Great ResetMens en Dier

Klaus Schwab bedankt ‘WEF-lakei’ Rutte voor zijn bezoek aan Kiev en steun aan Oekraïne

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

Het World Economic Forum heeft de agenda voor de bijeenkomst van volgend jaar in Davos vrijgegeven. Van 16 tot 20 januari komen wereldleiders, zakenmagnaten en andere toplui in het Zwitserse skioord bijeen om te praten over de oorlog in Oekraïne, corona, de stijgende energie- en voedselprijzen en de torenhoge inflatie.

Het WEF beweert dat deze problemen opgelost kunnen worden door middel van een centraal, mondiaal controlesysteem.

De organisatie heeft vijf agendapunten opgesteld, waaronder het aanpakken van de crisis rond energie en voedsel in de context van ‘een nieuw systeem voor energie, klimaat en natuur’. Vertaling: eet insecten, verbruik minder energie onder het mom van klimaatverandering.

Poetin en corona krijgen de schuld

Een ander agendapunt: het aanpakken van de hoge inflatie in de context van ‘een nieuw systeem voor investeringen, handel en infrastructuur’. Vertaling: niet het eindeloos bijdrukken van geld door centrale banken, maar Poetin en corona krijgen de schuld van de torenhoge inflatie.

In de Board of Trustees van het WEF vinden we onder meer de Canadese minister Chrystia Freeland, de Amerikaanse oud-vicepresident Al Gore, ECB-baas Christine Lagarde en ‘onze eigen’ Feike Sijbesma.

Dossier steeds dikker en pijnlijker

Er zijn in totaal 2500 uitnodigingen verstuurd. Premier Rutte heeft er ook één in zijn brievenbus gehad. Hij werd onlangs nog bedankt door Klaus Schwab voor zijn bezoek aan Kiev en steun aan Oekraïne. Responsible global leadership noemt Schwab dit.

Rutte is samen met vijf kabinetsleden, de president van De Nederlandsche Bank en de koningin uitgenodigd voor de jaarlijkse vergadering van het WEF in januari. “Het dossier ‘Rutte, lakei van het WEF’ wordt steeds dikker en pijnlijker,” reageert journalist Joost Niemoller.


4.9 92 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Uit naam van m.n andere ik
Uit naam van m.n andere ik
2 maanden geleden

Allemaal oppakken wegens landverraad !!

PST
PST
2 maanden geleden

Nounou ze hebben het er maar druk mee. Maarreee…. vanwege de klimaatcrisis gaan ze t toch wel via videoconferencing doen he? Scheelt heel veel uitstoot en kosten, ja toch? 😉

Herman R
Herman R
2 maanden geleden

Der WEF-kaiser👿 dankt seinem Volk!🙈

Hugo
Hugo
2 maanden geleden

Van mij mogen de Landverraders in Davos blijven. En als ze terug komen moeten ze gelijk gearresteerd worden voor misdaden tegen de menselijkheid en landveraad. En natuurlijk gelijk opsluiten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x