Natuur en Milieu

Bloedmaan leidt tot voorspellingen over einde van de wereld

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Om de zoveel tijd komt er een nieuwe voorspelling voorbij: de wereld zoals we die kennen komt ten einde. Deze week was het grootste gedeelte van Noord-Amerika in de ban van de eerste van de vier ‘bloedmanen’. Het was een groot spektakel: de volle maan trok door de schaduw van de aarde en kleurde bloedrood.

De komende twee jaar zullen er nog eens drie totale maansverduisteringen zijn. Ze vallen allemaal op joodse feestdagen: 8 oktober, 4 april 2015 en 28 september 2015. Volgens sommige pastoors is hier geen sprake van toeval. Ze wijzen erop dat God beloofde dat hij ons tekenen zou geven door middel van de zon en de maan, en ‘die zien we nu’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Eén van die pastoors is Mark Biltz, oprichter van El Shaddai Ministries in de staat Washington. In zijn boek ‘Blood Moons: Decoding the Imminent Heavenly Signs’ schrijft hij over aanwijzingen in Bijbelteksten dat er iets belangrijks staat te gebeuren. “Er is een goede kans dat er oorlog komt met Israël,” zei Blitz. “Ik acht het ook mogelijk is dat er sprake zal zijn van een economische calamiteit. Ik baseer dat op de Bijbel en op patronen.”

Pastoor John Hagee schreef een bestseller over de bloedmaan. “Er is een gevoel dat dingen veranderen en dat God op een bovennatuurlijke manier met ons probeert te communiceren,” zei hij.

Volgens wetenschappers zijn maansverduisteringen niet zeldzaam. Tijdens de 21e eeuw kwam een tetrade – een serie van vier totale verduisteringen – negen keer voor. Tussen 1600 en 1900 is er geen enkele tetrade geweest. Duidt dit op de terugkomst van Jezus? Hagee en Blitz zeggen niet expliciet dat de verduisteringen wijzen op de wederkomst, maar volgens Blitz behoort het zeker tot de mogelijkheden.

Blitz merkt op dat eerdere tetrades samenvielen met belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van Israël. In 1492 werden de Joden verbannen uit Spanje en ontdekte Christoffel Columbus Amerika. In 1948 werd de moderne staat Israël geboren en in 1967 won Israël de Zesdaagse Oorlog en veroverde het Jeruzalem.

Waarom is deze tetrade belangrijker dan alle andere die deze eeuw zullen plaatsvinden? Dat heeft volgens Blitz te maken met joodse feestdagen. “We trekken rode grenzen – politieke rode grenzen,” zei hij. “Ik denk dat deze vier bloedmanen Gods rode grenzen zijn. Zijn tekenen.”

Wat er ook gebeurt, we weten dat er op 28 september 2015 – op de joodse feestdag Soekot – een totale maansverduistering en een supermaan zal zijn. De maan lijkt dan 14 procent groter dan normaal en kleurt mogelijk weer bloedrood.

[Washington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cees
Cees
9 jaren geleden

Kan iemand vertellen wat er gebeurd is in Nederland in:

1492
1948
1967

simpel
simpel
9 jaren geleden

Wij zijn op een punt beland waar wij een toekomst ingaan, die totaal anders is dan die van onze voorouders. De tragische situatie waarin wij nu zitten, heeft alles te maken met onze eigen spiritualiteit.

We, humanity as a whole, are going to face The great Waves of Change in the years and decades to come.
The great Waves of Change are Growing economic hardship, Political instability, Declining in available energy, Declining in natural resources, Climate change and catastrophic weather, Loss of arable land and fresh water, Pandemic disease, Escalating worldwide conflict and Intervention from without.

Global Upheaval and Unprecedented Change – Preparation For Challenging Times http://www.youtube.com/watch?v=DoACvxo_6U0&list=TL2_26f5oGOD0e8BME7kJkJ0AWCsruGABj
‘Great Waves Of Change’ – Marshall Vian Summers, FREE copy of the book here: http://www.GreatWavesOfChange.org, http://www.NewMessage.org

Henk001
Henk001
9 jaren geleden

In de geschiedenis hebben mensen al honderden keren gedacht dat de wereld verging. Ze wisten het zeker, de voortekenen of de berekeningen logen niet! En al die keren draaide de wereld gewoon door, soms ook in figuurlijke zin. Het geeft je natuurlijk een speciaal gevoel te geloven dat je in een bijzondere tijd leeft, alsof je uitverkoren bent dat je dit mag meemaken. Maar de volgende opsomming van 3800 v Chr tot heden van al die keren dat men hetzelfde zei als nu zou misschien een beetje ontnuchterend kunnen werken:
http://abhota.info/
En over die joodse feestdagen: die zijn gekoppeld aan de joodse maankalender, die dus de maancyclus volgt. Als er één samenvalt dan is de kans vrij groot dat er meer zullen zijn, te meer daar er wel 13 feestdagen verdeeld over 33 dagen zijn.
Die van 8 oktober komt trouwens een dag te vroeg voor Sukkot

bram
bram
9 jaren geleden

Volgens mijn idee vallen bijna alle feestdagen van gelovigen op “bijzondere” dagen in de wereld van de astrologie aangezien de meeste geloven daarvanuit de meeste zijn ontstaan…

Lig hier dus niet echt wakker van.

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x