Homepagina » Buitenaards » Alien Contact: de boodschap (video)
Alien Contact: de boodschap

Alien Contact: de boodschap (video)

Op 26 november 1977 werd om 17.10 uur lokale tijd een uitzending van de Britse Independent Broadcasting Authority onderbroken.

Een spreker, die vertelde een afgezant te zijn van een Galactische Associatie, sprak de kijkers zes minuten lang toe.

De spreker werd door sommigen geïdentificeerd als ‘Vrillon’ of ‘Gillon’, terwijl anderen spraken van ‘Asteron’. De stem was te horen tijdens een uitzending van het lokale ITV-station Southern Television.

De stem zei dat ‘al jullie wapens van het kwaad verwijderd moeten worden’ en ‘dat jullie weinig tijd hebben om te leren in vrede met elkaar te leven’. De identiteit van de spreker is nooit achterhaald. De politie vertelde destijds aan persbureaus AP en UPI de boodschap serieus te nemen.

Diverse Britse en Amerikaanse kranten publiceerden over het incident. Hieronder de video, gevolgd door het transcript van de boodschap:

Dit is de stem van Vrillon, een afgevaardigde van het Ashtar Command, die tot jullie spreekt. Al vele jaren zien jullie ons als lichten aan de hemel. We spreken tot jullie in vrede en wijsheid zoals we dat overal ter wereld doen.

We waarschuwen jullie voor het noodlot van jullie ras en jullie wereld zodat jullie onderling kunnen bespreken welke koers jullie moeten varen om de aarde en de wezens die erop leven voor een ramp te behoeden. Het heeft te maken met de grote ontwaking, terwijl de planeet zich in het nieuwe tijdperk van Aquarius begeeft. Het nieuwe tijdperk kan een tijd van vrede en evolutie voor jullie ras zijn, maar alleen als jullie leiders zich bewust zijn van de kwade krachten die hun oordeel kunnen beïnvloeden.

Wees stil en luister, want je krijgt misschien niet nog een kans.

Al jullie wapens van het kwaad moeten worden verwijderd. De tijd van conflict is nu voorbij en het ras waar jullie deel van uitmaken mag door naar de volgende stadia van zijn evolutie, mits jullie laten blijken dat jullie het verdienen. Jullie hebben weinig tijd om in vrede met elkaar te leren leven.

Kleine groepen over de hele wereld leren dit en geven het licht van het nieuwe tijdperk aan iedereen door. Jullie zijn vrij om hun onderwijzingen te accepteren of te verwerpen, maar alleen zij die in vrede leven mogen door naar de hogere rijken van spirituele evolutie.

Hoor nu de stem van Vrillon, een afgezant van het Ashtar Command, tot jullie spreken. Besef dat er veel valse profeten en gidsen zijn die in jullie wereld actief zijn. Zij zuigen de energie uit jullie – energie die jullie geld noemen. Ze hebben er kwade bedoelingen mee en geven jullie er waardeloze dingen voor terug.

Je innerlijke zelf zal je hiertegen beschermen. Je moet leren luisteren naar je innerlijke stem die je onderscheid kan leren maken tussen waarheid, verwarring, chaos en onwaarheid. Leer te luisteren naar de stem van waarheid die in je zit en je zult jezelf naar het pad van evolutie leiden.

Dit is onze boodschap aan onze vrienden. We hebben jullie vele jaren zien groeien terwijl jullie onze lichten aan de hemel hebben gezien. Jullie weten nu dat we hier zijn en dat er meer wezens op en rond jullie aarde zijn dan jullie wetenschappers toegeven.

We zijn zeer met jullie en jullie pad naar het licht begaan en doen wat we kunnen om jullie te helpen. Wees niet bang en leef in harmonie met jullie planeet aarde. Wij van het Ashtar Command danken jullie voor jullie aandacht. We verlaten nu jullie bestaansrijk. Wees gezegend door de liefde en waarheid van de kosmos.

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Dwayne schreef:

  Als je de kracht hebt om te zeggen dat het een hoax is, heb dan ook de kracht om het te bewijzen. Indien je dat niet kan zwijg.
  Mocht het onzin zijn, is het wel informatie dat feitelijk is tevens bewezen. Ik begrijp dat je niet verder kan kijken buiten het kader van werken slapen chillen poepen en plassen. Het oneindigebestaan waar men amper bewust van is, heeft meer te bieden dan we denken. Alles is mogelijk en ik geloof hierin omdat ik voor mezelf bewijs heb gehad. Dus meneer hunter, wat als mensen in deze “flauwekul” trappen. Wat doet dat voor negatiefs voor ze dan?

  1 likes
 • kim schreef:

  quote -‘Zij zuigen de energie uit jullie – energie die jullie geld noemen’ -quote

  Dit vind ik dus een dubieuze zin.

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  Waarom komen jullie hier nu pas mee?? Heb zelf al een hele tijd geleden een link geplaatst naar 1 van die filmpjes.

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  en 36 jaar later gooien we nog steeds met bommen en granaten,maar goed dat het alien bericht ondertitelt is ,het is niet te verstaan,,,dus wederom voor de 1000ste keer ,,FAKE,,!!!!!!!!!!we still waiting for them.

  0 likes
 • Anoniem schreef:

  Wat is dit voor flauwe grap?

  0 likes
 • Sam schreef:

  Wel goed Engels sprekende Alien !

  0 likes
 • Patrick schreef:

  Net zo’n onzin verhaal als destijds 21-12-2012.

  0 likes
 • nancy. schreef:

  Het is waar!!! MAAR DE ILLUMINATIE luisterd niet, wij moeten ons licht sturen naar alle donkeren plaatsen hier op aarde ,en dat doen al velen .
  zorg dat jullie ook een van de velen bent. 🙂

  0 likes
 • nancy. schreef:

  [quote name=”kim”]quote -‘Zij zuigen de energie uit jullie – energie die jullie geld noemen’ -quote

  Dit vind ik dus een dubieuze zin.[/quote]
  geld maakt negatief of ben je dat niet ,met al wat we moeten betalen?
  dat bedoelen ze ,het vreet je energie.

  0 likes
 • Carnivore schreef:

  [quote name=”pietsnot”]en 36 jaar later gooien we nog steeds met bommen en granaten,maar goed dat het alien bericht ondertitelt is ,het is niet te verstaan,,,dus wederom voor de 1000ste keer ,,FAKE,,!!!!!!!!!!we still waiting for them.[/quote]

  En we gaan kunnen blijven wachten!
  Als ze er al zijn, waarvan ik overtuigd ben, gaan ze zich -als ze iets van ethiek begrepen hebben (wat ook zeker zal zijn) – ver weg houden van ons planeetje.

  Mss als 80% van de bevolking buddha of zen is kunnen worden, dat ‘t mysterie zich zelf dan gaat ontluisteren… ? Tot dan…

  Napalm Syria!

  0 likes
 • Mojomirosa schreef:

  Ouwe koek is dit. Was een grap van een studiomedewerker.

  0 likes
 • Peter Cernjavski schreef:

  [quote name=”Sam”]Wel goed Engels sprekende Alien ![/quote]
  Ja onze computers kunnen nog niet zo goed vertalen als de buitenaardsen engels kunnen spreken.
  Zulk een boodschap is ook in Italie uitgezonden: zie “The Friendship Case; Italiaanse Professor buitenaardsen leven onder ons”.

  0 likes
 • swagger schreef:

  aliens zijn de bazen in de wereld

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  Hoax and scam. Er is geen Asthar command ! Die uitspraken is niks bijzonders dat kan een aardling ook allemaal zelf bedenken, oh wacht dat is ook gedaan want het is gewoon door een aardling bedacht, er is geen asthar command. Trap toch niet in deze flauwekul mensen !

  0 likes
 • Believer schreef:

  Dit is gewoon de waarheid. Door geld krijgen de mensen hebzucht. Zijn niet meer tevreden met de kleine dingen. De grootmachten willen meer en meer. Ze proberen de mensen afhankelijk te maken van hen. Ik ben al een jaar werkloos door de (zogenaamde gemaakte) crisis en ik ben gelukkig. Het belangrijkste voor mij is mijn gezondheid en het blijven geloven in een peacefull world.

  0 likes
 • RjSeeker schreef:

  Er zijn geen Aliens! Ze willen ons dit nonsens steeds inprogrammeren. Ik geloof wel dat er een God bestaat en de duivel, die ons steeds maar kwetst.

  0 likes
 • Allaya schreef:

  Wat me opviel ik de tweede video, waren de discs die gevonden zijn in de graancirkel. Edelmetalen discs met daarop het “plan” van de formatie. Welk zinnig mens, die met een touwtje en een plank een graancirkel maakt, zou op locatie een bronzen, zilveren of gouden disc met daarop het ontwerp verstoppen, toch?

  0 likes
 • Kefa Shan schreef:

  [quote name=”T.R.Hunter”]”Hoax and scam. Er is geen Asthar command !” Die uitspraken is niks bijzonders dat kan een aardling ook allemaal zelf bedenken, oh wacht dat is ook gedaan want het is gewoon door een aardling bedacht, er is geen asthar command. Trap toch niet in deze flauwekul mensen ![/quote]
  “Hoax and scam. Er is geen Asthar command !”
  Nou, zou best een hoax kunnen zijn, dat denk ik ook eigenlijk: maar er is wél een Ashtar command hoor. Geloof het of niet! En ene Vrillon is inderdaad een van de adviseurs van die Federatie. Hoe ik dat weet? Telepathie. Al is dat bewijzen nergens voor nodig. Geloof het of niet: ze leven in een andere materie-dimensie. Dan kun je zelfs op de zon een hoofdkwartier hebben zonder te verbranden. Ongeloofwaardig? Ja, ‘tuurlijk. Ach, we weten nog lang niet alles van de natuurkunde, maar we zijn eigenwijs genoeg om te denken dat wij, de verlichte realisten, het allemaal wél weten. Gelukkig hebben we geen kennis van kristalwapens. Daar is de aarde al eens aan ten onder gegaan. We zijn nu zo geprogrammeerd dat we die technologie niet kunnen ontdekken. Wat wel jammer is, want vreedzaam gebruik ervan betekent ‘vrije energie’: zouden we geen olie meer nodig hebben voor de benzine. Maar goed… doen we nog wat aan die oorlog tussen Sjia-ieten en Soenna-ieten? Als ik Amerika was zou ik me er niet mee bemoeien. Laat de Arabische Liga dat maar doen.

  0 likes
 • Dondervogel schreef:

  [quote name=”T.R.Hunter”]Hoax and scam. Er is geen Asthar command ! Die uitspraken is niks bijzonders dat kan een aardling ook allemaal zelf bedenken, oh wacht dat is ook gedaan want het is gewoon door een aardling bedacht, er is geen asthar command. Trap toch niet in deze flauwekul mensen ![/quote]
  Bouw een zender stem deze af op de frequentie van het tv station, en u en ik kunnen de hele wereld kennelijk shockeren.Het getoonde filmpje is al geruime tijd in omloop, en het bedrog is al aangetoont.Youtube werp deze maar in de kliko.Daar waar prulwerk thuis hoort.Of zet een sensatie achtig stukje muziek erbij. Misschien dat er dan meer mensen in trappen.Dus not.

  0 likes
 • DeDenker schreef:

  [quote name=”nancy.”]Het is waar!!! MAAR DE ILLUMINATIE luisterd niet, wij moeten ons licht sturen naar alle donkeren plaatsen hier op aarde ,en dat doen al velen .
  zorg dat jullie ook een van de velen bent. :)[/quote]

  hoe stuur ik licht dan XD

  0 likes
 • Dondervogel schreef:

  [quote name=”Believer”]Dit is gewoon de waarheid. Door geld krijgen de mensen hebzucht. Zijn niet meer tevreden met de kleine dingen. De grootmachten willen meer en meer. Ze proberen de mensen afhankelijk te maken van hen. Ik ben al een jaar werkloos door de (zogenaamde gemaakte) crisis en ik ben gelukkig. Het belangrijkste voor mij is mijn gezondheid en het blijven geloven in een peacefull world.[/quote]
  Het belangrijkste voor mij, is dat IEDEREEN een goede gezondheid heeft, en blijft geloven in een peacefull world.En wie geld, als zijn/haar GOD beschouwt? Moge het hen, ernaar vergaan.

  0 likes
 • carpa schreef:

  Over wat ‘waar’ of ‘onwaar’ is kan men oeverloos discussiëren. Het is in essentie niet eens ‘wie’ wat zegt, maar in hoeverre wij bij machte zijn om te kunnen onderscheiden van wat er gezegd wordt, aanleunt bij wat het meest bij ons ‘past’ of resoneert als zijne correct op dat moment in onze individuele én collectieve evolutie. Wat wensen we wél en niet te accepteren…

  Wat toen gezegd werd, en of dat nu een aardling was of een andere entiteit, doet geen afbreuk aan de inhoud van de boodschap. Het is een soort van “window of opportunity” om zij die ‘t wel willen accepteren om op een meer constructieve wijze verder te gaan en aanpak te wijzigen. Ook voor zij die het compleet verwerpen is niets fouts mee, want het is een keuze die men (hopelijk) zélf heeft gemaakt uit diepere retrospectie en niet door louter externe beïnvloeding.

  Daarom is het zo belangrijk maar o zo onderschat, dat men zich bewuster dient te worden van wat men IN zich draagt aan universele kennis en begeleiding/intuïtie en niet afgaat op wat ontworpen is om ons af te leiden van dit herontdekken van deze krachten/machten die ons in staat stellen op een positieve manier BEWUST te kiezen voor het co-creatie concept en dus de verantwoordelijkheid niet buiten onszelf meer leggen. We ‘geloven’ meer wat buiten onszelf ligt, het toneel, het spel, de illusie, dan de realiteit van ons eigen zijn en onderschatte kunnen.

  Waarom lijken negatieve zaken sneller te verlopen dan positieve? Omdat er meer mensen (co-creators) zijn die zich hebben laten ‘vangen’ in het web van leugens en illusies en zichzelf beperken en laten beperken. Indien men evenwaardig de tendens zouden scheppen om op ‘t zelfde niveau positiever te zijn, zouden positieve elementen vele malen sneller gaan en net die negatievere aspecten moeizamer doorstromen.

  Zo toets je het niveau van ‘t collectief en krijg je telkens opnieuw de kans om jezelf te herprogrammeren om ‘t beter te doen…

  0 likes
 • T.R.Hunter schreef:

  [quote name=”Dwayne”]Als je de kracht hebt om te zeggen dat het een hoax is, heb dan ook de kracht om het te bewijzen. Indien je dat niet kan zwijg.
  Mocht het onzin zijn, is het wel informatie dat feitelijk is tevens bewezen. Ik begrijp dat je niet verder kan kijken buiten het kader van werken slapen chillen poepen en plassen. Het oneindigebestaan waar men amper bewust van is, heeft meer te bieden dan we denken. Alles is mogelijk en ik geloof hierin omdat ik voor mezelf bewijs heb gehad. Dus meneer hunter, wat als mensen in deze “flauwekul” trappen. Wat doet dat voor negatiefs voor ze dan?[/quote]
  The burden of proof is on the one who makes the claim, ik maak geen claim, ik counter claim.. zelfde met de bijbel onzin, laat de christenen bewijzen dat Jesus is wie hij volgens het verhaal was sterker nog dat hij daadwerkelijk leefde, feit is er is geen enkel bewijs. Hoax !

  0 likes
 • #kefashan schreef:

  [quote name=”T.R.Hunter”][quote name=”Dwayne”]Als je de kracht hebt om te zeggen dat het een hoax is, heb dan ook de kracht om het te bewijzen. Indien je dat niet kan zwijg.
  Mocht het onzin zijn, is het wel informatie dat feitelijk is tevens bewezen. Ik begrijp dat je niet verder kan kijken buiten het kader van werken slapen chillen poepen en plassen. Het oneindigebestaan waar men amper bewust van is, heeft meer te bieden dan we denken. Alles is mogelijk en ik geloof hierin omdat ik voor mezelf bewijs heb gehad. Dus meneer hunter, wat als mensen in deze “flauwekul” trappen. Wat doet dat voor negatiefs voor ze dan?[/quote]
  The burden of proof is on the one who makes the claim, ik maak geen claim, ik counter claim.. zelfde met de bijbel onzin, laat de christenen bewijzen dat Jesus is wie hij volgens het verhaal was sterker nog dat hij daadwerkelijk leefde, feit is er is geen enkel bewijs. Hoax ![/quote]
  God, dat wist ik niet: “The burden of proof is on the one who makes the claim.”
  Wie heeft dat gezegd?
  Mag ik ook es de wetenschapper uithangen middels de volgende link: http://nl.wikipedia.org/wiki/Falsifieerbaarheid

  quod erat demonstrandum

  Wie oren heeft om te horen, die hore.

  0 likes
 • dirk schreef:

  als ik op mijn gevoel afga
  zeg ik een hoax.
  Als ik Dart Vader horen wil
  huur ik de film wel.

  namasté

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  artsen

  640 Europese artsen slaan handen ineen tegen ‘onderdrukkende coronamaatregelen’

  Op 27 juli gaven Amerikaanse artsen een ...

  de jonge

  De Jonge zet leger in bij bestrijding coronapandemie: moeten we daar blij mee zijn?

  Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid schreef ...

  >