Homepagina » Mens en Dier » Rutte spekt EU met 30 miljard euro, maar laat eigen mensen STIKKEN: ‘Hij draait ons een rad voor ogen’
rutte
Foto: Minister-president Rutte CC BY 2.0

Rutte spekt EU met 30 miljard euro, maar laat eigen mensen STIKKEN: ‘Hij draait ons een rad voor ogen’

Vanaf 2028 stuurt Brussel het kabinet zo’n 30 jaar lang een coronarekening van ongeveer een miljard euro per jaar, schrijft De Telegraaf. Vanavond gaat de Tweede Kamer met Rutte in debat over dit fonds. Zo mag de premier zich onder meer verantwoorden voor de toenemende invloed van de Europese Commissie die het fonds met zich meebrengt en de afspraken die er zijn gemaakt over de voorwaarden.

Tien jaar geleden zei Rutte nog dat het van de gekke is dat we meer geld aan Europa zouden moeten geven. “Wij zijn de gekke Henkie van Europa nu. Wij geven meer geld dan de meeste andere Europese landen. Daar kan de helft af.” In de afgelopen 10 jaar heeft Rutte steeds meer van ons geld weggegeven aan de EU. We zijn als het ware de pinautomaat van Brussel.


Rutte gaat in de Kamer verdedigen waarom hij het voor Nederland een goede deal vindt om 30 miljard euro weg te geven aan geldverkwistende Europeanen, terwijl dit niet mag van zijn eigen regeerakkoord, merkt ondernemer Rutger van den Noort op.

Europarlementariër Rob Roos (FvD) schrijft: “De Tweede Kamer kan het EU-herstelfonds met groot gemak blokkeren! Dit wordt het moment van de waarheid, waarbij de parlementsleden laten zien dat zij zonder last en ruggespraak de beste keuze maken voor de Nederlandse belastingbetaler.”

Een rad voor ogen

Volgens J.S. Rosmolen draait Rutte ons een rad voor ogen. “Zoals eerder werd gevreesd, gaat Nederland betalen voor de hulp aan zuidelijke landen die de Brusselse begrotingsregels al jaren negeren.”

“Nederland gaat bijna 30 jaar lang een miljard euro extra betalen aan de EU, die daarmee andere landen sponsort. Onderwijl kan ons eigen zorgpersoneel fluiten naar een loonsverhoging en krijgen onze burgers huurverhogingen en minder hypotheekrenteaftrek,” twittert Percolator.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dun jos
Dun jos
7 maanden geleden

Wat doet die EU eigenlijk voor Nederland, behalve ons zuur verdiende belastinggeld uit te geven.

Hein
Hein
7 maanden geleden

In het verleden ging het toch heel anders met regeringslui die er een zooitje van maakte…….

Dani
Dani
Reactie op  Hein
7 maanden geleden

Ja dat klopt, in sommige gevallen werden ze zelfs letterlijk een kopje kleiner gemaakt, mooi om te zien waar we onze dienaren voor hebben aangesteld, dat dan wel weer…

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Rutte heeft met volks belasting geld zijn plekje in de EU gekocht. Hij speelt de brave jongen voor de EU. Voor hem is het volk een GROTE nul !!

De Wilde Luizen
De Wilde Luizen
Reactie op  Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Jij slaat de spijk op de kop Joyce

Water is nat.

Hoe vaak moet je nog herhalen dat water nat is voordat iemand dat inziet of dat van je aan wil nemen zou je denken?

De opkomst en het gevaar van subliminale werkelijkheden.

Heeft hetgene wat jou via de officiele kanalen verteld worden geen tegenovergestelde boodschappen?
Wordt het woord gezondheid bijvoorbeeld niet misbruikt voor verplichte vaccinaties met schadelijke stoffen? En worden we misschien niet om de tuin geleid met dubbele bodem boodschappen die alleen de insiders begrijpen?

Regeringen zijn zetboeren/floormanagers aangestuurd voor en door de 1% om de people te managen. Het boek hoge politici in de greep van de ultra geheime vrijmetselaarij ISBN nr. 9789079680702 maakt dit heel goed duidelijk. En ja, Rutte, Balkenende, Knot worden hier ook in genoemd. Mark Rutte zou volgens insider Gioele Magaldi lid zijn van de UR-Loges Three Eyes en de Pan-Europa. Mmmmmm iemand die zogenaamd antie Europa is en toch in een Loge zit van Pan-Europa?

Het door Rutte mogelijk maken van het finacieel leegzuigen van een land ten gunste van andere landen is al een vorm van mini globalisme één Europa met een dictatoriaal bestuur in Brussel is een voorloper en weer één stap dichter bij een verheerlijkte centrale wereld bestuur van de 1%.

Als de 1% naar een world Governance toe werkt waar ze overingens helemaal geen geheim van maken, hebben ze daarvoor proxy uitvoerders nodig. Dit gedrag van Rutte is daarom allang geen nationale aangelegeheid meer. Wij zijn slechts carbon figuranten in een ziek politiek toneelspel dat gebasseerd is op ultieme macht.

Dat voor het in de weg staan van een World Governance scheldwoorden worden gebruikt in een psygologisch oorlogsvoering waarbij de opponent zo zwaar mogelijk beschadigd dient te worden is al een eeuwen oude strategie.

Woorden als populisme en populistisch die een zwaar negatief karakter moeten bewerkstelligen worden zijn een verhulde tool voor het strategic intelligence plan van het World Ecomomic Forum zonder blikken en blozen wordt Amerika als antiglobalist en gevaar geframed. En worden China, India Brazilie in één zucht als multi polariserende opkomende krachten genoemd.

Wanneer je in dat plan het item World Governance als centerpoint aan geeft dan zul je in de vertakkingen zien dat populisme waarvan Amerika beticht wordt, aangewend wordt als instrument om de vijanden van hun Wereld regerinsplan daarmee aan te duiden.
Zie in de onderstaande link hiervan het bewijs. https://intelligence.weforum.org/topics/a1Gb0000000LHN2EAO?tab=publications

Je kan dus stellen dat politici die op komen voor hun eigen inwoners van hun land, de paria’s zijn in de ogen van de rijken der aarde die de wereld als hun knikker zien

Populisme is de grootste vijand van een wereld dictatuur. Dus als jij een politicus nog het woord populisme hoort roepen of uitspreken dan weet je al wie zijn meesters zijn.

Walter
Walter
7 maanden geleden

Deze man heeft zijn geloofwaardigheid al jaren geleden verloren. Ik snap niet dat men hier nog op stemt.

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Met dank aan de reguliere media.

Media = Virus al zou ik zelf er liever van maken: reguliere media = virus.

Madeloes
Madeloes
7 maanden geleden

In en in triest. Deze marionet heeft maar te doen wat hem opgedragen wordt. Eigenlijk een heel zielig zooitje bij elkaar die anderen niet recht in de ogen kunnen kijken voor al hetgeen zij veroorzaakt hebben. Hoe ver kun je zinken. Wees dankbaar dat wij dit tot nu toe getolereerd hebben ……..er komen andere tijden

kzag net dit bericht

https://twitter.com/Rising_Seraphim/status/1303467693190901760

Marcel
Marcel
Reactie op  Madeloes
7 maanden geleden

Hoi ik heb geen twitter maar ben wel benieuwd naar dat bericht

Piet
Piet
7 maanden geleden

Totdat straks duidelijk word dat al die bedrijven voor niks kapot zijn gemaakt.en dan wil ik die mooie dorpsimbeciel wel eens zien briezelen slachten doen we deze rottende bedorven stukken huisvuil toch een keer..;)

wolfje168
wolfje168
Reactie op  Piet
7 maanden geleden

Piet, dat wordt dan ná de verkiezingen ….

Rob
Rob
Reactie op  wolfje168
7 maanden geleden

Wie zegt dat er no verkiezingen komen? De coronawet is volgens sommigen al aangenomen. De rest, het debat etc is dan gewoon afleiding. Als drie ministers de volledige macht hebben en kunnen doen wat ze willen dan zijn verkiezingen zinloos. Dat was het toch allang maar de gros van het volk blijft zelf (toe)stemmen.

kuus
kuus
7 maanden geleden

Ja hoor hij ie er alweer een aan het bakken daar komt leugen 100 aan .

Teun
Teun
7 maanden geleden

Helaas, zij laten ons niet stikken, we krijgen binnenkort een vaccin aangeboden. Ze gaan het niet verplicht stellen, maar daar kun je geen enkele rechten aan ontlenen (kwestie van het volk koest houden). Ze hebben nu een tegenvaller vanwege complicaties bij een proefpersoon. Zij kunnen nu twee dingen gaan doen: bevestigen dat de complicatie te wijten is aan het vaccin of dat er een andere oorzaak is, bijvoorbeeld een tekenbeet (dus niets aan de hand). Als ze de fout bevestigen, dan gaan ze meer testen en dan kunnen ze aangeven dat het nu wel perfect is. Voor een weigeraar is er dan geen reden meer om het vaccin te weigeren.

jenne
jenne
7 maanden geleden

Dit soort afspraken gaan zo ver, dat deze niet door een eenvoudige Minister kunnen worden genomen, hij gaat afspraken aan voor ons land en zijn inwoners, die verder reiken als zijn politieke leven, dit mag en kan gewoon niet, hier is een bindend volks referendum op zijn plaats, vind ik !

x

Check Also

van haga

Van Haga haalt uit naar alles en iedereen: ‘Stop met dit politieke gekonkel!’

Vandaag werd er de hele dag gedebatteerd ...

von der leyen

Felle kritiek op uitspraken Von der Leyen: ‘Misselijkmakend, tijd voor een opstand’

Voorzitter van de Europese Commissie Ursula von ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x