BuitenlandCorona

Professor kraakt corona-aanpak in open brief aan Merkel: ‘We begaan een fout’

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We moeten de corona-aanpak dringend herzien. Dat schrijft emeritus hoogleraar Sucharit Bhakdi van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz in een open brief aan de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Dr. Bhakdi zet vraagtekens bij de vergaande maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van corona tegen te gaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Volgens de professor is het belangrijk om onderscheid te maken tussen besmetting en ziekte. Hij vindt dat alleen patiënten met klachten zoals koorts en hoesten meegenomen mogen worden in de statistieken.

Niet gevaarlijker

Een nieuw besmettingsgeval betekent niet noodzakelijkerwijs dat we te maken hebben met een nieuwe patiënt die een ziekenhuisbed nodig heeft, aldus Bhakdi.

Hij merkt daarnaast op dat er al heel lang verschillende coronavirussen rondwaren. Hier is geen aandacht voor geweest in de media.

“Als blijkt dat Covid-19 niet gevaarlijker is dan de coronavirussen die al rondgaan, zullen alle maatregelen onnodig zijn.”

Hij wijst op een nieuwe studie in het International Journal of Antimicrobial Agents waaruit blijkt dat het nieuwe virus niet gevaarlijker is dan traditionele coronavirussen.

Fout

Het virus heeft zich inmiddels al grotendeels onopgemerkt verspreid onder de gezonde bevolking.

Dit betekent ten eerste dat het officiële sterftecijfer – op 26 maart waren er in Duitsland 206 doden en 37.300 besmettingsgevallen, oftewel 0,55 procent – te hoog is en ten tweede dat het vrijwel onmogelijk is om te voorkomen dat het virus zich verspreidt onder de gezonde bevolking.

Volgens Bhakdi begaan we een fout door iemand te registreren als coronadode zodra is vastgesteld dat de patiënt besmet was met het virus.

Uitzonderlijke situatie

Je moet namelijk eerst kunnen aantonen dat het virus een belangrijke rol heeft gespeeld bij de ziekte of sterfte.

Bhakdi wijst tot slot op de uitzonderlijke situatie in Italië. De luchtvervuiling in het noorden van Italië vergroot het risico op longaandoeningen als gevolg van virussen.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie veroorzaakte luchtvervuiling in 2006 alleen al 8000 extra doden in de 13 grootste Italiaanse steden.

[SWPRS]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
4 jaren geleden

Coronahoax biedt een groot scala aan mogelijkheden, bijna onbegrensd veel regels en wetten die ze er kunnen doorjassen die anders niet worden geaccepteerd.

Ook de supers en banken spinnen garen bij de coronahoax, want fysiek geld is besmettelijk dus Verboten! en kan de roof verder met printen van geld uit het niets, want blablabla noodmaatregelen doorj omzetderving en dreiging omvallen ondernemingen.

Ouderen en zwakkeren kunnen worden geruimd door ze op te sluiten en uit zicht te houden van kritische en vervelende familie en waarbij de farmaboeren geen medicijnen meer kunnen leveren, alleen hele prijzige, waardoor chronisch zieken en acute patiënten een extra zetje krijgen richting eeuwigheid. Of wat te denken van Bill Mengele Gates die graag mensen verplicht aan de vaccins wil hebben en zo mensen (verder) ziek en hersendood wil maken.

Ook fantastisch mooi dat Nederland/EU muzelman proof wordt, omdat kroegen massaal gaan omvallen die nu verplicht zijn gesloten, muslims geen hand meer hoeven schudden, want “sorry, corona-trauma en daarom bang voor andere besmettingen” en misschien zelfs wel dat haram honden en katten binnenkort verplicht afgemaakt moeten worden, omdat ze ziektes zoals coronahoax over kunnen brengen.

Enzovoort, enzovoort. Eigenlijk is coronahoax een zegen van boven voor de heren en dames onderdrukkers, een wondermiddel, een laxeermiddel wat net even te mooi en te toevallig past in de strategie van de cabal en het neo feodale systeem.

Harry
Harry
4 jaren geleden

Ik hoop dat Zweden zijn rug recht houdt, als dit weer gebeurt kunnen we hetzelfde model aanhouden. Ik vrees dat dit ijdele hoop is met onze hysterische propaganda media.

Arme middenstanders.

Gezinusk
Gezinusk
4 jaren geleden

“Als blijkt dat Covid-19 niet gevaarlijker is dan de coronavirussen die al rondgaan, zullen alle maatregelen onnodig zijn.”

Als blijkt ja?Hier alvast 1 voorbeeld;

In New York hebben ze koelwagens bij de ziekenhuizen moeten neerzetten omdat mortuarium vol zitten met Covid-19 slachtoffers. Dat is nog nooit eerder voorgekomen.

H.J.
H.J.
4 jaren geleden

Sterke woorden vooral die over het aantonen van het corona virus, als reden bij het doodgaan.

Een uroloog vatte het voor mij eens simpel samen, een persoon gaat dood door een hartstilstand, het blijkt dat hij ook nog een vorm van (prostaat) kanker bezat.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x