Buitenland

Spaanse onderzoekers treffen ook grafeenoxide aan in de prik van AstraZeneca: ‘Troep’

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoekers in Spanje hebben ook grafeenoxide aangetroffen in de prik van AstraZeneca. De analyse is uitgevoerd door een anonieme medewerker van een Spaanse universiteit.

Dr. José Luis Sevillano, één van de onderzoekers, zei dat het ‘coronavaccin’ gewoonweg geen vaccin kan zijn. “Je kunt iemand niet met zoiets injecteren. Er is troep in het vaccin gestopt.” Hij voegde toe: “Er is iets aan toegevoegd wat niet normaal is, het is gemanipuleerd.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Je kunt hier beelden bekijken van grafeenoxide in het AstraZeneca-vacin.

Spike-eiwit is in werkelijkheid grafeen

Het onderzoek trok de aandacht van de Argentijnse geneticus dr. Luis Marcelo Martínez. Hij heeft een vraag voor alle artsen: “Denken jullie dat het nodig is om mensen te injecteren met grafeen om ze te beschermen tegen een coronavirus?”

Hij zei eind vorige maand tijdens een interview dat het spike-eiwit in werkelijkheid grafeen is dat schade toebrengt aan je cellen. Het grafeen veroorzaakt ontstekingen, cytokinestormen, trombose en schade aan de longen, aldus dr. Martínez.

98 tot 99 procent grafeenoxide

Eerder ontdekten de Spaanse onderzoekers grafeenoxide in het Pfizer-vaccin door het goedje onder een transmissie-elektronenmicroscoop te leggen. Het materiaal is verpakt in lipide nanodeeltjes zodat het cellen kan binnendringen. Een voorlopig rapport over hun bevindingen, dat is opgesteld door professor Pablo Campra Madrid van de Universiteit van Almería in Spanje, kan hier worden gevonden.

De onderzoekers schatten dat de coronavaccins voor 98 tot 99 procent uit grafeenoxide bestaan en zeggen dat mensen die de ‘prik’ nemen dus eigenlijk een dosis grafeenoxide krijgen ingespoten.

4.5 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 jaren geleden

Prachtig hoor, alweer een nieuw onderzoek. Ik noem het “het paard achter de wagen spannen”. Inmiddels is er al aan miljoenen mensen onvoorstelbaar leed aangedaan.
Het is allemaal “too little too late”.
En WAT gaat er met dit zoveelste onderzoek gebeuren? Ik weet het al: het belandt ergens in een stoffige la, waar het nog meer stof kan vangen.
De duivelse krachten willen maar één ding: een groot deel van de wereldbevolking elimineren en de rest rest een slavenbestaan.
Wat ik ook niet begrijp, is de totale verrassing van deze wetenschappers. Hebben zij het afgelopen jaar misschien onder een steen gelegen? Ik was in de veronderstelling dat JUIST wetenschappers zich dagelijks oriënteren en nieuwsgierig zijn naar nieuwe denkwijzen. Schijnbaar heb ik mij vergist.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
3 jaren geleden

Deze Brief heb ik net de Deur uitgedaan richting Herr Doktor Hugo Mengele…eens kijken wat ie er op te zeggen heeft…

GRAFEENOXIDE IN PFIZER-VACCINS

Er zitten Grote hoeveelheden Grafeenoxide in het Pfizer-Vaccin blijkt uit onderzoek & een analyse van de Universiteit van Almería.

https://www.docdroid.net/rNgtxyh/microscopia-de-vial-corminaty-dr-campra-firma-e-1-fusionado-pdf#page=2

Grafeenoxide wordt vooral gebruikt in:

Coatings, lakken, lijmen, spuitgietproducten, harsen…etc.

Grafeenoxide is in staat om mRNA langdurig te beschermen tegen afbraak, waardoor de genetische instructies zich door het hele menselijke lichaam kunnen verspreiden.

Grafeenoxide vernietigt letterlijk alles in de cel..
Het materiaal zit verpakt in lipide nanodeeltjes zodat het de cel kan binnendringen.

https://particleandfibretoxicology.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12989-016-0168-y

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26814441/

Uit een studie uit 2016 in het tijdschrift Particle and Fibre Toxicology blijkt duidelijk wat er gebeurt als Grafeen zoals de Spaanse onderzoekers dat in het Pfizer-vaccin aantroffen, terechtkomt in onze cellen.

Het veroorzaakt oxidatieve stress, ontstekingen, cytokinen en vernietigt letterlijk alles in de cel waaronder de mitochondriën. Verder kan het ervoor zorgen dat long-, hart- en hersenweefsel ontstoken raakt. Dit kan rechtstreeks worden gelinkt aan beroertes en hartaanvallen, wat weer gelinkt kan worden aan bijwerkingen van het Pfizer-Vaccin:

1. Bloedstolling (trombocytopenie)
2. Myocarditis
3. Anafylactische Shock
4. Ontwikkelen van Auto-immuunziekte
5. Dodelijke immuun response bij re-infectie (ADE Antibody Dependent Enhancement) (cytokinestorm)
6. Hartinfarct
7. Herseninfarct
8. Ontstaan van prionen door onzuiver mRNA (Gekke koeienziekte/ Creutzfeldt-Jakob)
9. Onderdrukken A-specifiek immuun systeem
10. Trombose
11. Hersenbloeding
12. Ontsteking aan ‘t hart (myocarditis en pericarditis)
13. Steriliteit (verstoring syncytine eiwit placenta)
14. Versterken dodelijkere mutaties (immuunontsnapping)
15. Cardiotoxiciteit
16. Onregelmatige menstruatie
17. Cerebrovasculaire effecten
18. Het spike-eiwit is cytotoxisch (giftig voor cellen) en opent de bloed-hersenbarrière
19. Gezichtsverlamming van Bell Palsy

Mijn vraag luidt dan ook als volgt:

Waarom dienen we Grafeenoxide toe aan Gezonde Volwassenen & Kinderen? We kunnen de lange-termijn gevolgen van het toedienen hiervan nog helemaal niet overzien, maar de vooruitzichten zijn in mijn ogen zeer somber. Volgens mij is dit niet in overeenstemming met de Code van Neurenberg.

In afwachting van uw antwoord verblijf ik,
met vriendelijke groet M. Hugens

Seemore2day
Seemore2day
3 jaren geleden

En vervolgens gebeurd er helemaal niks, nada, nothing…

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
3 jaren geleden

Naast dat er grafeenoxide in de serums zit, is er nog iets anders wat ik wil delen en dat is een sterk vermoeden en ik hoop dat mensen (wetenschappers) dit gaan onderzoeken.

Wanneer er Luciferase in de te gebruiken serums zit, wat oplicht bij UV-licht, dan kan dit ook als oorzaak hebben dat de vaccinatie radioactief is.

Voor mensen die mineralen en gesteenten verzamelen is het verzamelen van oplichtende stenen onder UV-licht een bijzondere tak van verzamelen, en radioactieve mineralen/gesteenten hebben dus ook die eigenschap.

Wanneer de serums daadwerkelijk radioactief zijn, er is immers genoeg radioactief koelwater van kerncentrales, dan is dit het bewijs dat alle mogelijkheden worden aangegrepen om de mensheid te elimineren en onvruchtbaar te maken.

De NWO zet dan dus op alle fronten in om het wereldwijde depopulatieprogramma te realiseren.

Ik hoop dan ook dat mensen in laboratoria en andere mensen die in staat zijn dit te onderzoeken, hier aandacht aan besteden, want dat zou dan voor veel mensen een reden zijn om zich niet meer te laten inenten.

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x