CoronaBinnenland

Wob-bommetje: Nederland stopte pas nadat de laatste rommel uit voorraad was weggeprikt

Help door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Op 11 maart 2021 werd bekend dat Denemarken, IJsland, Noorwegen en Italië voorlopig stopten met het inenten met het coronavaccin van AstraZeneca. Dat had te maken met zorgen over bijwerkingen van de prik.

In Denemarken waren meldingen binnengekomen van bloedproppen na vaccinatie. Italië stopte in verband met de dood van twee mannen op Sicilië.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Nederland prikte stug door. Het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG), dat beoordeelt of een vaccin nog gebruikt mag worden, liet weten ‘met de kwestie bezig te zijn’.

nederland

Stoppen

Diezelfde 11 maart verscheen Olaf Dekkers van het CBG aan tafel bij Nieuwsuur om uit te leggen waarom Nederland niet stopte met het AstraZeneca-vaccin. “Alleen in het meest extreme geval halen we een vaccin van de markt,” zei Dekkers.

Data-analist Cees van den Bos heeft weer een explosief Wob-document boven tafel gehaald. Het document dateert ook van 11 maart 2021 en is afkomstig van het ministerie van Volksgezondheid, waar Hugo de Jonge op dat moment de scepter zwaaide.

Het betreft een overleg tussen de programmadirectie COVID-19 (PDC-19) en de GGD. Onder het kopje ‘Vaccineren’ valt te lezen: ‘Stoppen met astra zenica (sic). PGB groep wordt nog astra zenica (sic) geprikt. Maar als het op is, dan is het op. Voor nu stoppen met astra prikken. GGD stopt met astra prikken. Niet weten of je het morgen als over te communiceren’.

Laatste rommel

Van den Bos vertaalt: ‘Stoppen met AstraZeneca, we prikken alleen de laatste rommel uit de voorraad nog weg’.

Dus op de dag dat de media berichtten dat Nederland gewoon doorprikt met AstraZeneca, het CBG aan tafel bij Nieuwsuur zei dat alleen in de meest extreme gevallen een vaccin van de markt wordt gehaald, werd intern besloten om te stoppen met AstraZeneca, maar eerst nog de laatste rommel weg te prikken.

Nog veel groter

Van den Bos merkt nog op dat het schandaal rond Janssen nog veel groter is omdat Nederland met 7,8 miljoen extra prikken werd opgezadeld en die meuk bij zorgmedewerkers werd ingespoten.

“Dan kan er ook gestopt worden met Pfizer!” reageert fractievoorzitter van FVD in de gemeente Land van Cuijk Marianne Akkermans. “Fatale gevolgen moeten genoeg zijn zou je zeggen. Meer dan ‘dood’ kun je niet zijn.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 165 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
André Breems
André Breems
6 maanden geleden

Laat de tribunalen maar snel beginnen.

AIDLNZSDWAHW.
AIDLNZSDWAHW.
6 maanden geleden

Jawel… een mens kan ook nog Hartstikke Dood zijn!!!

Dat gebeurt vooral bij geïnjecteerden die plots dood omvallen!!!

Vaak is er dan geen redden meer aan helaas…

Hugo
Hugo
6 maanden geleden

Rutte 3 en Rutte 4 zijn zware misdadige criminelen die in een democratisch land allang achter slot en grendel hadden moeten zitten, maar worden door EU,WEF en WHO beschermt. En natuurlijk door de rechtelijke macht die volledig gecorrumpeerd zijn, dat is nu toch wel duidelijk. Ik hoop op een wonder om dat gepeupel te straffe voor hun smerige misdaden…. Moord met voorbedachte raden.

Rinus
Rinus
6 maanden geleden

Iedereen die mee werkte aan het prikken, ook de gggd figuren zijn nog erger fout dan de nazi’s waren, die waren in overtuiging dat het voor het vaderland ging, deze criminelen prikken mensen kapot voor een paar centen terwijl zeker medisch onderlegd personeel beter weet, levenslang opsluiten deze criminelen

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x