Mens en DierCorona

Rapper Boef keert zich tegen het coronabeleid van de overheid: ‘Prachtig dit’

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

Rapper Boef laat weten dat hij aan het begin van de coronapandemie door zijn management is gevraagd om mee te werken aan een campagne voor het RIVM om jongeren te informeren over het coronavirus.

“Zelf was ik nog onwetend. Ik ging in gesprek met een arts, sporter en een ex-covidpatiënt,” schrijft hij op Instagram, waar hij 1,5 miljoen volgers heeft. “We zijn nu twee jaar verder en ik sta niet achter het beleid van de overheid.”

“Ik ben niet voor of tegen vaccinaties, maar ik sta voor vrijheid,” aldus de rapper, wiens echte naam Sofiane Boussaadia is. “Wat er nu gebeurt met plannen voor een 2G-beleid, lockdowns waar ondernemers door kapot gaan en de zorg die maar niet opgeschaald wordt, is iets wat we later niet aan onze kinderen kunnen uitleggen.”

Propaganda

“Met de kennis van nu knaagt het aan mij dat ik mee heb gedaan aan een campagne van de instanties die dit huidige beleid uitvoeren,” schrijft hij. De 20.000 euro die hij kreeg voor zijn medewerking wil hij doneren aan een goed doel.

De rapper krijgt veel steun. Onafhankelijk journaliste Fiona Zwart schrijft: “Rapper Boef opent de deur voor vele influencers die betaald zijn om propaganda te maken en nu last krijgen van hun geweten. Het is nooit te laat om te keren. Prachtig dit.”

Hopelijk volgen er meer

Artiest en oud-verpleegkundige Marga Bult voegt toe: “Hopelijk volgen er meer!”

“Rapper Boef heeft spijt, doet niet meer mee met het overheidsnarratief en doneert zijn via VWS verworven gelden aan een goed doel,” resumeert auteur en spreker Hans van Tellingen.

4.9 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden

Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.
Hem kan ik nog wel vergeven zonder vergelding, dat geldt niet voor de artsen. Zij dienen zich te verantwoorden voor het tribunaal en een zeer hoge straf te krijgen, dan pas kan ik hen vergeven.

Nehemia
Nehemia
4 maanden geleden

Twintig rooitjes gekregen voor rijkspropaganda. Gelukkig heeft Boef het licht gezien.

Joost is anders....
Joost is anders....
4 maanden geleden

De beerput gaat langzaam open tot het moment dat het hele narratief compleet instort. Prachtig idd.

Lydia
Lydia
4 maanden geleden

Nog iemand die zijn account vaarwel zal mogen zeggen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

114
0
We lezen graag je reactie!x