Binnenland

Kamer stemt tegen moties om ziekenhuiscijfers boven tafel te krijgen: ‘Wat een schandaal’

Help anderen door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorige week stemde de Tweede Kamer tegen de motie van FVD om de ziekenhuiscijfers inzichtelijk te maken. “Het bewijs voor de bewering van minister De Jonge dat ‘ongevaccineerden’ de meerderheid van de ziekenhuisbedden bezet houden, wordt niet geleverd, maar de hetze gaat door,” zei de partij.

“Het kartel wil ons de data niet geven omdat ze ‘privacygevoelig’ zijn. Dat is totale kolder,” zei Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen. En hij kreeg gelijk. FVD diende opnieuw moties in, waarin de partij de privacybezwaren had ondervangen.

Alle drie de moties zijn weggestemd. “Wat een schandaal. De Slaapkamer weigert de ziekenhuisdata te delen,” verzucht Van Houwelingen.

Er wordt iets verborgen

Forum voor Democratie: “Zélfs wanneer de privacy van patiënten 100 procent wordt gewaarborgd, wil het coronakartel de ziekenhuiscijfers niet inzichtelijk maken.”

“Het gaat dus helemaal niet om ‘privacy’, wat eerder het ‘argument’ was om tegen te stemmen. Er wordt iets verborgen: de ‘vaccins’ werken niet!” stelt de partij.

De FVD-motie over waar mogelijk data op individueel ziekenhuisniveau delen, werd enkel gesteund door Denk, Van Haga en PVV. Naast FVD stemden alleen Denk, Van Haga, PVV en JA21 voor de motie over primaire ziekenhuiscijfers per ziekenhuis vertrouwelijk met de Kamer delen. En de motie over het uitgesplitste aantal covidpatiënten in ziekenhuizen en op ic’s delen met de Kamer kon alleen de goedkeuring wegdragen van Denk, Van Haga, PVV, Omtzigt en SGP.

4.9 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Realist
Realist
10 maanden geleden

‘k heb wel ’s meer gezegd het kan ook gewoon puur rancune zijn van die andere partijen, omdat het een motie is van FvD stemmen ze standaard tegen, of al die partijen staan allemaal op de loonlijst van big pharma en schwab en co…of allebei kan ook.

t de vries
t de vries
10 maanden geleden

Uiteraard blijven die cijfers verborgen ,indien zij openbaar gemaakt worden donderd het gehele leugenpaleis van de regering in .Want ongeacht hoe en wanneer de vaccinatie moet en zal doorgang moeten vinden .Een vaccinatie die net als de corona gebruikt word om andere duistere route,s te verbloemen .Want indien wij nederlanders hier mee geconfronteerd zouden worden breekt de pleuris uit .En dat proberen zij te voorkomen ,met ons met een paket leugens als makke schapenvolgzaam de geplande route te volgen . De route naar een dictotatariale staat waar vrijheid beslist niet aanwezig is maar repressie en dwang .Waar u en ik niet meer kunnen doen wat wij altijd deden .Nee een leven wat beperkt word door de boven ons gestelden .Zij maken uit of i mag reizen of u verder bepaalde vrijheden verkrijgt.Zij beschikken over alles u bankrekening u levenswijze met wie u omgaat of u in de pas loopt noemtu het maar .Willen wij levenin die maatschappij die wereld.dacht het niet sta op nu het nog kan .

Anton
Anton
10 maanden geleden

Ik heb op Omtzigt gestemd maar toch een beetje spijt, Het CDA is echt geen C meer wardig. en de CU mag wat mij betreft de C ook inleveren. Ik had SGP of FVD moeten stemmen. Omtzigt is controlled opposition. Onbegrijpelijk. Hoe veel mensen er in de regering zitten die niet verder kijken dan hun neus lang is of erger. Echt heel triest.

Marrob BE
Marrob BE
10 maanden geleden

Zo weten we op wie we nog kunnen stemmen.
Niet op de rooie kruisjes, dat zijn de neo- communisten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

127
0
We lezen graag je reactie!x