Mens en Dier

Klaus Schwab spreekt: niemand zal veilig zijn zolang niet iedereen gevaccineerd is

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds kort duikt zijn naam overal op: Klaus Schwab. Deze man bepaalt de komende jaren in grote mate hoe jouw leven eruit komt te zien. Jarenlang heeft hij zich met zijn World Economic Forum voorbereid op datgene wat zich voor onze ogen voltrekt.

Het World Economic Forum had normaal gesproken deze week moeten plaatsvinden in het Zwitserse skioord Davos. Vanwege de coronapandemie wordt de bijeenkomst dit jaar in mei gehouden in Singapore. Als alternatief vindt er een virtuele bijeenkomst plaats: de Davos Agenda.

Wat hebben Feike Sijbesma en Sigrid Kaag te maken met Klaus Schwab?

In de raad van toezicht van het World Economic Forum zit overigens Feike Sijbesma, die vorig jaar werd benoemd tot speciaal coronagezant voor het ministerie van Volksgezondheid. Zijn broer is directeur bij AstraZeneca, fabrikant van coronavaccins. Zo lopen de lijnen.

Wie zit er nog meer in de raad van toezicht? Sigrid Kaag, onze minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Maar als je vragen stelt over deze nauwe verwevenheid en dubbele petten, dan ben je een complotdenker die door heel Nederland zal worden verafschuwd, ook al staat de informatie op Wikipedia.

Brisante uitspraken

Terug naar Schwab, die onlangs nog een aantal draconische maatregelen bedacht om het volk onder de knoet te houden. Zo stelde hij voor om een hersenscan te maken voordat je mag reizen en ook speelt hij met het idee om chips te implanteren bij mensen waarmee hun gedachten kunnen worden afgelezen. Als je daar vragen over stelt, dan ben je een viruswappie die vastzit in de fabeltjesfuik.

Ook tijdens de Davos Agenda deed Schwab een aantal brisante uitspraken. In het filmpje hieronder zegt hij bijvoorbeeld: “Niemand zal veilig zijn zolang niet iedereen gevaccineerd is.” Dat zegt dus de geestelijk vader van de Grote Reset:

4.8 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
185 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
1 jaar geleden

Word tijd dat die hele kamer OOK in lockdown gaat..Wat een circus.
Stelletje clownen…Misselijk makende clownen..

laat maar
laat maar
1 jaar geleden

https://www.brighteon.com/00b29981-753e-473a-b45d-00c3dde20b09 bekijk het maar hugo, neem het lekker zelf.

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

We worden keihard gechanteerd, en met we bedoel ik, onze politici.

Peter
Peter
1 jaar geleden

Dat deze man nog rondloopt, komt omdat hij gesteund wordt door de verschrikkelijk rijken van deze wereld, zo’n 300 mensen over de hele wereld beslissen alles voor 7,8 miljard mensen.
En de mensen laten het gebeuren!!!!!!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

185
0
We lezen graag je reactie!x