Homepagina » Mens en Dier » Rutte spekt EU met 30 miljard euro, maar laat eigen mensen STIKKEN: ‘Hij draait ons een rad voor ogen’
rutte
Foto: Minister-president Rutte CC BY 2.0

Rutte spekt EU met 30 miljard euro, maar laat eigen mensen STIKKEN: ‘Hij draait ons een rad voor ogen’

Vanaf 2028 stuurt Brussel het kabinet zo’n 30 jaar lang een coronarekening van ongeveer een miljard euro per jaar, schrijft De Telegraaf. Vanavond gaat de Tweede Kamer met Rutte in debat over dit fonds. Zo mag de premier zich onder meer verantwoorden voor de toenemende invloed van de Europese Commissie die het fonds met zich meebrengt en de afspraken die er zijn gemaakt over de voorwaarden.

Tien jaar geleden zei Rutte nog dat het van de gekke is dat we meer geld aan Europa zouden moeten geven. “Wij zijn de gekke Henkie van Europa nu. Wij geven meer geld dan de meeste andere Europese landen. Daar kan de helft af.” In de afgelopen 10 jaar heeft Rutte steeds meer van ons geld weggegeven aan de EU. We zijn als het ware de pinautomaat van Brussel.


Rutte gaat in de Kamer verdedigen waarom hij het voor Nederland een goede deal vindt om 30 miljard euro weg te geven aan geldverkwistende Europeanen, terwijl dit niet mag van zijn eigen regeerakkoord, merkt ondernemer Rutger van den Noort op.

Europarlementariër Rob Roos (FvD) schrijft: “De Tweede Kamer kan het EU-herstelfonds met groot gemak blokkeren! Dit wordt het moment van de waarheid, waarbij de parlementsleden laten zien dat zij zonder last en ruggespraak de beste keuze maken voor de Nederlandse belastingbetaler.”

Een rad voor ogen

Volgens J.S. Rosmolen draait Rutte ons een rad voor ogen. “Zoals eerder werd gevreesd, gaat Nederland betalen voor de hulp aan zuidelijke landen die de Brusselse begrotingsregels al jaren negeren.”

“Nederland gaat bijna 30 jaar lang een miljard euro extra betalen aan de EU, die daarmee andere landen sponsort. Onderwijl kan ons eigen zorgpersoneel fluiten naar een loonsverhoging en krijgen onze burgers huurverhogingen en minder hypotheekrenteaftrek,” twittert Percolator.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Dun jos schreef:

  Wat doet die EU eigenlijk voor Nederland, behalve ons zuur verdiende belastinggeld uit te geven.

  0 likes
 • Hein schreef:

  In het verleden ging het toch heel anders met regeringslui die er een zooitje van maakte…….

  0 likes
  • Dani schreef:

   Ja dat klopt, in sommige gevallen werden ze zelfs letterlijk een kopje kleiner gemaakt, mooi om te zien waar we onze dienaren voor hebben aangesteld, dat dan wel weer…

   0 likes
 • Joyce Ramgatie schreef:

  Rutte heeft met volks belasting geld zijn plekje in de EU gekocht. Hij speelt de brave jongen voor de EU. Voor hem is het volk een GROTE nul !!

  0 likes
  • De Wilde Luizen schreef:

   Jij slaat de spijk op de kop Joyce

   Water is nat.

   Hoe vaak moet je nog herhalen dat water nat is voordat iemand dat inziet of dat van je aan wil nemen zou je denken?

   De opkomst en het gevaar van subliminale werkelijkheden.

   Heeft hetgene wat jou via de officiele kanalen verteld worden geen tegenovergestelde boodschappen?
   Wordt het woord gezondheid bijvoorbeeld niet misbruikt voor verplichte vaccinaties met schadelijke stoffen? En worden we misschien niet om de tuin geleid met dubbele bodem boodschappen die alleen de insiders begrijpen?

   Regeringen zijn zetboeren/floormanagers aangestuurd voor en door de 1% om de people te managen. Het boek hoge politici in de greep van de ultra geheime vrijmetselaarij ISBN nr. 9789079680702 maakt dit heel goed duidelijk. En ja, Rutte, Balkenende, Knot worden hier ook in genoemd. Mark Rutte zou volgens insider Gioele Magaldi lid zijn van de UR-Loges Three Eyes en de Pan-Europa. Mmmmmm iemand die zogenaamd antie Europa is en toch in een Loge zit van Pan-Europa?

   Het door Rutte mogelijk maken van het finacieel leegzuigen van een land ten gunste van andere landen is al een vorm van mini globalisme één Europa met een dictatoriaal bestuur in Brussel is een voorloper en weer één stap dichter bij een verheerlijkte centrale wereld bestuur van de 1%.

   Als de 1% naar een world Governance toe werkt waar ze overingens helemaal geen geheim van maken, hebben ze daarvoor proxy uitvoerders nodig. Dit gedrag van Rutte is daarom allang geen nationale aangelegeheid meer. Wij zijn slechts carbon figuranten in een ziek politiek toneelspel dat gebasseerd is op ultieme macht.

   Dat voor het in de weg staan van een World Governance scheldwoorden worden gebruikt in een psygologisch oorlogsvoering waarbij de opponent zo zwaar mogelijk beschadigd dient te worden is al een eeuwen oude strategie.

   Woorden als populisme en populistisch die een zwaar negatief karakter moeten bewerkstelligen worden zijn een verhulde tool voor het strategic intelligence plan van het World Ecomomic Forum zonder blikken en blozen wordt Amerika als antiglobalist en gevaar geframed. En worden China, India Brazilie in één zucht als multi polariserende opkomende krachten genoemd.

   Wanneer je in dat plan het item World Governance als centerpoint aan geeft dan zul je in de vertakkingen zien dat populisme waarvan Amerika beticht wordt, aangewend wordt als instrument om de vijanden van hun Wereld regerinsplan daarmee aan te duiden.
   Zie in de onderstaande link hiervan het bewijs. https://intelligence.weforum.org/topics/a1Gb0000000LHN2EAO?tab=publications

   Je kan dus stellen dat politici die op komen voor hun eigen inwoners van hun land, de paria’s zijn in de ogen van de rijken der aarde die de wereld als hun knikker zien

   Populisme is de grootste vijand van een wereld dictatuur. Dus als jij een politicus nog het woord populisme hoort roepen of uitspreken dan weet je al wie zijn meesters zijn.

   0 likes
 • Walter schreef:

  Deze man heeft zijn geloofwaardigheid al jaren geleden verloren. Ik snap niet dat men hier nog op stemt.

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Met dank aan de reguliere media.

  Media = Virus al zou ik zelf er liever van maken: reguliere media = virus.

  0 likes
 • Madeloes schreef:

  In en in triest. Deze marionet heeft maar te doen wat hem opgedragen wordt. Eigenlijk een heel zielig zooitje bij elkaar die anderen niet recht in de ogen kunnen kijken voor al hetgeen zij veroorzaakt hebben. Hoe ver kun je zinken. Wees dankbaar dat wij dit tot nu toe getolereerd hebben ……..er komen andere tijden

  kzag net dit bericht

  https://twitter.com/Rising_Seraphim/status/1303467693190901760

  0 likes
 • Piet schreef:

  Totdat straks duidelijk word dat al die bedrijven voor niks kapot zijn gemaakt.en dan wil ik die mooie dorpsimbeciel wel eens zien briezelen slachten doen we deze rottende bedorven stukken huisvuil toch een keer..;)

  0 likes
  • wolfje168 schreef:

   Piet, dat wordt dan ná de verkiezingen ….

   0 likes
   • Rob schreef:

    Wie zegt dat er no verkiezingen komen? De coronawet is volgens sommigen al aangenomen. De rest, het debat etc is dan gewoon afleiding. Als drie ministers de volledige macht hebben en kunnen doen wat ze willen dan zijn verkiezingen zinloos. Dat was het toch allang maar de gros van het volk blijft zelf (toe)stemmen.

    0 likes
 • kuus schreef:

  Ja hoor hij ie er alweer een aan het bakken daar komt leugen 100 aan .

  0 likes
 • Teun schreef:

  Helaas, zij laten ons niet stikken, we krijgen binnenkort een vaccin aangeboden. Ze gaan het niet verplicht stellen, maar daar kun je geen enkele rechten aan ontlenen (kwestie van het volk koest houden). Ze hebben nu een tegenvaller vanwege complicaties bij een proefpersoon. Zij kunnen nu twee dingen gaan doen: bevestigen dat de complicatie te wijten is aan het vaccin of dat er een andere oorzaak is, bijvoorbeeld een tekenbeet (dus niets aan de hand). Als ze de fout bevestigen, dan gaan ze meer testen en dan kunnen ze aangeven dat het nu wel perfect is. Voor een weigeraar is er dan geen reden meer om het vaccin te weigeren.

  0 likes
 • jenne schreef:

  Dit soort afspraken gaan zo ver, dat deze niet door een eenvoudige Minister kunnen worden genomen, hij gaat afspraken aan voor ons land en zijn inwoners, die verder reiken als zijn politieke leven, dit mag en kan gewoon niet, hier is een bindend volks referendum op zijn plaats, vind ik !

  0 likes
 • wolfje168 schreef:

  Een land met gekke Henkies stemt op gekke Henkie.

  0 likes
 • RayOfLight schreef:

  Weet niet of de mensheid het nog 30 jaar volhoud. Alles lijkt uit elkaar te vallen. Misschien valt er een meteoriet op aarde of breek een nieuwe ijstijd aan, niets kan me meer verbazen.
  Geld is gewoon een getal. En politici spelen met die getallen om uiteindelijk meer macht te krijgen uiteindelijk gaat al die macht dan weer na de superelite die een vrije wereld niet zo ziet zitten. Slaafjes die een leven lang moeten afbetalen , muilkorf op en bek houden.

  Een pluspuntje als het geld op is en er geen nederland meer is verdwijnt ook Rutte.

  0 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Maar laten we realistisch blijven voor ons kwam dit toch niet als een verrassing? We bespraken dit al enkele weken terug welke achterbakse streken deze VVD’er uithaalt. Misschien een verrassing voor de goedgelovige ja knikkers van het mediapartner.

  0 likes
 • Monique schreef:

  Ik denk niet dat Rutte hier iets over te vertellen heeft, dit wordt bepaald door de deepstate… Rutte is niets meer dan een schoothondje van hen… de deepstate wil Nederland kapot maken omdat we een rijk land zijn, en ook de middenstand kapot maken zodat er nog meer verschil is tussen arm en rijk….brrr gekke wereld!

  0 likes
 • koddebeier schreef:

  Deze volksverlakker hoort met de regering in de gevangenis thuis !!

  0 likes
 • g.g drewniok schreef:

  in frankrijk hadden ze vroeger zo,n groot apparaat met een mes erin

  0 likes
 • Elise schreef:

  Ik ben de moed ook al aan het verliezen. Financieel steeds moeilijker om rond te komen. Mede door kostendelersnorm(ben 2 maanden gekort omdat mijn zoon geen overbrugging kreeg)/plus studerende kids zijn veel thuis. Kost ook meer geld. Boodschappen worden duurder. Binnenkort de eindafrekeningen water gas en licht.
  Beide kinderen zijn eigenlijk wel klaar met on line les. Veel chaotische toestanden met werking net. Plus je kunt niet meteen een vraag stellen. Je leert ook geen nieuwe mensen kennen. enz. onmenselijke toestanden dus.
  Om mij heen zit eigenlijk iedereen erdoor. incl. ikzelf. Zorgmedewerkers/buren/vrienden etc eigenlijk iedereen waar ik mee praat.
  Mijn gevoel zegt, dat het systeem binnenkort vanzelf wel instort.
  Triest, dat dit allemaal gebeurt.

  0 likes
 • Gea Breuker schreef:

  Het systeem ben je zelf ook. Ik lees dat je menselijk contact, interactie mist? Nou, genoeg brainless zombies om mee in conflict te geraken, maar tracht er eerst een open contact en verhelderende dialoog mee te krijgen. Je bent geen roepende in een woestijn maar een medestrijder voor de waarheid. Wees geen stille zoutpilaar…

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  huisarts

  Huisarts schrijft manifest tegen 5G: ‘Kan enorme impact hebben’

  Huisarts Liesbeth Adriaansens roept artsen op een ...

  >