Buitenaards

Astronaut Edgar Mitchell over buitenaards bezoek (video)

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Astronaut Edgar Mitchell, de zesde persoon die voet zette op de maan, spreekt zich in onderstaande video uit over buitenaards bezoek en hoe dit door het leger in de doofpot wordt gestopt.

Mitchell was piloot van de maanlander van Apollo 14, die de derde landing op de maan uitvoerde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij was ook lid van de reservebemanning voor de Apollo 10 en werd in januari 1971 gelanceerd aan boord van de Apollo 14. Samen met gezagvoerder Alan Shepard heeft hij de langste maanwandeling op zijn naam staan.

De astronaut nam ook deel aan The Disclosure Project waarbij veel prominenten getuigen dat buitenaards leven bestaat, dat er ontmoetingen met buitenaardsen hebben plaatsgevonden en dat dit wordt verzwegen door overheden.

In zijn voordracht aldaar verwees Mitchell onder andere naar het Roswellincident. Hij is in Roswell opgegroeid en heeft met diverse direct betrokkenen gesproken. Mitchell pleit voor het opheffen van het ‘embargo op de waarheid over de aanwezigheid van buitenaardsen’.

Bron: YouTube/csetiweb

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
AwE130
AwE130
11 jaren geleden

Ik vind dat er wel heel gemakkelijk wordt beweerd in dit artikel dat Michell op de maan is geweest. In 2010 sprak de grote baas van NASA Bolden, tijdens “congressional hearings” omtrent het nu afgeblazen maan landing project “constellation”, dat in 2020 een man op de maan moest landen. De volgende woorden sprak.
http://awe130.nl/index.php/the-news-awe130/11-the-news-test.html

elem
elem
11 jaren geleden

Video interview met John Callahan former FAA Division Chief:

http://www.youtube.com/watch?v=akuopXFjWws

max1
max1
11 jaren geleden

Mitchell heeft gezegd dat hij mensen kent die betrokken zijn geweest bij het Roswell incident, hij zegt ook dat aliens bestaan, en dat zijn overheid dit in de doofpot stopt. Hij is niet de enige die deze zaken meldt. Maar de MSM besteedt hier geen, of weinig serieuze aandacht aan. Kennelijk wordt dit niet toegestaan, en dat is zeer vervelend.

Aardebewoner
Aardebewoner
11 jaren geleden

Dat buitenaardse leven is al lang onder ons. Mogelijk zal de tijd uitwijzen dat het er een duidelijke presentatie komt. Het is moeilijk vol te houden dat we hier op aarde alleen zijn. Er is zoveel meer ruimte. Het kan zo wezen dat die aanwezigheid van buitenaards leven zich spoedig aan on presenteert. Velen en ook zien eventuele buitenaardse presentaties van hun duidelijke aanwezigheid wel aankomen hier op aarde. Laat u maar eens zien buitenaardsen. Kom maar op ! In het verleden hadden jullie volgens oude verichten niet zoveel moeite. Kom maar op !

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x