Homepagina » Chemtrails » Stop Chemtrails Nu – Wereldwijde Mars 25 augustus
Stop Chemtrails Nu - Wereldwijde Mars 25 augustus

Stop Chemtrails Nu – Wereldwijde Mars 25 augustus

Op 25 augustus aanstaande vindt een wereldwijde demonstratie plaats tegen alle vormen van geo-engineering die te maken hebben met het terugkaatsen van zonlicht of het in de atmosfeer pompen van chemicaliën.

Alle mensen op aarde worden opgeroepen om deel te nemen aan de wereldwijde mars tegen chemtrails en geo-engineering.

Ons milieu en onze planeet worden beschadigd door de verschillende vormen van geo-engineering, die al tientallen jaren worden toegepast.

Eén van de giftige chemicaliën die men gebruikt om kunstmatige wolken te vormen is aluminium. Uit onderzoek is gebleken dat aluminium de bodem vervuilt en wereldwijd planten en zaden doodt. Het landbouwbedrijf Monsanto is hiervan op de hoogte en heeft een gen ontwikkeld dat niet wordt aangetast door aluminium.

De overheid en wetenschappers liegen over klimaatverandering. Ze houden de massa in het duister over de grootste ecologische ramp die ooit heeft plaatsgevonden.

Meer informatie: Global march against chemtrails and geoengineering.

Er staan demonstraties op het programma in Groningen, Den Haag en Brussel.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • sjaaktrekhaak schreef:

  Al eens gembusters / oganiet overwogen geliefde medemens?

  1 likes
  • plop schreef:

   Een paar jaar terug was er veel te vinden op het net over gembusters nu niks meer, hop google heeft het allemaal weggedrukt.
   Eerst kan je leren deze zelf te maken maar nu is er niks meer over te vinden.

   0 likes
 • Nicolas I. Beemster schreef:

  Ik kan er niet bij zijn, maar ik hoop dat velen mensen naar de demonstraties gaan en rustig protesteren tegen de ChemTrails..Succes allemaal!

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  Alle mensen op aarde worden opgeroepen om deel te nemen aan de wereldwijde mars tegen chemtrails en geo-engineering.en hoeveel % van alle mensen die mee gaan doen aan die demonstratie hebben wel eens in zo,n vlieg(TUIG)gezeten ?,,ik nog nooit!! en dat gaat ook niet gebeuren, ik werk niet mee aan die shit, niet meer vliegen da,s de enige oplossing. de groetn.

  0 likes
 • Kane schreef:

  Nou maar hopen dat het merendeel van de wereld met ons meedoet want we zijn deze troep meer dan zat….

  0 likes
 • Arnold schreef:

  Ik ben zeer benieuwd of de MSM hierover zullen berichten! Waarschijnlijk niet, de schijtlijsters.

  0 likes
 • leon schreef:

  denk niet dat de regering gaat luisteren en of het ook het nieuws wel haalt.
  het enige wat naar mijn mening zou helpen is om een volle 2e kamer te bezetten net zolang tot er gehoor aan word gegeven in het nieuws.en tot die tijd voor iedereen een voedsel pakketje naar binnen gooien wat over de datum is
  (zelfde als mensen bij de voedselbank krijgen)de sproei installatie saboteren en om het uur een chemische douche zelfde als wat in de lucht word gesproten.denk dat het binnen een dag al is geregeld

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Arnold”]Ik ben zeer benieuwd of de MSM hierover zullen berichten! Waarschijnlijk niet, de schijtlijsters.[/quote]
  ja hoor dat gaan ze wel doen.

  Zal ik voorspellen hoe het gaat? Er komen tussen de 25 en 50, laat ik het netjes uitdrukken, zeer excentrieke figuren opdraven. En uituindelijk komt het op tv met een itempje ergens aan het eind van het journaal en dan kunnen we even met zijn allen lachen om die rare complotfantasten die daar met 4 man en een halve paardenkop staan te demonstreren tegen een niet bestaand iets.

  Zo zal het gebracht worden.

  Ik gun jullie allemaal je demonstratie maar je zult er achter komen dat teveel rondhangen op complotsites je een nogal vertekend beeld van de werkelijkheid geeft. Zo denken sommige van jullie echt dat er een massale beweging tegen chemtrails is terwijl de meeste mensen er nog nooit van gehoord hebben en van de mensen die er wel van gehoord hebben wordt er door 99% smakelijk om gelachen. Je zult zien dat er straks een handjevol mensen staat.

  Er is geen massale beweging, ook al denken jullie van wel.

  0 likes
 • WWS schreef:

  In elk ander land had ik meegedaan, maar niet in het debiele Nederland vol kortzichtige debielen die het verschil met midden jaren 90 en daarvoor niet eens zien.

  Er zal vast niet eens 100 man meedoen. Ik kijk ook wel uit, ivm privacy. Want dat maakt het voor de AIVD wel erg makkelijk om erachter te komen wie er “staatsgevaarlijk” zijn.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”WWS”]In elk ander land had ik meegedaan, maar niet in het debiele Nederland vol kortzichtige debielen die het verschil met midden jaren 90 en daarvoor niet eens zien. [/quote]

  gek he, dat je tegenwoordig meer “contrails” ziet. Het aantal vluchten is met ruim 200% gestegen.

  [quote name=”WWS”]Want dat maakt het voor de AIVD wel erg makkelijk om erachter te komen wie er “staatsgevaarlijk” zijn.[/quote]

  lol, ja pas maar op! Maar nu even serieus, de AIVD heeft wel wat beters te doen.
  Iets met Paranoïde.

  0 likes
 • Octane schreef:

  Laat Niburu eerst een poll doen onder de eigen aanhang maar daar hebben ze blijkbaar het schijt aan. Ik denk dat ze een shill aan boord hebben, de zoveelste, om dit soort sites belachelijk te maken.

  0 likes
 • Samsa schreef:

  Ik heb de laatste week Geen chemtrails strepen meer gezien. kijk maar naar buiten niks! Zijn zijn vast met vakantie! 😉

  0 likes
 • WWS schreef:

  BdeD, je hoeft mij niks wijs te maken. Voor midden jaren ’90 keek ik (blijkbaar) als 1 vd weinigen zeer regelmatig naar boven. Vond het als kind zelfs leuk om naar (echte) contrails te kijken. Daarom weet ik heel goed dat ze toen allemaal stuk voor stuk niet bleven hangen maar binnen enkele seconden weer verdwenen.

  Misschien dat je beter een boom kan proberen wijs te maken dat strepen die uitwaaien tot kunstmatige wolken onscchuldige contrailtjes zijn, want dat gaat bij mij echt niet lukken.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”WWS”]BdeD, je hoeft mij niks wijs te maken. Voor midden jaren ’90 keek ik (blijkbaar) als 1 vd weinigen zeer regelmatig naar boven. Vond het als kind zelfs leuk om naar (echte) contrails te kijken. Daarom weet ik heel goed dat ze toen allemaal stuk voor stuk niet bleven hangen maar binnen enkele seconden weer verdwenen.

  Misschien dat je beter een boom kan proberen wijs te maken dat strepen die uitwaaien tot kunstmatige wolken onscchuldige contrailtjes zijn, want dat gaat bij mij echt niet lukken.[/quote]

  Als bomen konden praten zouden ze me waarschijnlijk nog gelijk geven ook.

  Er is niets veranderd met vroeger, buiten dat er meer vliegtuigen zijn, dus meer contrails en uitwaaieren deden ze toen en nu nog steeds… Bij de KNMI wordt op een simpele manier uitgelegd waarom dat is.

  http://www.knmi.nl/cms/content/22887/vliegtuigstrepen_en_chemtrails

  We zullen vroeger allebei wel naar een andere lucht gekeken hebben,ik was vliegtuigspotter, dus heb meer dan genoeg luchten gezien. Ook met contrails die uitwaaieren.

  Hier een link met foto’s van vroeger vanuit verschillende landen
  en alsjemenou, ze waaieren daar ook uit.

  http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/

  0 likes
 • dymhp schreef:

  dit bericht kan je het beste zetten op je facebook en al je vrienden vragen om mee te doen en laat je niet ontmoedigen om mee te doen en als iedere lezer hier vijf vriendne mee neemt en hen vragen om ook vijf vrienden mee te nemen, dan zijn wij met vele kom op mensen komen en neem je vrienden mee en hun vrienden !

  0 likes
 • Odette schreef:

  En er is er maar één die weet waar de chemtrails vandaan komen:
  http://www.boredpanda.com/funny-optical-illusions/?image_id=optical-illusions-47.jpg

  0 likes
 • KvD schreef:

  Niet om het een of ander, maar… heb de laatste weken geen trail meer gezien, iemand een idee waar ze gebleven zijn?

  0 likes
 • Kane schreef:

  [quote name=”Odette”]En er is er maar één die weet waar de chemtrails vandaan komen:
  http://www.boredpanda.com/funny-optical-illusions/?image_id=optical-illusions-47.jpg%5B/quote%5D
  Nice… 😉

  0 likes
 • xsimm schreef:

  Heb het idee dat Niburu ook langzaamaan gaat inzien dat wat ze als site voorstaan teniet wordt gedaan door de vele gegronde reacties en zeker niet uit de eigen aanhang.
  Er zijn al zoveel zaken voorbij gekomen die een stille dood ingingen en nu niet meer als nieuws terug gehaald kunnen worden dus haal je weer oude zaken boven die ook al lang het land der fabelen is in gestuurd. Maar goed je moet als redactie iets.

  Bestaan Chemtrails?
  Nee dit is gewoon allemaal te verklaren in luchtlagen en temperatuur.

  Heeft Chemtrail zin als het zou bestaan.
  Nee omdat de lucht heel veel verschillende stromingen heeft en wat je vanaf Duckstad boven Nederland gooit ook boven elk land dan ook kan neervallen zelfs weer op Duckstad.

  Kun je via chemtrail dan niet straling tegenhouden of zo?
  Nee ook dat kan niet de aarde heeft een enorm complex eigen behoud ingebouwd en dat zien we ook terug in het zogenaamde gat in de ozon. De geld industrie zag in het gat van de ozon een enorme winst belang maar vergat er wel bij te vertellen dat dit gat in wat voor omvang dan ook door de aarde zelf geregeld wordt en de redding is dat er nog leven mogelijk is immers wat binnen is moet ook ergens weer weg kunnen. En wat de aarde zelf aan giftige stoffen wereld weid de dampkring in jaagt en ook onze zee daar kan de mens niet aan tippen.

  Dus chemtrail inzetten om iets te blokken heeft geen zin de aarde reageert daar direct weer op en zet haar lucht kanalen verder open…..

  Een ieder die chemtrail theorie naleeft stelt zich eigenlijk boven de wetten van het universum en zouden ons nu dus ook alle verklaringen kunnen geven .

  0 likes
 • Sansa schreef:

  Jammer één of andere persoon denkt met enkele berichten alsnog chemtrail conspiracy teniet te doen. Chemtrails bestaan al heel erg lang, mensen hebben een ziekelijke tekort aan Vit.D zoek dit maar eens op via google wat dat met je doet.
  Tegenwoordig zijn er nieuwe chemtrailsoorten die doen denken aan normale “Bewolking” maar dat is het niet.
  De zomer is in dit land alweer voorbij, wat niet? Money rules the shit out of it all.

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”Sansa”]Jammer één of andere persoon denkt met enkele berichten alsnog chemtrail conspiracy teniet te doen. Chemtrails bestaan al heel erg lang, mensen hebben een ziekelijke tekort aan Vit.D zoek dit maar eens op via google wat dat met je doet.[/quote]

  Als je veel vitamine D binnen wilt krijgen moet je niet in Nederland blijven wonen. In Nederland is de zon “alleen” in maart tot november, tussen twaalf en drie uur krachtig genoeg om vitamine D3 in onze huid te produceren.

  Daarom is het slim om te zorgen dat je het via voeding binnen krijgt. Maar ja, dat wordt weer moeilijk omdat de meeste van jullie geen vis, vlees, of dierlijke producten eten. Tja, dan maar aan de vitamine pillen of achter de lichttherapielamp.

  [quote name=”Sansa”]Tegenwoordig zijn er nieuwe chemtrailsoorten die doen denken aan normale “Bewolking” maar dat is het niet.[/quote]

  Waar haal je deze wijsheid vandaan, kan je deze bewering kracht bij zetten? Dat is natuurlijk de grootste onzin en als je mensen wilt overtuigen, gaat dat zo zeker niet lukken.

  0 likes
 • Cees schreef:

  Chemtrails of niet, ik zeg: kijk eens verder dan je neus lang is.
  De aarde is al dusdanig vergiftigd door ons dat deze langzaam vergaat. Atoom energie…..tja koelwater loopt gewoon lekker de oceanen in. Heet is alles omvattend op deze aarde waar we tegen moeten demonstreren. Niet één of ander en alleen maar spoor in de lucht.

  0 likes
 • pietje bell schreef:

  [quote name=”xsimm”]

  Bestaan Chemtrails?
  Nee dit is gewoon allemaal te verklaren in luchtlagen en temperatuur.

  Heeft Chemtrail zin als het zou bestaan.
  Nee omdat de lucht heel veel verschillende stromingen heeft en wat je vanaf Duckstad boven Nederland gooit ook boven elk land dan ook kan neervallen zelfs weer op Duckstad.

  Kun je via chemtrail dan niet straling tegenhouden of zo?
  Nee ook dat kan niet de aarde heeft een enorm complex eigen behoud ingebouwd en dat zien we ook terug in het zogenaamde gat in de ozon. De geld industrie zag in het gat van de ozon een enorme winst belang maar vergat er wel bij te vertellen dat dit gat in wat voor omvang dan ook door de aarde zelf geregeld wordt en de redding is dat er nog leven mogelijk is immers wat binnen is moet ook ergens weer weg kunnen. En wat de aarde zelf aan giftige stoffen wereld weid de dampkring in jaagt en ook onze zee daar kan de mens niet aan tippen.

  Dus chemtrail inzetten om iets te blokken heeft geen zin de aarde reageert daar direct weer op en zet haar lucht kanalen verder open…..

  Een ieder die chemtrail theorie naleeft stelt zich eigenlijk boven de wetten van het universum en zouden ons nu dus ook alle verklaringen kunnen geven .[/quote]
  hoe diep gezonken kan je zijn.Om dit in een reactie te zetten.En ga eerst eens de wetten van het echte universum bestuderen.hoeft niet daar kom je snel genoeg achter.de wet van de natuur stelt tot zo ver en niet verder.en zal dan wel even laten blijken dat er met haar niet te spotten en te sollen valt.En dat kan ieder moment gebeuren.sterkte.met je agenda 21.

  0 likes
 • abtach schreef:

  [quote name=”WWS”]BdeD, je hoeft mij niks wijs te maken. Voor midden jaren ’90 keek ik (blijkbaar) als 1 vd weinigen zeer regelmatig naar boven. Vond het als kind zelfs leuk om naar (echte) contrails te kijken. Daarom weet ik heel goed dat ze toen allemaal stuk voor stuk niet bleven hangen maar binnen enkele seconden weer verdwenen.

  Misschien dat je beter een boom kan proberen wijs te maken dat strepen die uitwaaien tot kunstmatige wolken onscchuldige contrailtjes zijn, want dat gaat bij mij echt niet lukken.[/quote]

  Ik ook al een paar dagen niet!!
  Ben echt verbaasd en de lucht wordt steeds blauwer 😀 😀

  0 likes
 • abtach schreef:

  [quote name=”BdeD”][quote name=”WWS”]BdeD, je hoeft mij niks wijs te maken. Voor midden jaren ’90 keek ik (blijkbaar) als 1 vd weinigen zeer regelmatig naar boven. Vond het als kind zelfs leuk om naar (echte) contrails te kijken. Daarom weet ik heel goed dat ze toen allemaal stuk voor stuk niet bleven hangen maar binnen enkele seconden weer verdwenen.

  Misschien dat je beter een boom kan proberen wijs te maken dat strepen die uitwaaien tot kunstmatige wolken onscchuldige contrailtjes zijn, want dat gaat bij mij echt niet lukken.[/quote]

  Als bomen konden praten zouden ze me waarschijnlijk nog gelijk geven ook.

  Er is niets veranderd met vroeger, buiten dat er meer vliegtuigen zijn, dus meer contrails en uitwaaieren deden ze toen en nu nog steeds… Bij de KNMI wordt op een simpele manier uitgelegd waarom dat is.

  http://www.knmi.nl/cms/content/22887/vliegtuigstrepen_en_chemtrails

  We zullen vroeger allebei wel naar een andere lucht gekeken hebben,ik was vliegtuigspotter, dus heb meer dan genoeg luchten gezien. Ook met contrails die uitwaaieren.

  Hier een link met foto’s van vroeger vanuit verschillende landen
  en alsjemenou, ze waaieren daar ook uit.

  http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/%5B/quote%5D

  Tsja, als je toen al geloofde in het sprookje van contrails die uitwaaieren, dan zal je dat nu ook doen!

  0 likes
 • abtach schreef:

  Heb[quote name=”xsimm”]Heb het idee dat Niburu ook langzaamaan gaat inzien dat wat ze als site voorstaan teniet wordt gedaan door de vele gegronde reacties en zeker niet uit de eigen aanhang.
  Er zijn al zoveel zaken voorbij gekomen die een stille dood ingingen en nu niet meer als nieuws terug gehaald kunnen worden dus haal je weer oude zaken boven die ook al lang het land der fabelen is in gestuurd. Maar goed je moet als redactie iets.

  Bestaan Chemtrails?
  Nee dit is gewoon allemaal te verklaren in luchtlagen en temperatuur.

  Heeft Chemtrail zin als het zou bestaan.
  Nee omdat de lucht heel veel verschillende stromingen heeft en wat je vanaf Duckstad boven Nederland gooit ook boven elk land dan ook kan neervallen zelfs weer op Duckstad.

  Kun je via chemtrail dan niet straling tegenhouden of zo?
  Nee ook dat kan niet de aarde heeft een enorm aarde zelf aan giftige stoffen wereld weid de dampkring in jaagt en ook onze zee daar kan de mens niet aan tippen.

  Dus chemtrail inzetten om iets te blokken heeft geen zin de aarde reageert daar direct weer op en zet haar lucht kanalen verder open…..

  Een ieder die chemtrail theorie naleeft stelt zich eigenlijk boven de wetten van het universum en zouden ons nu dus ook alle verklaringen kunnen geven .[/quote]

  FF SERIEUS, heb jij het filmpje wel gekeken of kijk je überhaupt wel is naar de lucht zonder conclusies te trekken???

  Aangezien je aan de rasters kan zien dat jou ‘theorien’ totaal onderuit worden gehaald.

  Maar goed, ik raad iedereen lekker aan ZELF onderzoek te doen!!

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”abtach”][quote name=”BdeD”]We zullen vroeger allebei wel naar een andere lucht gekeken hebben,ik was vliegtuigspotter, dus heb meer dan genoeg luchten gezien. Ook met contrails die uitwaaieren.

  Hier een link met foto’s van vroeger vanuit verschillende landen
  en alsjemenou, ze waaieren daar ook uit.

  http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/%5B/quote%5D

  Tsja, als je toen al geloofde in het sprookje van contrails die uitwaaieren, dan zal je dat nu ook doen![/quote]

  Ik vind het echt geweldig hoe overtuigd jullie zijn :).

  Helaas spreken jullie elkaar tegen.
  Je zegt als je “toen” (even de nadruk op toen leggen) al geloofde in contrails die uitwaaieren.

  Ik spreek over de jaren 80 en en volgens jullie zijn de chemtrails “pas” in midden jaren 90 ten tonele verschenen.

  Als je echt zo begaan bent met de lucht, verdiep je dan eens in wat er daar boven allemaal gebeurt. Als contrails wel snel verdwijnen is de lucht droger.

  Als je een paar dagen mooi zonnig weer en een droge lucht hebt verdwijnen de contrails ook sneller, dus het is ook niet zo vreemd dat je ze de laatste tijd minder ziet dan anders..

  Wel leuk dat sommige van jullie dat als “een verrassing” zien.

  nog even een quootje van de KNMI

  “Als de omgevingslucht vochtig genoeg is (maar niet vochtig genoeg om zelf wolken te vormen) kunnen vliegtuigstrepen lange tijd blijven bestaan en wijd uitwaaieren. De snelheid van uitwaaiering van de vliegtuigstrepen wordt bepaald door de weersomstandigheden (voornamelijk door variaties in de wind met de hoogte en in het horizontale vlak).”

  Maar de KNMI zit natuurlijk ook in het complot.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”abtach”][quote name=”WWS”]BdeD, je hoeft mij niks wijs te maken. Voor midden jaren ’90 keek ik (blijkbaar) als 1 vd weinigen zeer regelmatig naar boven. Vond het als kind zelfs leuk om naar (echte) contrails te kijken. Daarom weet ik heel goed dat ze toen allemaal stuk voor stuk niet bleven hangen maar binnen enkele seconden weer verdwenen.

  Misschien dat je beter een boom kan proberen wijs te maken dat strepen die uitwaaien tot kunstmatige wolken onscchuldige contrailtjes zijn, want dat gaat bij mij echt niet lukken.[/quote]

  Ik ook al een paar dagen niet!!
  Ben echt verbaasd en de lucht wordt steeds blauwer 😀 :D[/quote]
  Goh!! Zou het dan toch te maken hebben met de temperatuur, luchtvochtigheid, windkracht en windrichting?

  Of is “de elite” gewoon goedgemutst en hebben ze het even een tijdje stopgezet?

  0 likes
 • Octane schreef:

  Van al de vliegtuigen zijn 98 % passagiersvluchten. Dus wie een zogenaamd chemtrail ziet die kan de tijd en de richting van dat vliegtuig noteren. Want elke vlucht wordt gelogd. En ? Welk vliegtuig heeft het gedaan ??

  0 likes
 • Octane schreef:

  Het lijkt mij zinvoller om de mensen op te roepen voor Free-energy of een re-open 9-11 in plaats van op basis van vage vermoedens !

  0 likes
 • Sansa schreef:

  [quote name=”BdeD”][quote name=”Sansa”]Jammer één of andere persoon denkt met enkele berichten alsnog chemtrail conspiracy teniet te doen. Chemtrails bestaan al heel erg lang, mensen hebben een ziekelijke tekort aan Vit.D zoek dit maar eens op via google wat dat met je doet.[/quote]

  Als je veel vitamine D binnen wilt krijgen moet je niet in Nederland blijven wonen. In Nederland is de zon “alleen” in maart tot november, tussen twaalf en drie uur krachtig genoeg om vitamine D3 in onze huid te produceren.

  Daarom is het slim om te zorgen dat je het via voeding binnen krijgt. Maar ja, dat wordt weer moeilijk omdat de meeste van jullie geen vis, vlees, of dierlijke producten eten. Tja, dan maar aan de vitamine pillen of achter de lichttherapielamp.

  Toevallig eten mensen dat wel, maar dat is nog lang niet voldoende, jij had dat moeten weten met je zg kennis van allerlei?
  Of niet. Daarbij welke zon? Maart tot November? Laat me niet lachen. Pegasus debunker van chemtrails online, wat betalen ze jou nu voor dit baantje? 😀

  [quote name=”Sansa”]Tegenwoordig zijn er nieuwe chemtrailsoorten die doen denken aan normale “Bewolking” maar dat is het niet.[/quote]

  Waar haal je deze wijsheid vandaan, kan je deze bewering kracht bij zetten? Dat is natuurlijk de grootste onzin en als je mensen wilt overtuigen, gaat dat zo zeker niet lukken.[/quote]
  https://www.facebook.com/GlobalMarchAgainstChemtrailsAndGeoengineering
  Zoek het daar verder maar uit…:)

  0 likes
 • BdeD schreef:

  [quote name=”Sansa”][quote name=”BdeD”][quote name=”Sansa”]Jammer één of andere persoon denkt met enkele berichten alsnog chemtrail conspiracy teniet te doen. Chemtrails bestaan al heel erg lang, mensen hebben een ziekelijke tekort aan Vit.D zoek dit maar eens op via google wat dat met je doet.[/quote]

  Als je veel vitamine D binnen wilt krijgen moet je niet in Nederland blijven wonen. In Nederland is de zon “alleen” in maart tot november, tussen twaalf en drie uur krachtig genoeg om vitamine D3 in onze huid te produceren.

  Daarom is het slim om te zorgen dat je het via voeding binnen krijgt. Maar ja, dat wordt weer moeilijk omdat de meeste van jullie geen vis, vlees, of dierlijke producten eten. Tja, dan maar aan de vitamine pillen of achter de lichttherapielamp.

  Toevallig eten mensen dat wel, maar dat is nog lang niet voldoende, jij had dat moeten weten met je zg kennis van allerlei?
  Of niet. Daarbij welke zon? Maart tot November? Laat me niet lachen. Pegasus debunker van chemtrails online, wat betalen ze jou nu voor dit baantje? 😀

  [quote name=”Sansa”]Tegenwoordig zijn er nieuwe chemtrailsoorten die doen denken aan normale “Bewolking” maar dat is het niet.[/quote]

  Waar haal je deze wijsheid vandaan, kan je deze bewering kracht bij zetten? Dat is natuurlijk de grootste onzin en als je mensen wilt overtuigen, gaat dat zo zeker niet lukken.[/quote]
  https://www.facebook.com/GlobalMarchAgainstChemtrailsAndGeoengineering
  Zoek het daar verder maar uit…:)[/quote]

  Sory, maar ook daar staat niets wat aantoont dat chemtrails daadwerkelijk gebruikt worden om ons (of de lucht)te besproeien. Alle bewijsvoering is gebaseerd op aannames. Helaas is dat voor sommige mensen genoeg om meegezogen te worden in dit circus.

  0 likes
 • WWS schreef:

  Het valt wel op hoe fanatiek de overheidstrollen bij elk chemtrailbericht altijd zonodig het laatste woord willen hebben.

  0 likes
 • Jos schreef:

  [quote name=”BdeD”]Maar de KNMI zit natuurlijk ook in het complot.[/quote]

  Ik kijk ook al sinds halverwege de jaren ’70 naar de lucht. Wat ik tegenwoordig zie in de lucht zag ik vroeger niet.

  Het valt mij op dat onder het onderwerp “chemtrails” altijd dezelfde mensen veel moeite nemen om de zogenaamde “believers” ervan te overtuigen dat chemtrails gewoon contrails zijn, en dat dit fenomeen vroeger ook al te zien was. Deze opmerkelijke drive vind ik verdacht.

  Wat betreft de vraag of het KNMI ook in “het complot” zit: wie betaalt bepaalt. Kijk wie de onderzoeken financiert bij het KNMI, en je weet wiens woord men daar spreekt. Zo eenvoudig is het (helaas).

  0 likes
 • Joke schreef:

  Jaren geleden een ‘onderzoek’ uitgevoerd.
  Eerst de gemeente gebeld over wat ik in de lucht zag, ik moest maar de provincie bellen, gedaan, moest maar postbus 51 bellen, gedaan. Enfin na heel veel doorverbinden bij de hoogste ambtenaar van de luchtvaart terechtgekomen met de vraag of er in de lucht tot een bepaalde hoogte ook een ‘territoriaal luchtruim’ bestaat, hij vroeg waarom ik die vraag stelde en ik legde uit wat ik zag in de lucht (chemtrails all over) en dat andere afdelingen allemaal ontkenden dat Nederland daar iets mee te maken had.
  REACTIE!!!!!!!!!!
  Deze ambtenaar had nog nooit strepen in de lucht gezien, toen was mijn reactie of hij wel eens omhoog keek….ANTWOORD nee.
  Mijn reactie … dat dit raar was aangezien hij ook door professie hier toch bij betrokken was. De hoorn werd driftig neergegooid. (in 1995 heeft in Europa dit al op de agenda gestaan om hier in Brussel vragen over te stellen… dus ook politiek is hier niets meer te ontkennen)

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  fbi

  FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

  FBI-agent John Robertson, de man die e-mails ...

  >