Mens en Dier

Ghislaine Maxwell over Jeffrey Epstein: ‘Ik denk dat hij VERMOORD is’

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!

Ghislaine Maxwell heeft gezegd dat pedofiel Jeffrey Epstein volgens haar is vermoord. De 61-jarige Maxwell zit in de Verenigde Staten een gevangenisstraf van 20 jaar uit wegens het lokken van jonge meisjes naar massagesalons, waar ze tussen 1994 en 2004 werden misbruikt door Epstein.

Epstein werd in augustus 2019 dood gevonden in zijn cel in Manhattan. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd, maar Maxwell – die een relatie met hem had – gelooft dat niet.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Geschokt

Op zender Talk TV zei ze: “Ik denk dat hij vermoord is. Ik was geschokt.”

“Toen vroeg ik me af hoe het gebeurd is, omdat ik er zeker van was dat hij in beroep zou gaan,” vervolgde Maxwell, die ook zei dat Epstein veel vrienden had.

Ingewijden beweren dat Bill Gates geregeld op bezoek ging bij de beruchte pedofiel. Volgens één ingewijde bezocht Gates Epstein om bij zijn ex Melinda vandaan te zijn en te ontsnappen aan zijn ‘toxische’ huwelijk.

Heel close

Tussen 2011 en 2014 bezocht de miljardair Epstein volgens de ingewijden vele tientallen keren. Volgens één van hen waren Epstein en Gates ‘heel close’.

Ook de Amerikaanse oud-president Bill Clinton onderhield nauwe banden met Epstein. Uit vluchtgegevens is gebleken dat Clinton minstens 26 keer meevloog aan boord van diens privéjet. Het vliegtuig werd ook wel de ‘Lolita Express’ genoemd.

Ik denk dat het bewijs binnen is

Clinton grijnsde en lachte toen een verslaggever hem eind vorig jaar vroeg naar zijn nauwe banden met Epstein. “Een reactie op de beschuldiging over uw vermeende banden met Jeffrey Epstein?” vroeg ‘Juan More News’.

“Ik denk dat het bewijs binnen is,” antwoordde Clinton. Juan More News schreef vervolgens op social media dat hij ‘niet suïcidaal is’.

4.8 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wil
Wil
10 maanden geleden

Laten ze zich onderling maar opruimen.
Verdorven tot op het merg.
En dat de overblijvers geruimd worden via tribunalen of op een andere manier.

Annette
Annette
10 maanden geleden

WAAROM wordt er nu weer zoveel aandacht besteed aan één van de vreselijke monsters, die WEL of NIET zelfmoord zou hebben gepleegd?

Ze hadden dat zwijn in plaats van een gevangenisstraf van 20 jaar, direct in een “vergeetput” moeten flikkeren en dan inderdaad “vergeten”.

Dat geldt natuurlijk niet alleen voor Jeffrey Epstein, maar voor die hele club walgelijke, sadistische kindermisbruikers.

Wat mij betreft is er geen enkele straf hoog genoeg om dat tuig te straffen.

Wat wil die Ghislaine Maxwell nu eigenlijk? Probeert ze soms sympathie bij het volk te krijgen? Nu…. ik hoor bij dat volk en die sympathie kan ze 100% vergeten.

Voor ons is het natuurlijk overduidelijk, dat een Bill Gates en Bill Clinton (het zit hem schijnbaar in de naam!) hier allebei mee te maken hebben. De naam “Lolita Express” is bijzonder sinister, als je inmiddels weet wat zich daar op dat eiland allemaal heeft afgespeeld. Ik heb er inmiddels aardig wat over gelezen en ik had letterlijk de tranen in mijn ogen van verdriet, wat er met die kinderen is gebeurd.

Trouwens…. helaas gaat dat tot op de dag van vandaag nog “gewoon” door. Gideon van Meijeren, de HELD, heeft er kort geleden nog aandacht aan besteed.

Jammer alleen, dat de meeste politici het credo hanteren: HOREN, ZIEN EN ZWIJGEN.

En wat mij betreft hoef je er niet eens zelf aan mee te doen, maar ben je ook schuldig, als je dergelijk wangedrag (en dat is dan nog veel te zacht uitgedrukt) gedoogt.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 maanden geleden

Isabel Maxwell zuster van ghislaine werkt voor de WEF..epstein/maxwell de grootste kinderhandel en muziek/showbis/banken etc.werken mee… De aarde WAS een “mensen”veestal.. Gelukkig komt er een einde aan…Bijna alle kinderen zijn nu bevrijd..

Jip
Jip
10 maanden geleden

Ghislaine moet twintig jaar zitten voor het leveren van kinderen aan “elitaire” pedo’s, maar die lopen tot op heden nog steeds vrij rond. Klopt niet.

Back to top button
70
0
We lezen graag je reactie!x