Buitenland

Ingewijde Rothschild waarschuwde in 2013 dat de elite een rassenoorlog plande in Amerika

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Verenigde Staten zijn dit jaar vaak protesten uitgebroken nadat de politie zwarte mannen doodschoot. Zo waren er grote protesten na de dood van Alton Sterling in Louisiana en Philando Castila in Minnesota.

Volgens demonstranten, die zich hebben verenigd in de Black Lives Matter-beweging, is er sprake van institutioneel racisme binnen Amerikaanse politiekorpsen, waardoor zwarten een veel groter risico lopen doodgeschoten te worden door de politie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De mainstream media blijven maar hameren op racisme en steeds vaker valt het woord ‘rassenoorlog’. Zo verklaarde Dylann Storm Roof, die negen mensen doodschot in een kerk in Charleston in South Carolina, dat hij een rassenoorlog wilde ontketenen.

Profetisch

In 2013 zei James Casbolt, een zelfverklaarde ingewijde bij de familie Rothschild, in gesprek met Project Camelot dat de politieke elite een rassenoorlog wilde ontketenen. Het doel? Het zwarte ras vernietigen, het land verder destabiliseren en toewerken naar de krijgswet in de VS.

Casbolt, die momenteel een gevangenisstraf uitzit, claimt toe te behoren aan de bloedlijn van de Rothschilds. Hoewel sommigen hem zien als een fantast, heeft hij in meerdere interviews nauwkeurige informatie gegeven.

Drie jaar geleden vroeg Project Camelot hem wat de wereldelite de komende jaren van plan was. Zijn woorden lijken nu haast profetisch. In verschillende grote Amerikaanse steden braken al rellen uit. Daarnaast is gebleken dat de Black Lives Matter-beweging wordt gefinancierd door de schimmige miljardair George Soros.

Geheime code

“Ze lokken een rassenoorlog uit in Amerika,” zei Casbolt. “Een rassenoorlog tussen zwarten en blanken om de bevolking terug te dringen. Ze nemen de zwarten als eerste op de korrel. Ze borduren eigenlijk voort op wat er in Afrika gebeurde. De media leggen erg de nadruk op rassenkwesties om mensen klaar te stomen.”

Dit gebeurt volgens Casbolt door middel van social engineering, oftewel sociale manipulatie. Hij verwijst naar de beruchte crimineel Charles Manson, die zichzelf presenteerde als een soort goeroe en een hele schare volgelingen kreeg.

Manson had een obsessieve passie voor de muziek van de Beatles ontwikkeld en interpreteerde de teksten en muziek als een soort geheime code waarin opdrachten en boodschappen verborgen zaten. Eén van die boodschappen was de aankondiging van een grote apocalyptische oorlog tussen blanken en zwarten.

Hel uitbreekt

Hij zou de zogeheten Helter Skelter-oorlog veroorzaken door moorden te plegen. Het moest erop lijken dat de moorden werden gepleegd door wat hij ‘blackies’ noemde. De daaropvolgende blanke verontwaardiging zou dan de oorlog ontketenen.

Volgens Casbolt heeft de elite al vaak geprobeerd om deze rassenoorlog uit te lokken. Hij denkt bijvoorbeeld aan de rellen in Los Angeles in 1992. Ze blijven het proberen tot de hel uitbreekt, zei hij.

Waarschuwing

Drie jaar na het interview lijkt deze rassenoorlog dichterbij dan ooit te zijn. Daarom moeten de woorden van Casbolt vooral worden gezien als waarschuwing dat we door de mainstream media worden meegesleurd in een valse vlag-oorlog.

Het is belangrijk dat we deze verdeel-en-heersstrategie tegengaan en ons verenigen, terwijl we tegelijkertijd de krachten ontmaskeren die ons bespelen als marionetten.

[Waking Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pinokkiocratie
Pinokkiocratie
7 jaren geleden

Als je het Kalergi plan leest voor het westen is ook niet zo best.

Nel wouters
Nel wouters
7 jaren geleden
Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Als het systeem valt, dan wordt het ieder voor zich. Overleving mechanisme treedt dan in werking bij elk mens. Men gaat dan vanzelf groeperen. Op kleur/ras/geloof enz. Je hoeft dus niet eens te gaan stoken.
Het stoken is nu meer om de beveiliging enz. op te zetten. Het is meer om te oefenen. Er wordt veel geoefend op de wereld.(militair)Men bereid zich ergens op voor. Oorlog/val systeem of Niburu/Nemenis(extreme hitte) of misschien wel op de mega vergiftiging van Fukushima.(lees niburu.co)
Die laatste daar wil ik nog wat over kwijt. Het bedrijf heet General Electric. Lezen we dit als illuminatie(el wordt in de mythologie ilu genoemd/klei tabletten Ugarit), dan betekent dit de grand final(general) De electric storm. De stormgod EL/Thor enz. De god van de storm, donder, regen en oorlog enz. Iedereen begrijpt toch wel dat die straling het klimaat, gewassen en water beïnvloed enz.

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Ägrenda21

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x