Mens en Dier

Baudet: ‘Dit wordt een Build Back Better-kabinet’

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

FVD-voorman Thierry Baudet sprak vandaag van een fantastisch resultaat omdat zijn partij is verviervoudigd. “Geen enkele partij heeft zo veel gewonnen.” Toch hoopte hij op meer: “Het resultaat valt tegen vergeleken met het maximum waarvan ik had gedacht dat we dat konden halen.”

Baudet werd in Den Haag opgewacht door een horde journalisten die dicht op elkaar gepakt stonden. Hierover zei de FVD-leider: “De journo’s die ons de hele dag bang maken voor het ‘killervirus’. Die als bewakers van de macht de ‘anderhalvemetersamenleving’ propageren. Die uitdragen dat we de ‘besmettingen’ moeten terugdringen door het houden van ‘afstand’. Ze geloven er zelf óók geen ene moer van.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Wolf in schaapskleren

Voor de camera van Ongehoord Nederland zei hij dat er een meerderheid over rechts mogelijk is: CDA, VVD, PVV, FVD, JA21 en SGP. “Als je die allemaal samen neemt, dan heb je solide meer dan 80 zetels. Dus wat dat betreft, is dat volgens mij hartstikke goed en ook mogelijk,” aldus Baudet.

Hij voegde toe dat Rutte ‘een beetje een wolf in schaapskleren is’. “In zijn hart is hij veel linkser dan zijn partij, dan zijn kiezers. Hij zal veel liever met Kaag en de PvdA zo’n soort kartelkabinet gaan vormen. Centrumlinks dus. Dat zou ik heel jammer vinden voor Nederland,” zei hij. “Dan krijgen we een Build Back Better-kabinet.”

[Ongehoord Nederland]

4.7 58 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Helga
Helga
3 jaren geleden

wie is hier eigenlijk de wolf in schaapskleren?

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Rutte is helemaal niet Links.
Hij is neoliberaal. Totalitair tiranniek neoliberaal.
Iedereen gratis aan de slag (behalve de kleine welgestelde elite) totdat die er dood bij neervalt en tot het moment van neervallen moet men elke seconde van de dag worden gecontroleerd.
En dat alles in naam van cojona net zoals in het Midden-Oosten het in naam van de Koran het geschiedt.

Mikkel
Mikkel
3 jaren geleden

Rutte een beetje een wolf in schaapskleren??? Hij is een 100% Schwab-puppet! En dat weer Baudet ook wel.

Annette
Annette
3 jaren geleden

Ik ben het eens met Thierry dat Mark Rutte een wolf in schaapskleren is. Vandaar dat er zoveel onnozele schapen op hem gestemd hebben. Zij meenden in hem een fijne soortgenoot te vinden, maar helaas… Wij zijn gisteren wel naar de stembus gegaan, maar eigenlijk had het totaal geen enkele zin. De kaarten waren allang geschud. Er moesten twee trekpoppen van Klaus Schwab flink winnen (no matter what) en dan zou in ieder geval the Great Reset in dat kleine kikkerlandje alvast in werking kunnen treden. Wat ik nog steeds niet begrijp, is het ongelooflijk grote aantal schaapskoppen die niet in de gaten hebben dat zij regelrecht naar de bliksem gaan. Hoe lang gaat het nog duren voor de schellen van hun ogen afvallen? Zij zijn allen ziende blind en horende doof.

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x