Homepagina » Het Complot » Prins Charles zegt af te stammen van Dracula
Prins Charles zegt af te stammen van Dracula

Prins Charles zegt af te stammen van Dracula

In samenzweringskringen wordt weleens gezegd dat het Britse koningshuis zou afstammen van reptielachtige buitenaardsen.

Tijdens een interview voor een Britse televisieshow zei niemand minder dan prins Charles, de oudste zoon en opvolger van koningin Elizabeth II, dat hij verre familie is van Dracula.

“De genealogie laat zien dat ik afstam van Vlad de Spietser,” zei Charles. Vlad de Spietser stond ook wel bekend als Dracula, wat indertijd Roemeens was voor ‘zoon van de draak’ (dracul).

Orde van de Draak

Vlad was een ridder van de Orde van de Draak, een Hongaarse orde onder leiding van keizer Sigismund. Ze vochten tegen de Turken. Het symbool van deze orde was een draak, het symbool van de duivel. De vader van Vlad was ‘dracul’ en Vlad zelf ‘dracula’. Later werd Vlads naam in verband gebracht met de duivel.

Dracul komt van het Latijnse woord ‘Draco’. In het modern Roemeens betekent ‘drac’ of ‘dracul’ duivel. De vertaling van draak in het Roemeens van nu is ‘dragon’.

Transsylvanië

De 15e-eeuwse krijgsheer is hoogstwaarschijnlijk de historische figuur waaraan Bram Stoker de naam van de romanfiguur Dracula ontleende.

Prins Charles zet zich in voor het behoud van de Transsylvaanse bossen in het huidige noorden en westen van Roemenië. Hij heeft ook een huis in het gebied.

Bron: Abcnews.com

Gerelateerd:

 Vond je dit belangrijk? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

26 reacties

 1. Niet zo verwonderlijk, Het Huis Windsor heeft altijd al het goede voorbeeld gegeven in verband met het Bloedzuigen, Charlie is alleen Very Proud To Be…ahum…

  1 likes
 2. HA! En deze wazige figuur wordt de volgende Engelse koning?

  0 likes
 3. Echt iets om trots op te zijn dan, maar aan zijn kop te zien zou hij de waarheid kunnen spreken.

  Ik heb de geschiedenis gelezen van vlad dracul en di is toch een van de meest sadistische personen die ooit geleefd heeft, bijna onmenselijk.

  0 likes
 4. Waarom verbaasd mij dat nou niet? Eigenlijk best grappig nieuws!

  0 likes
 5. Kielhalen,

  die mafkees

  0 likes
 6. als ik zo die foto bekijk en dan 1 tekening van vlad zou het me niks verbazen

  0 likes
 7. Het is interessant om te zien hoe de kopstukken van de Nieuwe Wereld Orde steeds openlijker uitkomen voor datgene dat lange tijd geheim gehouden werd. Het Britse vorstenhuis is (net als het Nederlandse-)gelinkt aan een verleden vol met occultisme.

  0 likes
 8. [quote name=”investigator”]Echt iets om trots op te zijn dan, maar aan zijn kop te zien zou hij de waarheid kunnen spreken.

  Ik heb de geschiedenis gelezen van vlad dracul en di is toch een van de meest sadistische personen die ooit geleefd heeft, bijna onmenselijk.[/quote]

  idd, vlad was een tiranosaurus en dan is het niet raar dat charles hetzelfde beleid doorvoert, iets subtieler dan want zo overduidelijk bruut kan niet echt meer

  0 likes
 9. [quote name=”René H.”]Het is interessant om te zien hoe de kopstukken van de Nieuwe Wereld Orde steeds openlijker uitkomen voor datgene dat lange tijd geheim gehouden werd. Het Britse vorstenhuis is (net als het Nederlandse-)gelinkt aan een verleden vol met occultisme.[/quote]

  zo wordt het langzaam in gemasseerd he in je brain.. dat wanneer en als het werkelijk uitkomt,je zoiets heb van….. oud nieuws, en niet meer furieus wordt eventueel….

  Propganda dus

  0 likes
 10. Vandaar dat hij een vakantiehuisje heeft op het platteland in Roemenië.
  Dan kan hij op zijn tijd teruggaan naar zijn roots.

  0 likes
 11. Niet belangrijk.

  0 likes
 12. Stamt af van Dracula?….

  Kun je ook wel zien…..

  0 likes
 13. [quote name=”investigator”]Echt iets om trots op te zijn dan, maar aan zijn kop te zien zou hij de waarheid kunnen spreken.

  Ik heb de geschiedenis gelezen van vlad dracul en di is toch een van de meest sadistische personen die ooit geleefd heeft, bijna onmenselijk.[/quote]

  Alhoewel… Het slechte zit ook wel in de mens en dan is het makkelijk om te zeggen dat het een vampier/demoon/reptilian verantwoordelijk is, maar dat komt omdat wij onszelf niet kunnen inleven hoe iemand tot zoiets in staat is. Hitler en keizer nero hadden er ook geen problemen mee om mensen te laten leiden. Ikzelf zou nooi in staat kunnen zijn tot het doden of pijnigen van iets wat leeft. Ik durf niet zo snel te beweren dat reptilians echt bestaan want dan moeten ze met beter bewijs komen. En ja ik heb mijn onderzoek goed gedaan betreft dit onderwerp!

  0 likes
 14. Zijn wij niet allemaal buitenaards? Want waar zijn wij anders vóór onze geboorte??

  0 likes
 15. 0mg je moet eens precies bij 2:42
  goed op de lichaamstaal letten ook bij de interviewer.Ook bij 2:41. Echt schaamteloos die Charles.Hij kwijlt gewoon! toch was vlad een lievertje vergeleken met Iwan.

  0 likes
 16. Renee H als je dit al interessant vind, check dan deze link eens, waarin een meisje aantoont dat alle presidenten op 1 na (Martin van Buuren) de enige met directe Nederlandse voorouders. De rest incl. Obama, zijn allemaal afstammelingen van King John (Lackland) of Engeland. Als je verder kijkt na deze onthulling. (uirgezocht door een meisje van 12) op youtube, zie je dat net als Prince Charles, George Bush eveneens een directe afstammeling is van Vlad the Impaler. (Dracula) en je zou voor de gein eens moeten opzoeken met wie Bush allemaal nog meer een directe familielijn heeft..maar goed hier is de link waar ik het over had
  http://youtu.be/HGrbJ4_jcc8 Kijk en huiver.. 🙂

  0 likes
 17. hoi allemaal,Prins Charles schijnt dan net zoals zijn moeder te zijn een shape schifter zijn DNA is van een reptiel,waarschijnlijk kan hij dit goed onder kontrole te houden en ik denk zijn moeder niet en daarom gaat ze ook nooit ergens op staats bezoek

  0 likes
 18. Kijk liever naar Dracula !!!

  0 likes
 19. [quote name=”soulvable”]Renee H als je dit al interessant vind, check dan deze link eens, waarin een meisje aantoont dat alle presidenten op 1 na (Martin van Buuren) de enige met directe Nederlandse voorouders. De rest incl. Obama, zijn allemaal afstammelingen van King John (Lackland) of Engeland. Als je verder kijkt na deze onthulling. (uirgezocht door een meisje van 12) op youtube, zie je dat net als Prince Charles, George Bush eveneens een directe afstammeling is van Vlad the Impaler. (Dracula) en je zou voor de gein eens moeten opzoeken met wie Bush allemaal nog meer een directe familielijn heeft..maar goed hier is de link waar ik het over had
  http://youtu.be/HGrbJ4_jcc8 Kijk en huiver.. :)[/quote]
  hoi.Buch is van Duits komaf,en heet Scherf.

  0 likes
 20. Ik heb zelf het idee dat we deels alien zijn,alleen stammen we niet allemaal af van dezelfde aliens,veel verschillende rassen en stammen, die via onze existentie hun bloody war uitvechten, bijna zoals in star trek,uiterlijk kunnen we op het eerste gezicht op elkaar lijken,buiten het feit dat zwarten, gelen en rode en witten een andere uiterlijke kenmerken hebben,de innerlijke denkwijze en verschillen zijn soms zo enorm,naast de normaal en rustig mensen, die veel van dieren en de natuur houden, die geen oorlog willen en vriendelijk zijn voor hun medemens,dan heb je de agressieve soort, die altijd willen vechten en de baas spelen, je hebt de predators die rusten niet voordat ze iemand vaak zwakker dan zij, hebben kunnen opjagen, vangen en kwellen en soms doden en verminken, dier of mens,ze hebben geen geweten of empathie(vergelijkbaar met reptielen)het zal wel of genetisch of via DNA bepaald zijn, dat lieve ouders,soms monsters voortbrengen,genetische fout van voorouders die herhaalt

  0 likes
 21. @Redactie
  Verwijder alsjeblieft het bericht van Lida. Hoe erg kan je mensen in een hokje plaatsen heel erg zwaar racistich blanke, Donkere, gele of paarse op kleur hun gedrag bepalen schaam jezelf voor die reactie. Een donkere kan even erg zijn als een blanke, een gele kan even vrolijk zijn als een paarse dus schaam je serieus voor die reactie.

  0 likes
 22. Die Vlad was een patiënt en hoorde in een inrichting thuis, dat hij er trots op is om van zo’n gestoorde af te stammen zegt al genoeg over hem met zijn indeelt gezichtje. 64 jaar en dan nog steeds prins zijn. Al die koninklijke bloedlijnen staan niet echt bekend om hun verstandelijke vermogens. Daarvoor hoeven we alleen maar de kijken naar ons eigen koningshuis die overigens ook van die patiënt afstammen.

  0 likes
 23. Je merkt hier echt aan 90% dat ze geen idee hebben wie vlad werkelijk is, en ze vegeten zeker de tijdlijn wees eerder blij dat vlad heeft bestaan anders zag europa dr heel anders uit. Voor zijn volk was vlad redelijk goed (voor die tijd) alleen tegen de turken toen hij wist dat hij praktisch had verloren dat hij 100e hoofden van turkse soldaten piesten. Daat komt de naam dracula vandaan en europa deels behouden als hij nooit hoofden had gespiesd kon niemand hem en was het een simpele vorst. Dus vertel is waar is al die haat op gebasseerd?

  0 likes
 24. [quote name=”Yan”]Je merkt hier echt aan 90% dat ze geen idee hebben wie vlad werkelijk is, en ze vegeten zeker de tijdlijn wees eerder blij dat vlad heeft bestaan anders zag europa dr heel anders uit. Voor zijn volk was vlad redelijk goed (voor die tijd) alleen tegen de turken toen hij wist dat hij praktisch had verloren dat hij 100e hoofden van turkse soldaten piesten. Daat komt de naam dracula vandaan en europa deels behouden als hij nooit hoofden had gespiesd kon niemand hem en was het een simpele vorst. Dus vertel is waar is al die haat op gebasseerd?[/quote]

  Grappig dat je me nu laat twijfelen, maar volgens mij was het anders. De Turken hadden respect voor Vlad omdat hij zijn vijanden afschrok door zelfs zijn eigen volk te piesten. Ik ga het verder onderzoeken en we komen erop terug. Hoe dan ook het was geen aardige man. Wat je met haat bedoeld begrijp ik niet helemaal.

  0 likes
 25. #20 Lida; ik denk dat je onderlinge verschillen binnen die culturen bedoelt?
  Dus dat er binnen de “roden, witten, gelen etc”…onderling agressors zitten?

  Anders heeft Yan #21 wel n punt m.i..

  Ik woon zelf in China en kan alleen maar zeggen dat ik het opvallend vind hoe wij hetzelfde zijn.
  Natuurlijk is er verschil in cultuur en traditie..maar “deep down” de gewone mens is, zoals ik het meemaak, zo enorm gelijkend.

  Ik vind trouwens je idee van verschillende alien rassen hemelaal niet gek bedacht hoor.

  0 likes
 26. @Invest

  in de tekst staat aangegeven dat hij tegen de turken vocht. Nee hij wist dat dr een aanval zou komen(die hij zou veliezen) daarom heeft hij turkse soldaten gespiesd die hij bij een eerder slacht heeft gedood het bij begin van ze stad gezet en zo het moraal zwaar naar beneden gehaald van de turks soldaten en af laten schikken in roemenie word hij gezien als een held

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ongewenste gedachten! Heb jij er last van?

Het hebben van ongewenste gedachten is iets ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...