Mens en Dier

Paus Franciscus pleit voor ‘Nieuwe Wereldorde’ na pandemie

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Paus Franciscus stelt in een nieuw boek dat de wereld na de pandemie nooit meer hetzelfde zal zijn. In het boek, dat op dinsdag is uitgekomen in het Italiaans, pleit hij voor de oprichting van een ‘nieuwe wereldorde’ en benadrukt hij het belang van de Grote Reset. Hij wil af van fossiele brandstoffen en de troepenopbouw, en toewerken naar een groene economie gebaseerd op inclusiviteit.

“Na de coronapandemie zal de wereld nooit meer hetzelfde zijn,” aldus Franciscus in het boek, waarvan een passage is gepubliceerd door Vatican News.

Solidariteit

We kunnen onrecht genezen ‘door een nieuwe wereldorde te bouwen die gebaseerd is op solidariteit en door innovatieve methodes te bestuderen om intimidatie, armoede en corruptie te bestrijden’, voegde hij toe.

Deze nieuwe wereldorde zal gebaseerd zijn op het uitbannen van ongelijkheid en zorgen voor de natuur. “Als we nu niet onze mouwen opstropen en onmiddellijk gaan zorgen voor onze aarde, door radicale persoonlijke en politieke keuzes te maken en een economische ‘groene’ afslag te nemen door technologische ontwikkelingen in deze richting te sturen, zal zij ons vroeg of laat buiten de deur zetten,” zei hij.

Bouwen op de puinhopen

“Het is nu een kwestie van bouwen op de puinhopen,” suggereerde de paus. Ook het einde van de wapenwedloop is volgens hem onderdeel van de Grote Reset. “Het is niet langer aanvaardbaar om wapens te blijven maken en te verhandelen,” zei hij.

Paus Franciscus pleit bovendien voor een einde aan ‘kortzichtig nationalisme’ en andere vormen van ‘politiek egoïsme’. We moeten in plaats daarvan kiezen voor multilaterale oplossingen, zei hij.

[Breitbart]

4 28 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Smoke
Smoke
1 jaar geleden

De paus begint te dementeren denk ik….wie gaan aan het hoofd staan van deze nieuwe wereldorde? Mensen als George Soros? Bill Gates? De Rothschilds…?

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Kunnen ze Vaticaan stad niet is vol douwen met Islam vluchtelingen? Kijken hoe ie dan piept. Wat een mafkees man.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

DROOM lekker meneer franciscus…jouw wereldorde blijft maar een droom !!

Eric
Eric
1 jaar geleden

Af van fossiele brandstoffen? Vanaf nu stapt hij in een zweefvliegtuig dat in de lucht wordt gekatapulteerd en afhankelijk van de wind ziet hij wel waar hij zal landen??? Voor die nieuwe wereldorde; daar moeten schrik voor hebben.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

119
0
We lezen graag je reactie!x