Homepagina » Buitenland » TV-uitzending onderbroken door mysterieuze boodschap over aliens en Armageddon. Dit is hoe mensen erop reageerden
TV-uitzending onderbroken door mysterieuze boodschap over aliens en Armageddon. Dit is hoe mensen erop reageerden

TV-uitzending onderbroken door mysterieuze boodschap over aliens en Armageddon. Dit is hoe mensen erop reageerden

Amerikaanse tv-kijkers keken donderdag raar op toen de uitzending plotseling werd onderbroken door een doembericht.

Geschokte kijkers zagen opeens een noodbericht in beeld komen, waarna een mannenstem waarschuwde voor een buitenaardse invasie en het begin van de Armageddon.

De bizarre waarschuwingen werden uitgezonden in de omgeving van Orange County in de Amerikaanse staat Californië.

Extreem gewelddadige tijd

De onbekende man zei: ‘Besef je dit: we gaan een extreem gewelddadige tijd tegemoet’ en dat ‘de wereld eindigt op 23 september’.

Reddit-gebruiker smittenkitten77 ontdekte dat deze uitspraak was gedaan in het christelijke radioprogramma Insight for Living met Chuck Swindoll.

“Het was net of Hitler aan het woord was,” vertelde Stacy Laflamme aan de Orange County Register. Ze voegde toe: “Het klonk als een radioboodschap die op tv werd uitgezonden.”

Area 51

In een filmpje van de uitzending, dat op YouTube is gezet, wordt gesproken over contact met aliens die het militaire establishment hebben geïnfiltreerd, met name Area 51.

De website Gizmodo wist te achterhalen dat het hier gaat om een boodschap die Art Bell van radioshow Coast to Coast AM in 1997 kreeg van een man die claimde in Area 51 te hebben gewerkt.

Geschrokken

Het is nog onduidelijk of de boodschappen met opzet of per ongeluk zijn uitgezonden. De kabelbedrijven weten niet hoeveel klanten de waarschuwingen te zien kregen.

Er wordt nog onderzocht waar het signaal precies vandaan kwam. Veel tv-kijkers waren naar verluidt erg geschrokken van de uitzending.

[Gizmodo]


Vond je dit artikel belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. haha schitterend.
  Wel grappig dat mensen daarom geschokt zijn. Het eerste wt je doet is toch zappen om te zien of het op elke zender is, je radio aanzetten, buiten gaan kijken, nee ?
  blijkbaar zijn er mensen die dan gewoon blijven zitten en geschokt zijn.
  Niet verwonderlijk dat ze zo een president hebben….

  26 likes
 2. Wanneer is de volgende wereld ondergang ?

  11 likes
 3. Wat een onzin. Dit fragment is al ontzettend oud .

  14 likes
 4. Het zijn en blijven doodsimpele mensen, die Amerikanen… Geloof en blind alles wat er op tv wordt gezegd… Triest, dom en stom volk… 😏😥

  11 likes
 5. Fragment is idd oud maar de stem klinkt vreselijk angstig ! Misschien moeten we meer om ons heen kijken ! Ook naar onze regeringen (die helemaal niet deugen ) ! En kijk eens binnen jezelf wat denk jij van onze wereld met al die aardbevingen , vulkaan uitbarstingen en stormen en tsunami’s !! Ook wat er verder gebeurt.v. die idioot in noord Korea ! Snap niet dat ze kunnen schieten op 2 Kennedy s en de paus maar niet op die waanzinnige in noord Korea ! Moet een reden voor zijn ! ADVIES : het boekje : het legertje speelt HAARP de moeite waard ! Dag allemaal en denk na !

  8 likes
  • De persoon die daar spreekt heeft ook vaak met Alex Jones gebeld. En altijd dat angstige, hakkelige theater van deze man ,met zeer herkenbare stem. Is een hoax. Ik vraag me werkelijk af waarom mensen er lol in hebben om mensen angst aan te jagen.

   1 likes
 6. en de amerikanen hebben het al zo te verduren….

  6 likes
 7. Henk van der Heijden

  Gaaaaafffffff !!!!!!!!!!!

  Wel een hoop idioten kennelijk nog die hierin geloven 🙂

  5 likes
 8. Tis al bekend dat het een geintje was…de man nam een tijd later contact op en vertelde dat het fake was…deed zelfs dat bibberende stemmetje nog eens over de telefoon 🙂

  5 likes
 9. niet zo slim van ‘m; hij had beter erbij kunnen vermelden dat je nu toch ook echt moet switchen van energie leverancier. Had ie nog wat kunnen bijbeunen.

  3 likes
 10. Tja angst verspreiden. angst uitlokken, een test van het A volk.
  Horror doet het goed, , burgers zijn jaren lang , levenslang ‘getraind’ met films over dit soort zaken en hun reactiepatronen.
  En zou het opeens eggie lijken..

  3 likes
 11. Henk van der Heijden

  Het is nu 18:50 MET. Sh*t, wanneer vergaat die nou ???

  2 likes
 12. Dit is deel van een radio interview dat ik echt jaren geleden rond 2008 al was tegengekomen. Wel creepy maar duidelijk gerecycled.

  2 likes
 13. @ Mika 2002 : Dat is nieuw voor mij … is dat op you tube te zien??? (Het maakt het trouwens misschien nog wel verdachter..).

  0 likes
 14. Het is inmiddels alweer 27 september 2017, de enige echte Doom was 09-11-2001 een dat was een Amerikaanse Valse Vlag wat uit de lucht kwam.

  Mensen zijn door de eeuwen heen bang geweest voor hetgeen er uit de lucht kwam, terwijl het grootste gevaar onder onze voeten zit.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

merkel

Ambassadeur vergelijkt Merkel met Hitler: ‘Zijn droom is uitgekomen!’

De Maltese ambassadeur in Finland heeft de ...