Homepagina » Buitenland » Professor kraakt corona-aanpak in open brief aan Merkel: ‘We begaan een fout’
corona
Foto: European People's Party CC BY 2.0

Professor kraakt corona-aanpak in open brief aan Merkel: ‘We begaan een fout’

We moeten de corona-aanpak dringend herzien. Dat schrijft emeritus hoogleraar Sucharit Bhakdi van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz in een open brief aan de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Dr. Bhakdi zet vraagtekens bij de vergaande maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van corona tegen te gaan.

Volgens de professor is het belangrijk om onderscheid te maken tussen besmetting en ziekte. Hij vindt dat alleen patiënten met klachten zoals koorts en hoesten meegenomen mogen worden in de statistieken.

Niet gevaarlijker

Een nieuw besmettingsgeval betekent niet noodzakelijkerwijs dat we te maken hebben met een nieuwe patiënt die een ziekenhuisbed nodig heeft, aldus Bhakdi.

Hij merkt daarnaast op dat er al heel lang verschillende coronavirussen rondwaren. Hier is geen aandacht voor geweest in de media.

“Als blijkt dat Covid-19 niet gevaarlijker is dan de coronavirussen die al rondgaan, zullen alle maatregelen onnodig zijn.”

Hij wijst op een nieuwe studie in het International Journal of Antimicrobial Agents waaruit blijkt dat het nieuwe virus niet gevaarlijker is dan traditionele coronavirussen.

Fout

Het virus heeft zich inmiddels al grotendeels onopgemerkt verspreid onder de gezonde bevolking.

Dit betekent ten eerste dat het officiële sterftecijfer – op 26 maart waren er in Duitsland 206 doden en 37.300 besmettingsgevallen, oftewel 0,55 procent – te hoog is en ten tweede dat het vrijwel onmogelijk is om te voorkomen dat het virus zich verspreidt onder de gezonde bevolking.

Volgens Bhakdi begaan we een fout door iemand te registreren als coronadode zodra is vastgesteld dat de patiënt besmet was met het virus.

Uitzonderlijke situatie

Je moet namelijk eerst kunnen aantonen dat het virus een belangrijke rol heeft gespeeld bij de ziekte of sterfte.

Bhakdi wijst tot slot op de uitzonderlijke situatie in Italië. De luchtvervuiling in het noorden van Italië vergroot het risico op longaandoeningen als gevolg van virussen.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie veroorzaakte luchtvervuiling in 2006 alleen al 8000 extra doden in de 13 grootste Italiaanse steden.

[SWPRS]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
9 maanden geleden

Coronahoax biedt een groot scala aan mogelijkheden, bijna onbegrensd veel regels en wetten die ze er kunnen doorjassen die anders niet worden geaccepteerd.

Ook de supers en banken spinnen garen bij de coronahoax, want fysiek geld is besmettelijk dus Verboten! en kan de roof verder met printen van geld uit het niets, want blablabla noodmaatregelen doorj omzetderving en dreiging omvallen ondernemingen.

Ouderen en zwakkeren kunnen worden geruimd door ze op te sluiten en uit zicht te houden van kritische en vervelende familie en waarbij de farmaboeren geen medicijnen meer kunnen leveren, alleen hele prijzige, waardoor chronisch zieken en acute patiënten een extra zetje krijgen richting eeuwigheid. Of wat te denken van Bill Mengele Gates die graag mensen verplicht aan de vaccins wil hebben en zo mensen (verder) ziek en hersendood wil maken.

Ook fantastisch mooi dat Nederland/EU muzelman proof wordt, omdat kroegen massaal gaan omvallen die nu verplicht zijn gesloten, muslims geen hand meer hoeven schudden, want “sorry, corona-trauma en daarom bang voor andere besmettingen” en misschien zelfs wel dat haram honden en katten binnenkort verplicht afgemaakt moeten worden, omdat ze ziektes zoals coronahoax over kunnen brengen.

Enzovoort, enzovoort. Eigenlijk is coronahoax een zegen van boven voor de heren en dames onderdrukkers, een wondermiddel, een laxeermiddel wat net even te mooi en te toevallig past in de strategie van de cabal en het neo feodale systeem.

Harry
Harry
9 maanden geleden

Ik hoop dat Zweden zijn rug recht houdt, als dit weer gebeurt kunnen we hetzelfde model aanhouden. Ik vrees dat dit ijdele hoop is met onze hysterische propaganda media.

Arme middenstanders.

Marie
Marie
Reactie op  Harry
9 maanden geleden

In Zweden zijn de maatregelen een stuk milder. Toch is men ook daar half hysterisch aan het worden. Veel mensen kiezen er zelf voor om binnen te blijven en middelbare scholen zijn ook daar gesloten. Voor veel mensen dreigt ook daar ontslag. Een wat mildere versie van dezelfde waanzin dus. De hele wereld is gek geworden. Behalve wij.

Gezinusk
Gezinusk
9 maanden geleden

“Als blijkt dat Covid-19 niet gevaarlijker is dan de coronavirussen die al rondgaan, zullen alle maatregelen onnodig zijn.”

Als blijkt ja?Hier alvast 1 voorbeeld;

In New York hebben ze koelwagens bij de ziekenhuizen moeten neerzetten omdat mortuarium vol zitten met Covid-19 slachtoffers. Dat is nog nooit eerder voorgekomen.

Kikoe
Kikoe
Reactie op  Gezinusk
9 maanden geleden

Ja maar je vergeet er ook bij te zeggen dat er op dat fameus cruise schip van de overheid, dat voor NY ligt amper 22 patienten zijn. Op een stad van hoeveel miljoen mensen ??

Aramata
Aramata
Reactie op  Gezinusk
9 maanden geleden

Ja Gezinusk kijk ook maar even hier:
https://youtu.be/5pIMD1enwd4
Zo erg is het!

anargie
anargie
Reactie op  Aramata
9 maanden geleden

heeft nu echt nirmand door dat de grootste economische roof in de geschiedenis van de mensheid plaatsvindt?

Heeft nu echt niemand door dat corona de zondebok wordt?

Heeft nu niemand in de gaten dat op zeer veel plaatsen 5G versneld wordt uitgerold?

Willem
Willem
Reactie op  anargie
9 maanden geleden

Kennelijk kan ik er hier alleen met mensen over praten , thuis en in mijn buurt maakt men zich zorgen over mondkapjes en naderhalf meter afstand , geen speld tussen te kriigen

anargie
anargie
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

goed heh zo’n heerlijke schaapachtige maatschappij waarin iedereen enkel en alleen aan zichzelf denkt. WIE zijn daarvoor verantwoordelijk? als je daar uit bent snap je het hele plaatje

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Aramata
9 maanden geleden

Bedankt voor de beelden. Waar ze spreken over een warzone die er niet schijnt te zijn?Of de beelden kloppen met de werkelijkheid kom ik later wel achter.

IIS
IIS
Reactie op  Gezinusk
9 maanden geleden

@Gezinusk

Lijken kunnen ze maken door overbodige mensen, zoals zwervers, bejaarden, chronisch zieken te ruimen en anders liegen ze hele kluit met aantallen wel bij elkaar of sluiten een aantal mortuaria waardoor anderen overvol raken.

We hebben met bijzondere machten te maken, met geen doorsnee simpele zielen die wat maar wat aanrommelen. Dit zijn mensen die meesters zijn in het spelen van spelletjes, top manipulators, het zijn eerste klas acteurs waarbij Hollywood-acteurs vergeleken maar een stelletje armzalige amateurs zijn. En de regie voeren over alles wat er gebeurt of lijkt te gebeuren.

Het hele corona plan is een strak geplande manier van totale machtsovername en een manier om de slaven als kaft en koren van elkaar te scheiden.

Het enige wat mij verbaast is dat de cabal niet eerder maar pas nu deze corona-abom laat afgaan en de angskaart uitspeelt. Misschien hebben ze de tijd rond en de bankrekeningen voldoende gevuld? Of spelen andere krachten ze opeens in de kaart?

frans
frans
Reactie op  Gezinusk
9 maanden geleden

Geloof niets van de MSM!!
angstverspreiders.

H.J.
H.J.
9 maanden geleden

Sterke woorden vooral die over het aantonen van het corona virus, als reden bij het doodgaan.

Een uroloog vatte het voor mij eens simpel samen, een persoon gaat dood door een hartstilstand, het blijkt dat hij ook nog een vorm van (prostaat) kanker bezat.

frans
frans
9 maanden geleden

Ik heb me steeds afgevraagd waarom er ineens van die coronahaarden ontstaan in bv Hasselt. Heerde Uden.
Nu heb ik iets gelezen waarin staat dat er rondom de aarde momenteel stromen en golven zijn waarin virussen zitten.
Zo´n golf kan dan naar beneden buigen en raakt de aarde en daar ter plekke ontstaat dan zo´n concentratie
aan mensen die ziek worden. Het zou toch een inzicht kunnen zijn als antwoord op mijn vraag.
Die golven die over de aarde trekken houden overigens ook weer op.
We worden eindelijk nog meer wakker voor het feit dat wij het zijn die weer voor de aarde moeten zorgen
Haar weer levend maken en stoppen met verspilling en vervuiling.
De Biologisch dynamische landbouw is hier een prima voorbeeld voor het verzorgen van onze akkers en landbouwgronden. ook de voedingsbossen.

x

Check Also

kolonel

Ex-kolonel Russische geheime dienst GROe waarschuwt: ‘Machthebbers willen wereldbevolking uitdunnen’

Er is geen sprake van een pandemie. ...

italiaanse

Zo kan het ook: 30.000 Italiaanse horecaondernemers negeren lockdown

Officieel is in Italië nog steeds een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x