Mens en Dier

PVV steekt stokje voor exorbitante salarisverhoging Frans Timmermans

Help ons door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Het klimaatbeleid draait vooral om het leegtrekken van de portemonnee van de mensen, en verbieden en verplichten, met klimaatpaus Timmermans voorop, zei PVV-Kamerlid Alexander Kops in de Kamer.

“Benzine- en dieselauto’s worden in de hele EU verboden. Kolen, olie, gas: ook daar wil de EU vanaf. We moeten minder vliegen en minder douchen. En uitgerekend Frans Timmermans wil nou ook nog eens gaan bepalen wat we moeten gaan eten, namelijk minder vlees en meer algen en insecten. Het is echt waar. Het is maar wat je lekker vindt, maar de vraag is natuurlijk waarom,” zei Kops.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Diederik Samsom, de tassendrager van Timmermans, heeft gezegd dat voedsel en energie al 40 jaar lang veel te goedkoop zijn, ten koste van de planeet, en dus veel duurder moeten worden. Kijk, daar komt dan de aap uit de mouw: onbetaalbaarheid als middel om de mensen minder te laten consumeren,” vervolgde het Kamerlid.

Het is de PvdA van de zakkenvullers

Terwijl de mensen thuis in dikke armoede leven en hun boodschappen, energierekening en huur niet meer kunnen betalen: wie heeft er wel een fiks salaris? Dat is natuurlijk Eurocommissaris Timmermans van de PvdA zelf. Die heeft namelijk voor zichzelf een salarisverhoging geritseld van, let op, 1800 euro per maand extra, merkte Kops op.

Hij bracht een motie in stemming waarin de Kamer zich uitspreekt tegen de salarisverhoging van de Eurocommissaris, die is aangenomen. “En wie stemde ertegen? De PvdA, de Partij van de Arbeid, van de arbeiders. Nou, dat is de PvdA allang niet meer, het is de PvdA van de zakkenvullers.”

“Conclusie: de heer Timmermans mag dan misschien 86 talen spreken, maar de taal van het volk spreekt hij in ieder geval niet, want het volk kan alleen maar betalen en verder de boom in,” fulmineerde Kops.

Geweldig

PVV-leider Geert Wilders is dolblij dat de motie is aangenomen. “Geweldig!” schrijft hij op Twitter.

In 2019 zei SP-lijsttrekker bij de Europese verkiezingen Arnout Hoekstra in het EU-lijsttrekkersdebat dat een Bulgaarse vrachtwagenchauffeur 100 jaar moet werken voor het salaris van Timmermans. Dat bleek zelfs een slordige 200 jaar te zijn.

Bij zijn aantreden als vicevoorzitter van de Europese Commissie verdiende hij 23.000 euro per maand, twee keer zoveel als een minister. Verder krijgt hij: een toeslag voor het verblijf in het buitenland van 15 procent, een representatietoeslag, een vaste onkostenvergoeding en een tegemoetkoming voor ziektekosten. Verhuis- en reiskosten worden vergoed.

4.9 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loisss
Loisss
1 jaar geleden

Top actie!

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Schadelijke kabouters als Timmermans moeten met hun persoonlijk vermogen verantwoordelijk worden gesteld voor de schade die ze in Europa aanrichten.

roro 237
roro 237
1 jaar geleden

Het gevaar van Hans Brusselmans!
https://www.youtube.com/watch?v=aA4jUU-ntHs

Mar
Mar
1 jaar geleden

timmerfrans , een links ,hypocriet , socialistisch varken en dan hou ik het nog netjes

Back to top button
121
0
We lezen graag je reactie!x