Homepagina » Gezondheid » Tumor verdwijnt bij wonderbaby dankzij cannabisolie op speen
Tumor verdwijnt bij wonderbaby dankzij cannabisolie op speen

Tumor verdwijnt bij wonderbaby dankzij cannabisolie op speen

Toen een vader te horen kreeg dat zijn acht maanden oude zoontje een inoperabele hersentumor had, weigerde hij te kiezen voor chemotherapie of bestraling. In plaats daarvan verdiepte hij zich in alternatieve behandelingen. Hij kwam uit bij cannabisolie.

De dokter van de baby, dr. William Courtney, stond aan het begin van zijn carrière sceptisch tegenover het gebruik van medicinale cannabis, maar heeft zulke verbazingwekkende resultaten gezien dat hij er nu een groot voorstander van is.

“Ze deden twee keer per dag cannabisolie op de speen van de baby. Na twee maanden was de tumor een stuk kleiner. De kinderoncoloog gaf de vader toestemming om af te zien van traditionele behandelingen,” aldus dr. Courtney in een interview met de Huffington Post.

Na vier maanden was de tumor geheel verdwenen. En na acht maanden was het hersenweefsel weer compleet hersteld. “Door te kiezen voor cannabisolie zal het kind geen last hebben van schadelijke langetermijngevolgen die worden geassocieerd met chemotherapie of bestraling,” zei Courtney. “Het kind wordt een wonderbaby genoemd. Ik vind dat we deze therapie aan alle kinderen moeten aanbieden alvorens we ze bestoken met allerlei soorten medicijnen die afschuwelijke bijwerkingen hebben.”

Cannabis kan worden gebruikt tegen kanker, astma, maar ook neurodegeneratieve ziektes en auto-immuunziektes. Diverse studies tonen de geneeskrachtige werking van cannabis onomstotelijk aan. Het Amerikaanse kankerinstituut NCI noemt 25 studies die laten zien dat cannabis de verspreiding van kanker kan tegengaan. Datzelfde instituut werd in 2007 beroofd van 1,5 miljard euro aan subsidies om de oorlog in Irak en de strijd tegen terrorisme te financieren.

Wil je meer te weten komen over medicinale cannabis en de effecten ervan op de menselijke gezondheid, bekijk dan onderstaande documentaire.

[NaturalNews]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
blotepotepeter
blotepotepeter
6 jaren geleden

Beetje vreemd die methode. De speen is wellicht de oorzaak van die tumor. Want daar zitten toch weer die beruchte BPA’s in? Lijkt me dus niet echt slim om de cannabis op die manier toe te dienen en ook op te houden met die speen. Dat geldt voor alle kindjes trouwens.

Weed
Weed
Reactie op  blotepotepeter
6 jaren geleden

Als je een kind gewoon borst voeding geeft zoals de natuur bedoelt heeft dan hoeft een kind geen speen want de zuigbehoeften zal een stuk minder zijn.

WIl je wel een speen geven geef dan een BPA vrije speen.

Overigens wonderbaarlijk maar ook steeds duidelijker waarom ze cannabis verbieden, stelletje boeven

redice
redice
6 jaren geleden

vraag me af of het ook werkt als je wietboter maakt en daar je boterhammen mee smeert of er cake van bakt..zou moeten want de werkzame stof thc zit erin. in ieder geval goedkoper dan er de zogenaamde ” phoenix tears” van te maken, wat omslachtig en duur is..

Keesoe
Keesoe
Reactie op  redice
6 jaren geleden

Leuk bedacht alleen is het niet de THC dat tumoren zou remmen.
De Cannabinoïdes in hennep/cannabis/marihuana/wiet zou hiervoor verantwoordelijk zijn.

Zoals Frank hierboven al heeft gezegd. De onomstotelijk bewijs wat hier wordt geroepen is er niet. Er zijn wel studies met muizen die aan hebben getoond dat bepaalde Cannabinoïdes tumoren ” kunnen” remmen. Helaas is dit nog geen bewijs dat het ook echt werkt en al helemaal geen bewijs dat het bij mensen ook zou kunnen werken.

Al vind ik het de meest bijzondere, veelzijdige en onterechte gedominsserde plant ter wereld. Bewijs is er nog niet dat het deze nare ziekte kan genezen. Hoe erg ik ook hoop dat dit artikel op waarheid is schreven.

lies
lies
Reactie op  Keesoe
6 jaren geleden

Keesoe heb je een bewijs dan dat de tableten die je inneemt werken.
ook niet bij de een werkt het en bij de ander niet.
Mijn kleinzoon heeft de ziekte van huntington en hij is nu ook aan de cannabisolie en het werkt bij hem goed ,hij kan nu tenminste s nachts weer doorslapen en trilt niet meer zoveel.

Frank
Frank
6 jaren geleden

“Diverse studies tonen de geneeskrachtige werking van cannabis onomstotelijk aan”

Als jullie volgende keer dan ook een bron geven kunnen we dat even nalezen.

Max
Max
6 jaren geleden

http://norml.org/component/zoo/category/recent-research-on-medical-marijuana

Aub frank, als je googled kom je tientallen studies tegen, zelfs studies uit 1972 van harvard.

De reden dat cannabis voor ons medicinale eigenschappen heeft, is omdat het ons endocannabinopid systeem versterkt. Zoek het maar allemaal op want het is lang lezen.

Frank
Frank
Reactie op  Max
6 jaren geleden

Gaap, je geeft een site dat cannabis promoot. Die zullen het wel uit hun hoofd laten om alle studies omtremt dit onderwerp te plaatsen.

De onderbouwing van deze site is wel redelijk op zijn minst aangezien het al verwijst naar wetenschappelijke artikelen.
Als ik enkele bronnen bekijk. Zoals bij HIV of GI/cancer zijn er verwijzingen naar studies naar die een mogelijke aanleiding geven (muizenstudies, een ander primair doel aantonen).
Dit is echter geen onomstotelijk bewijs. Onomstotelijk bewijs bevat meerdere peer-reviewed journals van meerdere artikelen die op mensenstudies hebben aangetoond dat het werkt. Dat bewijs ontbreekt.

Terwijl ninefornews beweert dat er onomstotelijk bewijs is, daar vroeg ik naar en dat heb jij, noch ninefornews aangetoond.

eNdEmiOn
eNdEmiOn
Reactie op  Frank
6 jaren geleden

Worden er geen bronnen in die docu genoemd?
(heb je zeker niet eens bekeken voor je dingen ging roepen)

Frank
Frank
Reactie op  eNdEmiOn
6 jaren geleden

Zucht. Een youtube filmpje is geen bron.

Of toch wel?
Varkens kunnen vliegen!
https://www.youtube.com/watch?v=O1TGRTuqDgU

makropoelos
makropoelos
Reactie op  Frank
6 jaren geleden

Beste Frank, kijk eens op de website van Rick Simpson ‘Run From the Cure’. Deze maakt zijn eigen cannabis-olie.

mike
mike
Reactie op  Frank
6 jaren geleden

hier frank speciaal voor jou en de andere beter weters, een documentaire met meerdere studies en bronnen, van zowel artsen doktoren labratoriums en dergelijke https://www.youtube.com/watch?v=u91WXOmiOL4

days of our lives
days of our lives
Reactie op  Frank
6 jaren geleden

Ik heb een aantal onderzoeksrapporten over cannabis gelezen, en hoewel er her en der positieve effecten lijken te zijn, zijn er ook negatieve effecten.

Voor de eventuele toepassing op ziektes e.d. is er één ernstige bijwerking die eigenlijk medicinale toepassing (anders dan pijnbestrijding bij relatief stabiele mensen) onmogelijk maken: het verlaagt de weerstand van de patiënt.

Dat is bij ernstige ziektes dus absoluut onwenselijk. Mogelijk zullen er specifieke stoffen uit de cannabisplant kunnen worden gehaald die toepasbaar zijn zonder dat bij-effect, maar het pleit niet bepaald voor gebruik van het “pure” product.

Hoe meer we er over gaan weten, hoe meer het recreatieve gebruik onder druk zal komen te staan.

sjef smeets
sjef smeets
Reactie op  days of our lives
6 jaren geleden

Er bestaat maar een wetenschap en dat is de ervaring.

Er zijn voldoende bewijzen dat het werkt. Maar net zo als met de bekenden medicijnen werken ze niet altijd bij iedere persoon goed. De bijverschijnselen van medicijnen worden ook uitgebreid in de receptuur vermeldt.

Alleen het feit al dat de diverse instituties, organisaties zoals het KWF, Altzheimer sticht, MS vereniging, Parkinson en nog drie anderen niet eens ingaan op een verzoek het te onderzoeken geeft de angst aan om tegen het door de overheid gevoerde anti-wiet campagne doorheen te breken.

In Israel geeft men Cannabis aan Altzheimer en Parkinson patiënten in daarvoor speciale gezondheids en onderzoek klinieken. Verplicht driemaal daags een pijpje roken en de mensen functioneren zoals ooit tevoren.

Als het vlg U niet zou werken waarom heeft de Amerikaanse gezondheidsdienst er dan in 1998/1999 een patent opgenomen. Hoewel dat formeel niet zou kunnen omdat al meer dan 5000 jaar bekend is dat Cannabisolie een heilzame werking heeft.

Daarnaast hebben we op diverse fora ook nog discussies waar en op welke wijze je de beste olie krijgt. Ook daar is het advies zelf uitproberen totdat bewezen is dat het niet zou werken.

Ik heb er baat bij en dat gaan we verder uittesten.

Alle waarheden en wijsheden ten spijt is ervaring de beste test.

Sjef Smeets, Boxmeer

days of our lives
days of our lives
Reactie op  sjef smeets
6 jaren geleden

Jammer dat je mijn stukje niet hebt gelezen. Alzheimer en Parkinson zijn ongeneeslijke ziektes, cannabis helpt in die ziektes als symptoombestrijder en geneest niets.
Je hele verhaal over die patiëntenverenigingen is overigens uit de lucht gegrepen, ik noem het liegen wat jij doet.

We kunnen cannabis in Nederland gewoon op doktersrecept bij de apotheek halen. Precies voor die patiënten die aandoeningen hebben waar die verenigingen die jij noemt, voor strijden.
http://www.cannabisbureau.nl/

Onderzoek naar evt. genezende werking van cannabis is wereldwijd in volle gang. Naar zo ongeveer van alles. Er is helaas voor jou heel weinig resultaat nog geboekt, slechts aanwijzingen die verder onderzoek rechtvaardigen.

Cannabis is geïndiceerd voor pijnbestrijding, symptoomonderdrukking e.d. In sommige gevallen zijn andere middelen niet effectief, en cannabis wel. Onze overheid heeft dat gewoon erkend. Zie nogmaals http://www.cannabisbureau.nl/

Dit laatste komt me altijd op forse kritiek te staan hier. Maar nog nooit heeft iemand hier erkend dat cannabis er wel degelijk kan zijn voor patiënten die er baat bij hebben. Het lijkt alleen voor deze mensen niet helemaal de gewenste constructie te zijn… Waarom zou je je eigen olie maken als je het bij de apotheek kan krijgen bij een bestaande en geïndiceerde aandoening?

Huisheks
Huisheks
6 jaren geleden

Als iets werkt en je brengt dat als prive persoon in de publiciteit dan gelooft niemand je.
Als iets goedgekeurd wordt voor Big Pharma door “commissies”, dan is het ineens zaligmakend.
Ach, de “publieke “opinie is zo gemakkelijk te beïnvloeden.
Dat ik soms wel eens denk; waar stop ik mijn energie in………

Roy
Roy
Reactie op  Huisheks
6 jaren geleden

Dat is dan weer niet waar..
Een goed voorbeeld is Grahams. Dat heeft een vader voor zijn zoon gemaakt die last van zijn huid had.. Dit werkt erg goed tegen exzeem en er zijn heel veel mensen die er nu baat bij hebben.

http://www.grahams.nl/

En dat iets getest zou moeten worden spreekt voor zich lijkt mij…

iocob
iocob
6 jaren geleden

De ene Wietolie is de andere niet. Alleen al of je koud de alcohol afdampt of de alcohol kookt, na de extractie van de bloemen, maakt enorm uit. Er zitten circa 80 bioactieve Cannabis-componenten in de Wiet plant, en ook de ene soort is de andere niet. Er zijn mensen die super goed gaan op Wietsoort A, bv met spasmen door MS, terwijl de niets positiefs merken van bijvoorbeeld medicinale Wiet….

sjef smeets
sjef smeets
6 jaren geleden

Cannabisolie daarvan is allang bekend dat het een heilzame werking heeft. Maar de overheid samen met de farmacie houdt dit tegen.

kijk eens op mijn website en dan het artikel van 1 februari daar staat veel over bewijslast dat Cannabis kan werken.

Heb er zelf veel baat bij want drink sinds een twee maanden een Cannabis thee en ik slaap daarmee als een roosje en dat was wel anders de laatste 20 jaar.
Gaan binnenkort de Rick Simpson olie maken en dan eens kijken hoe mijn lijf erop reageert en of beschadigde systemen in mijn lijf weer herstellen. Alles onderzoeken voordat je een conclusie trekt is mijn devies.

redice
redice
Reactie op  sjef smeets
6 jaren geleden

waar haal je die cannabisolie en wordt je daar ook stoned of high van? kan men dat dan traceren in je bloed bij een controle op je werk e.d.??
ik heb al heel mijn leven slaapproblemen, kan gewoon niet inslapen en word even snel weer wakker en ben ten einde raad…

sjef smeets
sjef smeets
Reactie op  redice
6 jaren geleden

Dat heerlijke slaapmiddel maak je van circa 2 a 3 gram toppen. Te kopen bij de koffiesjop of coffeeshop zo u wilt.

Zet circa anderhalve liter water op en breng die aan de kook. Doe de top er bij en laat het circa een uur thee trekken. Giet na dat uur er al roerende een halve liter al roerende volle melk bij en laat dat dan weer samen zachtjes trekken. Een half uur is dan genoeg. Voeg indien nodig weer een klein beetje water bij tot je anderhalve liter wietthee hebt. Laten afkoelen en dan in een fles doen van anderhalve liter.

Dan testen hoe gevoelig je bent. Begin met een borrel glaasje thee en kijk wat er gebeurd, hoe je erop reageert. Er zijn mensen die een angstpsychose krijgen en dan is het niets voor je. Sommigen krijgen een lachbui en andere merken totaal niets.

Bij mij duurde het circa 14 dagen voordat het bedwelmde effect voorbij was en ik dus zonder bijverschijnselen heerlijk kon slapen. De bijverschijnselen vond ik zelf wel prettig. Maar ebden na 14 dagen dus weg.

Zelf maak ik van het restbladafval de thee en daarvoor neem ik dan circa 15 gram bladafval. Vaak is dat gratis en ik denk dat een goede coffeeshop je er voor een vriendenprijsje wel aan kan helpen

redice
redice
Reactie op  sjef smeets
6 jaren geleden

ok maar dat is gewoon wietthee dat je dan hebt, ik bedoel de cannabisolie waarvan je sprak

sjef smeets
sjef smeets
Reactie op  redice
6 jaren geleden

Hallo Redice

Is inderdaad moeilijk om de juiste olie te vinden/kopen.
Ik maak voorlopig de thee totdat ik de olie kan gaan maken.

De olie van Rick Simpson is wel te koop en kost je rechtstreeks van Rick Simpson circa 1000 dollar voor een kuur. Dan heb je de originele olie. Simpson schijnt momenteel in Frankrijk te wonen en dan zou het makkelijker moeten zijn om het naar Nederland te halen. Er zijn wel een paar mensen die het zelf al maken en er soms wat afstaan aan anderen.

Zelf ga ik de pure Cannabisolie binnen een paar weken uitproberen voor mijn longproblemen en energieniveau. Verder nog twee anderen ouderen personen waarvan er een zwaar COPD heeft.

Kijk anders ff op de website http://www.ziekvandepolitiek.nl en dan het artikel van 1 februari.

monique
monique
Reactie op  sjef smeets
6 jaren geleden

Ik weet niet beter dat je alleen het vrouwtje plant kan gebruiken en dat de wiet uit de shop niets is,ikzelf heb het ook gebruikt besteld bij mediwiet maar is best prijzig heb er baad bij gehad ,had denk ik daardoor geen klachten van de chemo ik zoek nu iemand die het ook maakt ,heb gelezen dat je het met alcohol maakt

sjef smeets
sjef smeets
6 jaren geleden

Days of our lies.

Fijn dat u mij een leugenaar noemt.
Zou er veel op kunnen zeggen en kunnen verwijzen naar een aantal schrijven van mij aan die instanties en hun reacties terug.
Maar uw waarheid is blijkbaar de enige die er bestaat. Dus is elk argument bij voorbaat al onzin.
Er staat zelfs een stuk op You tube die duidelijk bewijst dat die instanties door mij zijn aangeschreven.
Maar zoek ze maar mooi op want ik kan als leugenaar natuurlijk geen verwijzingen doorgeven.

Veel plezier en een mooie dag.
Gr, Sjef

days of our lives
days of our lives
Reactie op  sjef smeets
6 jaren geleden

Ik noemde je geen leugenaar, zie je de nuance niet?
Je verhaal is gewoon op alle fronten onzin, en ik voorspelde al welk type reactie ik zou ontvangen.

Ik hoop dat je de moeite hebt genomen de link te bekijken, zodat je in evt. volgende posts ophoudt met onzinnige beweringen te verspreiden. Het kan natuurlijk ook gewoon onwetendheid zijn, daar hebben veel (voormalige) volksvertegenwoordigers last van. Argumenten geef je niet omdat je die niet hebt; niet omdat ik er niet voor open zou staan. Dan speel je maar op de man.

trackback
Tumor verdwijnt bij wonderbaby dankzij cannabisolie op speen | Cannaweb
6 jaren geleden

[…] bron: ninefornews.nl […]

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

huisarts

Huisarts maakt 10 dagen na vaccinatie de balans op: ‘Veilig? No way!’

In de Nederlandse huisartsenpraktijken is men druk ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

29
0
We lezen graag je reactie!x