Homepagina » Spiritueel » Kijk, dat ben ik als prinses. Is deze vier jaar oude jongen de reïncarnatie van Diana?
Kijk, dat ben ik als prinses. Is deze vier jaar oude jongen de reïncarnatie van Diana?

Kijk, dat ben ik als prinses. Is deze vier jaar oude jongen de reïncarnatie van Diana?

Volgens de Australische tv-presentator David Campbell denkt zijn 4-jarige zoon Billy dat hij de reïncarnatie is van wijlen prinses Diana. Hij zegt zich onder meer details uit zijn vorige leven te kunnen herinneren.

Campbell schreef hierover in een column voor Stellar Magazine.

Hij zei dat zijn jongste zoon op 2-jarige leeftijd voor het eerst begon te praten over de royal.

Broer

De peuter wees naar een afbeelding van Diana op een kaart en riep: “Kijk, dat ben ik als prinses. Op een dag kwamen de sirenes en was ik geen prinses meer.”

Campbell had zijn zoon nog nooit iets verteld over de Britse royals.

Op een dag vertelde Billy zijn ouders dat hij een broer had genaamd John. Prinses Diana had een broer, John, die stierf voordat ze was geboren.

Zoons

Op een ander moment verwees Billy naar zijn twee ‘jongens’, William en Harry.

“Hij begon te praten over zijn twee ‘jongens’,” herinnert David zich. “Toen ik vroeg welke jongens hij bedoelde zei hij dat het zijn ‘zoons’ waren.”

Alsof dat nog niet genoeg was, wist de peuter ook tot in detail Balmoral Castle, de zomerresidentie van de Britse royals, te beschrijven – zonder het kasteel ooit te hebben gezien.

Eenhoorns

“Hij zei tegen een Schotse vriend van ons dat hij naar een kasteel in Schotland ging toen hij prinses Diana was,” aldus Campbell.

“Hij zei dat er eenhoorns op te zien waren en dat het Balmoral werd genoemd,” vervolgde hij.

“De eenhoorn staat op het wapen van Schotland en er zijn eenhoorns op de muren te zien, hoe kan hij dit weten?” klonk het.


Dit bericht bekijken op Instagram

Look, call me crazy, but I reckon Clark Kent is hiding something 😆😂 #billy

Een bericht gedeeld door David Campbell (@davidcampbell73) op

[Mirror]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Justin
Justin
1 jaar geleden

Ik geloof het. De komende tijden zullen steeds meer kinderen hun vorige leven(s) herinneren.

Jets
Jets
Reactie op  Justin
1 jaar geleden

Reiïncarnatie is van alle tijden. Ik ben blij dat u dit gelooft. Het is wel zo dat het via het internet meer bekendheid heeft gekregen.

Dirk
Dirk
1 jaar geleden

Tja,internet kun je een hoop informatie mee ophalen.

Jets
Jets
Reactie op  Dirk
1 jaar geleden

Ik heb samen met een goede vriend op middelbare school gezeten. Toen ik hem kortgeleden vroeg hoe het met zijn jongste broer ging, was het antwoord “goed”. Hij vertelde me ook op dat moment dat dezelfde broer op jonge leeftijd (nog geen 4 jaar oud) plots allerlei verhalen vertelde die jaren later bevestigd zijn door anderen.

Het is Luther geweest die reïncarnatie uit de bijbel heeft geschrapt. Ja, die Luther!!
Men moest lijden net als Jezus. Ik heb 3 zussen die in een Christelijk internaat hebben gezeten in de jaren ’60. Uw stelling dat je van internet een hoop informatie vergaren geef ik ruiterlijk toe, MAAR we hebben het over de jaren ’60!!! U denkt toch niet dat reïncarnatie van de laatste tijd is? Dat is kortzichtig denken.

EN, wist u dat een deel van de Joden nog steeds gelooft in reïncarnatie, maar dan alleen voor zichzelf.
Nee, de rest van de werldbevolking (de goyim) deert ze niet.

Ik heb in mijn studententijd pc privé-projecten verzorgd met een groepje vrienden en studiegenoten. Het waren Olivetti’s. Ik heb na in 1987 een Schneider XT computer aangeschaft met een VGA kleurenscherm en een matrixprinter. Kosten? Ongeveer 3500 gulden, maar ik had er wel voor over.

Trouwens, terwijl ik dit typ, zie ik een artikel over John Cleese die dr. Jim Tucker vragen stelt over dit onderwerp. Had ik destijds al gelezen, maar wel handig om u dat ook mee te geven.

(ik ben oud-IT’er).

weg met ons
weg met ons
1 jaar geleden

Reïncarnatie is een soort van helderziendheid en daarbij kunnen terugblikken op het leven van een overleden persoon., misschien?

Om te denken dat je reïncarneert vind ik persoonlijk een doorgeschoten gedachte en komt misschien ook voort uit de vrees dit leven los te moeten laten en het maar éénmaal zal plaatsvinden.

Verder is ieder mens uniek en is z’n eigen persoonlijkheid en om die voort te zetten in een ander leven en ander lijf zou voor mij persoonlijk onwenselijk zijn.

Maar goed, het zou ook best kunnen dat er zoiets bestaat als herboren worden, maar dan vraag ik mij wel af waar de zielen vandaan komen om miljarden mensen mee te laten reïncarneren.

.

Onbeken
Onbeken
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

maar dan vraag ik mij wel af waar de zielen vandaan komen om miljarden mensen mee te laten reïncarneren.
Heel eenvoudig:
Ofwel waren zij in hun vorig leven een dier (olifant, mug, virus, bacterie, konijn enz. … .) Dit verklaart het gedrag van veel mensen.
Ofwel is er ergens in het Heelal een oorlog gaande en is de Aarde het laatste toevluchtsoord.

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  Onbeken
1 jaar geleden

Als ik het goed begrijp is een ziel elk levend wezen dat onafhankelijk van de Aarde zich kan verplaatsen. Daarom zij dieren ook zielen. Maar een mens onderscheidt zich van dieren omdat de mens, Adam, een Geest kreeg
Toen God Adam maakte gaf Hij hem ook iets Goddelijks, Zijn Adem, Deze Geest gaf Adam door aan zijn kinderen Kain, Abel, Set en een flink aantal dochters en onbekende zonen. God is oneindig en ook Zijn adem is oneindig. Je kunt het delen maar het blijft oneindig. Er zal dus nooit een gebrek zijn aan Geest(en)

Jets
Jets
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

Waar gaan alle zielen naartoe na hun overlijden?

Rob
Rob
Reactie op  Jets
1 jaar geleden

Zielen overlijden niet. Die verlaten gewoon het lichaam en dan is DAT wat de dood inhoudt. Dan is het lichaam dood of de mens overleden. Voor de ziel is de dood niets anders dan een bewustzijnsverandering. Waar zielen naartoe gaan, is volgens sommigen naar astrale lagen waar geen fysieke ervaring is. Maar of dat waar is moet duidelijk worden. Dat wordt duidelijk als ons leven voorbij is. Dan wordt ook duidelijk wie of wat je bent en wat je hebt of had als mens.

ster
ster
Reactie op  Jets
1 jaar geleden
Rob
Rob
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

@weg met ons,

reïncarnatie betreft de ziel, niet de mens. In de ziel ligt alle ervaring opgeslagen van vele levens. Het zijn alleen wel allemaal verschillende mensen, niet steeds dezelfde mens. Volgens mij zit het hem daar in dat reïncarnatie een zo onwaarschijnlijk iets lijkt te zijn. Over reïncarnatie wordt ook wel gezegd dat waar het ene leven mee eindigt, het volgende leven verder gaat. Ik heb in mijn slaap ooit eens een ervaring gehad dat tastbaar maakte wat reïncarnatie inhoudt. In feite is dat een beperking van het bewustzijn van de ziel vanuit zijn oorspronkelijke ‘ruimheid’ in bewustzijn, tot het uiteindelijk vanuit een lichamelijke ervaring is. Dat is dan een ervaring geweest met een ontwaakt bewustzijn. 3D en de dualiteit van het leven gaat dan nog een stap verder in de beperking van bewustzijn en dan wordt het een slapend of wakend bewustzijn (van de ziel). Al een aantal decennia lang worden de jonge generaties geboren met een wakker bewustzijn. Daarbij leven we ook nog eens in een tijd waarover veel gezegd wordt dat er grote kosmiische invloeden bezig zijn die een heleboel gaan veranderen. Dan kun je dit soort verhalen tegen komen van jongeren met een wakker bewustzijn waaruit herinneringen van eerdere mensenlevens tastbaar aanwezig zijn. Een kind is zich daar dan bewust van. Ik heb al eerder een bericht gelezen van een kind dat precies kon vertellen dat het overleden was, waar hij daarvoor gewoond had enz. Hij wist het exacte adres en huisnummer. Hij is met die mensen gaan praten en wist exact te vertellen wie hij was als hun kind.

Jaren geleden was er een video over nieuwetijdskinderen met de titel ‘Indigo Evolution. Daar vertelde een vader dat zijn zoon over Micheangelo begon. Toen zijn vader vroeg of hij hem kende zei de zoon ‘yeah, I knew him. He was a good man’. Daarop vroeg de vader om wat meer te vertellen. Daarop zei zijn zoon ‘dad, that was a long, long time ago’. Het lichaam ontwikkelt zich vanuit de eerste cel van de conceptie, dus door man en vrouw. Er moet echter bewustzijn zijn en dat is er door de ziel van de moeder. Maar op een gegeven moment moet het groeiende lichaam het lichaam van de moeder verlaten anders wordt de moeder vermoord. Dat nieuwe lichaam heeft dan wel bewustzijn nodig en dat gebeurt door de incarnatie van een ziel. Zonder ziel is er geen leven. Die zielen komen vanuit een andere laag van bewustzijn. Dat worden ook wel dimensies genoemd. Een dimensie houdt een bepaalde ‘ruimheid’ in bewustzijn in. Hoe hoger de dimensie hoe ruimer het bewustzijn, hoe lager de dimensie hoe beperkter het bewustzijn. Reïncarnatie is dus geen helderziendheid maar wat dit soort verhalen laten zien is dat er ervaringen zijn van andere mensenlevens, allemaal in de ziel aanwezig, en met een wakker bewustzijn kan dat als mens ervaren worden. Als mens lijkt het dan meer op een herinnering maar het is de opgeslagen ervaring die in de ziel zit.

Jonathan
Jonathan
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Bram Vermeulen vertelde ooit:

“Reincarnatie betekend letterlijk ‘terug in het vlees gaan’.”

Ook wordt je als je geboren wordt, helemaal gewist ofwel je kan je niks meer herinneren van het leven daarvoor. Vervolgens sterf je op een dag en je ziel/geest verlaat het lichaam en keert terug naar de “Bron (wij noemen dit het-hiernaarmaals)”. Vervolgens plan je je volgend leven, en wordt je opnieuw geboren in een nieuw lichaam (welliswaar gewist). Het is een poreuze cirkel.

Mensen die niet geloven in reincarnatie (en dan bedoel ik niet jou @Rob) doen er misschien goed aan om wat meer open te staan voor dit fenomeen. Er zijn zoveel boeken, verhalen en ook docu’s over (dit laatste ook op YouTube) dat je toch wat beter gaat nadenken over dit feit. Ik bedoel, hoe verklaar je de mensen die klinisch dood zijn, maar alles beleven wat er met hun gebeurd (bijvoorbeeld tijdens een operatie), die mensen zien zichzelf op bed liggen en na reanimatie kunnen ze tot in detail vertellen wat de dokters gedaan hebben, omdat ze dat gezien hebben omdat ze boven hun eigen lichaam hangen.

Ik geef toe dit laatste hierboven heeft niet direct wat met reincarnatie te maken, maar als je gelooft in leven na de dood, is het arrogant om te geloven dat je niet kan reincarneren.

Ik vertelde net al dat verhaal over mensen die boven hun hoofd zweven en alles achteraf in detail kunnen vertellen, maar er zijn meer dingen. Zoals mensen die zich hun vorige levens kunnen herinneren. Zo was er ooit een jongetje in het midden-oosten, die werd in een vorig leven vermoord (stierf toen hij rond de 43 was ofzo) dat jongetje (is een Amerikaan nu) kan zich precies herinneren dat;

A) Hij is vermoord door middel van een bijl
B) Wie de moordenaar is
C) Waar de moordenaar hem (in zijn vorig leven) heeft begraven
D) Waar het moordwapen verstopt is
E) Wie zijn kinderen en echtgenote waren/zijn (zelfs bij koosnamen die hij niet KON weten)

Dat jongetje heeft dit alles aan de politie aldaar mede gedeeld (hoe idk), het moordwapen was gevonden, DNA klopte met het lijk, vingerafdrukken van de dader klopten ook, en dader kreeg levenslang gevangenisstraf!

Als reincarnatie niet zou bestaan, hoe kan dit jongetje dit dan weten? Ik bedoel, hij herinnerd alles van zijn leven voor zijn dood destijds…

Bram Vermeulen haalt dit trouwens ook aan in een van zijn programma’s uit 2004 (Daar Ben Ik Weer), staat op YouTube. Vermeulen wist dat hij in zijn vorig leven een Waalse officier is geweest overigens. Hij verteld in dat programma dat hij voor een tv programma over de Eerste Wereldoorlog opnames moest maken in loopgraven in Belgie. En toen kwam hij erachter dat hij vloeiend Waals kon verstaan en spreken, terwijl hij dit nooit heeft geleerd.

Na wat onderzoek is hij er toen achter gekomen (waarschijnlijk door regressie therapie) dat hij een Waalse officier was.

Ja het is een moeilijk onderwerp, dat geef ik toe. Zelf weet ik dat ik in de Tweede Wereldoorlog een Duitse officier was binnen de SS.. Niet dat ik daar zo vrolijk om word… En nu begrijp ik ook wat Vermeulen zich ooit afvroeg “Is het wel goed om je vorige leven te kunnen herinneren?”.. Ik zeg volmondig ja. Je kunt proberen dingen te herstellen wat je fout hebt gedaan, of dingen anders aanpakken dan je eerst hebt gedaan.

Ik sluit hierbij mijn college af. Het is nu zeggen en schrijven 03:00 uur, tijd om wat te slapen dacht ik zo!
Goedenacht beste mensen 🙂

Wakkere Joost
Wakkere Joost
1 jaar geleden

Ach kom op mensen laten we met beide benen op de grond blijven staan.
Dit verhaal is gewoon bullsh*t.
Doet me ook denken in het vaandel van lhbtg whatever kijk naar het concept va gender.

Vrijheid
Vrijheid
Reactie op  Wakkere Joost
1 jaar geleden

Jij noemt jezelf Wakkere Joost, nou volgens mij lig jij nog behoorlijk te slapen.
Onderzoek en gij vindt alles!

Elise
Elise
1 jaar geleden

Volgens mij heeft dit meer met telepathie te maken.
Probleem in huidige tijd is: wordt iets door natuurlijke energieën verstuurd of via technologie/frequenties.
Reïncarnatie heeft meer betrekking tot het lichaam. vb. Als je dood gaat en je ligt onder grond, dan smelt je samen met de omgeving. Jouw afval, daar leven weer andere levende wezens van. En zo kan er een plant bv, goed van groeien. Of je as wordt in het water verstrooid en zo kom je in de cyclus van water, damp, wolken, regen enz.

Weesje
Weesje
1 jaar geleden

waarschijnlijk leeft ze nog dus kan sowieso niet.

x

Check Also

Aliens 'werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden'. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

Aliens ‘werken al samen met onze overheden, maar dat wordt stilgehouden’. Britse ex-parlementskandidaat doet opzienbarende uitspraken

Een kandidaat-parlementslid voor de Britse Brexit Party ...

Hij bleef kinderen misbruiken, recht onder hun neus. BBC-journaliste onthult de duistere kant van de mainstream media

Hij bleef kinderen misbruiken, recht onder hun neus. BBC-journaliste onthult de duistere kant van de mainstream media

Anna Brees werkte jarenlang als verslaggeefster en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x