Buitenaards

Radiogolven uit de diepe ruimte stellen astronomen voor een raadsel. Aliens? ‘Nou, misschien wel’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Astronomen kunnen de mogelijkheid niet uitsluiten dat vreemde radiosignalen uit de diepe ruimte iets te maken hebben met aliens, schrijft ABC News.

Een team sterrenkundigen uit Canada stuitte onlangs op mysterieuze radiogolven uit de ruimte, zogeheten snelle radioflitsen.

Voor de tweede keer in de geschiedenis werd een herhalende radioflits ontdekt.

Contact

Astronoom Seth Shostak van SETI (Search for extraterrestrial intelligence) zei tegen ABC News Live over de fascinerende vondst: “Kunnen het aliens zijn in die sterrenstelsels, die contact met ons willen opnemen? Nou, misschien wel.”

“Het is iets nieuws,” reageerde astrofysicus dr. Hakeem Oluseyi.

“Iedere keer dat we iets zien wat we nog nooit eerder hebben gezien, is een kans voor ons om iets nieuws over het universum te leren.”

Men in Black

Shostak deelde ook informatie over een veelbelovend signaal dat in 1997 door SETI werd ontdekt.

“We hadden een signaal opgepikt dat alle testen doorstond,” zei hij.

“Het leek echt te zijn en ik verwachtte ieder moment Men in Black op de stoep,” vervolgde hij.

Bekijk de video hieronder:

[ABC News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mike
mike
3 jaren geleden

Men in Black bestaan. Zodra je tijdens remote viewing of in een droom een grens overschrijdt komen ze bij je langs om duidelijk te maken dat ze gezien hebben. Het kan gebeuren dat je tijdens een droom op een plek beland die je niet had mogen zien. Als je geen kwaad in de zin had laten ze je verder met rust.

Belangrijke militaire projecten en onderzoekscentra zoals CERN in Geneve schijnen door psychics beschermd te worden tegen bedrijfsspionage. Hierdoor is het voor remote viewers niet mogelijk om er een kijkje te nemen. Als het ze toch lukt, is de kans erg groot dat ze opgemerkt en opgespoord worden.

Zou me niks verbazen als deze radiosignalen van ruimteschepen komen die met bepaalde ‘militaire’ groepen op aarde communiceren over de stand van zake in onze melkweg. We worden al vele duizenden jaren in gijzeling gehouden.

Kalki
Kalki
3 jaren geleden

De aliens(Kalki-wetenschappers) met hun vergevorderde ethiek en technologie moeten de mensheid zien gaan te redden, ook kunnen de mensen zelf ook een bijdrage leveren door o.a een petitie tegen atoombommen/destructieve nucleaire energie te tekenen op http://www.raelcanada.org onder topic ‘safe humanity’.

Wil
Wil
3 jaren geleden

Radio signalen versturen lijkt me niet logisch, dat gaat toch veel te traag om te communiceren in het heelal.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x