Binnenland

Rabobank gaat CO2-uitstoot koppelen aan transacties: ‘Ah, het social credit-systeem is er eindelijk!’

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

De Rabobank gaat bij klanten die dat willen de CO2-uitstoot van hun aankopen in de app tonen. De bank hoopt dat dit ertoe leidt dat klanten hun koopgedrag aanpassen en aankopen doen die minder CO2 uitstoten.

Om de inschattingen preciezer te maken, wordt klanten gevraagd of ze veel vlees eten en of hun huis goed geïsoleerd is. Barbara Baarsma, directeur van de Rabo Carbon Bank, zei dat het doel hiervan ‘absoluut niet is om als bank met een vingertje te wijzen en sturende op te treden’.

“Ah, het social credit-systeem is er eindelijk! Zo handig. En het werkt ook zo goed in China. En totaal vrijwillig natuurlijk, totdat wij kikkertjes genoeg gekookt zijn en de volgende stap gezet kan worden,” reageert producent en presentatrice Ancilla van de Leest.

Precies zoals ik het voorspelde

“En daar is het persoonlijk CO2-budget al. De volgende ‘complottheorie’ die gewoon bewaarheid wordt – precies zoals FVD al ruim een jaar voorspelt/vertelt,” voegt FVD-voorman Thierry Baudet toe. “De volgende stap: koppeling van de vaccinatie-QR-code aan je betaalsysteem.”

“Ook dit is weer precies zoals ik het voorspelde in mijn boek Het Coronabedrog,” aldus Baudet.

Knettergekke complotdenker

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn vraagt: “Huh, Rabobank gaat de CO2-uitstoot koppelen aan transacties, dat was toch een complottheorie?”

Journalist Annelies Strikkers haakt hierop in: “Je CO2-uitstoot gekoppeld aan je betaaltransacties. Goh. Was je niet een knettergekke complotdenker als je dit een jaar geleden voorspelde?”

4.9 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
155 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
André
André
10 maanden geleden

Iedere dag komen er maatregelen bij die wijzen op de Great Reset. En het volk blijft stil.

Robert
Robert
10 maanden geleden

Nah, zeg maar dag met je handje Rabo. als klant van dik 200 jaar is dit voor mij de druppel.

Henk Albarda
Henk Albarda
10 maanden geleden

Geheel vrijwillig? Baarsma heeft kennelijk het Rutte virus ‘van wat ik tot vandaag heb gezegd kan ik me niets meer herrinneren’ overgenomen.
Doe je niet mee, dan wordt je in alle stilte met volkomen krankzinnige kosten eruit gedrukt.
De D66 misdadigers a la Baarsma zijn zich aan het ingraven. Ze weet dat ze al heel wat op haar kerfstok heeft, dus geen probleem nog meer dictatoriaal gedrag te tonen.

Charlotte
Charlotte
10 maanden geleden

Krediet systeem langzaam ingevoerd, Italië, Beieren, Rome volgt,, walgelijk 🤢

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

155
0
We lezen graag je reactie!x