Buitenland

Politiechef Capitool doet zeer onthullende uitspraken over bestorming in niet eerder uitgezonden interview

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!

In een niet eerder uitgezonden interview zegt politiechef van het Capitool Steven Sund tegen voormalig Fox News-presentator Tucker Carlson dat de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021 een ‘cover-up’ was.

Fox News heeft het interview nooit uitgezonden. De National Pulse heeft de hand weten te leggen op de beelden.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

71 minuten lang

“Alles lijkt een cover-up te zijn,” zei Sund tegen Carlson. Hij benadrukte dat hij geen complotdenker is. “Ik kreeg geen informatie. Ik kreeg geen steun van de Nationale Garde. Ik kreeg 71 minuten lang geen toegang tot de Nationale Garde terwijl we onder vuur lagen.”

De politiechef zei verder dat dit alles niet had hoeven gebeuren als hij in staat was geweest om zijn werk te doen. Het interview werd in een diepe la gestopt en Tucker Carlson werd ontslagen.

Romeo’s

“Het lijkt erop dat ze de informatie verborgen hielden,” reageerde Carlson. Volgens Sund was het alsof ze wilden dat er iets zou gebeuren. “Wat was hun einddoel?”

Sund, die voor Nancy Pelosi heeft gewerkt, zei ook dat onder de betogers veel federale agenten waren, die wij Romeo’s zouden noemen.


[Zero Hedge]

4.8 196 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Else
Else
6 maanden geleden

Dat onder de betogers veel federale agenten waren, die wij Romeo’s zouden noemen.

In de eu zijn dit eurgendfor. verraders/knokploegen. Als politie eigen volk niet in elkaar wil rammen/onderdrukken, dan doen zij dat. Dan wel lokken geweld uit.

Een soort SA van de eu.

Ja, in een pathocratie hebben leidingevende psychopaten hun geweldsmonopooll als eerste op orde hè. Daar zorgen ze natuurlijk wel voor…..

https://eurogendfor.org

Herman R
Herman R
6 maanden geleden

T ging dus zoals verw8🤬 in deze woke-wereld🤯

Doendenker
Doendenker
6 maanden geleden

Er stonden minder dranghekken voor het witte huis dan bij een rij voor een concert of een attractiepark. Ze wisten al weken dat er enorme protesten zouden komen.
Bij een van de G8 protesten in Noord amerika hebben ze 5 meter hoge plexiglas muren laten bouwen om een heel stadscentrum heen.
Dit was opzet.

Snappie
Snappie
6 maanden geleden

Het was meteen duidelijk toen de meute zijn weg vond naar het capitool in geen velden of wegen was er een agent te bespeuren in de omgeving ,dat is toch raar ?! Want de Trump meute was behoorlijk verhit toen biden de nieuwe president werd. Alles in Amerika stinkt een uur in de wind.
En de corrupte EU politiek doet keihard mee aan de grote leugen die te boek staat als de grote reset

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x