BuitenlandCorona

Blunder tijdens coronapersconferentie Canada: ‘Ik zeg gewoon wat ze maar willen’

Help ons door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eén van de hoogste gezondheidsfunctionarissen van de Canadese provincie Ontario is in grote verlegenheid gebracht. Associate Medical Officer dr. Barbara Yaffe stond op het punt de tweewekelijkse coronapersconferentie te geven, maar had niet door dat de microfoon al openstond.

Op beelden die veelvuldig worden gedeeld op Twitter is te zien hoe ze haar paperassen op orde brengt. Terwijl ze daarmee bezig is, zegt ze tegen haar collega dr. David Williams: “Ik weet niet waarom ik al deze documenten meebreng. Ik kijk er nooit naar. Ik zeg gewoon wat ze maar willen.”

Williams, die eerder deze maand nog aankondigde dat mensen die het coronavaccin weigeren geen bewegingsvrijheid zullen hebben en mondkapjes moeten blijven dragen, begon vervolgens te lachen.


Woensdag zei Andrea Horwath van de Nieuwe Democratische Partij van Canada dat mensen zich dankzij dit pijnlijke moment zullen afvragen wie het echt voor het zeggen heeft.

“Iedere keer dat premier van Ontario Doug Ford voor een microfoon verschijnt, zegt hij dat hij luistert naar het advies van allerlei experts, maar er komt steeds meer bewijs dat dat niet het geval is,” zei ze.

Begin deze maand zei Williams, de Chief Medical Officer van Ontario, dat mensen zonder vaccin geen toegang zullen krijgen tot bepaalde gebouwen of evenementen tenzij ze ander beschermd materiaal dragen. “Om je zonder persoonlijke beschermingsmiddelen vrij te kunnen bewegen moet je kunnen aantonen dat je bent gevaccineerd,” zei de arts.

[CTV News Toronto]

4.9 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
1 jaar geleden

Da’s nou precies wat al eeuwen en eeuwen wordt gedaan. Hersenspoeling. Maar dat is voorbij. We worden wakker. Zij ook.

Ome jaap
Ome jaap
1 jaar geleden

Wereldwijde coup is dit, een w.o. met een virus

Marleen
Marleen
1 jaar geleden

Misselijkmakend !

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

En daarom moet niemand mondkapjes dragen en deze illegale maatregelen negeren.. want dan zijn deze criminelen machteloos, .. verloren !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x