Binnenland

Psycholoog waarschuwt: overheid wil nóg grotere, gulzigere happen nemen van onze zuurverdiende stulpjes

Help ons door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

In de voorlopige aanslag 2023 gebruikt de Belastingdienst fictieve rendementspercentages. Voor beleggingen en andere bezittingen bedraagt het rendementspercentage 6,17 procent.

Het percentage voor beleggingen en andere bezittingen staat al vast, valt te lezen op de site van de Belastingdienst.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Alle huiseigenaren van Nederland: pas op, let op! De overheid wil nóg grotere, gulzigere happen nemen van onze zuurverdiende stulpjes!” waarschuwt psycholoog Fred van ’t Ent. “Het is schaamteloos en onethisch, maar dat stopt onze overheid niet.”

Agenda 2030

De overheid gaat ervan uit dat burgers een kale huurprijs van 2000 euro per maand kunnen vragen voor een tussenwoning met een WOZ-waarde van 325.000 euro. “Bizar natuurlijk,” aldus Van ’t Ent.

Volgens de Belastingdienst ligt het fictieve rendement dicht bij het daadwerkelijke rendement. “En de Paashaas bestaat echt.”

“In deze tijd is weinig willen weten over dit saaie onderwerp geen luxe meer die je je als huiseigenaar kunt veroorloven. Je moet opletten en meedenken, anders ben je keihard de sigaar,” voegt Van ’t Ent toe, die erop wijst dat dit allemaal onderdeel is van Agenda 2030.

You will own nothing, but you’ll be happy

“Let op en kom in beweging, anders wordt nog meer waar van wat andersdenkenden al jaren zeggen: you will own nothing, but you’ll be happy.”

Er is de laatste tijd veel te doen om box 3. De Belastingdienst ging uit van een bepaald rendement dat je over jouw vermogen zou maken, maar de afgelopen jaren bleek het rendement waarmee gerekend werd veel hoger dan het rendement dat Nederlanders maakten. Er wordt gewerkt aan een ‘beter systeem’ voor het berekenen van je rendement vanaf 2026.

4.8 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

100 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
1 jaar geleden

Rupsje nooit genoeg.
Hoe meer ze willen hoe eerder ze op hun bek gaan.

Locke
Locke
1 jaar geleden

Die kunnen berekenen wat ze willen als er nog genoeg idioten zijn die de kar trekken of zich nog door Ome Jacob laten knippen en scheren valt nog te bezien.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Wij van de Belastingdienst kleden U gratis uit. Wij van de Belastingdienst hebben nooit genoeg. Wij van de belastingdienst zorgen ervoor dat U niets zal bezitten maar super gelukkig zal zijn. Wij van de Belastingdienst volgen blind NAZI,s van het ongekozen WEF van KlauSSchwab en landverraders partijen als VVD (Rutte) D66 (Kaag) CDA ( Hoekstra) en de NSB partijen CU PVDA, en GL. Wij zijn gewaarschuwd.

Jackie
Jackie
1 jaar geleden

DE JENSEN SHOW #561 (de plannen besproken in 1969, geopenbaard door een klokkenluider in 1989)

Back to top button
100
0
We lezen graag je reactie!x