CoronaMens en Dier

Prof. Capel waarschuwt voor gevolgen van prikkie: ‘We gaan geen vreugdevolle tijd tegemoet’

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Veel mensen die gevaccineerd zijn, hebben last van ontstoken weefsels. Men zegt: ik voel eigenlijk niks van het prikkie. Stel dat je een nierbeschadiging hebt en 25 procent van je nier is kapot, dan merk je dat nog niet want je hebt twee nieren, zegt emeritus hoogleraar Pierre Capel in een nieuwe column. “Dat wil niet zeggen dat er niks gebeurt.”

Er zijn ook veel mensen die opeens slecht zien, duizelig zijn of een hersenbloeding krijgen en sporters die omvallen. Hoe kan dat allemaal? Volgens Capel gaan we geen vreugdevolle tijd tegemoet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het mRNA-vaccin blijft ‘een absurd en rampzalig lange tijd’ in het lichaam en zet het spike-eiwit op allerlei weefsels, met ontstekingsreacties tot gevolg, zegt hij, toevoegende dat het boosteren alleen maar negatieve effecten heeft omdat de beschermende werking niet meer aanwezig is door de mutaties.

Eén groot ontstoken rommeltje

Het spike-eiwit komt onder meer terecht in bloedvaten, waarna het immuunsysteem de bloedvaten gaat aanvallen. Het spike reageert ook met het stollingssysteem, met als gevolg dat je stollingen krijgt. “Het verstoort ongelooflijk veel lichaamsfuncties,” benadrukt Capel.

Bij de gevaccineerde mensen zijn bloedvaten ‘één groot ontstoken rommeltje’. Het prikkie zorgt er ook voor dat je aorta gaat ontsteken. “Of je dat nou voelt of niet, dat doet niet zoveel ter zake. Er zijn ook mensen die een hartaanval krijgen, maar de dag ervoor nog niks merkten. Dat wil niet zeggen dat die vaten zo geweldig waren.”

“Door de booster krijg je een fantastische ontstekingsreactie in het hart. Er is wat hartproblematiek op het ogenblik, maar dat komt niet door het prikkie hoor, echt niet,” zegt Capel sarcastisch.

Nog nooit gezien

“Het prikkie komt ook in je bolletje en daar krijg je dus ook ontstekingsreacties,” vervolgt hij. “Een meningitis is echt lachen. In bloedvaten in de hersenen worden structuren gezien die een patholoog-anatoom in zijn hele leven nog niet gezien heeft.”

Capel resumeert: de hele vaccinatie is achterhaald door de mutatie, de antistoffen reageren niet meer met de huidige varianten, maar de booster veroorzaakt wel veel beschadiging.

“Er zijn mensen die hebben gezegd dat het hele coronabeleid misschien niet helemaal goed is. En recentelijk is iemand daarvoor opgepakt en wie weet draait hij de gevangenis in. Lang leve de vrije meningsuiting,” aldus de emeritus hoogleraar.

“Wat zijn we in twee jaar achteruit gekacheld.”

4.8 243 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

En dat allemaal voor een wat zwaarder griepseizoen ! Met dank aan de (wereld) regering(en) en de MSM die allemaal dezelfde mantra riepen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Dat was ook precies de bedoeling van die Operatie Depopulatie COVID-1984 Experimentele mRNA-Gentherapie-Nood-VaxxiNazis:

Iedere Gevaccineerde moet op Semi-Natuurlijke wijze komen te Overlijden: Hartaanvallen, Herseninfarcten, Orgaanuitval, etcetera, etcetera, de Dader ligt vervolgens op het Kerkhof…Om hier enige verandering in aan te brengen zou ik iedereen die een geliefde verliest willen adviseren om een Obductie aan te vragen…Justitie kan Sectie laten verrichten…

H.J
H.J
2 jaren geleden

Inderdaad hier moet de gesubsidieerde media op inspringen.
Waar blijven de reacties van het Rutte Kartel.?
Waar blijven de reacties van het OMT en het RIVM.?
Waar blijven de reacties van de virologen.?
Waar blijven de reacties van het OM.?

Marcow
Marcow
2 jaren geleden

Volgens Capel gaan we geen vreugdevolle tijd tegemoet.

De vraag is
In welke tijd begint de ellende bij de naïeve gevaxten.
En zullen ze dan, de WEF, WHO, Swab en de rest van de moordenaars, alweer een smoes hebben dat de ellende komt van hun nieuw gefabriceerde virus ?

Hopelijk wordt de wereld wakker en gaan we voor revolte.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x