Homepagina » Buitenland » Pro-Israëlische propagandamolen draait op volle toeren. Deze veel gedeelde beelden van Palestijnse ‘nepdoden’ blijken 4 jaar oud
Pro-Israëlische propagandamolen draait op volle toeren. Deze veel gedeelde beelden van Palestijnse 'nepdoden' blijken 4 jaar oud

Pro-Israëlische propagandamolen draait op volle toeren. Deze veel gedeelde beelden van Palestijnse ‘nepdoden’ blijken 4 jaar oud

In de afgelopen dagen lieten tientallen Palestijnse burgers het leven bij de grens met Israël en liepen duizenden zware schotwonden op.

De Israëlische strategie, voluit gesteund door de VS, bestaat erin om zoveel mogelijk Palestijnse kamikazedaden uit te lokken, waardoor het leger gewapend kan optreden en ongewapende burgers kan doden.

“Het zijn toch allemaal terroristen,” zei Simona Frankel, de Israëlische ambassadrice in België.

Pro-Israëlische propaganda

Dat een acht maanden oude baby moeilijk gekwalificeerd kan worden als terrorist deert niet.

Volgens Frankel waren al die burgers door Hamas naar de grens gestuurd en vielen ze dus onder de categorie ‘terreur’. Probleem opgelost.

We zijn verzand in een regelrechte perceptie-oorlog, zo blijkt ook uit het feit dat er veel pro-Israëlische propaganda wordt verspreid.

Vier jaar oud

Er circuleert momenteel een filmpje op social media dat zou moeten bewijzen dat Hamas sterfgevallen in Gaza in scène zet.

Het blijkt te gaan om beelden die meer dan vier jaar oud zijn. Het filmpje dateert van 2013 en wordt al sinds 2014 gebruikt als anti-Palestijnse propaganda, het jaar waarin Israël tijdens Operation Protective Edge meer dan 2200 Palestijnen doodde.

Het logo in de video blijkt van een Egyptische nieuwsorganisatie genaamd el Badil te zijn.

Nepbegrafenis

De video is zelfs gebruikt om te ‘bewijzen’ dat sterfgevallen in Syrië worden geënsceneerd.

Sommigen schreven in een reactie onder de video dat het gaat om beelden die zijn gemaakt van een nepbegrafenis op een universiteit.

Protest

Eén iemand plaatste een link naar een video uit 2014 waarin een nieuwslezer uitleg geeft bij de beelden.

Het oorspronkelijke item van el Badil dateert van 2013 en gaat over een protest van de Moslimbroederschap op de al-Azhar University in Caïro.

Foto: Matanya Wikimedia Commons

[RT]


Vind je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

48 reacties

 1. Ik heb totaal geen enkel mededogen met Palestijnen what so ever.

  8 likes
  • Teun,

   Zo denk ik over Zionisten. Die beschikken over een hypermodern leger die ze met groot geweld durven in te zetten op mensen die gooien met stenen. Lager kun je niet gaan.

   44 likes
   • @Gezinusk

    Te lezen valt: “Hamas Was Founded by Mossad”, hetzelfde geldt voor IS, die werd opgetuigd door de VS/ISR/SA.

    Ron Paul – Israel Created Hamas
    https://www.youtube.com/watch?v=27esxkQtfTc

    9 likes
    • weg met ons,

     Bedankt voor de link maar dit kreeg ik al in de gaten toen ik een jaar of zeven oud was zo ongeveer. Destijds stond het gezicht van Ronald Reagen en George Herbert Walker Bush mij al niet aan als ze op tv elkaar stonden op te hemelen. Kennelijk was dat voor mij al te veel Hollywood, of op zijn Nederlands gezegd, acteer werk. Toen snapte ik nog niet zozeer waarom sommigen niet in staat waren om te delen en plezier te hebben. Al was het gewoon maar omdat we er zijn.

     Pas later begreep ik dat er heel wat bewegingen actief zijn om dat proces te forceren. Ook in Nederland. En wat er voor zorgdraagd dat ons belastinggeld ook word doorgesluisd na projecten die linea recta tegenover democratie staan zoals onze ministers beweren, waaronder vrede en gerechtigheid. Of zoals Washington verteld voor ‘Peace and Justice’.

     Al met al blijkt het een reden waarom ik radicaal tegen het zionisme ben gekeerd. Een beweging die niet blijkt te kunnen geven maar meer bezig is met nemen,. Als je in een positie zit zoals zij dan ben je niet bepaald lekker bezig. Dat is mijn menig en elke zionist die hier iets op tegen heeft geeft maar een signaal af al geloof ik niet dat ze dat durfen.

     16 likes
     • weg met ons,

      Die hut slaat nergens op behalve dat het kracht op kan wekken voor hun eigen inlevingsvermogen, maar zal verder niks veranderen zoals het altijd al is geweest met occultisme. Je moet er maar in geloven zullen we maar zeggen, en zij zijn er kennelijk heilig van overtuigd. Voor de opdrachtgevers functioneerd het als een talisman. Wie daar meer over wil weten is het boek Talisman interessant. Robert Bauval en Graham Hancock gaven bij deze een eyeopener.

      https://megapdflibrary.com/pdf/book/hu/374225467/talisman.pdf

      De apollo tempel zegt in ieder geval niks. Net zoals er ooit een groor leermeester heeft rondgelopen op aarde die vertelde dat hij de tempel in Jeruzalem binnen een dag kon afbreken en weer opbouwen. Ook toen begrepen ze er niks van.

      5 likes
     • PS.

      Dit is huiswerk en op nieuw. Voor de rest kan het Apollo theater wat mij betreft gestolen worden. Alleen het nawoord van Antony J. Hilder blijft bestaan.

      https://www.youtube.com/watch?v=24nZIVX_1r0

      4 likes
     • @Gezinusk

      Het zal eerst erger moeten worden, voor het beter kan worden. We hebben ons allen maar schrap zetten.

      Die Apollo hut staat overigens behoorlijk uit het lood en lijkt elk moment om te kunnen vallen, het zal toch geen slecht omen? zijn?

      4 likes
     • PS. Het boek Talisman is zeer leerzaam voor jong en oud! Ik zou zeggen neem het mee met zijn allen. En wel in die mate dat het wat mij betreft op basisscholen geintroduceerd mag worden als lesmateriaal. Misschien iets voor minister Ollongren van propaganda om dat door te geven? Dan gaan we te minste nog eens de goede kant uit in plaats van de verkeerde.

      3 likes
   • Je zult door duizenden stenengooiende schooiers belaagd worden. Dan wil ik zien hoe je je redt!

    2 likes
   • Heeft niet alles een keerzijde.?

    0 likes
  • @Teun,
   Ik ben pro Israel maar toen dit land werd gesticht was afgesproken dat er van 2 Staten sprake zouden zijn, de holocaust heeft natuurlijk reden gegeven om de Joden een land te geven maar de Palestijnen hebben toch recht op een stuk land,toekomst, of indien dit niet gebeurd om gelijke rechten in Israel, van allebei is geen sprake, dit land word niet voor niks de nieuwe Apartheidsstaat genoemd, terreur is van beide kanten, dat keur is af maar de Palestijnen worden vermoord,onderdrukt en illegaal bezet, hun stukje land word langzaam aan steeds meer in bezit genomen door de Joodse Staat,wat moet dit volk in Uw ogen doen dan, rustig zitten wachten in een hoekje tot dat hun kleine stukje land volledig is ingenomen door de Joodse Staat?
   Wat is de oplossing van dit probleem volgens U, of is er helemaal geen probleem volgens U?

   9 likes
   • @Flardinga, toen het land werd gesticht was het gebied ongeveer 4x zo groot. Een groot deel is naar wat nu Jordanië is gegaan en een deel aan Egypte gegeven in ruil voor vrede. Ook Gaza is aan de palestijnen gegeven. Zowel Israel als Egypte zijn de terreur zat vanuit Gaza, waarop de grenzen zijn gesloten. In Jordanië zijn nog steeds “vluchtelingenkampen” waar veel palestijnen wonen. Deze worden daar (en in Libanon en Saoudi Arabië trouwens ook) weggezet als tweederangs burgers. Ze mogen niet stemmen, vaak niet werken en hebben het slecht.
    Het land is dus al meerdere keren verkleind, misschien moeten de palestijnen bij Jordanië aankloppen voor het stuk land wat zij hebben ingenomen?

    0 likes
 2. palestijnen ? je bedoelt dat zooitje ongeregeld wat in elk arabisch land is uitgekost en zichzelf maar palestijn is gaan noemen ? zo lang ze maar ten doel hebben Israel en haar inwoners te vermoorden en van de kaart te vegen worden ze nog gesteunt door de omringende landen en jelui uiteraard.

  En jij durft de guts te hebben om voor dat leugenachtig gespuis sympathie te vragen , types als jullie staan garant voor oorlog en ellende en je vult je zakken er ook nog mee als je de kans krijgt , en uiteraard ligt het altijd aan de ander , nooit aan de daden van de agressor want die is natuurlijk zielig.

  Als er 1 volk belang bij vrede zou hebben dan is dat wel dat landje aan de kust , niet de rest er om heen , integendeel , en dat blijkt ook wel want elke overeenkomst tot vrede wordt vrolijk weggewuifd door Israël ? nou dacht het niet.

  pfff sympathie opbrengen voor een volk wat al sinds mensenheugenis ten doel stelt genocide te plegen op een minderheid , hoe kan je zo in je eigen nest schijten.
  Een volk dat kinderen en vrouwen misbruikt op de media om sympathie te winnen is wat mij betreft al meteen exit.

  8 likes
  • dolphin,

   Palestijnen zijn mensen net zoals jij en ik. Zeg maar de zelfde mensen die meer dan tweeduizend jaar geleden werden weggevaagd omdat een berggod vond dat dat het beloofde land was. Ik zal je bij deze uit je droom halen want berggoden bestaan niet.

   12 likes
   • nee palestijnen zijn geen mensen zoals mij , in jou geval weet ik het niet , maar mijn mentaliteit is van een hele andere orde.

    en met jouw is het al helemaal geen praten met je anti-religieuze inslag , objectiviteit is dan helemaal ver te zoeken

    4 likes
    • dolphin,

     Enfin, voor de rest ben ik zeer benieuwd na jouw mentalitet ook.
     Maar hopelijk zie je er niet al te tenger uit met blonde lange haren en lees je geen verhalen voor die volgens het NOS Journaal is uitbedacht. Als dat niet het geval is dan valt er nog te praten.

     6 likes
     • Israelische infiltrant geert wilders verft zn haar blond zodat hij voor hollander wordt gezien en zorgt namens israel dat wij gaan ruzieën met onze buren in de straat. Gelukkig zijn dat niet wahabi saudi’s die dezelfde israelische agenda hebben. Veel moskees waren door hun gebouwd, met het geld wat hun weer met slavernij, diefstal, camelenraces, zoveel mogelijk kinderen verwekken etcetc.saudi zijn dajjal en die ander houdt zich bezig als de duivel van de sin-agog Stel extreme racisten zijn het ook.

      3 likes
     • dolphin,

      Wie predict hier de taal van uitroeien? Heb je de beelden al gezien? Heb je uberhaupt meegrekegen wat zionisten in hun schild voeren? Zo ja? Poog dan geen stempel op mij te plakken want ik ben er niet schuldig aan.

      3 likes
     • nou wat dit onderwerp aangaat is mijn mentaliteit dermate dat we met zn allen samenleven op een manier die voor iedereen voldoende bevredigend kan zijn , in tegenstelling tot de mentaliteit die jij lijkt te steunen van : uitroeien wat mij niet aanstaat en dan maar verder kijken , zoals het de gemiddelde islamiet en anti-religieus (vandaar dat ze het NOG zo goed kunnen vinden) op het lijf geschreven lijkt te zijn.

      Het feit dat je naar uiterlijk kijkt spreekt daarbij al boekdelen , generaliseren wordt dat ook wel genoemd, heeft al veel mensenlevens gekost.

      0 likes
    • dolphin,

     Volgens mij had ik nog niet zo lang geleden uitgelegd dat religie niet uit maakt. In principe zou het ook niet moeten uitmaken wat iemand voor religie aanhangt. Bijvoorbeeld, en stel dat ik een IS aanhanger ben die hun extremiteiten wil uitleven zoals ze denken dat het moet volgens de Koran.

     Dan zou het wel zo democratisch zijn als na een referendum blijkt dat een merendeel daar voor kiest, het ook geaccepteerd word. Daar hoef je verder helemaal geen oorlog om te voeren met winstbejag voor het bedrijfsleven omdat ze anders willen, maar simpel weg omdat een bepald slag daar voor gekozen heeft. Zeg maar een stem die telt. Of noem het een vlieger die met de komst van Mark Rutte niet meer geld voor Nederland. En dat is democratisch gezegd niet democratisch.

     3 likes
    • Beste dolphin

     Verdeeldheid en oorlog scheppen, zijn inderdaad de fundamenten bij uitstek van dit systeem op schaarste gerelateerd. Zodoende heeft het systeem slachtoffers nodig en dient er bloed te vloeien. Is het dat wat jij hier doet? Je bovenstaand bericht geeft naar mijn inzicht het antwoord.

     Wij strijden dan ook voor een andere wereld namelijk deze van overvloed,
     waar op een geheel andere manier energie kan opgewekt worden. De Torus rondom de aarde is de sleutel hiervoor. Maar deze knowhow werd zorgvuldig door elite geconfisqueerd (Nicola Tesla).

     2 likes
     • nee dat is geenzins wat ik hier aan het doen ben , wat ik probeer te doen is het verdedigen van het recht zichzelf te verdedigen tegen een volk wat wil dat degene die zich verdedigd uitgeroeid wordt en daarbij ook nog de hand boven het hoofd wordt gehouden door types die de verdediger wel makkelijk wegzet als de kwaaie pier omdat ie te lui is om te zien dat er veel meer aan de hand is dan zijn/haar interessegebied , al dan niet opgezet dankzij die nwo kliek.

      en ja ik denk heel goed te weten wat de politiek (ook die van Israel) achter de schermen aan het doen is en dat die nog minder kijkt naar land- en stadsgrenzen als wij dat hier lijken te doen met zn allen(voor hen bestaat israel al niet meer , al spelen ze anders) , inderdaad om verdeeldheid te creëren, maar er is meer aan de hand dan landjepik , want op het moment dat wij , zoals gewoonlijk , menen een van beide partijen te moeten kiezen en lekker dom ad-hoc gaan reageren , omwille van die idioten die in de politiek zitten en daardoor dus de tweekamp activeren tussen deze volken zijn we al geen haar beter dan die politici achter de schermen die de hele wereld wel heel makkelijk in hun greep krijgen en houden.

      Aangezien half palestina zo niet de hele islam wereld dit spelletje meespeelt menende dat zij de macht zullen krijgen , gaat het zeker in die regio een bloederige strijd worden , en ik zie nu damascus al in rook opgaan , maar het is wel heeel kort door de bocht om heel de bevolking in Israel weg te zetten , terwijl het enkel om een handje vol politici gaat die dansen voor de machthebbers achter de schermen, de zgn nwo , voor zover ze er al niet zelf deel van uit maken.

      en me druk maken om energie uit mijn stopcontact is voorlopig wel het laatste waar ik me druk om maak wanneer het om deze regio gaat , pleisters plakken gaat echt niet meer werken , dit gaat de strijd om olie en/of energie ver boven , dat is slechts een middel van de vele , maar zo je wilt het speelt wel mee.

      0 likes
  • @dolphin, echter ook voor @Waarheid? en @Tink

   Ik reageer op u omdat u m.i. het meest onzorgvuldige commentaar geeft dus bij deze!!!

   Even voor de goede orde….

   Palestijnen, daarmee bedoel IK het volk welk tot 1948 in Palestina woonde en waar middels tussenkomst van derde partijen onder sturing van de Rothschilds, u weet wel, die lieve schattige familie welke meer dan 65% van alle bezit op AARDE in bezit heeft, totale psychopaten ook wel genoemd door MIJ middels het Balfour verdrag het land van deze Palestijnen met alles erop aan de JODEN gaf.

   De Palestijnen moesten oprotten en alles achterlaten.

   U/jullie kennen met zekerheid de geschiedenis NIET echter dat is verklaarbaar want ook daar hebben de JOODSE ZIONISTEN voor gezorgd dat dit zo was.

   Kijk aub eens verder dan uw megakorte neusje lang is en leer uw geschiedenis!!

   Kijk bijvoorbeeld eens met een open mind naar de docu welke wel lang is maar voor jullie 3 een absolute must:

   “The greatest story never told”!!!

   Ongelooflijk dit.
   Beste mensen, IsraHel zit achter alles wat met oorlog en rottigheid te maken heeft op deze planeet en wie dat niet ziet is ohhh zo blind!

   Gegroet,

   Gladiator
   ps. indien commentaar op mijn commentaar dan svp wel onderbouwd en ik kan jullie verzekeren, dat zal niet meevallen!!

   9 likes
   • Dat de zgn palestijnen op moesten rotten was ook niet meer dan terecht , ook zij waren toen al de types die de oorspronkelijke bewoners er uit joegen en daar absoluut niet thuis hoorden , maar ik begrijp dat je geschiedenis niet verder reikt dan een paar honderd jaar, als je werkelijk de geschiedenis zou kennen had je geweten dat het volk Israel al duizenden jaren in dat gebied woonden en met grote regelmaat in ballingschap moesten leven omdat de volken die er om heen wonen ook al toen bezig waren de joden te verdelgen wat tot op heden nooit gelukt is en ook nooit zal lukken.

    en ja in het huidige palestina is geen palestijn van origine meer te bekennen vrees ik maar een hele kliek islam die nog steeds ten doel heefd Israel en de Joden uit te roeien , nou geweldig wat een vreedzaam en nobel streven.

    Maar uit je schrijven is het mij wel duidelijk , het is de typische islam indoctrinatie : het land waar wij eenmaal woonden is voor altijd van ons , duhuh

    En die valse documentaire ken ik wel en heb ik niet een zin om er op in te gaan , ik kijk liever objectief naar de geschiedenis en zoals ook jij redeneert dan had holland ook niet bestaan maar was het nu friesland of duitsland , ja zo lus ik er ook nog wel tien.

    Maar goed , je respectloosheid voor andere volken spreekt boekdelen en je kiest duidelijk partij voor een volk dat allesbehalve vredig wil en nog kan leven , ipv het enigste beschaafde land dat daar in die regio te vinden is , ondanks dat er inderdaad ook veel volk rondloopt wat beter het daglicht niet kan zien , maar als je zo generaliseert dan kan je beter de hele mensheid meteen uitroeien.

    en dan ken ik de geschiedenis niet want dat past niet zo in hun leugenachtige straatje woehahha

    prettig weekend

    5 likes
    • dolphin,

     Sorry, maar ik zie dat anders. En poog geen stempel op mij te plakken want ik ben niet schuldig aan de ellende die zich daar afspeelt. Ik vind het ook opmerkelijk dat jij mij een bepaalde richting poogt uit te duwen terwijl je het zelf over types hebt. Ja types, zie je het het ook staan? Echter ben ik de beroerdste niet. Een discussie mag er vel aan toe gaan zo lang we voor de rest elkaar in waarde laten. Iedereen mag zijn mening hebben en dat jij aankomt met een stelling dat anderen de geschiedenis dan wel niet goed zullen kennen? Ben ik het al helemaal niet mee eens. De periode waar jij over praat vond plaatst ten tijde dat het Oude Testament berggoden ging vermelden. En de berggoden vallen te verklaren. Immers waren in die tijd berggoden afkomstig van een berg en dat idee was al ontstaan in Soemerie waar op de top van elke zoegerat(berg) een altaar stond om de Goden te eren. Daar komt de naam berggod vandaan. En zo waren er meerdere bergoden waaronder een berggod van donder en bliksem, El Sjaddai. Of El Shaddai, Iskur, Adonai, of gewoon, Yahweh, de naam die het Oude Testament veelal aanhaald en ook wel stormgod werd genoemd. En de stormGod zou zijn gramschap over alle volkeren halen die het volk van Israel kwaad doet! Donder en bliksem zal dan op aarde neerstorten. Dergelijke teksten worden veelvuldig vermeld in het Oude Testament en ik geloof daar niet in. Als iemand andere er wel in geloofd dan is dat zijn goed recht. Dat valt onder vrijheid van religie, maar zelf geloof ik niet in bergoden. Laat staan dat er een God bestaat die een volk zal helpen ten koste van anderen. Ik geloof daar niet in en zal het ook nooit kunnen accepteren. Maar er bestaan mensen die geloven dat deze God weer terug zal keren ten gunste van het volk van Israel. In zowel het Nieuwe als Oude Testament word hier melding van gemaakt. Zo vermeld het Oude Testament dat de profeet Jesaja de komst van de messias voorspeld. En in het Nieuwe testament word melding gemaakt van een Joods orthodoxe priesterorde, de Farizeeërs. Deze schriftgeleerden, Farizeeërs, vroegen Jezus of hij God was waarop Jezus verklaarde dat dat hun woorden waren, niet de zijne. Om vervolgens te verklaren dat hij niet speciaal voor hun was gekomen maar voor alle mensen op aarde. Dus ook voor types zoals jij die benoemd. Maar zeker niet om een bepaald volk te redden ten koste van anderen. Ik zou bijna willen zeggen God zij dank voor de woorden.

     7 likes
     • en wat heeft dit hele anti-religieuze betoog te doen met de strijd tussen de palestijnen die Israel willen uitmoorden ?
      Of is het een kwestie dat je Israel (die voor jou lijkt te staan voor het jodendom en de nog meer door jou gehate christendom) op 1 lijn zet met je eigen religieuze probleem en daar wil je van af ? het brult het uit wat mij betreft.

      en was jij niet degene die me vertelde dat ik de geschiedenis niet kende , wrijf het mij dan niet in dat ik dat deed , dat was de reactie op jouw aantijging , voor iedereen na te lezen hoe je tegen mij van leer trok vanaf de eerste zin.

      maar duidelijk is dat je de geschiedenis niet kent of wilt kennen en zo zit je stukje vol onzin waar je de komende jaren nog enorm aan gaat twijfelen.

      btw het oude testament begint bij Jahweh , en niet zoals jij vermeld dat dat veel later was toen de volkeren al over aarde zich verspreidden en inderdaad hun eigen goden bedachten , omdat ze Jahweh in de steek lieten ,die jij gemakshalve maar op 1 bultje gooit omdat je dat beter uitkomt ! iets met kind badwater.

      en daar laat ik het wat u betreft bij.

      1 likes
   • Avé… Je hebt in essentie gelijk. Maar als strijder weet je ook, dat de natuur draait op sterkeren en zwakkeren, gezond en ongezond, licht en duisternis. De hang naar Utopia is in ieder denkend wezen aanwezig. De drang om dit te bereiken wordt gevoed door sociale cohesie en inventiviteit, kort gezegd je moet er iets voor doen. Dat de zgn. Palesteinen overal uitgekost worden is een feit, al eeuwen. Net als Somali, Marrokanen doen het niet veel beter. Waarom, het zal een reactie zijn die ‘anderen’ instinctief gebruiken ter verdediging, lijfsbehoud. Waar ligt de oplossing; toegeven en alles verliezen? Of verdedigen en winnen? Gewauwel over hoe Mossad de Hamas heeft opgericht, helpt ook niet, en evenzo dan hadden ze zelf wel iets opgericht. Maar feit blijft, sinds 200, of 300 jaar, gaat het beter in de wereld. Langer en gezonder leven, meer welvaart, meer alles. Of we goed bezig zijn (nee, lineair is uitputting, andere discussie) is arbitrair, maar laat deze betere wereld nou net samenvallen met de opkomst van Rothschild en de kliek. Had je het anders gewild? Al die Westerse gemakken in je leven, top. Uit balans met de Utopia wereld, jazeker maar Utopia vraagt offers en inbreng, en niet alle volkeren willen bijdragen. Feit.

    0 likes
 3. Israëlisch betekent dat je uit Israël afkomstig bent maar niet iedere Israëliër is een Zionist. Een internationale politieke beweging die dood en verderf zaait. Hoogste tijd dat de VN de zionisten voorgoed de macht ontneemt om een nog grotere holocaust te voorkomen. Amen.

  22 likes
  • De zionisten verwarren zichzelf maar al te graag met joden, en hitsen tevens de wereld op dat de joden het allemaal gedaan hebben. Zo schizofreen als maar kan, zoals al hun acties.
   Maar daarmee ook de waarheid verholen zeggen, wat in hun religie, satanisme, een must is, want zoals ik al zei, ze verwarren zichzelf graag met joden.
   Maar eigenlijk dacht ik dat de joden alweer een gepasseerd station waren en dat de christenen nu aan de beurt bij ze waren, zij besluiten dat, om vervolgd te worden.
   Wie het nog snapt mag het zeggen.
   Het blijft verwarrend allemaal, hoewel de hele wereld inmiddels wel weet dat het de satanische bende is die baden in luxe, met hun achterlijke clubjes en toneel- en verkleedpartijtjes, met hun dikdoenerij en wollig gezever, dit om hun domme kortzichtigheid te verhullen, die zich liever niet in het verband met de vernietiging van de mensheid genoemd ziet maar zich wel een dame of heer van stand vind.
   Dom en achterbaks als ze zijn.

   https://www.youtube.com/watch?v=xyyLdfH6XBA

   2 likes
 4. Lekker makkelijk vanuit het vrije westen om de kant van de “zielige” Palestijnen te kiezen. Maar beide kanten hebben geen schone handen. Keer op keer zijn vredesonderhandelingen op niets uitgelopen, en dat is natuurlijk allemaal de schuld van de Joden. Niets heerlijkers dan een simplistisch wereldbeeld en de leugens van 1 kant geloven, terwijl ze beide liegen en bedriegen. De enige waarheid is dat dit conflict al jaren slachtoffers maakt. Aan beide zijden.

  5 likes
  • Tink,

   Dat klopt Tink. Er zijn meestal twee partijen voor nodig voor dit soort tafarelen maar wie is dan als eerste gerechtigd om een pistool te trekken? Dat is mijn vraag. Israel? Die internationaal een stuk verder is of de andere partij? Een volk die zo’n beetje op alle gebied werd vernederd en in elkaar geslagen. Jij mag het zeggen.

   7 likes
  • De Joden worden al duizenden jaren achtervolgd. Lees het meest gelezen boek ter wereld maar eens. Velen in die regio hebben al ik weet niet hoe lang iets tegen het vol Israël. Altijd op de vlucht en overal verspreid over onze aarde hebben de Joden het gedaan of worden achtervolgd. In de huidige tijd in grote steden wederkeert alweer de opbouw naar totale haat jegens deze ‘soort’.

   Omdat het Zijn volk is? Allicht.

   2 likes
   • Waarheid?

    De Joden hebben al vaker overal de schuld van gekregen en dat is onterecht. Net zoals in dit tijdperk Joden misbruikt worden onder een zionistische vlag, Israel. Hier is bewijs voor en zou al lang tegen ze gebruikt moeten worden om ze vervolgens voorgoed en altijd op te sluiten.

    In feite heb ik het hier over isis in het kwadraat. Nog niet iedereen heeft dat door maar het is wat ze zijn. Ook al zou ik ongelijk hebben. Zelfs de beelden waar isis in een kooi mensen verbrand hebben een enorm Hollywood gehalte. Ik durf dan ook wel te stellen dat het door Hollywood is geregiseerd al wacht ik nog op het harde bewijs. Het heeft in ieder geval alle kenmerken er van. En als dat zo is valt het weer onder fake nieuws zoals we gewend van zionisten zijn.

    2 likes
   • Beste Waarheid

    Wie zijn volgens jou dé Joden?

    Namaste

    2 likes
 5. Volgens mij durven de meeste de waarheid weer niet te zeggen…

  Israel en het zieke Joodse volk willen maar 1 ding; Total werelddominantie door Commandocentrum Israel en -alle- volkeren op aarde moeten antwoorden aan dit zieke kalifaat! Daarom is Israel in 1947, precies na het zogenaamde “uitroeien” van het Joodse volk neergeplemt. De Holocaustleugen MOEST Israel creeren van de Zionistische Elite…

  Alle Joden op aarde vinden Zionisme prima en zijn van mening dat ze het “volk van God” zijn. Wat zijn maar niet willen zien is dat de Zionistische Elite, De NEPJoden, de Askenazische hoeren, Israel in 1947 hebben gecreerd om het vervolgens weer te laten vernietigen! Jajaja, we weten door wie. Het Oh Zo Grote Boze Iran…
  Dit wordt net als WW2, gewoon een enorme Valse Vlag met als doel; Oorlog!
  Verdiep je eens in het feit hoeveel Oorlogen door de Zionistische elite gestart zijn 😉

  Daarom heeft Putin de Krim naar zich toe getrokken, omdat de Joden met hun zieke Zionisme, als Israel vernietigd is, gaan claimen dat de Krim de geboorteplaats van het Joodse volk zal zijn en niet Israel. Putin doorziet het spel en is dit voor.
  Putin is ook goed bezig geweest de Rusische Zionisten hard aan te pakken.
  Denk bijv. aan de multimiljardair Chodorkofski die de eigenaar van Yukos was.

  Dat het Joodse volk echt ziek is, zie multimaljardair Soros die meewerkt aan de vernietiging van het Blanke Ras in europa. Waarom? De haat van deze Askenazische Zionist gaat zo diep dat inmiddels honderdduizenden mensen al slachtoffer zijn…
  Ze hebben we ook nog de multimiljardair Askenazisch Zionist Ihor Kolomoiski.
  Deze man is eigenaar van het NAZI-leger AZOV battaljon in de Krim Ukraine wat en de financier van het neerhalen van MH17 in dit zelfde land! DIt EU-NAZI leger vecht dus tegen de Russen… (Hey dat vertellen ze niet bij de NOS)

  En zo kan ik nog UREN doorgaan.

  Probleem is dat de Massa DOM wordt gehouden en in een fantasie wereld leeft.
  Maar ja, als heel Holland ze maar bruin bakt 😉

  This shit is getting worse with the speed of light!

  6 likes
  • @Mammon,

   Ik durf de waarheid altijd te zeggen en sta natuurlijk voor de volle 100% achter uw uitspraken, en ja, ook ik zou nog uren kunnen doorgaan over dit thema wat echter geen doel zal dienen.

   En ik hoop maar dat de shit is getting worser with the speed of light want ik ben er echt gigantisch moe van aan het worden om mensen te overtuigen van alle leugens en bedrog welke ze dagelijks door hun strotten geduwd krijgen.

   Wie niet horen wil moet voelen……en zo ben ik nog opgevoed!!

   Gegroet,

   Gladiator

   5 likes
  • Michael Chodorkovski is niet joods. Zijn vader was joods, zijn moeder christen. Dat maakt hem -zelfs volgens de rassenleer van de nazi’s- dus geen jood. En dat is niet je enige leugen. Maar ja, elk middel is geheiligd om de joden (of nee, zionisten noemen jullie kaalkopjes dat tegenwoordig…) in een kwaad daglicht te stellen.

   1 likes
 6. America..,,,!!!!!😡🤬😱☠️👹👺TRUMP …..!!!!!???Hitler 2 idiot ,ipocrit,ETC…..🙏🏽👏🏽💫

  3 likes
  • Vera,

   Mooi cryptisch omschreven en als je het zo bekijkt dan verschilt inderdaad Adolf Hitler niet of nauwelijks van wat we vandaag de dag zien gebeuren onder de zionistissche vlag van het Zionisme. Die politieke beweging heeft verscheidenne mankementen. De eerste is dat ze nog niet in de gaten hebben gekregen dat we hier met zijn allen op een planeet zitten. Het tweede mankement is dat sommige hardcore zionisten van menig zijn dat ze het uitverkoren volk zijn? Well dat zijn ze niet want niemand is uitverkoren.

   Ik heb dan ook een groot probleem met dit soort gasten. En dat is het idee dat ze
   niet kunnen delen maar wel van je kunnen stelen. En wat ben je dan nog waard dan als je je zo gedraagd? Dan word je volgens mij vanzelf een verliezer. Gelukkig voelen niet alle Joden zich aangetrokken tot het Zionisme en wat ben ik blij dat zij bestaan.

   7 likes
 7. Elders gelezen en onderzocht, ik vind het een tegengeluid die ook gehoord kan worden:

  “Kalief Umar had bepaald dat de veroverde gronden tot de islam behoren – ofwel: niet-moslims mogen deze grond niet beheersen of in eigendom hebben.

  Ze kunnen het lenen. De islamitische grond werd sindsdien als heilig en onvervreemdbaar islamitisch verklaard. Er mag dus nooit een christelijke of joodse staat worden gevestigd op islamitische grond, ook al is die grond oorspronkelijk veroverd. Het bestaan van Israël wordt daarom in strijd geacht met de sharia – dit is de absolute kern van het conflict rond Israël.”

  En dát is de kern van dit conflict waar al meer dan zestig jaar oorlog woedt. Een religieuze oorlog waarbij palestijnen, zélf inwijkelingen vanuit arabische buurlanden, onterecht grond claimen dat niet aan hen toebehoort maar bovendien zo haatdragend, racistisch en antisemitisch zijn dat ze zelfs het bestaansrecht van de staat Israël verwerpen en pas vrede willen als de holocaust voltrokken is en er geen Jood meer leeft.

  Telkens saboteren de arabieren/palestijnen het vredesproces op de smerige manier dat ze dan zelfs de Joden verwijten wat ze zelf doen en zich in de slachtofferrol wentelen terwijl ze daders zijn – dé tacktiek bij uitstek van de moslim, die ze ook in het westen gebruiken…ga maar na: de gestelde eisen van moslims worden telkens ingewilligd omdat ze zich voordoen als slachtoffer: ocharme, ze worden gediscrimineerd terwijl als ze integreren er geen sprake meer kan zijn van enige ongelijkheid? Nee, de bedoeling is voorkeuren te verkrijgen waardoor wíj gediscrimineerd worden en de politiek werkt daaraan mee, opzéttelijk.

  Dat het westen/eu de terroristen van hamas blijven steunen, financieel zelfs miljarden toestopt tegen de wil van de europeanen die de ware toedracht wel kennen, tart elke verbeelding.De wreedheid waarbij de lafaards van hamas de eigen bevolking en zelfs hun kinderen opoffert om dan israël de schuld in de schoenen te kunnen schuiven als zij zich verdedigen, is barbaars en des duivels.

  Dat nog steeds onze leugenpers dit vuile, politieke spel blijft verdedigen, de palestijnse terroristen als slachtoffers blijven opvoeren is weer een bewijs dat alles wat de msm uitkraamt pure propaganda en leugens zijn. De dáders zijn en blijven arabieren/palestijnen/moslims en dat in heel de wereld, overal waar dat soort volk en gesel voor de mensheid zit.

  6 likes
  • Maar jullie meten ook zelf met twee maten. Wanneer de Indiërs de moslimterroristen in Kashmir aanpakken, dan zeggen sommigen van jullie ook dat de Indiase regering mensenrechten schendt. Moet je met stenen of ander tuig bewapende terroristen soms met bloemen bestoken?

   0 likes
 8. Palestijnen zijn muslims en zullen nooit tegen de Koran ingaan. En wat leert de Koran? Dat weten jullie wel.
  Wel allemaal tegenstrijdig hoor. Geen nieuwe moslims willen in Nederland, maar de Israeli’s moeten wel dagelijks het geweld van de moslims verdragen.

  3 likes
 9. Al heel lang komen ze er ongestraft mee weg. Al heel lang. De hele wereld is in de maling genomen en nog steeds. WarStars van disney StarWars. DisneyMonarch Fantasten en hollywood pedo’s, verkrachters en junkies. Om jou goed te programeren.

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Geschiedvervalsing

  2 likes
 10. De ware Israëlieten wonen niet in Israel.

  Na de ballingschap van noord Israel.(na de splitsing noord zuid)
  keerden de 10 noordelijke stammen nooit weer terug.
  Later werden Juda en Levi naar Babylon meegenomen in ballingschap.Hiervan keerden slechts een handjevol terug.

  De naam Palestina komt van de Filistijnen.De aarsvijanden huize Israel.Zo werd de provincie Judea her-benoemd door de Romeinen om de Israëlieten te tarten.Echter ook in de Romeinse periode was slechts een gering deel van Israel bewoond door de werkelijke volkeren Israels.(zie boven)

  De Arabieren kwamen naar Israel in de 7e eeuw na Christus en hebben zodoende geen claim op dat land.Zij zijn er simpelweg niet meer vandaan gegaan.

  De tien ‘verloren’ stammen van noord Israel zijn wat wij nu noemen de noord-westelijke Europese volkeren.
  Niet voor niets achtervolgd het ‘zionistische’ ‘ons’ tot in dit geval Europa.
  2 wereldoorlogen hebben onze volkeren enorm verzwakt.(moderne geschiedenis)Om maar voor het gemak te vergeten dat deze vieze oorlog jegens het echte volk Israels al duurt vanaf de belofte van het land Kanaän aan de volkeren van Isaak Jacob en natuurlijk Abraham.

  Natuurlijk wil niemand dit weten en zeker in Nederland niet want kundig heeft men de geschiedenis doen vervagen en heeft men deze veranderd.(tegenwoordig gaat dit nog veel sneller en veel efficiënter.Een volk dat haar geschiedenis niet kent is gedoemd dezelfde fouten te maken en zelfs compleet te verdwijnen.)
  Ja, we lopen weg met het (neppe) koningshuis en oei wat zijn wij dan patriottisch .Pfff.
  Nee, je ware geschiedenis kennen is een zegen en iets dat gevierd moet worden en nimmer vergeten.
  Gelukkig gaan steeds meer ogen open en worden oude studies weer voor vol aangezien.DNA en antropologisch onderzoek ondersteunen de feiten hierin steeds vaker.

  Slechts 5% van Israel is thuis.Lees Israel.De rest inclusief de Arabieren hebben geen legitieme claim op het land.
  De profetien zijn helder.
  Het ware volk Israel zal zeker terugkeren naar het beloofde land.Maar dat dat NOG niet is gebeurd blijkt wel uit o.a. het Palestijns ‘Joodse’ conflict.

  2 likes
 11. Er is 0,0,niks geen enkel bewijs voor wat voor god dan ook ,fabeltjes gaat om macht dom houden van de massa ,geloof massa moordenaar 1.2018 nu wereld is niet plat niet in zeven dagen gemaakt en maagden zijn uitverkocht.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Haags raadslid veroorzaakt ophef: ‘Coronavirus ontwikkeld in dit lab?’

Een tweet van het Haagse gemeenteraadslid Arnoud ...

pijn

Planten ‘schreeuwen’ het uit van de pijn als u ze snoeit. Wetenschappers doen opzienbarende ontdekking

Wetenschappers hebben ontdekt dat planten ultrasone ‘gilletjes’ ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.