

kamervragen wellicht, onderzoek; kans nihil op crusiale vragen.

mikkie
mikkie
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Misschien ligt hier weer een schone taak voor Pieter Omtzicht? OF de Partij voor de Dieren nav de horror in de politiehonden training.

Jani
Jani
Reactie op  mikkie
1 maand geleden

Pieter Omtzicht heeft het he-le-maal gehad. Na jaren zwoegen tegen de toeslagenaffaire samen met Renske Leijten . CDA en SP gezakt in zetels!!!

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Jani
1 maand geleden

Hoop dat Pieter Omtzigt zich aansluit bij de oppositie en de ruimte krijgt de roots of evil bloot te leggen. Waarschijnlijk onder zware bedreiging gestopt bij de Demmink-gate. Daar ligt namelijk de bron van de totale corruptie en Bilderberg-overheersing, als kort na de oorlog.

Anno
Anno
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Als je je mening gezegd zou hebben dan weet die kapper dat en misschien dat hij erover nadenkt maar nu zeg je niks, de kapper mist gewoon een klant en verder gebeurd er niks……zo verander je eigenlijk niks……zeg je mening.

Nikie
Nikie
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Sociale angst patiënt hier. Heb hulp nodig wat betreft deze angst.
Mijn psycholoog gooide mijn ideeën over hoe oneerlijk deze hele crisis is. En hoe er tegen “wappies” zoals ik aangekeken werd.
Hij gaat helemaal mee in het NOS verhaal en denkt dat ik enkel zo denk door mijn traumatische jeugd.
Hij vindt dat we enkel een meningsverschil hebben.
We hebben een realiteitsverschil die ook nog eens gegooid wordt op mijn jeugd. Maw het ligt aan mij dat mijn wereldbeeld zo is en is niet gebaseerd op onderzoek of de werkelijkheid.
Op deze wijze voel ik mij niet meer serieus genomen. Hierdoor kan ik hem niet meer serieus nemen.
De verdediging van het systeem enkel gebaseerd op 1 bron is net iets te kortzichtig voor mij.
Ik heb afscheid genomen van deze man. Dat is jammer want hij was wel aardig en normaliter meedenkend.

Elfin
Elfin
Reactie op  Nikie
1 maand geleden

Hetzelfde heb ik maar dan met mijn man. Ik denk ook dat ik afscheid moet nemen want hier gaan wij nooit uitkomen.

Klaus Schwappie
Klaus Schwappie
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Gelukkig denk ik hetzelfde over deze nachtmerrie als mijn vriendin. We hebben het er vaak over hoe het zou zijn als dit niet zo was. Ik denk dat de relatie dan over zou zijn.

Arnie
Arnie
1 maand geleden

In Duitsland is al een dode gevallen door politie geweld tijdens een demonstratie tegen de corona maatregelen, gaat hier ook nog gebeuren.

Rob
Rob
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

Ik las over Nederland dat er bij demonstraties al sprake is van poging tot doodslag. Een waarschuwingsschot, een demonstrant voor een politiebus geduwd die rond reed, een agent die met een breekijzer in de hand op oorlogspad was, een fietser die een wapenstok van zo’n spycho in zijn gezicht geslagen werd, politie busjes die domweg op de demonstranten in reden, net al politie te paard, iemand die op de grond lag en met wapenstokken op zijn hoofd geslagen werd enz. Ze zijn slechts een hele kleine stap verwijderd om staatsmoordenaars te worden. Ik kan me niet voorstellen dat dit soort psycho’s gemiddelde agenten zijn die voor de politie wille werken. Het ijkt er meer op dat ze het grootste tuig uit de gevangenissen hebben gehaald en niet hebben opgeleid maar afgericht. Als die al zo zijn, wie staat daar aan de top en heeft dat geregeld? De min van Justitie of zo?

Exegese
Exegese
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Stel ik zou een gewapende inbreker in mijn huis betrappen, hem weten te overmeesteren en hem toetakelen zoals de politie dat bij weerloze demonstranten doet, dan zou ik voor jaren de bak in draaien. Het is de omgekeerde wereld waar we in leven, echt.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Exegese
1 maand geleden

Klopt. Wij moeten op het werk het depot tegen onszelf beschermen, ipv dat wij beschermd worden tegen eventuele giftige stoffen die daar zouden hangen op het depot, wat de regel is. Nu gaan we voor Piet met de korte achternaam een leeg depot binnen met een muilkorf op. En dan zou je zelfs nog eerst goedgekeurd moeten worden alvorens je zo’n ding op mag, dit wordt allemaal aan de laars gelapt. En er hangen helemaal geen giftige stoffen, de deuren staan ook vaak nog tegen elkaar open en het is een secondenkwestie erin, pakken en eruit. Je hebt eerder kans op een meteoriet op je hoofd dan daar zogenaamd een ander te besmetten want ze moeten allemaal buiten blijven staan ook nog. Er is ook helemaal geen evaluatie of zo of onderzoek naar andere contacten en het daartegen afzetten. Dan krijg je helemaal een klein percentage.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Exegese
1 maand geleden

Je kunt ook zo maar een AIVD-er in je huis aantreffen die aan je Scientific linux zit te morrelen.
Al jaren wordt er ingebroken in huizen en computers voor het beschermen van ‘democratie’ tegen
staatsgevaarlijke critici. De repressie is thans toch wel voor iedereen duidelijk, je stem niet verheffen is al een vorm van collaboratie en verraad aan de jeugd!

Freba
Freba
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Zoek eens een paar beelden op tijdens de Nieuwmarkt-rellen en de Vondelstraat-rellen. Dan is dit een “slap aftreksel” Je weet niet wat je meemaakt als ME-er, als je in een stenenregen terechtkomt……En als je daar niet tegen kunt, wegwezen. “Vereenzelviging Is De Grote Zonde”.

Rob
Rob
Reactie op  Freba
1 maand geleden

Als er woningen worden gesloopt om plaats te maken voor gemeenteplannen terwijl die woningen nog in goede staat zijn is het niet zo gek dat mensen dan opstaan en in verzet komen. Het zal je woning maar zijn waar je uitgeschopt wordt. Dat was toen een lokale zaak maar wat er nu gaande is is een globalistische agenda. Laten we het even anders stellen. Toen had je in ieder geval nog een volk dat voor zijn rechten op kwam. We weten nu dat het kapitalisme en globalisme alles bepaald en dat is al van begin af aan zo. Onze maatschappij en zogenaamde welvaart zoals we die van na de oorlog hebben, is ook van datzelfde kapitalisme en globalisme. Als er iets gesloopt wordt waar het volk niet om vraagt en het wordt toch doorgedrukt dan is dat terecht want het volk krijgt geen inspraak. In die tijd hadden we in ieder geval nog een volk dat opstond, nu hebben we een afgestompt volk met 10 miljoen chronisch zieken, gehypnotiseerde tv-hangers, meelopers met de staat die het leven aan het vernietigen is enz. De politie, ME, de politiek, ze zijn allemaal altijd in dienst geweest van de globalisten en dat wordt nu alleen maar duidelijker omdat het globalisme nu zelf bepaalt wat er hier in dit land moe gebeuren. Onze politiek is daar de uitvoerder voor om de wetten te regelen. De politie, ME etc moeten het volk op de knieën houden.

Ik begrijp dat je vroeger ME-er was? Ik kan me niet voorstellen dat ze in die tijd zo’n gaaies in dienst hadden als in deze tijd. Politie agenten die met breekijzer rondlopen om burgers in elkaar te beuken? En de ME die daar aan mee werkt? De politie had altijd de taak om om situaties te de-escaleren. En als het erg heftig werd kwam de ME er pas bij. Nu staan politie en ME gebroederlijk zij aan zij in de eerste linie in een oorlog tegen het volk en zijn ze zelf (de romeo’s ) degene die doelgericht een demonstratie infiltreren en de boel laten escaleren zodat hun ‘collega’s’ er op los kunnen rammen. Is dat waar een gemiddelde politie agent of ME-er voor staat? Of is er tuig bij gehaald om dat te doen?

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Eens.

Jeroen buijl
Jeroen buijl
Reactie op  Freba
1 maand geleden

Jaja wat je mee maakt als m e er je kiest er toch zelf voor dus kom niet met dat slap geluk je had ook gewoon slager kunnen worden ofzo

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Rob
1 maand geleden

En plotseling beseften ze dat het volk een heel arsenaal aan bescherming voor tirannie tot zijn beschikking heeft, wat zal Amnesty, het College van de Mensenrechten, de rechters en dergelijke zich gaan schamen wanneer ze beseffen dat ze te ver zijn gegaan! Wel steigeren bij BLM en wanneer mensen die zich niet thuis voelen in hun lichaam zich achtergesteld voelen en niet bij mensen die hun gezondheid willen verdedigen, hun eigen zelfbeschikkingsrecht, wat nota bene ook in hun wetten en verdragen staat! Verdorie, zijn we er tóch ingetrapt! Ik vind dat ze herzien moeten worden, want bv big tech dreigt veel te ver te gaan. Er is nog wel veel meer wat herzien moet worden, wat dat betreft geloof ik wel in die Great Reset, maar dus niet op de beoogde manier.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Denk dat je geheel gelijk hebt, een zelfde beleid als het rekruteren van de kampbeulen in Hitler-duitsland.
Je hoeft geen paragnost te zijn om te voorzien dat de sekte van Schwab en Gates aanslagen te verduren gaat krijgen.
Ongelooflijk dat, in zo’n brede kring, gehate figuren als Rutte, Kaag en Ollongren nog vrij rondlopen. Met het frauderen door ongeldige stemmen
mee te tellen, hoor je nu al op korte termijn in voorarrest te zitten. Een Hugo de Jonge op zijn minst ook voor dood door schuld. De gevaarlijkheid van de gentherapie was op voorhand bekend.
Al deze sekteleden van Klaus Schwab kunnen zonder meer aangeklaagd worden voor landverraad, blijkbaar is het nazisme nooit weggeweest.

Sleutelwoorden: Naziroots van de familie Schwab, Argentinie als 2e land voor oorlogsmisdadigers, KLM en de prins Bernard vluchten, CIA en Bilderberg, depopulatie, Kaag in D66 geimplanteerd door de NWO, referendum, propaganda betaald door Soros.

Elfin
Elfin
Reactie op  Arnie
1 maand geleden

Zaterdag protest demonstratie in Amsterdam. Ik hou mijn hart vast. Wordt druk.

Pik
Pik
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Beter keihard terugslaan en verraders op de coronoboot afduwen

Elfin
Elfin
Reactie op  Pik
1 maand geleden

Komt allen zou ik zeggen! Hoe meer hoe beter!

R.M.M.
R.M.M.
Reactie op  Pik
1 maand geleden

Ik ben bang dat de regering daar op wacht. Kan men het leger inzetten zoals in Roemenië toen dertijd de russen erbij zijn gehaald.

Hein
Hein
Reactie op  R.M.M.
1 maand geleden

Welk leger

Onwell
Onwell
Reactie op  Elfin
1 maand geleden

Zet dan in ieder geval een helm op, desnoods een fietshelmpje.

Geen schaap
Geen schaap
1 maand geleden

Berouw komt na de zonde. Eerst denken, dan doen. Het volk is het respect voor jullie allang al kwijt. Ga vooral zo door ! Iedere reactie roept een tegenreactie uit. Wat hierna komt, weet ik niet maar het is niet veel goeds.

Peter
Peter
Reactie op  Geen schaap
1 maand geleden

Mooi gezegt maat👍🏻

Sjoeke
Sjoeke
1 maand geleden

Sorry, moet ik medelijden krijgen?
Ik kan enigszins meeleven al vind ik erg moeilijk me in te leven voor mensen die dit medemensen aan doen en bang zijn voor zichzelf op te komen, bang dat ze ‘afgaan’ bij collega’s
Jullie snappen niet wat je anderen aan doet, welk psychisch leed je veroorzaakt.
De top van de politie: heb ik geen woorden voor, zo laaaag vind ik jullie.
‘regering’ zitten geen mensen.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Sjoeke
1 maand geleden

Het is een andere wereld Sjoeke. En ja, je zou medelijden moeten hebben, of in ieder geval begrip voor hun onwetendheid.
Ze hebben nog niet precies door welke rol ze spelen in de omslag naar de NWO. En als ze bedenkingen hebben, dan is die rol ook lastig los te laten (vriendenkring, loon, enz)

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  AnnoNimbus
1 maand geleden

Ik heb ook verkeerd in situaties met meer dan gemiddelde groepsdruk maar heb toch mijn kont tegen de krib gegooid, heeft me veel stress en represailles opgeleverd maar kan mezelf wel in de spiegel aankijken.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Sjoeke
1 maand geleden

Sjoeke, ik hoop dat er ooit eens in de opvoeding en op school aan kinderen geleerd wordt niet bang te zijn om anders te zijn, want conformisme is de faciliterende factor voor een hoop ellende.
Weet jij hoe vaak er meerdere mensen zijn die hetzelfde denken maar omdat ze denken dat het afwijkend is houdt, iedereen zijn mond klote regels.

Christien
Christien
1 maand geleden

Dit is de keerzijde. Toen ik het filmpje zag van prijsschieten op een voorbijgangster met het waterkanon kon ik even het gejoel horen van de euforie/adrenaline. Daarna de stilte van het besef.
Dit draag je een heel leven mee en kan je eigenlijk nergens delen uit schaamte. Het helpt niet dat de baas zegt dat het moet/mag, jij als mens hebt hier mee te dealen.

De romeo die de bus niet zag zegt de baas? Het behoeft geen uitleg, jullie weten beter.
De speciale eenheden die rond racen alsof wie inzicht heeft een terrorist is. Wordt snel wakker.

Dit wordt uiteindelijk PTSS en dan mag de burger opnieuw betalen.

Ik heb ook gehoord ze hoorde daar niet te zijn, PARDON?

Over een tijdje komt er meer informatie en dan zal de schaamte pas echt groot zijn.En je hebt je collega’s op een manier leren kennen die waardevol zal zijn of met afschuw vervullen.

Toch leef ik oprecht met jullie mee.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Christien
1 maand geleden

Christien, er is een aardig percentage paycho en sociopaten wat er rondloopt en die kicken op baantjes met macht… en daar aan hangend… misbruik van die macht en dat soort mensen, heeft geen geweten noch empathie.

Wouter
Wouter
1 maand geleden

Ja, en? Er blijven nog veel te veel over die het graag blijven doen. Dat deze mensen nog thuis durven komen na weer zo’n buitenzinnige charge of aanhouding. Daar kan mijn verstand niet bij.
En? Hoe ging het vandaag? O, goed schat. Ik heb mijn “plicht” gedaan.

Waldemar
Waldemar
1 maand geleden

Deze agenten die eerlijk zijn tegenover hun geweten zijn helden!
Er komt altijd een Oplossing van Boven voor hen om ze door moeilijke tijden ( ontslag, schuldenlasten etc. )heen te helpen.
Vertrouwen hebben.

Ikke
Ikke
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Vertel eens Waldemar…..wat is de heldendaad?

Solo
Solo
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Achteraf huilen niet

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

hun eigen ziel redden?

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Waldemar
1 maand geleden

Tranen met tuiten….terwijl ze jou de schedel inslaan. Laat ze de Bushido maar eens lezen over hoe zij hun eer nog kunnen redden.

JoeRi
JoeRi
1 maand geleden

Toch voel ik een diep medeleven met dit soort agenten en militaire politie die gewetensnood ervaren, het zijn ook maar mensen die veelal voor het betreden van hun baan met goede voornemens en bedoelingen zijn begonnen, nu worden zij net als de burger hevig geïndoctrineerd en gedwongen onmenselijke handelingen te verrichten, onder groepsdruk zich schuldig maken aan wrede acties waarbij de meesten zullen worden verteerd door schuldgevoel en liggen s’avonds met een gebroken hart op bed. Je bent feitelijk een goed mens met een goed hart & geweten als je er vervolgens mee ophoudt en ontslag neemt, dan mogen ze huilen en ik huil met ze mee. Maar na de tranen ben je nog steeds verantwoordelijk voor het aangedane leed en ligt er de taak om goed te maken, zoals deze agenten doen, ik ben ze dankbaar , maar de taak is anoniem gedaan nog niet af, word een held en breng deze wanpraktijken met opdrachtgevers in het openbaar, ik hou hier geen rekening mee bij angst , dat is een slechte raadgever en dezelfde demonstranten die zijn vernederd en mishandeld hebben zich daarvoor ook over de angst heen gezet, dus agenten met gewetensnood: vecht met ons mee in de strijd voor vrijheid en openbaar de waarheid zoveel mogelijk waar maar kan ! Ik weet zeker dat jullie ook zijn gaan zoeken naar de waarheid dus goed kans dat je dit leest , ga ervoor , pas dan ben je oprecht vergeven! Mvg.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  JoeRi
1 maand geleden

Alle agenten die dit lezen en zich zo voelen…. neem ontslag man of vrouw. Niks is het dit toch waard? Ontschuldigen slaan omdat een baas je dat zegt? Een hond heeft een baas. En verdiende je nu zo veel inkomen? Niet dat het dat dan ineens wel waard is. Maar zeg eens wat doe je liever, een krantenwijkie of vuilnisman en weinig/minder inkomen of een hoger inkomen maar nooit meer een goede nachtrust? Je weet een oud Nederlands gezegde is: er zijn meer bazen dan kerkhoven.

JoeRi
JoeRi
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

Ik neem er net zoals zijzelf mijn politiepet ervoor af dat ze kiezen voor oprechtheid en een schoon geweten, de opdrachtgever zijn veelal psychopaat maar de uitvoerders zijn dit vrijwel niet & anders pik je ze er heden ten dage heel gemakkelijk uit, bijvoorbeeld dat vreselijke moment afgelopen zondag met die man op de fiets die ervan af word getrokken en zo zonder nadenken vol met de knuppel op zijn hoofd werd geslagen en nog even door geknuppeld werd , dat zijn de uitzonderingen op de regel maar gelukkig zijn er nog genoeg die dit niet over hun hart krijgen en nou steeds meer ervoor kiezen om hun verantwoording te nemen en niet meer meedoen aan dit diep ziekelijke onmenselijke geterroriseer, hoop dat er nog vele volgen maar in wat voor land leven we nou eigenlijk? Dat deze brute daden op beeld staan er niet voor gestraft word? Gelukkig komen de beelden en verhalen steeds meer naar buiten en hopelijk heeft dit tot gevolg dat het merendeel van het volk het meekrijgt en het uiteindelijk niet meer pikt en massaal in opstand komt 🔥, onze enige redding en we geven het niet op tot het zover komt, get up stand up for your right , and don’t give up the fight ☘, r.i.p Bob Marley ❤!!

Daantje
Daantje
1 maand geleden

Het is te triest voor woorden dat ze het zelfs voor elkaar hebben gekregen dat zelfs menig agent over zijn/ haar eigen grenzen zijn gegaan en het nu psychisch ook niet meer aankunnen.
Dit vreselijke beleid kent alleen maar slachtoffers.

Rob bentvelzen
Rob bentvelzen
1 maand geleden

Voel je geen lafaard, dat ben je niet. Het vraagt meer moed om tegen de stroom in te zwemmen dan je te gedragen als die andere marionetten

ophaal brug
ophaal brug
Reactie op  Rob bentvelzen
1 maand geleden

Vraag aan Pedro Kuit (Pboc) hij heeft mogelijkheden. schaam je niet, schaam je alleen je het niet doet.
Ik spraak in Bussum enkele agenten, zij stonden achter hun collega’s in Den Haag.
Hoe dan, zijn dit agenten of agressieve volgers van het kabinet.
Zij zouden zich moeten schamen, zij werken mee aan terreur jegens de bevolking, pas als zij of hun familie kinderen de klappen gaan krijgen worden ze misschien wakker.

x

Check Also

viruswaarheid

Oud-vicepresident Hoge Raad vindt dat Viruswaarheid ‘misdadig bezig’ is: ‘Ronduit schokkend’

Gisteren oordeelde de rechtbank in Den Haag ...

keuzevrijbijmij

Keuzevrijbijmij: hier ben je altijd welkom, ook zonder test of vaccin

De testsamenleving en het coronapaspoort worden langzaam ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

140
0
We lezen graag je reactie!x