Homepagina » Mens en Dier » Baudet: ‘Dit wordt een Build Back Better-kabinet’
baudet
Foto: Thierry Baudet (AAVISIE CC BY 3.0)

Baudet: ‘Dit wordt een Build Back Better-kabinet’

FVD-voorman Thierry Baudet sprak vandaag van een fantastisch resultaat omdat zijn partij is verviervoudigd. “Geen enkele partij heeft zo veel gewonnen.” Toch hoopte hij op meer: “Het resultaat valt tegen vergeleken met het maximum waarvan ik had gedacht dat we dat konden halen.”

Baudet werd in Den Haag opgewacht door een horde journalisten die dicht op elkaar gepakt stonden. Hierover zei de FVD-leider: “De journo’s die ons de hele dag bang maken voor het ‘killervirus’. Die als bewakers van de macht de ‘anderhalvemetersamenleving’ propageren. Die uitdragen dat we de ‘besmettingen’ moeten terugdringen door het houden van ‘afstand’. Ze geloven er zelf óók geen ene moer van.”

Wolf in schaapskleren

Voor de camera van Ongehoord Nederland zei hij dat er een meerderheid over rechts mogelijk is: CDA, VVD, PVV, FVD, JA21 en SGP. “Als je die allemaal samen neemt, dan heb je solide meer dan 80 zetels. Dus wat dat betreft, is dat volgens mij hartstikke goed en ook mogelijk,” aldus Baudet.

Hij voegde toe dat Rutte ‘een beetje een wolf in schaapskleren is’. “In zijn hart is hij veel linkser dan zijn partij, dan zijn kiezers. Hij zal veel liever met Kaag en de PvdA zo’n soort kartelkabinet gaan vormen. Centrumlinks dus. Dat zou ik heel jammer vinden voor Nederland,” zei hij. “Dan krijgen we een Build Back Better-kabinet.”

[Ongehoord Nederland]
4.7 58 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Helga
Helga
8 maanden geleden

wie is hier eigenlijk de wolf in schaapskleren?

ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

Rutte is helemaal niet Links.
Hij is neoliberaal. Totalitair tiranniek neoliberaal.
Iedereen gratis aan de slag (behalve de kleine welgestelde elite) totdat die er dood bij neervalt en tot het moment van neervallen moet men elke seconde van de dag worden gecontroleerd.
En dat alles in naam van cojona net zoals in het Midden-Oosten het in naam van de Koran het geschiedt.

Mikkel
Mikkel
8 maanden geleden

Rutte een beetje een wolf in schaapskleren??? Hij is een 100% Schwab-puppet! En dat weer Baudet ook wel.

Annette
Annette
8 maanden geleden

Ik ben het eens met Thierry dat Mark Rutte een wolf in schaapskleren is. Vandaar dat er zoveel onnozele schapen op hem gestemd hebben. Zij meenden in hem een fijne soortgenoot te vinden, maar helaas… Wij zijn gisteren wel naar de stembus gegaan, maar eigenlijk had het totaal geen enkele zin. De kaarten waren allang geschud. Er moesten twee trekpoppen van Klaus Schwab flink winnen (no matter what) en dan zou in ieder geval the Great Reset in dat kleine kikkerlandje alvast in werking kunnen treden. Wat ik nog steeds niet begrijp, is het ongelooflijk grote aantal schaapskoppen die niet in de gaten hebben dat zij regelrecht naar de bliksem gaan. Hoe lang gaat het nog duren voor de schellen van hun ogen afvallen? Zij zijn allen ziende blind en horende doof.

x

Check Also

qr-code

‘De QR-codes zijn de opmaat naar een totalitaire controlesamenleving’

De QR-codes zijn niet tijdelijk, maar zijn ...

de jonge

De Jonge waarschuwt dat coronapas gaat verlopen zonder boosterprik: ‘Paar maanden terug was dit nog een complot’

De coronapas is vanaf 1 februari alleen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

83
0
We lezen graag je reactie!x