CoronaBuitenland

Politieagenten niet vervolgd voor overlijden oude vrouw na gewelddadige arrestatie tijdens coronaprotest

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Een oudere vrouw nam op 22 april 2021 deel aan een coronademonstratie in Berlijn. Ze werd hardhandig aangepakt door de politie. Kort daarna overleed de vrouw. Uit de autopsie bleek dat ze een hersenbloeding had opgelopen.

Het parket in Berlijn heeft het onderzoek naar de politieagenten die haar hadden meegenomen stopgezet, omdat niet met zekerheid kon worden vastgesteld dat het politieoptreden tot de dood van de vrouw heeft geleid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onder het tapijt geveegd

Wat hierbij opviel, is dat er behalve de twee politieagenten geen getuigen zijn gehoord. Het Openbaar Ministerie in Berlijn weigert informatie uit het dossier te verstrekken.

En zo wordt dit pijnlijke incident door de betrokken autoriteiten en instellingen onder het tapijt geveegd. Zo ziet de Duitse rechtsstaat eruit.

Hallucinante beelden

Journalist Boris Reitschuster berichtte in augustus 2022 dat de oudere vrouw bij het coronaprotest een jaar eerder was gestorven. In augustus 2021 maakte Reitschuster in Berlijn hallucinante beelden van het brute politiegeweld tijdens een andere demonstratie. Hij moest zelf meerdere keren klappen en stoten incasseren.

De journalist legde vast hoe betogers hardhandig werden gearresteerd. In één geval werd een betoger tegen een winkelpui geramd ‘zoals bij ijshockey’. Ook riep iemand ‘Schaam jullie!’ terwijl politieagenten een bebloede demonstrant tegen de grond hielden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
Don Roemer (Voor de NCTV mijn volledige naam)
1 maand geleden

Zo grootvader, zo kleinzoon. Alleen de uniformen hebben een andere kleur…. Gelukkig begint het steeds meer mensen op te vallen dat ‘er iets niet klopt’ en maken de globalisten steeds gekkere sprongen om nog iets van hun totalitaire waan ideeën terecht te laten komen. Houd vol, blijf strijden, laat je niet elkaar spelen, verenig je en doe niet meer mee. Eéndracht maakt Macht! Succes in de strijd allemaal! x

Sanne
Sanne
1 maand geleden

Dood door optreden van overheid en aanhang is tegenwoordig “normaal”. Iedereen die een andere mening heeft dan wordt opgedragen mag gewoon worden geëlimineerd omdat die als terroristen worden gezien.

Mickey
Mickey
1 maand geleden

Banana republiek is voor NL echte democratie!! Welcom in neokomunisme.

levitas
levitas
1 maand geleden

De duivels regeren uit naam van satan hun einde is nabij moordenaars zonder ziel!!!!

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x