Great ResetMens en Dier

Klaus Schwab bedankt ‘WEF-lakei’ Rutte voor zijn bezoek aan Kiev en steun aan Oekraïne

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Het World Economic Forum heeft de agenda voor de bijeenkomst van volgend jaar in Davos vrijgegeven. Van 16 tot 20 januari komen wereldleiders, zakenmagnaten en andere toplui in het Zwitserse skioord bijeen om te praten over de oorlog in Oekraïne, corona, de stijgende energie- en voedselprijzen en de torenhoge inflatie.

Het WEF beweert dat deze problemen opgelost kunnen worden door middel van een centraal, mondiaal controlesysteem.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De organisatie heeft vijf agendapunten opgesteld, waaronder het aanpakken van de crisis rond energie en voedsel in de context van ‘een nieuw systeem voor energie, klimaat en natuur’. Vertaling: eet insecten, verbruik minder energie onder het mom van klimaatverandering.

Poetin en corona krijgen de schuld

Een ander agendapunt: het aanpakken van de hoge inflatie in de context van ‘een nieuw systeem voor investeringen, handel en infrastructuur’. Vertaling: niet het eindeloos bijdrukken van geld door centrale banken, maar Poetin en corona krijgen de schuld van de torenhoge inflatie.

In de Board of Trustees van het WEF vinden we onder meer de Canadese minister Chrystia Freeland, de Amerikaanse oud-vicepresident Al Gore, ECB-baas Christine Lagarde en ‘onze eigen’ Feike Sijbesma.

Dossier steeds dikker en pijnlijker

Er zijn in totaal 2500 uitnodigingen verstuurd. Premier Rutte heeft er ook één in zijn brievenbus gehad. Hij werd onlangs nog bedankt door Klaus Schwab voor zijn bezoek aan Kiev en steun aan Oekraïne. Responsible global leadership noemt Schwab dit.

Rutte is samen met vijf kabinetsleden, de president van De Nederlandsche Bank en de koningin uitgenodigd voor de jaarlijkse vergadering van het WEF in januari. “Het dossier ‘Rutte, lakei van het WEF’ wordt steeds dikker en pijnlijker,” reageert journalist Joost Niemoller.


4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Uit naam van m.n andere ik
Uit naam van m.n andere ik
1 jaar geleden

Allemaal oppakken wegens landverraad !!

PST
PST
1 jaar geleden

Nounou ze hebben het er maar druk mee. Maarreee…. vanwege de klimaatcrisis gaan ze t toch wel via videoconferencing doen he? Scheelt heel veel uitstoot en kosten, ja toch? 😉

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

Der WEF-kaiser👿 dankt seinem Volk!🙈

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Van mij mogen de Landverraders in Davos blijven. En als ze terug komen moeten ze gelijk gearresteerd worden voor misdaden tegen de menselijkheid en landveraad. En natuurlijk gelijk opsluiten.

Back to top button
84
0
We lezen graag je reactie!x