CoronaMens en Dier

Prof. Capel waarschuwt voor gevolgen van prikkie: ‘We gaan geen vreugdevolle tijd tegemoet’

Help ons door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Veel mensen die gevaccineerd zijn, hebben last van ontstoken weefsels. Men zegt: ik voel eigenlijk niks van het prikkie. Stel dat je een nierbeschadiging hebt en 25 procent van je nier is kapot, dan merk je dat nog niet want je hebt twee nieren, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe column. “Dat wil niet zeggen dat er niks gebeurt.”

Er zijn ook veel mensen die opeens slecht zien, duizelig zijn of een hersenbloeding krijgen en sporters die omvallen. Hoe kan dat allemaal? Volgens Capel gaan we geen vreugdevolle tijd tegemoet.

Het mRNA-vaccin blijft ‘een absurd en rampzalig lange tijd’ in het lichaam en zet het spike-eiwit op allerlei weefsels, met ontstekingsreacties tot gevolg, zegt hij, toevoegende dat het boosteren alleen maar negatieve effecten heeft omdat de beschermende werking niet meer aanwezig is door de mutaties.

Eén groot ontstoken rommeltje

Het spike-eiwit komt onder meer terecht in bloedvaten, waarna het immuunsysteem de bloedvaten gaat aanvallen. Het spike reageert ook met het stollingssysteem, met als gevolg dat je stollingen krijgt. “Het verstoort ongelooflijk veel lichaamsfuncties,” benadrukt Capel.

Bij de gevaccineerde mensen zijn bloedvaten ‘één groot ontstoken rommeltje’. Het prikkie zorgt er ook voor dat je aorta gaat ontsteken. “Of je dat nou voelt of niet, dat doet niet zoveel ter zake. Er zijn ook mensen die een hartaanval krijgen, maar de dag ervoor nog niks merkten. Dat wil niet zeggen dat die vaten zo geweldig waren.”

“Door de booster krijg je een fantastische ontstekingsreactie in het hart. Er is wat hartproblematiek op het ogenblik, maar dat komt niet door het prikkie hoor, echt niet,” zegt Capel sarcastisch.

Nog nooit gezien

“Het prikkie komt ook in je bolletje en daar krijg je dus ook ontstekingsreacties,” vervolgt hij. “Een meningitis is echt lachen. In bloedvaten in de hersenen worden structuren gezien die een patholoog-anatoom in zijn hele leven nog niet gezien heeft.”

Capel resumeert: de hele vaccinatie is achterhaald door de mutatie, de antistoffen reageren niet meer met de huidige varianten, maar de booster veroorzaakt wel veel beschadiging.

“Er zijn mensen die hebben gezegd dat het hele coronabeleid misschien niet helemaal goed is. En recentelijk is iemand daarvoor opgepakt en wie weet draait hij de gevangenis in. Lang leve de vrije meningsuiting,” aldus de emeritus hoogleraar.

“Wat zijn we in twee jaar achteruit gekacheld.”

4.8 242 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
8 maanden geleden

En dat allemaal voor een wat zwaarder griepseizoen ! Met dank aan de (wereld) regering(en) en de MSM die allemaal dezelfde mantra riepen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
8 maanden geleden

Dat was ook precies de bedoeling van die Operatie Depopulatie COVID-1984 Experimentele mRNA-Gentherapie-Nood-VaxxiNazis:

Iedere Gevaccineerde moet op Semi-Natuurlijke wijze komen te Overlijden: Hartaanvallen, Herseninfarcten, Orgaanuitval, etcetera, etcetera, de Dader ligt vervolgens op het Kerkhof…Om hier enige verandering in aan te brengen zou ik iedereen die een geliefde verliest willen adviseren om een Obductie aan te vragen…Justitie kan Sectie laten verrichten…

H.J
H.J
8 maanden geleden

Inderdaad hier moet de gesubsidieerde media op inspringen.
Waar blijven de reacties van het Rutte Kartel.?
Waar blijven de reacties van het OMT en het RIVM.?
Waar blijven de reacties van de virologen.?
Waar blijven de reacties van het OM.?

Marcow
Marcow
8 maanden geleden

Volgens Capel gaan we geen vreugdevolle tijd tegemoet.

De vraag is
In welke tijd begint de ellende bij de naïeve gevaxten.
En zullen ze dan, de WEF, WHO, Swab en de rest van de moordenaars, alweer een smoes hebben dat de ellende komt van hun nieuw gefabriceerde virus ?

Hopelijk wordt de wereld wakker en gaan we voor revolte.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

85
0
We lezen graag je reactie!x