Mens en Dier

Kijk hoe Klaver en Paternotte Baudet de maat nemen: ‘Schaamtelozer en beschamender dan dit wordt het niet’

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!

FVD-voorman Thierry Baudet kwam tijdens het debat over een mogelijk Nexit-referendum hard in aanvaring met Kamerleden Jesse Klaver (GroenLinks-PvdA) en Jan Paternotte (D66).

Ze stelden Baudet vragen over donaties die zijn gedaan aan de stichting die de voorloper is van zijn partij. Toen Paternotte beweerde dat de uitingen van FVD erg overeenkomen met de belangen van het Kremlin, zei Baudet dat hij zich ‘in zijn eer aangetast’ voelt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“In elke andere situatie zou ik iemand op de bek slaan als je zoiets van mij denkt,” aldus Baudet.

Ongelooflijke hufterigheid

Paternotte vroeg Kamervoorzitter Bosma vervolgens om Baudet tot de orde te roepen, maar op dat verzoek reageerde hij afwijzend.

De FVD-voorman krijgt veel steun. “Wat een ongelooflijke hufterigheid van Klaver en Paternotte,” reageert journalist Joost Niemoller.

Fractievoorzitter van FVD in Almere Brent Hadderingh vraagt: “Er worden aan de lopende band volledig ongegronde, totaal wanstaltige beschuldigingen geuit richting hem en ons. Beschuldigingen van zaken waar in oorlogstijd de doodstraf op zou staan. Moeten we dat gewoon maar voor lief nemen? Op de rug en pootjes omhoog?”

Schaamtelozer en beschamender wordt het niet

“Deze Paternotte en Klaver waren vroeger van die ettertjes op het schoolplein die andere kids constant treiterden, medestanders ophitsten en dan verbaasd waren over het feit dat ze dan uiteindelijk hard worden gecorrigeerd vanwege hun pestgedrag,” merkt topmodel Lonneke Engel op.

Oud-Tweede Kamerlid Harm Beertema zegt over Klaver: “De meest subversieve, onbetrouwbare, hypocriete politicus van ons parlement neemt een oppositiecollega de maat op een manier die elke burger van Nederland elke zin en belangstelling voor het openbaar debat ontneemt.”

“Echt, schaamtelozer en beschamender dan dit wordt het niet in ons Huis van de Democratie,” vervolgt Beertema. “En voor alle duidelijkheid, ik ben geen Baudist, maar hier wel team Thierry.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 136 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caat
Caat
1 maand geleden

Links denkende dulden geen andere mening.Meer dan andere proberen neer te halen zonder onderbouwing kunnen ze niet.De anti fascisten zijn de nieuwe fascisten.De bruinhemden in een modern jasje.

Roze panter
Roze panter
1 maand geleden

En bosma keek en zag dat het goed was…

CTV
CTV
1 maand geleden

Klaver en Pattenote zijn twee nazi s.
Weten geen enkel inhoudelijk argument.
Pol Pot en Mao is veel geld heen gegaan door hun meesters. Rosenmuller en de Graaf. Ze zijn zelf zo corrupt als maar kan. Maar om daar aandacht van af te leiden doen zij continu deze aantijgingen naar fvd.

Hans
Hans
1 maand geleden

Aan hun gezicht te zien zijn Paternotte en Klaver al regelmatig op hun bek geslagen.

Back to top button
157
0
We lezen graag je reactie!x