Mens en Dier

Ambulancemedewerker Claudia: ‘Het valt op dat er nu veel meer vage klachten zijn bij de patiënten’

Help ons door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We hadden het vorig jaar rustiger met de ritten dan normaal, voor corona, verklaart Claudia, die op de ambulance werkt in Maastricht. “Ineens had niemand een hersenbloeding of iets anders. Dat was wel bijzonder om te zien,” zei ze in gesprek met Police for Freedom Nederland.

De media maakten het volgens haar spannender dan het was. “Sommige dingen waren gewoon niet waar.” In 2015-2016 had ze het naar eigen zeggen veel drukker dan tijdens corona.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Op een gegeven moment hadden mensen zich laten vaccineren. Toen viel op dat veel mensen ineens neurologische en cardiale klachten kregen. Ook onwelwordingen. Jongere mensen ook, rond de 50, gezonde mensen,” aldus Claudia, die al 18 jaar ambulancemedewerker is.

Veel zelfmoorden

“Het is moeilijk om er een vinger op te leggen. Je kunt niet zeggen: kijk, hij heeft dat en dat komt omdat hij 10 dagen geleden is gevaccineerd. Dat maakt het een heel moeilijk geheel,” benadrukte ze.

“Maar het valt wel op, ook bij collega’s, dat er veel meer vage klachten zijn bij de patiënten,” zei ze.

“In de hele lijn hebben we veel zelfmoordpogingen of zelfmoorden gezien. Meer dan dat ik in het verleden zag. En dat loopt eigenlijk nog steeds door, echt in alle leeftijdscategorieën,” merkte Claudia op.

Heel heftig om te zien

“Wat ik zelf ook wel heel heftig vind om te zien: veel mensen hadden al psychische problemen, maar dat is nu echt verergerd. Alle opvanglocaties en instellingen zitten echt helemaal vol. Daar zijn echt hele grote problemen,” zei ze.

“Ik heb op dit moment meer mensen met corona die gevaccineerd zijn dan mensen die niet gevaccineerd zijn,” aldus Claudia, die zelf nul keer ziek is geworden en zich niet heeft laten vaccineren.

Haar advies: “Alle maatregelen van tafel en genieten van het leven.”

Bekijk hier het gesprek.

4.8 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

In vervolg op het artikel van gisteravond laat (ik lag toen al op één oor) is DIT een mooi vervolg daarop.

ALS wij belanghebbenden dan niet meer op democratische wijze de gegevens van de ziekenhuizen mogen zien en horen, dan zal dat via een andere route moeten komen.

Gewoon vanaf NU de hele demissionaire regering inclusief de laffe honden van de Tweede Slaapkamer (met uitzondering van FvD, Denk, van Haga, soms Pieter) negeren. Daar worden alleen maar leugens verkondigd óf belangrijke informatie stilgehouden.

Wij hebben geen bewijs meer nodig, dat wij sluipenderwijs (denk aan de kikker in de ketel met water die langzaam wordt opgewarmd) in een oorlog terecht zijn gekomen.

En deze keer is het een oorlog tegen de hele Nederlandse bevolking, uitgevoerd door ONZE bewindslieden.

Dit is nog NOOIT vertoond. Als wij worden aangevallen door een buitenlandse mogendheid, dan worden wij, althans zo was het ooit, beschermd en verdedigd door onze militaire macht.

Dat is definitief voorbij. Los nog van het feit dat ik uit verschillende informatiebronnen heb begrepen, dat de krijgsmacht ook niet meer is wat het ooit geweest is.

In dit verhaal komt ambulancemedewerkster Claudia aan het woord. Haar verhaal is duidelijk: in tegenstelling met wat vorig jaar allemaal aan horrorverhalen met ons werd gedeeld, wat dus voor een groot deel bull shit was om ons zoveel mogelijk de stuipen op het lijf te jagen, is de situatie nu volledig anders.

Nu is dat voor ONS wakkere mensen natuurlijk helemaal geen verrassing. Ik heb al steeds gezegd: de informatie verstrekt uit andere landen zal HIER natuurlijk niet anders zijn.

Het bijzondere van alle leugens die ons door de regering en heulende instituties is, dat vorig jaar praktisch iedereen, zelfs als je met een gebroken been in het ziekenhuis belandde, “corona” had en, als je kwam te overlijden, als “coronadode” in de boeken verdween (was zeer lucratief want er werd flink wat geld betaald aan de ziekenhuizen), maar NU een nieuwe leugen wordt gehanteerd: zogenaamd betreft het voornamelijk die domme ongevaccineerde mensen, die in het ziekenhuis belanden.

Toch is het vrij gemakkelijk om door de leugens heen te prikken. De meeste mensen die worden opgenomen in de ziekenhuizen zijn 70- en 80-jarigen. DAT mogen wij tenminste nog wel weten.

Bij mij is nog altijd 1 + 1 = 2. Laat DAT nu precies de groep zijn, waar de meesten van gevaccineerd zijn. Dus hoezo zouden dit dus ongevaccineerden zijn?

Claudia, fantastisch dat je je verhaal vertelt. Ik kan alleen maar de hoop uitspreken, dat er een tsunami komt van verhalen van collega’s.

Hugo de Jonge zegt: “Alleen samen krijgen wij corona onder controle.”

IK zeg: “Alleen samen krijgen wij Hugo de Jonge onder controle.”

Oleehop
Oleehop
2 jaren geleden

De gevaccineerden zullen allemaal sterven door die prik. Als iedereen om hun heen begint weg te vallen dan nog zijn ze zo dom dat ze het verband met de experimentele gifprik niet zullen zien of erger nog, niet willen zien.

Rik F
Rik F
2 jaren geleden

Inderdaad, het is opvallend dat er ook hier in onze gemeente in de Kempen de laatste maanden meer ambulances rijden. Ook in de schoolvakanties.

H.J.
H.J.
2 jaren geleden

Dit verhaal blijft anoniem, het Rutte Kartel heeft dit soort berichtgeving, in de ban gedaan, het past niet in hun opdracht, maak van Nederland een angstig en verdeelt land.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x