Gezondheid

Tumor verdwijnt bij wonderbaby dankzij cannabisolie op speen

Help ons door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toen een vader te horen kreeg dat zijn acht maanden oude zoontje een inoperabele hersentumor had, weigerde hij te kiezen voor chemotherapie of bestraling. In plaats daarvan verdiepte hij zich in alternatieve behandelingen. Hij kwam uit bij cannabisolie.

De dokter van de baby, dr. William Courtney, stond aan het begin van zijn carrière sceptisch tegenover het gebruik van medicinale cannabis, maar heeft zulke verbazingwekkende resultaten gezien dat hij er nu een groot voorstander van is.

“Ze deden twee keer per dag cannabisolie op de speen van de baby. Na twee maanden was de tumor een stuk kleiner. De kinderoncoloog gaf de vader toestemming om af te zien van traditionele behandelingen,” aldus dr. Courtney in een interview met de Huffington Post.

Na vier maanden was de tumor geheel verdwenen. En na acht maanden was het hersenweefsel weer compleet hersteld. “Door te kiezen voor cannabisolie zal het kind geen last hebben van schadelijke langetermijngevolgen die worden geassocieerd met chemotherapie of bestraling,” zei Courtney. “Het kind wordt een wonderbaby genoemd. Ik vind dat we deze therapie aan alle kinderen moeten aanbieden alvorens we ze bestoken met allerlei soorten medicijnen die afschuwelijke bijwerkingen hebben.”

Cannabis kan worden gebruikt tegen kanker, astma, maar ook neurodegeneratieve ziektes en auto-immuunziektes. Diverse studies tonen de geneeskrachtige werking van cannabis onomstotelijk aan. Het Amerikaanse kankerinstituut NCI noemt 25 studies die laten zien dat cannabis de verspreiding van kanker kan tegengaan. Datzelfde instituut werd in 2007 beroofd van 1,5 miljard euro aan subsidies om de oorlog in Irak en de strijd tegen terrorisme te financieren.

Wil je meer te weten komen over medicinale cannabis en de effecten ervan op de menselijke gezondheid, bekijk dan onderstaande documentaire.

[NaturalNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
blotepotepeter
blotepotepeter
8 jaren geleden

Beetje vreemd die methode. De speen is wellicht de oorzaak van die tumor. Want daar zitten toch weer die beruchte BPA’s in? Lijkt me dus niet echt slim om de cannabis op die manier toe te dienen en ook op te houden met die speen. Dat geldt voor alle kindjes trouwens.

redice
redice
8 jaren geleden

vraag me af of het ook werkt als je wietboter maakt en daar je boterhammen mee smeert of er cake van bakt..zou moeten want de werkzame stof thc zit erin. in ieder geval goedkoper dan er de zogenaamde ” phoenix tears” van te maken, wat omslachtig en duur is..

Frank
Frank
8 jaren geleden

“Diverse studies tonen de geneeskrachtige werking van cannabis onomstotelijk aan”

Als jullie volgende keer dan ook een bron geven kunnen we dat even nalezen.

Max
Max
8 jaren geleden

http://norml.org/component/zoo/category/recent-research-on-medical-marijuana

Aub frank, als je googled kom je tientallen studies tegen, zelfs studies uit 1972 van harvard.

De reden dat cannabis voor ons medicinale eigenschappen heeft, is omdat het ons endocannabinopid systeem versterkt. Zoek het maar allemaal op want het is lang lezen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x