Mens en Dier

Frank Lammers is boos: ‘Mensen van het OMT en de regering, dit gaat te ver’

Help mee door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Steeds meer bekende Nederlanders beginnen zich kritisch uit te spreken over de coronamaatregelen. In navolging van supermodel Doutzen Kroes en rapper Boef heeft ook Frank Lammers, bekend van de serie Undercover, kritiek geuit op de kabinetskoers.

“Ik ben twee keer gevaccineerd en geboosterd en mijn zoon ook. En mijn zoon zit op de filmacademie. En nu krijg ik net het bericht dat die na de vakantie niet naar school mag. En dan denk ik: nou is de maat wel een beetje vol,” zegt Lammers in een video op zijn Instagrampagina, die ruim 160.000 keer is bekeken.

Het ene kwaad met het andere kwaad bestrijden

“Onze kinderen moeten gewoon naar school,” benadrukt de acteur. “Dan moeten we maar leren leven met een nieuwe realiteit waarin dit soort ziektes bestaan, maar waarin het leven zeker voor onze kinderen, voor onze jeugd wel gewoon doorgaat.”

“Mensen van het Outbreak Management Team, mensen van de regering: dit gaat te ver,” aldus Lammers. “Nu ben je het ene kwaad met het andere kwaad aan het bestrijden.”

4.6 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gregor
Gregor
4 maanden geleden

Net als in Zweden alles open. En daar boven op, gewoon naar school ook al heb je Covid19. Bijna alle volwassenen zijn gevaccineerd met Covid19 vaccin. Volgens overheid een zeer goed werkend vaccin. Dus moet kunnen!

ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden

Nog een boze BN’er?

Hoe staat Jumbo erin?

Loisss
Loisss
4 maanden geleden

Hij heeft helemaal gelijk. We zullen moeten leren leven met een nieuwe realiteit waarin dit soort ziektes bestaan, maar waarin het leven zeker voor onze kinderen, voor onze jeugd wel gewoon doorgaat.

Gelukkig beginnen hoe langer hoe meer mensen in te zien dat dit beleid werkelijk alles kapot maakt.

In mijn omgeving hoor ik dat mensen zeggen dat ze geen booster willen. Of men zegt: ik laat mij niet 3 keer per jaar prikken!

herm
herm
4 maanden geleden

Nu zijn eigen familie geraakt word begint meneer te piepen, beetje laat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

127
0
We lezen graag je reactie!x