Mens en Dier

Klaus Schwab spreekt: niemand zal veilig zijn zolang niet iedereen gevaccineerd is

Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds kort duikt zijn naam overal op: Klaus Schwab. Deze man bepaalt de komende jaren in grote mate hoe jouw leven eruit komt te zien. Jarenlang heeft hij zich met zijn World Economic Forum voorbereid op datgene wat zich voor onze ogen voltrekt.

Het World Economic Forum had normaal gesproken deze week moeten plaatsvinden in het Zwitserse skioord Davos. Vanwege de coronapandemie wordt de bijeenkomst dit jaar in mei gehouden in Singapore. Als alternatief vindt er een virtuele bijeenkomst plaats: de Davos Agenda.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Wat hebben Feike Sijbesma en Sigrid Kaag te maken met Klaus Schwab?

In de raad van toezicht van het World Economic Forum zit overigens Feike Sijbesma, die vorig jaar werd benoemd tot speciaal coronagezant voor het ministerie van Volksgezondheid. Zijn broer is directeur bij AstraZeneca, fabrikant van coronavaccins. Zo lopen de lijnen.

Wie zit er nog meer in de raad van toezicht? Sigrid Kaag, onze minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Maar als je vragen stelt over deze nauwe verwevenheid en dubbele petten, dan ben je een complotdenker die door heel Nederland zal worden verafschuwd, ook al staat de informatie op Wikipedia.

Brisante uitspraken

Terug naar Schwab, die onlangs nog een aantal draconische maatregelen bedacht om het volk onder de knoet te houden. Zo stelde hij voor om een hersenscan te maken voordat je mag reizen en ook speelt hij met het idee om chips te implanteren bij mensen waarmee hun gedachten kunnen worden afgelezen. Als je daar vragen over stelt, dan ben je een viruswappie die vastzit in de fabeltjesfuik.

Ook tijdens de Davos Agenda deed Schwab een aantal brisante uitspraken. In het filmpje hieronder zegt hij bijvoorbeeld: “Niemand zal veilig zijn zolang niet iedereen gevaccineerd is.” Dat zegt dus de geestelijk vader van de Grote Reset:

4.8 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

185 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Word tijd dat die hele kamer OOK in lockdown gaat..Wat een circus.
Stelletje clownen…Misselijk makende clownen..

laat maar
laat maar
3 jaren geleden

https://www.brighteon.com/00b29981-753e-473a-b45d-00c3dde20b09 bekijk het maar hugo, neem het lekker zelf.

Arnie
Arnie
3 jaren geleden

We worden keihard gechanteerd, en met we bedoel ik, onze politici.

Peter
Peter
3 jaren geleden

Dat deze man nog rondloopt, komt omdat hij gesteund wordt door de verschrikkelijk rijken van deze wereld, zo’n 300 mensen over de hele wereld beslissen alles voor 7,8 miljard mensen.
En de mensen laten het gebeuren!!!!!!!!!

Back to top button
185
0
We lezen graag je reactie!x