Homepagina » Buitenland » President Mexico: Politici die lockdowns instellen gedragen zich als ‘dictators’
lockdowns
Foto: Milton Martínez / Secretaría de Cultura de la Ciudad de México CC BY 2.0

President Mexico: Politici die lockdowns instellen gedragen zich als ‘dictators’

De Mexicaanse president Andrés Manuel López Obrador heeft lockdowns tijdens een persconferentie een vorm van ‘dictatuur’ genoemd. Hij zei tegenover het aanwezige journaille dat dergelijke maatregelen de ‘autoritaire instincten’ van overheden verraden.

De populistische leider, die door zijn aanhangers ook wel AMLO wordt genoemd, zei dat politici die lockdowns afkondigen zich gedragen als ‘dictators’. Hij zei ook dat autoriteiten door middel van de coronalockdowns willen laten zien dat ze houden van een zware aanpak en een dictatuur zijn.

“Veel van hen laten hun autoritaire aard zien,” voegde hij toe. López Obrador merkte op dat het van fundamenteel belang is om ‘vrijheid te garanderen’.

De Mexicaanse president benadrukte ook dat het dragen van mondkapjes niet verplicht, maar vrijwillig moet zijn. “Iedereen is vrij. Wie een mondkapje wil dragen om zich veiliger te voelen, mag dat doen,” citeerde persbureau AP López Obrador, die zelf vrijwel nooit een mondkapje draagt.

Verkwistend en zinloos

Hoewel veel andere Zuid-Amerikaanse landen strenge lockdowns hebben ingesteld, heeft AMLO zich uitgesproken tegen verplicht thuisblijven. De Mexicaanse overheid vindt het massale testen ‘verkwistend en zinloos’.

Sommige lokale overheden in Mexico hebben de politie ingezet om coronaregels te handhaven, wat heeft geresulteerd in schandalen. López Obrador zei dat deze maatregelen vrijwillig moeten zijn.

[Summit News via National File]
5 47 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
4 maanden geleden

Voor het geval wij niet ontkomen aan het vaccin: bevatten straks alle vaccins nano en RNA? Of komen er ook vaccins zonder deze bestanddelen

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Jan
4 maanden geleden

Nee, alleen maar…

Simon
Simon
Reactie op  Jan
4 maanden geleden

mRNA deeltjes worden in nano vetbolletjes “verpakt”, dus elk mRNA “vaccin” (lees: gentherapie) heeft nano deeltjes. Tevens bevatten alle Covid-19 vaccins een oplichtend enzym luciferase of proteine mNeonGreen zodat van buitenaf te detecteren is (d.m.v. lamp met specifieke golflengte) of je het “vaccin” bent ingespoten. Alleen dat al stemt mij ongerust. Dat is met een bedoeling, b.v. bij poortjes controle, kan overal, winkels, theaters, stations, vliegvelden etc. Het is de bedoeling dat iedereen dat gif ingespoten krijgt. Indirecte dwang is uiteraard wat er aan zit te komen, als we tenminste zo massaal dom zijn om het in te laten spuiten. Als 90% weigert is het van de baan. Ik vrees echter dat de domme/bang gemaakte exemplaren er voor gaan zorgen dat er maar een klein percentage zich in eerste instantie niet in laat spuiten waardoor via de indirecte dwang ook die wel moeten uiteindelijk.

Domberg
Domberg
Reactie op  Simon
4 maanden geleden

Welke andere reguliere geneesmiddelen bevatten nanodeeltjes of RNA deeltjes? M.a.w, is deze vaccin daarin uitzonderlijk of niet?

Bas Norden
Bas Norden
Reactie op  Domberg
4 maanden geleden

Dit is helemaal geen vaccin, er zitten geen stoffen in die normaal in een vaccin zitten om je resistent te maken. Dit “vaccin” is alleen maar bedoeld om je DNA aan te passen zodat je eigendom wordt van het farmaceutisch bedrijf (in principe allemaal indirect van Gates), net als alle GMO-groenten en fruit.
Daarnaast zitten er nanodeeltjes in die allerlei stoffen kunnen bevatten zoals virussen, medicijnen, geestverruimers, hydrogel voor het vormen van een derde neuraal netwerk en natuurlijk het eiwit dat voorkomt dat placenta gevormd wordt als een bevruchte eicel zich wil nestelen in de baarmoeder. De vrouw wordt daardoor steriel. De nanodeeltjes kunnen naar wens via 5G en 6G aangestuurd worden om een bepaalde stof vrij te laten komen. Er zijn ook nanodeeltjes die d.m.v. licht (laser?) aangestuurd worden. Later komt de chip er nog bij, daarom moet iedereen meerdere keren gevaccineerd worden en in een later stadium waarschijnlijk elke maand zodat je onvruchtbaar blijft en alle stoffen binnen krijgt die zij willen dat je krijgt.
De “vaccins” komen van Gates, zijn in principe allemaal hetzelfde en liggen al zeker vanaf 2015 klaar, wat er nu gebeurt met alle vaccins is gewoon een spel om het zo echt mogelijk te laten lijken en iedereen vrijwillig het vaccin neemt. Als je je ogen echt opent dan zie je dat er helemaal niets van klopt. Over de hele wereld wordt precies hetzelfde spel gespeeld en in alle landen zeggen de leiders van de crisis precies hetzelfde.
Het vaccin moet erg koud bewaard worden omdat het zo instabiel is, dat is ook niet normaal voor een vaccin en wijst er op dat er meer aan de hand is.
Er zijn zeer waarschijnlijk meerdere varianten:
– Een placebo, voor de “Elite”, voorbeeldfuncties en personen die mens moeten blijven.
– Het echte middel, voor het grootste deel van de bevolking die tot slaaf gemaakt gaan worden.
– Een dodingsmiddel, om mensen die je echt op korte termijn opgeruimd wil hebben.
Misschien zijn er nog meer, maar deze drie moeten er zijn als je wereldwijd de berichten volgt.

Het John Hopkins Instituut, die verantwoordelijk is voor het wereldwijd genereren van alle pandemie cijfers en statistieken, heeft een patent aangevraagd om via een wattenstaafje nanorobots met een medicijn of virus zeer effectief via de neus in te brengen. Op één wattenstaafje kunnen duizenden van die nanorobotjes zitten die zich aan de neusslijmvlies hechten en daarna, al dan niet op commando, het middel vrijlaten. Dit zou dus heel goed via de PCR-testen en enkele sneltesten kunnen gebeuren.

Ikke
Ikke
Reactie op  Domberg
4 maanden geleden

Nieuwe medicijnen bevatten tegenwoordig inderdaad nanodeeltjes, geen idee welke maar ik weet wel dat dit tegenwoordig gebeurt. Beter geen vergif slikken, de natuur heeft perfecte oplossingen voor bijna ieder probleem, zonder bijwerkingen en als je weet wat je moet pakken, zeer krachtig en veel beter dan medicatie.

Jan
Jan
Reactie op  Simon
4 maanden geleden

Ik kom ook dikwijls het tijdstip 31 maart 2025 tegen. Is dat de deadline waarop iedereen op aarde gevaccineerd moet zijn? Ik verwacht wel dat 85% van de Nederlanders zich volgend jaar laat vaccineren. Wellicht dat de deadline van 31 maart 2025 vervroegd kan worden.

Harry
Harry
Reactie op  Jan
4 maanden geleden

Ik denk eerder dat het maar een procentje of 50 zal zijn die een spuit gaat halen. Op het staatsjournaal verkondigen ze dat het iedere dag meeer worden. Dat is alleen maar om zoveel mogelijk mensen over de streep te trekken om je te laten inspuiten met rommel!

Jan
Jan
Reactie op  Harry
4 maanden geleden

Als dat het geval is, gaan ze het wel verplicht stellen.

Ludwig
Ludwig
Reactie op  Jan
2 maanden geleden

In het scenario van COVID staat deze datum als einde van de pandemie

Ertje
Ertje
4 maanden geleden

Deze man snapt het!

Jeff
Jeff
4 maanden geleden

Tja, dat is ook wel makkelijk lullen, in een land waar de drugskartels de dienst uitmaken. Niet dat ie ongelijk heb hoor, maar kijk is in je spiegel.

Loris Djonsen
Loris Djonsen
Reactie op  Jeff
4 maanden geleden

Toen zij vrijelijk de coca bladeren konden gebruiken, was er geen drugsprobleem. Dat kwam pas nadat de kolonisator het vrije gebruik van cocabladeren ging verbieden (omdat ze het zelf wilden om flink te verdienen eraan en anderen te verslaven en zo onder de duim te houden).

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Jeff
4 maanden geleden

Helemaal waar Jeff. Als we het over autoritaire instincten van overheden hebben, dictatuur, of verraad. Kan el presidente beter zijn mond per direct dicht houden wat zijn land betreft in verhouding met de meeste westerse landen.

Er verdwenen dan ook in Mexico nogal wat mensen van allerlei rangen en standen de afgelopen decennia. Zo maar in eens foetsie van de aardbodem verdwenen.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Jeff
4 maanden geleden

Dat komt omdat hun noorderburen zo nodig tonnen van die troep door hun neus willen laten gieren. En het is ‘eens’ niet ‘is’.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Lockdown is het schenden van onze rechten.

Negeer alle maatregelen..Het ligt aan ons om deze illegale maatregeling toe te laten !!
Wij het volk moet zelf beslissen over onze leven..
Rutte MOET weg
Hugo MOET weg
GEEN MONDKAPJES DRAGEN !!
Dictators NIET toelaten!!NEDERLAND WEER NEDERLAND !!

Pippie
Pippie
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

En zo is het! Verschrikkelijk…
De PCR test gaat eraan…. Video gelekt van Droste..kijk op twitter

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

ik ben t met je eens…….maar kleine groep durft en de rest zit in ANGST……..kyk maar om je heen naar de gezichten!

Koolraap
Koolraap
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Helemaal met je eens

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Ja lekker Joyce Ramgatie, negeer alle maatregelen maar.

Bedankt voor de medewerking van de verspreiding van het virus. Hierdoor meer besmettingen en steven we in het nieuwe jaar uit op lock-down III en mogelijk IV. Het schiet niet op zo natuurlijk.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Gezinusk
3 maanden geleden

Dan begrijp je er nog niet veel van, want een virus bestaat niet. Je reageert hier wel, maar hebt er in al die tijd niet veel bij geleerd.

Lockdown 3 is al in 2009 gepland. Laat je snel inenten, dan wordt er hier geen onnodige inkt verspeeld.

Melder
Melder
4 maanden geleden

Gelukkig: alweer een wakkere meneer die zijn mening durft te geven! Dat er nog vele mogen volgen…

ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden

Maar onze sterke daadkrachtige leider is geen dictator aldus de sterke daadkrachtige leider.

mike
mike
4 maanden geleden

AUB alleen duimen omlaag voor deze tegel, anders denken ze nog dat wij dit willen.

De planning voor de NWO voor 20-21:
Dec.’20 – Veldhospitalen opgezet in elke ‘county’.
Jan.’21 – Volledig lockdown, alle banen beeindigd, alle bedrijven gesloten.
Feb.’21 – Hervormingen op alle voordeeltjes.
Mrt.’21 – Uitbraak Covid21, deze is veel dodelijker dan Covid19.
Apr.’21 – Ziekenhuizen kunnen het niet aan, Covid19 vaccinatie beschikbaar.
Mei’21 – Overheid introduceert nieuw stelsel arbeiders en definieert nieuw minimum loon.
Jun.’21 – Winkels zien hun voorraden krimpen, toenemend aantal locale protesten, militaire checkpoints in elke stad.
Jul.’21 – Nationale onrust neemt toe, locale overheden verdwijnen. Covid21 vaccines in ontwikkeling.
Aug.’21 – Eerste plannen voor nieuwe overheids structuur. Eerste maatschappij brede vaccinaties voor Covid19.
Sept.’21 – Alle schulden kwijt gescholden voor gevaccineerden Covid19 en Covid21. Nieuwe wet beeindigd elk bezit van onroerend goed waarmee het eigendom wordt van de staat.
Okt.’21 – Introductie van Covid paspoort, digitaal en kaart. Alleen zij die zich hebben laten vaccineren mogen nog werken.
Nov.’21 – Covid19 en 21 vaccinaties worden verplicht.
Dec.’21 – “Covid paspoort” wordt omgedoopt tot “gezondheidspaspoort” en geaccepteerd als ‘de nieuwe manier van leven’.

Josefien
Josefien
Reactie op  mike
4 maanden geleden

Waar is dit precieze lijstje te vinden? Vooral de onteigening van onroerend goed is wel heel resoluut. (gedwongen vaccinatie ook maar dat is al bekend)Hoe gaat men dit vormgeven? En vooral wie trapt daarin? Iets over bekend?

mike
mike
Reactie op  Josefien
4 maanden geleden

Hier is de Tweet waar ik het tegen kwam. Heb helaas de oorspronkelijke bron nog niet kunnen vinden.

https://twitter.com/Queenoftheunse1/status/1338825678410686469/photo/1

Het punt over het eigendom van onroerend goed sluit goed aan op uitlatingen van het World Economic Forum met betrekking tot “The Great Reset” waarbij schulden worden kwijt gescholden op voorwaarde dat je onroerend goed dan van de overheid wordt:
You will own nothing, and you will be happy’: Warnings of ‘Orwellian’ Great Resethttps://youtu.be/NcAO4-o_4Ug

Onthoud ajb één ding heel goed: deze maatregel heeft helemaal niks te maken met het “zo dodelijke” virus waarmee wij elke dag worden dood gegooid via media en politiek.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  mike
3 maanden geleden

Beste Mike en Josefien.

Het wereldwijde programma dat hier wordt doorgevoerd heet: Rockefeller – Lockstep 2010 en Welcome to the New World Order.

Bron: htttps://www.henrymakow.com/2020/10/viral-world-lockdown-plan-leaked.html

Zie: NFN 25 oktober 12.55/ NFN 27 oktober 18.00/NFN 29 oktober 17.00 uur

Kijk bij reacties en ik hoop dat jullie daar wat aan hebben.

hans
hans
4 maanden geleden

ik ben wat voorzichtig met regeringsleiders die een zo ander geluid laten horen.bestaan er nog onafhankelijke leiders of horen ze bij de zgn controlled opposition ?

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  hans
4 maanden geleden

Ik vertrouw geen enkele overheid ter wereld…of die nu in Paraquay is of ergens in Diphoorn, ze volgen allemaal een agenda die niet voor ons is maar voor, zoals je wilt, Satan.

hans
hans
Reactie op  Marie-Jeanne
4 maanden geleden

amen

Duyfel
Duyfel
Reactie op  Marie-Jeanne
4 maanden geleden

Satan is een Testamentistische verzinsel. God komt voor in alle godsdiensten, maar Satan alleen in de Abrahamistische. In het Oude Testament dient God tegelijkertijd als Goed en Kwaad (hij moord er rustig op los). In het Nieuwe Testament is er een poging God alleen als Goed voor te stellen en het Kwaad wordt toebedacht aan een ander, zgn de Satan. Het Nieuwe Testament creëert dus vijandschap tussen God en zijn Creatie. Satan wordt als middel hiervoor gebruikt. Al die theorietjes over Lucifer als Satan is onzin. Lucifer was/is gewoon een stralende Engel met een eigen mening, eigen verantwoordelijkheid en een eigen geweten.

Openup
Openup
Reactie op  Duyfel
4 maanden geleden

Verdiep je eens in de wereld van je djinn. Satan is een djinn en geen gevallen engel. Engelen zijn gemaakt van licht, djinn’s van rookloos vuur. Satan was een hele brave perfecte djinn totdat god adam schiep en opdroeg om voor hem te buigen. alle engelen deden dit behalve satan. Vanaf dat moment heeft god hem vervloekt maar satan heeft uitstel gevraagd tot de dag des oordeels.. en heeft gezworen iedereen mee te nemen naar de hel.. hij is samen met zijn helpers (djinn’s) en dan de menselijke satan aanbidders bezig om zoveel mogelijk mensen mee te nemen. alleen de daadwerkelijke oprechte gelovigen zullen niet misleid worden.. deze totale waanzin en onzin is maar voor 1 belangrijk doel.. de antichrist moet en zal komen en tot god bekroond moeten worden.. het is een leugen die de mensen moeten accepteren.. we zitten nu in een goede test. 6uild 6ack 6etter is de algemene slogan.. tijd voor satan om de laatste stappen te zetten… maar onthoudt 1 ding.. de hand van god is boven ieders hand.. zij plannen maar gods plan is beter.

Jill
Jill
Reactie op  hans
4 maanden geleden

Het gaat niet om wat mensen zeggen, maar om wat ze doen.

Thoughtful
Thoughtful
4 maanden geleden

Figuren die macht willen uitoefenen over anderen, zijn per definitie onderontwikkeld.
Zij vertonen grote overeenkomsten, wat dat betreft, met primaten.
Het lijkt er sterk op dat hun hersenen niet verder uit ontwikkeld zijn en die laatste stap , van primaat naar mens, niet hebben kunnen nemen.
Het heeft ook geen zin deze figuren uit te leggen wat een mens is, hun primatenbrein is simpelweg niet in staat dit te begrijpen.

M.L
M.L
4 maanden geleden

Ja als je de waarheid verteld ben je een populist of een complotgek

Duyfel
Duyfel
Reactie op  M.L
4 maanden geleden

Of de duivel…. Zo vertelt de stralende Engel Lucifer zijn versie van de waarheid en wordt hij daarom als duivel/Satan weggezet.

hans
hans
Reactie op  Duyfel
4 maanden geleden

kunt u mij even vertellen WAAR die dan zijn versie verkondigt,in ieder geval niet in de bijbel .hij is bestemd voor de poel van vuur .en voor u geldt bekeer u voor het te laat is. ik bedoel dit goed en zeker niet om u te kwetsen.

Duyfel
Duyfel
Reactie op  hans
4 maanden geleden

In de andere godsdiensten. De bijbel zet Het Licht in ander godsdiensten af als Satan.
Niemand kan toch menen dat God alleen een ras, een volk, een Geschrift, een taal en een cultuur heeft geschapen?
God is diversiteit. De Abrahamistische religies haten diversiteit. Alles moet daar uit slechts 1 versie bestaan. Eén Zoon (christendom), één profeet (Islam), en of de bijbel of de koran of de thora is waar, maar niet allemaal. Het zijn religies van beperkte denkwijzen. Mensen die dag in dag uit alleen het zand van de woestijn zagen en daarom dachten dat er niks anders bestond waarschijnlijk.
Bovendien zegt de bijbelse God dat hij er alleen voor één volk (Israel) is. Waarom de andere volkeren hem zijn gaan aanbidden is een raadsel. Nou ja, door bekering. Europeanen horen de bijbelse God helemaal niet te aanbidden. Dat recht is alleen voorbehouden aan het Israelische volk. Tenminste, als je die bijbelse God zelf moet geloven. Europeanen hadden hun eigen Goden, hebben die in de ban gedaan en hollen nu achter de God van een ander aan en identificeren zich met een ander volk, nl met het Israelitische volk. Geen wonder dat Europa, dus ook de VS, in crisis is.

hans
hans
Reactie op  Duyfel
4 maanden geleden

dank voor uw reactie

Somebody
Somebody
Reactie op  Duyfel
2 maanden geleden

Wat een onsamenhangend betoog! Als je de bijbel niet gelezen hebt moet je zeker niet iets schrijven dat kant noch wal raakt. Maar je naam zegt t zelf al dus een discussie is zinloos. God houdt van zijn schepping, de mens, en ieder kan tot t laatste moment nog kiezen voor Zijn liefde en belofte voor eeuwig leven. Die ander is voor vernietiging van de schepping, kent geen liefde en heeft geen respect voor t leven.vraagt offers dmv babymoord, Baal. Wil god spelen omdat hij jaloers is op de Allerhoogste! Lees de bijbel dan leer je dat YHWH van alle mensen op aarde houdt en enorm geduld heeft, zoals een liefdevolle vader dat heeft. Maar Hij zal oordelen over valse leraren en godslasteraars. Maak je hart open voor liefde en leven in t hiernamaals bij God. psalm 23

x

Check Also

cahill

Professor Cahill: ‘Gevaccineerde 70-plussers sterven waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar’

Het hele coronaverhaal is een leugen, zegt ...

texas

Texas ging een maand geleden weer open, en het aantal coronagevallen blijft maar dalen

Gouverneur van Texas Greg Abbott besloot vorige ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

47
0
We lezen graag je reactie!x