Buitenaards

Alien Contact: de boodschap (video)

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 26 november 1977 werd om 17.10 uur lokale tijd een uitzending van de Britse Independent Broadcasting Authority onderbroken.

Een spreker, die vertelde een afgezant te zijn van een Galactische Associatie, sprak de kijkers zes minuten lang toe.

De spreker werd door sommigen geïdentificeerd als ‘Vrillon’ of ‘Gillon’, terwijl anderen spraken van ‘Asteron’. De stem was te horen tijdens een uitzending van het lokale ITV-station Southern Television.

De stem zei dat ‘al jullie wapens van het kwaad verwijderd moeten worden’ en ‘dat jullie weinig tijd hebben om te leren in vrede met elkaar te leven’. De identiteit van de spreker is nooit achterhaald. De politie vertelde destijds aan persbureaus AP en UPI de boodschap serieus te nemen.

Diverse Britse en Amerikaanse kranten publiceerden over het incident. Hieronder de video, gevolgd door het transcript van de boodschap:

Dit is de stem van Vrillon, een afgevaardigde van het Ashtar Command, die tot jullie spreekt. Al vele jaren zien jullie ons als lichten aan de hemel. We spreken tot jullie in vrede en wijsheid zoals we dat overal ter wereld doen.

We waarschuwen jullie voor het noodlot van jullie ras en jullie wereld zodat jullie onderling kunnen bespreken welke koers jullie moeten varen om de aarde en de wezens die erop leven voor een ramp te behoeden. Het heeft te maken met de grote ontwaking, terwijl de planeet zich in het nieuwe tijdperk van Aquarius begeeft. Het nieuwe tijdperk kan een tijd van vrede en evolutie voor jullie ras zijn, maar alleen als jullie leiders zich bewust zijn van de kwade krachten die hun oordeel kunnen beïnvloeden.

Wees stil en luister, want je krijgt misschien niet nog een kans.

Al jullie wapens van het kwaad moeten worden verwijderd. De tijd van conflict is nu voorbij en het ras waar jullie deel van uitmaken mag door naar de volgende stadia van zijn evolutie, mits jullie laten blijken dat jullie het verdienen. Jullie hebben weinig tijd om in vrede met elkaar te leren leven.

Kleine groepen over de hele wereld leren dit en geven het licht van het nieuwe tijdperk aan iedereen door. Jullie zijn vrij om hun onderwijzingen te accepteren of te verwerpen, maar alleen zij die in vrede leven mogen door naar de hogere rijken van spirituele evolutie.

Hoor nu de stem van Vrillon, een afgezant van het Ashtar Command, tot jullie spreken. Besef dat er veel valse profeten en gidsen zijn die in jullie wereld actief zijn. Zij zuigen de energie uit jullie – energie die jullie geld noemen. Ze hebben er kwade bedoelingen mee en geven jullie er waardeloze dingen voor terug.

Je innerlijke zelf zal je hiertegen beschermen. Je moet leren luisteren naar je innerlijke stem die je onderscheid kan leren maken tussen waarheid, verwarring, chaos en onwaarheid. Leer te luisteren naar de stem van waarheid die in je zit en je zult jezelf naar het pad van evolutie leiden.

Dit is onze boodschap aan onze vrienden. We hebben jullie vele jaren zien groeien terwijl jullie onze lichten aan de hemel hebben gezien. Jullie weten nu dat we hier zijn en dat er meer wezens op en rond jullie aarde zijn dan jullie wetenschappers toegeven.

We zijn zeer met jullie en jullie pad naar het licht begaan en doen wat we kunnen om jullie te helpen. Wees niet bang en leef in harmonie met jullie planeet aarde. Wij van het Ashtar Command danken jullie voor jullie aandacht. We verlaten nu jullie bestaansrijk. Wees gezegend door de liefde en waarheid van de kosmos.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kim
kim
9 jaren geleden

quote -‘Zij zuigen de energie uit jullie – energie die jullie geld noemen’ -quote

Dit vind ik dus een dubieuze zin.

Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

Waarom komen jullie hier nu pas mee?? Heb zelf al een hele tijd geleden een link geplaatst naar 1 van die filmpjes.

pietsnot
pietsnot
9 jaren geleden

en 36 jaar later gooien we nog steeds met bommen en granaten,maar goed dat het alien bericht ondertitelt is ,het is niet te verstaan,,,dus wederom voor de 1000ste keer ,,FAKE,,!!!!!!!!!!we still waiting for them.

Anoniem
Anoniem
9 jaren geleden

Wat is dit voor flauwe grap?

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x