Buitenaards

Maak kennis met de aliens van Proxima b

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen week kondigden wetenschappers de ontdekking aan van Proxima b, een exoplaneet die op vier lichtjaar rond Proxima Centauri draait. Vrijwel meteen werd er gediscussieerd over de vraag of er leven mogelijk is, meldt het Amerikaanse techblog CNET.

Tientallen jaren geleden werd al geclaimd dat aliens van een planeet in het Proxima Centauri-stelsel de aarde hadden bezocht. Deze aliens, genaamd Cenos, zouden 2,6 meter lang zijn en vijf keer sterker dan mensen. Ze bezochten een aantal oude beschavingen op aarde en werden voor het laatst gezien in Taiwan:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Vanaf 1957 hadden psychologen uit Californië zeven jaar lang contact met een vriendelijke alien uit de buurt van Alpha Centauri. Het wezen was ‘liefdevol en kinderlijk en beschikte over een enorm koepelvormig lichaam met acht handen’, schrijft Susy Smith in ESP and Hypnosis.

Dolfijnen

Maak kennis met de aliens van Proxima bHet wezen, dat om die reden ‘Handen’ werd genoemd, was al die jaren geleden niet fysiek aanwezig, maar communiceerde via een jonge vrouw onder hypnose. In 1976 publiceerden onderzoekers Lee Gladden en Peggy Williams een boek over hun onderzoek en de vele gesprekken met Handen.

Handen onthulde dat hij in contact stond met een handvol andere intelligente soorten, waaronder mensen, dolfijnen en de Cenos van een planeet rond Proxima Centauri. Volgens natuurkundige dr. Barry Warmkessel was de alien die enkele jaren terug in Taiwan werd gespot ‘mogelijk een Cenos’.

Geen meningsverschillen

Hij heeft een theorie ontwikkeld die hij Astro-Metrics noemt en die gaat over telepathische wezens die door de ruimte reizen. “Was een alien uit het Alpha Centauri-stelsel al die jaren terug betrokken bij de hypnosesessies?” vraagt CNET zich af. We weten nu dat er een potentieel bewoonbare planeet rond Proxima Centauri draait, waar volgens Handen de Cenos vandaan komen.

Handen vertelde de Amerikaanse psychologen dat de Cenos grijze pakken en helmen dragen en dat de vrouwen tot wel 20 kinderen kunnen krijgen. Ze kennen geen ziektes en worden tot 120 jaar oud. Ze bezochten de aarde in de Tweede Wereldoorlog en hebben geholpen bij de bouw van de Sphinx, de Maya-piramides en andere bouwwerken.

Volgens dr. Warmkessel wordt hun kennis opgeslagen in ‘persoonlijke geheugenmodules’ die voor iedereen beschikbaar zijn. Daardoor functioneren ze als ‘supergroep’, worden besluiten genomen door een groepsbewustzijn en zijn er geen meningsverschillen, aldus de fysicus.

[CNET]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dimmer
dimmer
7 jaren geleden

nou das toch mooi dat dit allemaal kan 🙂

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Het inspireert om te gaan samenwerken met Aliens.

harry
harry
7 jaren geleden

Zei de bekende ufomeneer van YouTube ook niet jaren geleden al dat hij van proxima B kwam ?

Padja
Padja
7 jaren geleden

Als “ze” zo lief zijn…
Hoe weet je dan dat ze “vijf keer sterker zijn dan mensen”?

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x